PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاستوم رامFusionX بیلد B194 برای Y300 و G510



ajirak
12-09-2013, 07:50
با سلام
یکی از بهترین رام های موجود برای هوآوی Y300 با B194 که با کمترین باگ موجوده و البته درمراحل بتا هست. من خودم از همین رام بدون مشکل خاصی استفاده می کنم.

تغییراتی که تا به الان ایجاد شده:
BETA 01

- Removed EMUI
- AOSP System
- Nova Launcher
- DSP Manager
- Ported Moto Camera
- 720P Recording
- 800x480 Recording
- Pre Rooted / SuperSU
- Extended Power Menu
- Init.d Kernel Suport

* CUSTOMISABLE OPTIONS

- X Theme Engine
- Customizable status bar
- System Tweaks Menu
- AOKP Performance Control
- System Updates Via OTA
- Volume Button Music Controls
- Xsposed Framework
- Toggle AOKP Battery mod

BETA 02

- Fixed OTA updater
- Disabled WiFi disconected nag
- Changed built in boot anim
- Semi transparent notification bar
- Fixed stuff in settings apk
- AOSP auto brightness config
- AOSP animation speed config
- AOSP volume ajust panel
- FusionX tabbed settings menu
- fixed shadowing glitch seen in some games
- AOSP Gallery, removed quickpic
- Reverted to stock animations
- Battery stats settings fixed

* NEW CUSTOMISABLE OPTIONS

- Clear all button on recent apps
- RAM usage bar on recant apps
- More status bar color options
- Extra power menu options for reboot
- CyanogenMod 10 style power Toggles

BETA 03

- Fully working HWA
- AOSP messaging app
- Big system Clean up
- fixed battery drain
- fixed wake lock
- Improved performance
- Improved battery life

BETA 04

- Rebased on B194
- Rebuilt fusionX settings
- Fixed Mms
- Updated xposed framework
- Fixed statusbar problem
- Proper CM10 toggles
- Trebuchet launcher
- New customisation options

- And lots more i have forgot about because of the lack of time

آخرین ورژن اون با بیس 194 بتا 4 را با حجم 155 مگابایت از لینک زیر دانلود کنید:
http://www.directlinkupload.com/uploads/178.104.197.244/

ajirak
12-09-2013, 09:43
چندتا اسکرین شات از گوشی خودم

kain-2012
12-09-2013, 11:19
به نظر منم این رام بهترین رام واسه Huawei Y300- g510 :df::cw:

ajirak
18-09-2013, 10:51
ورژن بتا 6 با بیس 196

BETA 5

- Reverted to Apex
- Tabbed fusion x settings
- Bug fixes - Full list here


BETA 6

- Rebased on B196
- Bug fixes from B05


Beta 6.1

- Fixed messaging app
- other Fixes

دانلود:
https://docs.google.com/file/d/0B95Kxd4fawQVSWVOYWJiTm5XcTA/edit?pli=1

r1ycc
18-09-2013, 12:53
داداش این رامو چیجوری نصب کردی ؟

shahsavar
18-09-2013, 20:21
رو g510 میشه نصب کرد؟

saeed_dragon
19-09-2013, 10:11
با سلام دوست عزیز
شما با این رام میتونید فیلم با کیفیت hd یا 720p یگیرید؟
توی توضیحات نوشته بود
خیلی ممنون میشم اگه پاسخ بدبد
اگه اینطور باشه که خیلی عالیه

Ascend
19-09-2013, 14:29
چندتا اسکرین شات از گوشی خودم


سلام

تم این رام چجوری عوض کردید؟

اخه محیط سیانوژنیش اعصاب ادم رو خورد میکنه

teknotel
19-09-2013, 16:10
مطمئنا باگ داره باید بیشتر روش کار بشه در کل رام کاستوم صد در صد رضایت بخش نیست

Ascend
19-09-2013, 16:30
خیر این کاستوم رام هیچ باگی نداره

بهترین رام موجود هست و از همه لحاظ بیشترین نمره رو میگیره

saeed_dragon
19-09-2013, 18:00
با سلام دوست عزیز
شما با این رام میتونید فیلم با کیفیت hd یا 720p یگیرید؟
توی توضیحات نوشته بود
خیلی ممنون میشم اگه پاسخ بدبد
اگه اینطور باشه که خیلی عالیه

Ascend
19-09-2013, 18:01
میشه ولی لگ داره

shahsavar
19-09-2013, 20:52
رو g510 میشه نصب کرد؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ajirak
19-09-2013, 21:52
بله رو G510 هم نصب میشه

ajirak
19-09-2013, 21:53
بله با تغییراتی که داده شده میشه با کیفیت 720 رکورد کرد ولی بازم خودتون امتحان کنید

ajirak
19-09-2013, 21:54
وقتی رام و نصب کردی توی تنظیمات قسمت جداگانه ای برای تغییر در گوشی همچنین تم داره

ajirak
19-09-2013, 21:59
داداش این رامو چیجوری نصب کردی ؟

مثل بقیه کاستوم رام ها نصب میشه آموزش هاش موجوده

ajirak
19-09-2013, 22:00
مطمئنا باگ داره باید بیشتر روش کار بشه در کل رام کاستوم صد در صد رضایت بخش نیست

باگ خاصی نداره که واست مشکل درست کنه

Ascend
19-09-2013, 22:47
ورژن beta 6.1 هم اومده شما گفتی اخرین ورژن Beta 4 هست

خواستید لینک بدم:df:

shahsavar
19-09-2013, 23:41
چندتا اسکرین شات از گوشی خودم

این تم از کجا گرفتی لینکشو میزاری

ajirak
20-09-2013, 00:51
ورژن beta 6.1 هم اومده شما گفتی اخرین ورژن Beta 4 هست

خواستید لینک بدم:df:

ممنون ولی توی پست 4 گذاشتم ی نگاهی بندازید

Ascend
20-09-2013, 11:24
بیشتر بازی ها در این رام اجرا نمیشه یا فورس کلوز میده امید وارم مشکل حل شه

kain-2012
20-09-2013, 14:58
بیشتر بازی ها در این رام اجرا نمیشه یا فورس کلوز میده امید وارم مشکل حل شه

ولی من بیشترین بازی رو با این رام اجرا کردم ساپورتش عالیه :df:

Ascend
20-09-2013, 15:00
مدرن کمبات 4
فیفا 12
اساسین

اینا تونستید بدون لگ اجرا کنید؟

kain-2012
20-09-2013, 16:53
تو اینایی که گفتی فقط مدرن کمبات 4 رو اجرا کردم اگه خیلی گوشی رو سنگین نگنی نه لگ انچنانی نمیزنه مدرن از اولین مرحله تا اخر بازی 3 یا 4 با پرید بیرون البته با رم 512 بازم خیلی خوب داره جواب میده

Ascend
21-09-2013, 12:15
توی رام رسمی از بازی بیرون نمیپرید

kain-2012
21-09-2013, 17:06
توی رام رسمی از بازی بیرون نمیپرید
تو رام رسمی چرا کلا همه ی بازی ها این مشکل رو داشت

Ascend
21-09-2013, 18:04
من که نداشتم با مموری کلاس 10 سن دیسک

shahsavar
22-09-2013, 13:41
این تم از کجا گرفتی لینکشو میزاری

????????????

Ascend
22-09-2013, 14:57
این لینک ها تم های این رام هست:(برای شهسوار عزیز)

http://d-h.st/users/proseray

ehsan_zt
22-09-2013, 17:17
با سلام

من وقتی میخوام با TWRP بکاپ بگیرم که بعد این رام رو بریزم صفحه خاموش میشه و فقط دکمه های پایین روشن میمونه و فقط باید باتری رو در بیارم چون چیزه دیگه ای کار نمیکنه!! مشکل از چیه ؟ ورژن TWRP شما چیه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم، اگه میشه توضیح بدین مراحل ریختن این رام چیه ؟

Ascend
23-09-2013, 15:38
ریکاوری CWM بریز چون بعضی رام ها با TWRP همخونی نداره

ehsan_zt
23-09-2013, 22:23
ریکاوری CWM بریز چون بعضی رام ها با TWRP همخونی نداره

میشه ورژنی که کار میکنه رو لینک بدید ؟ چون تا جایی که یادمه قبلا CWM ورژنی که y300 رو ساپورت کنه نداشت، ضمن اینکه من TWRP رو از تاپیک مربوط به روت Y300 گرفتم.

shahsavar
27-09-2013, 13:52
ورژن بتا 6.1

Beta 6.1
- Fixed messaging app
- other Fixes

لینک:
http://www.rodfile.com/uiby5sst2o5y

ajirak
27-09-2013, 15:01
میشه ورژنی که کار میکنه رو لینک بدید ؟ چون تا جایی که یادمه قبلا CWM ورژنی که y300 رو ساپورت کنه نداشت، ضمن اینکه من TWRP رو از تاپیک مربوط به روت Y300 گرفتم.

بفرما
http://d-h.st/glI

r1ycc
10-10-2013, 16:49
تم های این رام رو چیجوری اجرا کنیم ?

ajirak
19-10-2013, 09:43
ورژن بتا 7

تغییرات نسبت به ورژن قبلی:
Beta 7

- Fixes
- Improvements
- Remove Xblast module
- Add GravityBox
- Update Xposed Framewor

لینک سایت:
http://www.modaco.com/topic/363879-rom-fusionx-huawei-y300-0100-beta-7-161013/

لینک دانلود:
http://www.directlinkupload.com/uploads/178.107.9.180/FusionX_Y300_Beta_7..zip

حجم 167 مگ

ajirak
11-11-2013, 10:49
آخرین ورژن این رام بود . توی بتا 7 متوقف شد. خدا بیامرزدش

TizorExam
22-11-2013, 11:28
آخرین ورژنش روی b190 نصب میشه ؟

ajirak
25-11-2013, 13:33
آخرین ورژنش روی b190 نصب میشه ؟

بله نصب میشه البته ورزن جدیدش اومده با b199 که تو پست بعدی میذارم

ajirak
25-11-2013, 13:41
ورژن b08 با B199

تغییرات نسبت به ورژن قبلی:


- Re-based on B199
- KitKat Sounds
- Fixes
- Performance +

لینک دانلود:
http://www.directlinkupload.com/uploads/178.98.18.133/FusionX-B08-Y300-B199.zip

منبع: mOdAcO

ajirak
30-11-2013, 14:08
دانلود ورزن V1 با B199

تغییرات:
- DSP Manager
- Move Xposed to data
- Apn-config
- Fix default tones
- Add init.d
- Fix edit in gallery

لینک مستقیم دانلود:
http://www.directlinkupload.com/uploads/149.254.182.61/FusionX_v1.0_Y300_B199.zip

ghelghelac
30-11-2013, 23:30
درود
دوست عزیز میشه یه لینک آموزش برای ریختن این رام و یا بطور کلی برای ریختن رامهای کاستوم قرار بدی؟
در ضمن من میتونم روی گوشی وای 300 با این مشخصات:
Y300-0100v100R001C388B165
این رام رو بریزم؟
با تشکر

ajirak
02-12-2013, 21:31
درود
دوست عزیز میشه یه لینک آموزش برای ریختن این رام و یا بطور کلی برای ریختن رامهای کاستوم قرار بدی؟
در ضمن من میتونم روی گوشی وای 300 با این مشخصات:
Y300-0100v100R001C388B165
این رام رو بریزم؟
با تشکر

بله میتونید
لطفا بگید که جکارهایی روی گوشیتون انجام دادید مثل روت یا نصب ریکاوری انجام دادید یا نه ؟ در ضمن آموزش ها موجود هست

arazreal
09-12-2013, 22:26
دوستان من این رامو نصب کردم ولی عکسا و برنامه های نصبی میرن تو حافظه داخلی گوشی کسی از دوستان میتونه کمکم کنه که از کجا مموری کارتمو بعنوان پیش فرض معرفی کنم؟

یکیم اینکه این رام رادیوی گوشیو ساپورت نمیکنه میشه کاریش کرد یا نه؟


ممنون از دوستان

ajirak
10-12-2013, 13:50
دوستان من این رامو نصب کردم ولی عکسا و برنامه های نصبی میرن تو حافظه داخلی گوشی کسی از دوستان میتونه کمکم کنه که از کجا مموری کارتمو بعنوان پیش فرض معرفی کنم؟

یکیم اینکه این رام رادیوی گوشیو ساپورت نمیکنه میشه کاریش کرد یا نه؟


ممنون از دوستان

شما به قسمت تنظیمات و بعد به قسمت برنامه ها برید و از اونجا هر برنامه ای رو که خواستید به مموری انتقال بدید مشکلی نیست یا شما میتونید از برنامه هایی که به این منظور ساخته شده برای انتقال برنامه هاتون به مموری استفاده کنید مثل link2sd

arazreal
10-12-2013, 22:40
شما به قسمت تنظیمات و بعد به قسمت برنامه ها برید و از اونجا هر برنامه ای رو که خواستید به مموری انتقال بدید مشکلی نیست یا شما میتونید از برنامه هایی که به این منظور ساخته شده برای انتقال برنامه هاتون به مموری استفاده کنید مثل link2sd


داداش یه مشکل دیگش اینه که دوربینم فقط حافظه داخلیه گوشیو میشناسه و اجازه نمیده مموری کارتو انتخاب کنم یعنی همه فیلمها و عکسا هم میره رو مموری گوشی بعد باید انتقال بدم مموری کارت

arazreal
12-12-2013, 10:40
رفقا برای وای 300 با تجربه شخصی من بهترین رام Stratosh هستش بر پایه رام اصلیه ولی سرعتش از Fusion هم بهتره فیلم برداریشم اچ دیه

mamadc5
22-12-2013, 19:51
من این رامو نصب کردم آخرین ورژن ولی حالا تماس و اس مشکل داره صدا نداره و تصویر

ajirak
23-12-2013, 11:35
من این رامو نصب کردم آخرین ورژن ولی حالا تماس و اس مشکل داره صدا نداره و تصویر

دوست عزیز این رام مشکلی نداره و توسط بنده و دوستان تست شده شما بهدرستی نصب نکردید یک بار دیگه تمام وایپ ها رو بدرستی انجام بدید و دوباره نصب کنید یا بگید چطوری نصب کردید تا کمکتون کنم ؟

mamadc5
23-12-2013, 22:02
دوست عزیز این رام مشکلی نداره و توسط بنده و دوستان تست شده شما بهدرستی نصب نکردید یک بار دیگه تمام وایپ ها رو بدرستی انجام بدید و دوباره نصب کنید یا بگید چطوری نصب کردید تا کمکتون کنم ؟

مشکل از بیسباند بود که اروپا رو نصب کردم مشکل برطرف شد و این رام واقعا خوبه و سرعت خوبی داره

mamadc5
28-12-2013, 22:21
لطفا یه توضیحی درباره کارایی این رام بدید از قسمتهای مختلف مثلا عوض کردن رنگ قسمتهای مختلف و دیگر قسمتهای این رام

mamadc5
31-12-2013, 16:33
کسی نیس یه توضیحی بده.....................

mamadc5
04-01-2014, 00:32
دوستان اینطور که میگن این رام تو بازی مشکل نداره و لگ نداره به نظر من اینطوری نیست من بازی subway surf همونی که پسره سکه جم میکنه رو هم تو گوشی خودم که رام فیوژن رو نصب کردم و هم گوشی دیگه که اصلا دست نخوره و رام فابریک روش بوده تست کردم گوشی من تو بازی لگ داشت اما اون گوشی دیگه بدون کوچکترین مشکل بازی رو اجرا میکنه/آخرین آپدیت فیوژن نصبه و گوشیها هم که تبعا y300 هستش
حالا اگه کسی راهنمایی میتونه بکنه علت چیست ممنون میشم

moslem64
13-01-2014, 18:41
دوستان وایپ کردن TWRP به چه صورته؟
موقعی که کلید wi[pe را لمس میکنیم وارد یه لیست میشه باید تمام گریته ها را تیک بزنیم؟ مموری خارجی پاک میشه؟
اصلا بدون مموری خارجی میشه رام نصب کرد؟

ajirak
16-01-2014, 12:39
دوستان اینطور که میگن این رام تو بازی مشکل نداره و لگ نداره به نظر من اینطوری نیست من بازی subway surf همونی که پسره سکه جم میکنه رو هم تو گوشی خودم که رام فیوژن رو نصب کردم و هم گوشی دیگه که اصلا دست نخوره و رام فابریک روش بوده تست کردم گوشی من تو بازی لگ داشت اما اون گوشی دیگه بدون کوچکترین مشکل بازی رو اجرا میکنه/آخرین آپدیت فیوژن نصبه و گوشیها هم که تبعا y300 هستش
حالا اگه کسی راهنمایی میتونه بکنه علت چیست ممنون میشم

خیر این رام لگ نداره من بازی های اچ دی رو به راحتی در این رام اجرا کردم مثل آسفالت هفت یا مکس پین و بازی های دیگه رو .
این بازی رو هم که میگید من همین دارمش و بدون لگ اجرا میشه

ajirak
16-01-2014, 12:45
[QUOTE=mamadc5;4048106]لطفا یه توضیحی درباره کارایی این رام بدید از قسمتهای مختلف مثلا عوض کردن رنگ قسمتهای مختلف و دیگر قسمتهای این رام[/QUOTE

کارایی منظورتون چیه؟
این رام خیلی راحت و روانه و همچنین میتونید ظاهر و همچنین تغییراتی در کارایی اون بدید این رام بر گرفته از رام اصلی است پس هیچ مشکلی با برنامه ها و بازی ها نداره .
بیشتر باید ببینید خواستتون از رام چیه بعد رام مورد نظر رو انتخاب کنید

ajirak
16-01-2014, 12:49
دوستان وایپ کردن TWRP به چه صورته؟
موقعی که کلید wi[pe را لمس میکنیم وارد یه لیست میشه باید تمام گریته ها را تیک بزنیم؟ مموری خارجی پاک میشه؟
اصلا بدون مموری خارجی میشه رام نصب کرد؟

دوست عزیز وایپ های زیر رو انجام بدید:
WIPE DATA/FACTORY RESET
CUST
DALVIK CASHE
SYSTEM
SECURE
و اگه خواستین
INTERNAL MEMORY

ولی مراقب باشید مموری کارت رو وایپ نکنید

bayani
25-01-2014, 19:24
سلام اگه بوت لودر را آنلاک کنم و TWRP بریزم و بعد این کاستوم اگه خوشم نیومد رام اورجینال را می تونم برگردونم ؟؟

ajirak
27-01-2014, 20:28
سلام اگه بوت لودر را آنلاک کنم و TWRP بریزم و بعد این کاستوم اگه خوشم نیومد رام اورجینال را می تونم برگردونم ؟؟

بله میشه به رام اصلی برگشت فقط باید رام اصلی رو دانلود کنید

bavaria3
23-02-2014, 07:23
رفقا برای وای 300 با تجربه شخصی من بهترین رام Stratosh هستش بر پایه رام اصلیه ولی سرعتش از Fusion هم بهتره فیلم برداریشم اچ دیه

داداش ميشه لينك دانلود اين رامي كه گفتي رو بدي ؟! ممنون

bavaria3
23-02-2014, 07:44
دانلود ورزن V1 با B199

تغییرات:
- DSP Manager
- Move Xposed to data
- Apn-config
- Fix default tones
- Add init.d
- Fix edit in gallery

لینک مستقیم دانلود:
http://www.directlinkupload.com/uploads/149.254.182.61/FusionX_v1.0_Y300_B199.zip

ممنون دوست عزيز بابت معرفي
فقط اين با پست قبلي چه فرقي داره ؟ (بغير از توضيحات داده شده) اين نسخه پايدار هستش يا بتا ؟

bavaria3
24-02-2014, 11:56
آقا يه سوال ديگه :
من گوشيم بيلد 197 داره - يعني اگه اون رامهايي كه آخرش نوشته شده بيلد 199 رو نصب كنم گوشيم بالا نمياد؟ بعد اين رامها فايل كمكي يا مكملي چيزي نداره ؟ مثلا برنامه گوگل - ماژول واي فاي و اينجور چيزا؟ (آخه من قبلا سوني اريكسون داشتم كاستوم رامهاش اين جور چيزها روميخواست)

arazreal
26-02-2014, 14:25
داداش ميشه لينك دانلود اين رامي كه گفتي رو بدي ؟! ممنون


آقا لینکو با پیام خصوصی براتون فرستادم

arazreal
26-02-2014, 14:27
آقا يه سوال ديگه :
من گوشيم بيلد 197 داره - يعني اگه اون رامهايي كه آخرش نوشته شده بيلد 199 رو نصب كنم گوشيم بالا نمياد؟ بعد اين رامها فايل كمكي يا مكملي چيزي نداره ؟ مثلا برنامه گوگل - ماژول واي فاي و اينجور چيزا؟ (آخه من قبلا سوني اريكسون داشتم كاستوم رامهاش اين جور چيزها روميخواست)

داداش شما که گوشیت b197 هستش میتونی 197 یا 199 رو نصب کنی مشکلی پیش نمیاد ولی اگه 199 نصب کردی دوباره 197 نصب نکن باید حتما از رامهای b199 استفاده کنی چون برگردی 197 امکان داره آنتن گوشیت بره و دوربینشم کار نکنه یا سیم کارتتو نشناسه
ا

ahoora_3
03-03-2014, 07:20
در کنار خوبی های زیادش چنتا عیب که نمیشه گفت چنتا نقصم داره.مثلا ویره زدن موقعه ای که طرف گوشیشو جواب میده خیلی عالی بود که تو این رام نیست.
یا اینکه نمیشه کل برنامه های نصبیو به مموری انتقال داد.

ajirak
03-03-2014, 13:48
در کنار خوبی های زیادش چنتا عیب که نمیشه گفت چنتا نقصم داره.مثلا ویره زدن موقعه ای که طرف گوشیشو جواب میده خیلی عالی بود که تو این رام نیست.
یا اینکه نمیشه کل برنامه های نصبیو به مموری انتقال داد.

واسه تنظیم ویبره در هنگام وصل یا قطع شدن و یا هر یک دقیقه مکالمه از GravityBox که یک مدوال برای XposedInstaller هست استفاده کن و برای انتقال برنامه ها به مموری کارت از LinkTo SD استفاده کن
موفق باشید

ahoora_3
03-03-2014, 17:30
LinkTo این برنامه اصلا روی این رام نصب نمیشه نمیدونم چرا ولی از برنامه های مشابه استفاده کردم اما بازم یه سری از نرم افزارها مثل persian sms or call recorder رو نمیشه به مموری اتقال داد.

vahids28
19-03-2014, 11:42
دوستان گل کمک کنند
من الان بیلد گوشیم 190 هست و باتوجه به این که نسخه جدید این رام 199 هست اگه این رام رو نصب کنم ولی قبلش از این رام استوک فعلی یه ناندروید بکاپ بگیرم میتونم با توجه به پایین تر بودن بیلدش بکاپ رو برگردونم؟

ajirak
20-03-2014, 09:12
LinkTo این برنامه اصلا روی این رام نصب نمیشه نمیدونم چرا ولی از برنامه های مشابه استفاده کردم اما بازم یه سری از نرم افزارها مثل persian sms or call recorder رو نمیشه به مموری اتقال داد.

برنامه هایی که دارای ویجت هستند رو اگه به مموری کارت انتقال بدید دیگه نمیتونید از ویجت اونا به درستی استفاده کنید

ajirak
20-03-2014, 09:15
دوستان گل کمک کنند
من الان بیلد گوشیم 190 هست و باتوجه به این که نسخه جدید این رام 199 هست اگه این رام رو نصب کنم ولی قبلش از این رام استوک فعلی یه ناندروید بکاپ بگیرم میتونم با توجه به پایین تر بودن بیلدش بکاپ رو برگردونم؟

در بعضی گوشی ها شاید به مشکلاتی جزیی مواجه بشن ولی من خودم شخصا بیلد های مختلفی رو فلش زدم مشکلی بوجود نیومده در ضمن رام رسمی برای ایران تا الان با بیلد 197 هست و بیلد 199 بیلد پورت شده است
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=320717

vahids28
20-03-2014, 09:28
در بعضی گوشی ها شاید به مشکلاتی جزیی مواجه بشن ولی من خودم شخصا بیلد های مختلفی رو فلش زدم مشکلی بوجود نیومده در ضمن رام رسمی برای ایران تا الان با بیلد 197 هست و بیلد 199 بیلد پورت شده است
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=320717
با توجه به این گفته من الان رام بیلد 199 رو بریزم بعدا میتونم بکاپ 190 رو برگردونم و شاید مشکلات جزیی داشته باشه ولی بریک نمیشه؟
چچون بعضی جاها نوشته بود بریک میشه؟؟

بعد این رام رسمی با بیلد 199 کجاست؟

ajirak
20-03-2014, 09:37
با توجه به این گفته من الان رام بیلد 199 رو بریزم بعدا میتونم بکاپ 190 رو برگردونم و شاید مشکلات جزیی داشته باشه ولی بریک نمیشه؟
چچون بعضی جاها نوشته بود بریک میشه؟؟

بعد این رام رسمی با بیلد 199 کجاست؟

نه بریک نمیشه ولی در کل شما رام رسمی رو همیشه داشته باش که به هر دلیلی گوشیت دچار مشکل شد و راهی نبود با ریختن رام رسمی مشکلت بر طرف میشه که لینک رام رسمی رو گذاشتم بالا
رام فیوژن با بیلد 199 :
http://www.directlinkupload.com/uploads/149.254.182.61/FusionX_v1.0_Y300_B199.zip

vahids28
20-03-2014, 09:48
نه بریک نمیشه ولی در کل شما رام رسمی رو همیشه داشته باش که به هر دلیلی گوشیت دچار مشکل شد و راهی نبود با ریختن رام رسمی مشکلت بر طرف میشه که لینک رام رسمی رو گذاشتم بالا
رام فیوژن با بیلد 199 :
http://www.directlinkupload.com/uploads/149.254.182.61/FusionX_v1.0_Y300_B199.zip

اقا یه سوال فنی این رام فیوژن اندرویدش 4.1؟
چون ننوشتید

ajirak
20-03-2014, 09:55
اقا یه سوال فنی این رام فیوژن اندرویدش 4.1؟
چون ننوشتید

بله 4.1.1 هست
مشخصاتشم تو پست اول هست و تغییرات ورژن های بعدیش در پست های بعد از اون موجوده

vahids28
22-03-2014, 14:23
سلام دوستان من روی گوشیم این رام رو ریختم و مخاطبینم رو با نرم افزار بکاپ برگردوندم ولی
الان بعد نصب رام توی وایبر میگه هیچ کانتتی ندارید ولی توی واتس اپ همه کانتکت ها رو میشناسه و حتی کانتکت جدید هم که با خود وایبر ثبت میکنم بازم نمیشناسه کسی میدونه این مشکل از چیه؟ و راه حلش چیه؟ کمک کنه
اصلا ربطی به رام داره؟ یعنی مشکل از رامه؟ چون بعد نصب رام این طوری شده
ممنون میشم

ajirak
23-03-2014, 08:54
سلام دوستان من روی گوشیم این رام رو ریختم و مخاطبینم رو با نرم افزار بکاپ برگردوندم ولی
الان بعد نصب رام توی وایبر میگه هیچ کانتتی ندارید ولی توی واتس اپ همه کانتکت ها رو میشناسه و حتی کانتکت جدید هم که با خود وایبر ثبت میکنم بازم نمیشناسه کسی میدونه این مشکل از چیه؟ و راه حلش چیه؟ کمک کنه
اصلا ربطی به رام داره؟ یعنی مشکل از رامه؟ چون بعد نصب رام این طوری شده
ممنون میشم

وقتی واتس اپت مخاطبینتو پیدا میکنه پس ایراد از رام نیست ، وایبرتو اپدیت کن یا یک بار کامل پاکش کن از نو نصب کن

vahids28
23-03-2014, 10:27
وقتی واتس اپت مخاطبینتو پیدا میکنه پس ایراد از رام نیست ، وایبرتو اپدیت کن یا یک بار کامل پاکش کن از نو نصب کن

دقیقا ولی من همه این کارا رو کردم ولی نشد که نشد وایبر رو پاک کردم نسخه جدیدشو ریختم نسخه قدیمشو ریختم حتی یه بار دیگه رام رو با تمام وایپ ها فلش زدم ولی نشد حدس میزنم مشکل از رام باشه
دارم رام miui v5 رو دانلود میکنم
اونو بنصبم

ajirak
24-03-2014, 10:37
دقیقا ولی من همه این کارا رو کردم ولی نشد که نشد وایبر رو پاک کردم نسخه جدیدشو ریختم نسخه قدیمشو ریختم حتی یه بار دیگه رام رو با تمام وایپ ها فلش زدم ولی نشد حدس میزنم مشکل از رام باشه
دارم رام miui v5 رو دانلود میکنم
اونو بنصبم

اوکی ولی من این رام داشتم همچین مشکلی نداشتم

vahids28
24-03-2014, 16:42
اوکی ولی من این رام داشتم همچین مشکلی نداشتم

بعله مشکل از رام بود مثل اینکه...وایبر درست شد
رام miui v5 با اندروید 4.2.2 رو ریختم با کرنل cexstel اگه اشتباه اسمشو نگفته باشم که روی خود رام بود سی پی یو رو از 1008 به 1046 رسوند و گرافیک رو هم از 300 مگاهرتز به 320 مگاهرتز رسوند فست شارژ هم داره در ضمن خیلی هم رام زیباییه
ما که قسمت نشد روی رام فیوژن بمونیم دوستانی هم که مشکلات این چنینی دارن باهاش پیشنهاد من اینه که بیان رو رام miui v5
یا علی

ajirak
25-03-2014, 10:09
بعله مشکل از رام بود مثل اینکه...وایبر درست شد
رام miui v5 با اندروید 4.2.2 رو ریختم با کرنل cexstel اگه اشتباه اسمشو نگفته باشم که روی خود رام بود سی پی یو رو از 1008 به 1046 رسوند و گرافیک رو هم از 300 مگاهرتز به 320 مگاهرتز رسوند فست شارژ هم داره در ضمن خیلی هم رام زیباییه
ما که قسمت نشد روی رام فیوژن بمونیم دوستانی هم که مشکلات این چنینی دارن باهاش پیشنهاد من اینه که بیان رو رام miui v5
یا علی

بله رام زیبایی است ولی سرعت کمی داره، واسه من حداقل سرعت در اولویت که سیانوژن 11 رو پیشنهاد میدم با قابلیت شخصی سازی بالاتر
در ضمن مواظب انتی ویروس رام miui باش که بسیاری از برنامه هاتو به اشتباه ویروس میشناسه و بدون اطلاع تو پاک میکنه

vahids28
25-03-2014, 11:28
بله رام زیبایی است ولی سرعت کمی داره، واسه من حداقل سرعت در اولویت که سیانوژن 11 رو پیشنهاد میدم با قابلیت شخصی سازی بالاتر
در ضمن مواظب انتی ویروس رام miui باش که بسیاری از برنامه هاتو به اشتباه ویروس میشناسه و بدون اطلاع تو پاک میکنه

الان دو سه روزه دارمش سرعتش برعکس فکر میکنم خیلی هم خوبه به نظر سنگین و کم سرعته ولی توی عمله قوی عمل میکنه
در هر حال به خاطر کمک هاتون تشکر

{aria}
06-04-2014, 20:24
سلام ajirak عزیز من وای۳۰۰ دارم که بیلد نامیر رام استوک خودش ۱۹۷ بود. بعد کاستوم رام jelly mod pandora که خودتون تو موبایلستان معرفی کردین رو نصبیدم، الان باید کدوم یکی از این ورژن هارو دان کنم و نصب کنم

Sent from my Ascend Y300 using Tapatalk

bavaria3
07-04-2014, 11:38
سلام ajirak عزیز من وای۳۰۰ دارم که بیلد نامیر رام استوک خودش ۱۹۷ بود. بعد کاستوم رام jelly mod pandora که خودتون تو موبایلستان معرفی کردین رو نصبیدم، الان باید کدوم یکی از این ورژن هارو دان کنم و نصب کنم

Sent from my Ascend Y300 using Tapatalk

سلام
شما پست 42 رو دان كن كه آخرين ورژنش بود. اينم لينكش :
http://www.directlinkupload.com/uploads/149.254.182.61/FusionX_v1.0_Y300_B199.zip

bavaria3
11-04-2014, 15:36
واسه تنظیم ویبره در هنگام وصل یا قطع شدن و یا هر یک دقیقه مکالمه از GravityBox که یک مدوال برای XposedInstaller هست استفاده کن و برای انتقال برنامه ها به مموری کارت از LinkTo SD استفاده کن
موفق باشید

سعيد جان يه راهنمائي ميكني؟
اين برنامه GravityBox رو چطوري كار ميكنه؟ اگه درست تنظيم بشه هنگام زنگ خوردن ويبره ميزنه ديگه؟ من يكي دو ورژن از اين برنامه رو نصب كردم ولي نه گوشيم برنامه رو اجرا ميكرد نه خودم بلد بودم تنظيمش كنم! اگه ممكنه لينك با آموزش اجراش رو زحمت بكشي ممنونت ميشم...

ajirak
13-04-2014, 07:58
سعيد جان يه راهنمائي ميكني؟
اين برنامه GravityBox رو چطوري كار ميكنه؟ اگه درست تنظيم بشه هنگام زنگ خوردن ويبره ميزنه ديگه؟ من يكي دو ورژن از اين برنامه رو نصب كردم ولي نه گوشيم برنامه رو اجرا ميكرد نه خودم بلد بودم تنظيمش كنم! اگه ممكنه لينك با آموزش اجراش رو زحمت بكشي ممنونت ميشم...

شما اول برنامه xposed installer نصب کن بعد تو قسمت framwork برو و install/update رو بزن گوشی رو ری استارت کن بعد gravitybox رو نصب کن که از خود برنامه میشه بعد از نصب برو به modules تیک gravity رو بزن دوباره به framework برو و install/update رو بزن گوشی رو ری استارت کن و بعد میتونی ازش استفاده کنی
موفق باشی

eniac1616
24-10-2014, 19:53
سلام دوستان این فایل دانلو مشکل داره میشه ی تست کنین .یا جایی دگ آپ کنین.ممنون میشم.

ehsan2004
24-10-2014, 20:06
سلام دوستان این فایل دانلو مشکل داره میشه ی تست کنین .یا جایی دگ آپ کنین.ممنون میشم.

از اینجا دانلود کنید:

http://pan.baidu.com/wap/link?uk=103709708&shareid=1763097899&third=0

کادر ابی رنگ سمت راست کلیک کنید و اندکی صبر کنید اتومات دانلود میشه

eniac1616
24-10-2014, 20:41
فقط یک سوال اینکه از نظر سرعت کدوم رام رو پیشنهاد میدین؟؟؟؟

ehsan2004
24-10-2014, 21:15
فقط یک سوال اینکه از نظر سرعت کدوم رام رو پیشنهاد میدین؟؟؟؟

باید خودتون تست کنید چون ممکنه یه رام برای یکی خیلی خوب باشه یکی خیلی کم سرعت
رامهای سیانوژن یا miui بدنیستن

eniac1616
27-10-2014, 12:20
از اینجا دانلود کنید:

http://pan.baidu.com/wap/link?uk=103709708&shareid=1763097899&third=0

کادر ابی رنگ سمت راست کلیک کنید و اندکی صبر کنید اتومات دانلود میشه

دانلود کردم ولی موقع نصب ایراد میگیره.faild میزنه

.ALI KING.
27-10-2014, 14:29
دانلود کردم ولی موقع نصب ایراد میگیره.faild میزنه

به احتمال زیاد یا ریکاوری تون خرابه یا فایلتون یا روش درستی رو پیش نمی گیرید...

eniac1616
27-10-2014, 20:18
به احتمال زیاد یا ریکاوری تون خرابه یا فایلتون یا روش درستی رو پیش نمی گیرید...
رام سیانوژن 10.2 رو نصب کردم.رو این مشکل میگیره.این رو هم کامل دانلود کرد.طوری نمیشه تست کردش ک فایلش سالم هست یا نه؟؟؟؟؟

omidrada141
20-09-2015, 18:47
خیر این رام لگ نداره من بازی های اچ دی رو به راحتی در این رام اجرا کردم مثل آسفالت هفت یا مکس پین و بازی های دیگه رو .
این بازی رو هم که میگید من همین دارمش و بدون لگ اجرا میشه

دیگه اسفالت هفتو خالی بندی کردی :ac:

kivanazali
20-10-2015, 07:46
بیلد نامبر هواویy300من 209 هست میشه این رام رو نصب کرد یا اینکه برای تعویض رام نیازی یه بیلد نامبر خاصی نیست و روی همه گوشی ها ی y300نصب میشه؟

RoJBoY
20-11-2015, 15:59
دوستان من این رام را نصب کردم
لطفا راهنمایی کنید
ولی هرکاری میکنم گوشیم سیمکارتو نمیشناسه
گوشیم G510 دو سیمکارت هست