PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک جامع آموزش اتصال به GPRS و WIFI برای گوشی های اندرویدی - HD2



Mo30HD2
13-09-2013, 17:22
903199

طی مدتی که مشغول به معرفی رام های متفاوت و فعالیت در انجمن بودم، به این نتیجه رسیدم که نیاز درصد بسیار زیادی از کاربرهای کم تجربه تر گوشی های اندروید و به خصوص HD2، پس از آموزش نصب رام و غیره ، آموزش فعال کردن GPRS ، WIFI و گه گاه استفاده از گوگل مپ و در کل GPS بوده ... و اگر نگاهی به صفحه «پرسش و پاسخ» انجمن بندازیم، می‌بینیم که این مسائل درصد بسیار زیادی از سوال ها رو مال خودش کرده .
اما با ما باشید تا با ارائه چند راهکار بسیار ساده و پیش پا افتاده مشکلات اتصال به اینترنت (wifi - gprs) رو برطرف کنیم.
:dn:




GPRS

مشکل عمده دوستانی که به تازگی اقدام به تعویض رام میکنن همین موضوعه. در این مورد باید بگم که به راحتی میتونید با انجام چند تا تنظیم کوچیک توی بخش mobile network ، اینترنت سیم کارتتون رو فعال کنید. اما قبلش لازمه که یه سری چیز ها رو بدونید.



اگر شما نصب به روش clk رو انتخاب کردید، باید حین نصب حتما حتما گزینه ای به اسم ppp connection رو انتخاب کنید ( این گزینه لازمه اتصال به gprs هست )


903196



در صورتی که شما نصب به روش magldr رو انتخاب کردید، فرقی بین ppp connection یا rmnet نیست . اما توصیه میشه برای پایداری بهتر rmnet رو انتخاب کنید.



با فرض اینکه شما به این مسائل آگاه بودید و همه این قدم ها رو تا به اینجا درست انجام دادید، حالا که رام نصب شده نیاز به انجام یک سری تنظیمات دارید.
توی بسیاری از رام های شرکتی و همچنین بعضی از رام های کوک شده (مثل رام IceCreamMonster ایلیا ) این تنظیمات به صورت پیشفرض وجود داره. اما در بسیاری از رام ها نیاز دارید که به صورت دستی این کار رو انجام بدید.

1- ابتدا به مسیر زیر برید ( توجه کنید که این آدرس توی بیشتر رام ها و گوشی های جدید معتبره ، اما ممکنه توی بعضی رام ها یک مقداری متفاوت باشه. اما کلیتش همینه )



Setting > More > Mobile Networks > Access Point Names



2- حالا دکمه سخت افزاری پنجره رو بزنید و از منوی ظاهر شده new apn رو انتخاب کنید ( توجه کنید که ممکنه توی همون صفحه ای که هستید دکمه ای به شکل "+" باشه که خب کار شما رو راحت تر کرده و با لمس اون دکمه میتونید apn جدید بسازید )

3- حالا مثل تصویر زیر تنظیمات رو انجام بدید و save کنید. ( تنظیمات توی تصویر برای gprs ایرانسل کار میکنه ).

903197

4- بعد از اون مشاهده میکنید که یک apn با همون اسمی که شما توی مرحله قبل براش ست کردید، توی لیست apn ها ساخته شده. اون رو انتخاب کنید و لذت ببرید .


سوالات رایج:

» تنظیمات apn برای ایرانسل رو چطوری پیدا کنم؟
خب همیشه با سر زدن به سایت ایرانسل و یا همراه اول میتونید به این تنظیمات دسترسی داشته باشید اما به صورت ساده اینا تنظیماتشه:



Name: Irancell_GPRS
APN: mtnirancell
p-roxy: 10.131.26.138
Port: 8080

» تنظیمات apn همراه اول چطوریه؟



Name: mci-GPRS
APN: Mcinet
p-roxy: 192.168.194.73
Port : 8080
MCC : 432
MNC : 11


» من رام رو clk نصب کردم، اما موقع نصب rmnet رو انتخاب کردم، حالا باید چکار کنم؟
خب مشکلی نیست.
شما می‌تونی یکبار بدون انجام دادن wipe ها به ریکاوری بری و رام رو از نو فلش کنی. اما حواست باشه ایندفعه بازم rmnet رو انتخاب نکنی :ca:

یا اینکه میتونی فایل زیر رو دانلود و سپس فلش کنی ( این روش برای کسایی هستش که NAND نصب کردن و به کاربرای NativeSD پیشنهاد نمیشه. همچنین روی رام های سری نکسوس هم تست شده و مخصوص گوشی های HD2 هستش )



http://www.mediafire.com/?59ikex61btb9w46






WIFI



گرچه که قبلا دوست عزیزم wilivandi این مساله رو به صورت دقیق توی انجمن بررسی کرده. اما به جهت اینکه میخواستم تاپیک جامع باشه و نیاز های کاربرا رو به صورت کامل برطرف کنه، این مسائل رو اینجا هم مطرح میکنم.

خب توی رام های جدید ( اندروید 4 به بالا ) یک مشکلی به اسم جبر جغرافیایی برای گوشی های اندوریدی به وجود اومده :ca:
این مشکل بعد از زدن سیم کارت توی گوشی به وجود میاد و باعث میشه که لیست شبکه های بیسیم اطراف رو ببینید، اما نتونید به اونها متصل بشید.
یک راه حل پیش پا افتاده و نا کارآمد که برای این قضیه هست اینه که سیم کارت رو در بیارید و یا گوشی رو به حالت Airplane Mode ببرید.
اما خب اینا فایده ای نداره. اما چاره چیه؟


روش اول:
مسیر زیر رو دنبال کنید،


Setting > Wi-Fi


حالا دکمه پنجره رو بزنید تا یک منو ظاهر بشه، اونجا Advanced رو انتخاب کنید .
توی منوی جدید Wi-Fi region code رو انتخاب کنید و یکی از گزینه های موجود رو انتخاب کنید


روش دوم:
این روش بسیار کاملتر و کاربردی تره.
برای اجرای این روش لازمه که دستگاه شما روت شده باشه (که طبیعتا گوشی های HD2 روت شده هستن)

سپس این برنامه رو نصب کنید . برنامه رو اجرا کنید و Install WiFix رو بزنید. (لازمه که بعد از اون، یکی دو بار ریبوت کنید)

903193



http://www.mediafire.com/download/acd11c1gm1hn6bg/WiFix_Manager_1.32.apk



به همین سادگی مشکل حل شد.

اما در صورتی که مایل به نصب اپلیکیشن نبودید و یا اینکه نصب اپلیکیشن نتونست مشکل شما رو برطرف کنه، می‌تونید پچ زیر رو از طریق ریکاوری نصب کنید (قبلش بک آپ بگیرید)



http://www.mediafire.com/download/6esk6596vgmjk7r/WiFixRecovery_1.2_1.3.zip







امیدوارم تونسته باشم کمکی هرچند کوچک به هیولاسوار ها و در کل کاربرای فارسی زبان اندروید کرده باشم.
:dh:

Mo30HD2
13-09-2013, 17:25
رزرو

h9mzeh
14-09-2013, 14:09
:cv::bf:مت گرم داداش كارت درسته :bp::ck:
:dz::dz:اميدوارم هميشه سرحال پرقدرت و سرزنده باشي و هيولا سواريتو كنار نزاري:bg::bg:

رمز گشايي:
داداش پرقدرت هيولاسوار

Mo30HD2
14-09-2013, 15:12
:cv::bf:مت گرم داداش كارت درسته :bp::ck:
:dz::dz:اميدوارم هميشه سرحال پرقدرت و سرزنده باشي و هيولا سواريتو كنار نزاري:bg::bg:

رمز گشايي:
داداش پرقدرت هيولاسوار



مرسی عزیز ...
خیلی باحالی :))


هیولاسوار می‌مونیم تا ابد ... :)
و اینکه تبریک بابت برگشتنت به انجمن ;)




Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 4

h9mzeh
06-10-2013, 16:29
دادا رام های جدید هم ppp connection یا rmnet رو دارن کدوم بهتره؟؟؟

Mo30HD2
06-10-2013, 18:18
دادا رام های جدید هم ppp connection یا rmnet رو دارن کدوم بهتره؟؟؟


اگه CLK نصب میکنی خب ppp
اما واسه magldr از rmnet استفاده کن حتما

mahmud_zero
07-10-2013, 08:16
تفاوت PPP و RMNET چي هست اصاصا!!؟

Mo30HD2
08-10-2013, 12:05
تفاوت PPP و RMNET چي هست اصاصا!!؟

شما به این مطلب یک نگاهی بکن :)


http://www.hamsn.com/developers/tutorials/76-rmnet-a-ppp-android-data-protocols/

h9mzeh
08-10-2013, 13:41
شما به این مطلب یک نگاهی بکن :)


http://www.hamsn.com/developers/tutorials/76-rmnet-a-ppp-android-data-protocols/


PPP نوع اتصال داده که در آن اتصال سریعتر در مقایسه به RMNet است
RMNet اتصال نوع داده اتصال آهسته است
نوع PPP (پروتکل نقطه به نقطه ) بر روی HD2
اما با یک اشکال اتصال ناپایدار که در زمان قطع ،
برای بازیابی آن شما را مجبور به خاموش و بر اتصال خود را داده و یا قرار دادن تلفن همراه خود را به حالت هواپیما با اين تفاصير يعني PPP بهتره؟؟؟

من هم Clk نصب كردم هم magldr ، وارد نصب كه ميشي (Aroma )هر دوتا گزينه PPP و RMNET مياد و ميتوني انتخاب كني پس چرا ميگن در clk ppp و magldr RMNET نصب كنيد؟؟
mosi جان منتظر كمكتيم

Mo30HD2
09-10-2013, 00:59
PPP نوع اتصال داده که در آن اتصال سریعتر در مقایسه به RMNet است
RMNet اتصال نوع داده اتصال آهسته است
نوع PPP (پروتکل نقطه به نقطه ) بر روی HD2
اما با یک اشکال اتصال ناپایدار که در زمان قطع ،
برای بازیابی آن شما را مجبور به خاموش و بر اتصال خود را داده و یا قرار دادن تلفن همراه خود را به حالت هواپیما با اين تفاصير يعني PPP بهتره؟؟؟

من هم Clk نصب كردم هم magldr ، وارد نصب كه ميشي (Aroma )هر دوتا گزينه PPP و RMNET مياد و ميتوني انتخاب كني پس چرا ميگن در clk ppp و magldr RMNET نصب كنيد؟؟
mosi جان منتظر كمكتيم

آره عزیز
ppp بهتره ...
اما مشکلی که داره اینه که واسه اندروید hd2 ، حالت ppp مقداری ناپایداره ...

و اینکه clk (بوت لودر اندرویدی) فقط ppp رو ساپورت میکنه ... و rmnet برای magldr ( بوت لودر ویندوزی ) فقط کار میکنه :)

پس شما ناچاری توی محیط اندروید از ppp استفاده کنی وگرنه دیتا کانکشن نداری ...

التبه توی بسیاری از رام های جدید شما اگه rmnet رو هم انتخاب کنی، موقع نصب تشخیص داده میشه که clk هستی و به صورت دیفالت ppp رو انتخاب میکنه ...

برای من این ناپایداری ها اتفاق میفته معمولا و تنها راهش on/off کردنه

Tenacious
19-09-2014, 22:10
آقا واقعا دمت گرم.
انصافا کل سایت هارو زیر و رو کردم ولی هیچ راهی واسه راه افتادن وای فای وجود نداشت که کارمو راه بندازه.
از این راهت استفاده کردم و همه چیز درست شد: " دکمه پنجره رو بزنید تا یک منو ظاهر بشه، اونجا Advanced رو انتخاب کنید .
توی منوی جدید Wi-Fi region code رو انتخاب کنید و یکی از گزینه های موجود رو انتخاب کنید"

به دوستان دیگه هم پیشنهاد می کنم اول این راهو برن.

ولی فقط یه چیزی، هنوز موفق نشدم جی پی آر اس رو راه بندازم
یادم نیست ppp رو انتخاب کردم یا rmnet ولی اون ریکاوری که گذاشتی نصب کردم، تنظیمات رو انجام دادم، ولی نتیجه نگرفتم.
راهی واسه پیشنهاد داری؟

بازم کلللللللللللللللللللللی بابت wifi ازت ممنونم.:dn::dn::dn:

Mo30HD2
20-09-2014, 00:24
آقا واقعا دمت گرم.
انصافا کل سایت هارو زیر و رو کردم ولی هیچ راهی واسه راه افتادن وای فای وجود نداشت که کارمو راه بندازه.
از این راهت استفاده کردم و همه چیز درست شد: " دکمه پنجره رو بزنید تا یک منو ظاهر بشه، اونجا Advanced رو انتخاب کنید .
توی منوی جدید Wi-Fi region code رو انتخاب کنید و یکی از گزینه های موجود رو انتخاب کنید"

به دوستان دیگه هم پیشنهاد می کنم اول این راهو برن.

ولی فقط یه چیزی، هنوز موفق نشدم جی پی آر اس رو راه بندازم
یادم نیست ppp رو انتخاب کردم یا rmnet ولی اون ریکاوری که گذاشتی نصب کردم، تنظیمات رو انجام دادم، ولی نتیجه نگرفتم.
راهی واسه پیشنهاد داری؟

بازم کلللللللللللللللللللللی بابت wifi ازت ممنونم.:dn::dn::dn:


خواهش میکنم عزیز ... کلی انرژی دادی :as:

خب برای GPRS ،
شما تنظیمات رو انجام دادی و باز هم gprs وصل نشد؟
جه رامی رو نصب کردی ...
اگه فکر میکنی که رام رو به صورت rmnet نصب کردی، میتونی مجددا (بدون وایپ کردن) رام رو نصب کنی . و این دفعه ppp رو انتخاب کنی ...

لازم میدونم بگم که اکثر رامها خودشون تشخیص میدن که مثلا بوت لودر شما clk هستش و در هیچ صورتی نمیذارن rmnet نصب کنی!


در هر صورت!
اطلاعات بیشتری رو در اختیارم بذار که ایشالا GPRS شما دوست عزیز راه بیفته و بتونی هر چه بهتر از هیولا استفاده کنی :دی


ویرایش:
به settings برو و از صفحه های زیر برام اسکرین شات بفرست

mobile networks
access point names
و همچنین از خود صفحه تنظیمات apn ایرانسل (یا همراه اول)

NUDNIK
25-12-2014, 00:05
سلام من تونستم مشکلات رامم رو حل کنم .
الان با رام ICM Monster v5.0 هستم .
سیم کارتم هم رایتله . موقع نصب ازم نپرسید که PPP باشه یا RMNET . البته رام Nexus HD2 میپرسید و ابن مشکل رو نداشتم باش .
الان داخل تنظیمات بعد از اضافه کردن APN هایی که مشخصاتشونو از سایت رایتل گرفتم گوشی اصلا به GPRS وصل نمیشه .
چیکار باید انجام بدم ؟

Mo30HD2
25-12-2014, 00:43
سلام من تونستم مشکلات رامم رو حل کنم .
الان با رام ICM Monster v5.0 هستم .
سیم کارتم هم رایتله . موقع نصب ازم نپرسید که PPP باشه یا RMNET . البته رام Nexus HD2 میپرسید و ابن مشکل رو نداشتم باش .
الان داخل تنظیمات بعد از اضافه کردن APN هایی که مشخصاتشونو از سایت رایتل گرفتم گوشی اصلا به GPRS وصل نمیشه .
چیکار باید انجام بدم ؟

از چه بوتلودری استفاده میکنی؟ (clk یا magldr) (البته این رام کاملا تست شده و gprs روی اون کار میکنه)

مطمئنی که تنظیمات gprs رو درست انجام دادی؟
اگه سیم کارت ایرانسل داری، یکبار با ایرانسل تست کن ببینم به نت وصل میشه یا نه!
اگه وصل شد که تنظیمات رایتلی که set کردی مشکل داره
اگه وصل نشد پس ایراد از رام هستش و باید بررسی بشه

NUDNIK
25-12-2014, 18:57
از چه بوتلودری استفاده میکنی؟ (clk یا magldr) (البته این رام کاملا تست شده و gprs روی اون کار میکنه)

مطمئنی که تنظیمات gprs رو درست انجام دادی؟
اگه سیم کارت ایرانسل داری، یکبار با ایرانسل تست کن ببینم به نت وصل میشه یا نه!
اگه وصل شد که تنظیمات رایتلی که set کردی مشکل داره
اگه وصل نشد پس ایراد از رام هستش و باید بررسی بشه

از CLK_1.5 استفاده میکنم.
اره تنظیمات رو دقیقا طبق سایت رایتل انجام دادم .
همین تنظیمات رو توی Nexus HD2 هم پیاده کردم و بدون مشکل جواب داده اما ICE Monster به اینترنت متصل نمیشه .

Mo30HD2
25-12-2014, 21:00
از CLK_1.5 استفاده میکنم.
اره تنظیمات رو دقیقا طبق سایت رایتل انجام دادم .
همین تنظیمات رو توی Nexus HD2 هم پیاده کردم و بدون مشکل جواب داده اما ICE Monster به اینترنت متصل نمیشه .

با سیمکارت ایرانسل تست کردی؟

NUDNIK
26-12-2014, 00:05
با سیمکارت ایرانسل تست کردی؟

اره . همی الان تست کردم . جالبه با ایرانسل کار کرد اما با رایتل کار نمیکنه !!!
مشکلش چیه ؟ چه کنم ؟
بابت راهنمایی هاتون خیلی تشکررر .

Mo30HD2
26-12-2014, 00:11
اره . همی الان تست کردم . جالبه با ایرانسل کار کرد اما با رایتل کار نمیکنه !!!
مشکلش چیه ؟ چه کنم ؟
بابت راهنمایی هاتون خیلی تشکررر .

خواهش میکنم عزیز
پس مشخص شد که رام هیچ مشکلی نداره!
باید تنظیمات رایتل رو درست انجام بدی!
اون کدهای mnc و ... رو هم تنظیم کن!

متاسفانه من رایتل ندارم که بخوام تست کنم

NUDNIK
26-12-2014, 00:21
خواهش میکنم عزیز
پس مشخص شد که رام هیچ مشکلی نداره!
باید تنظیمات رایتل رو درست انجام بدی!
اون کدهای mnc و ... رو هم تنظیم کن!

متاسفانه من رایتل ندارم که بخوام تست کنم

اما من همین تنظیمات رو دقیقا توی Nexus HD2 پیاده کردم . دقیقا همینا رو که کار کرد . اینجا نمیدونم چشه .

Mo30HD2
26-12-2014, 00:25
اما من همین تنظیمات رو دقیقا توی Nexus HD2 پیاده کردم . دقیقا همینا رو که کار کرد . اینجا نمیدونم چشه .

کدوم ورژن؟
2.7 ؟
مد رو نصب کرده بودی یا نه؟

NUDNIK
26-12-2014, 00:37
کدوم ورژن؟
2.7 ؟
مد رو نصب کرده بودی یا نه؟

اره 2.7 بود با مدی که شما معرفی کرده بودید .
دمتون گرم . مشکل حل شد . توی بخش APN Type که default بود رو من حرف اولش رو بزرگ وارد میکردم : Default این شد که متصل نمیشد .
بازم مرسی . ولی عجب نکته ای بود ... تنظیمات رایتل رو میزارم تا دوستان استفاده کنن .
اما دقت کنید که دقیقا همین مدل تنظیمات رو وارد کنید .
این تنظیمات واسه اندروید 4.x هستش :


MMS :



دکمه "Menu" را فشاردهید.
"Settings" را انتخاب کنید.
به "More..." برويد و آن را انتخاب کنید.
به "Mobile networks" برويد و آن انتخاب کنید و "Access Point Names".
دکمه "Menu" را فشاردهید و "New APN" را فشار دهید
به "Name" برويد و آن انتخاب کنید و RighTel MMS را فشار دهید.
"OK"را فشار دهید.
به "APN" برويد و آن انتخاب کنید و RighTel-wap را فشار دهید.
"OK"را فشار دهید.
به "Username" برويد و آن انتخاب کنید و (این قسمت را خالی بگذارید وبعد دکمه تایید) را فشار دهید.
"OK"را فشار دهید.
به "Password" برويد و آن انتخاب کنید و (این قسمت را خالی بگذارید وبعد دکمه تایید) را فشار دهید.
"OK"را فشار دهید.
به "MMSC" برويد و آن انتخاب کنید و http://10.200.40.55:38090/was را فشار دهید.
"OK"را فشار دهید.
به "MMS ....." برويد و آن انتخاب کنید و 10.200.39.10 را فشار دهید.
"OK"را فشار دهید.
به "MMS port" برويد و آن انتخاب کنید و 8080 را فشار دهید.
"OK"را فشار دهید.
به "APN type" برويد و آن انتخاب کنید و "mms" را فشار دهید.
دکمه "Menu" را فشاردهید و "Save" را فشار دهید
جهت بازگشتن به صفحه اصلی دکمه "Home" را فشاردهید.
تلفن شما تنظیم شده است.




Internet :



دکمه "Menu" را فشاردهید.
به "Settings" برويد و آن انتخاب کنید و "More...".
به "Mobile networks" برويد و آن انتخاب کنید و "Access Point Names".
دکمه "Menu" را فشاردهید و "New APN" را فشار دهید
به "Name" برويد و آن انتخاب کنید و Rightel را فشار دهید.
"OK"را فشار دهید.
به "APN" برويد و آن انتخاب کنید و RighTel را فشار دهید.
"OK"را فشار دهید.
به "Username" برويد و آن انتخاب کنید و (این قسمت را خالی بگذارید وبعد دکمه تایید) را فشار دهید.
"OK"را فشار دهید.
به "Password" برويد و آن انتخاب کنید و (این قسمت را خالی بگذارید وبعد دکمه تایید) را فشار دهید.
"OK"را فشار دهید.
به "APN type" برويد و آن انتخاب کنید و "default" را فشار دهید
دکمه "Menu" را فشاردهید و "Save" را فشار دهید
به پروفایل جدید برويد و آن را انتخاب کنید.
جهت بازگشتن به صفحه اصلی دکمه "Home" را فشاردهید.
تلفن شما تنظیم شده است.

son_1981
30-12-2014, 09:16
من رام (( NexusHD2-KitKat-CM11.0_V4.7 )) را به روش Native sd روی گوشی م نصب کردم

و هنگام نصب هم گزینه PPP را انتخاب کردم ....

خلاصه الان به هیچ عنوان نمی تونم از اینترنت گوشی م استفاده کنم

هم با همراه اول و هم با رایتل تست کردم ولی نشد که نشد .....

==============================================

در گوشی به قسمت :

setting>wireless controll>mobile network setting>access point names

رفتم و تنظیمات قسمت همراه اول را به این شکل تنظیم دستی کردم :

Name : mci-gprs
APN : mcinet
P*r*oxy : 192.168.194.073
Port : 8080

این تنظیمات جواب نداد و تنظیمات زیر را وارد كردم .

Name : mci-gprs
APN : mcinet
P*r*oxy : 192.168.194.073
Port : 8080
MCC : 432
MNC : 11

خلاصه باز هم جواب نمیده ....

و زمانی که میخوام یک صفحه نت را بارگزاری کنم این پیغام را میده

((connection problem authentication via the ..... server was unsuccessful. ))

مشکل از کجاست ؟؟؟؟

چیکار باید بکنم ؟؟؟؟

در بالای آنتن گوشی کلمه E را نشون میده ولی اینترنت ندارم .....

================================================== ==

و اما خط رایتل م را گذاشتم و بسته اینترنتی هم براش خریدم .....

تنظیمات هم تنظیمات را وارد کردم که این دوست مون نوشته اند و بهشون کار داده .


اره 2.7 بود با مدی که شما معرفی کرده بودید .
دمتون گرم . مشکل حل شد . توی بخش APN Type که default بود رو من حرف اولش رو بزرگ وارد میکردم : Default این شد که متصل نمیشد .
بازم مرسی . ولی عجب نکته ای بود ... تنظیمات رایتل رو میزارم تا دوستان استفاده کنن .
اما دقت کنید که دقیقا همین مدل تنظیمات رو وارد کنید .
این تنظیمات واسه اندروید 4.x هستش :

Internet :


دکمه "Menu" را فشاردهید.
به "Settings" برويد و آن انتخاب کنید و "More...".
به "Mobile networks" برويد و آن انتخاب کنید و "Access Point Names".
دکمه "Menu" را فشاردهید و "New APN" را فشار دهید
به "Name" برويد و آن انتخاب کنید و Rightel را فشار دهید.
"OK"را فشار دهید.
به "APN" برويد و آن انتخاب کنید و RighTel را فشار دهید.
"OK"را فشار دهید.
به "Username" برويد و آن انتخاب کنید و (این قسمت را خالی بگذارید وبعد دکمه تایید) را فشار دهید.
"OK"را فشار دهید.
به "Password" برويد و آن انتخاب کنید و (این قسمت را خالی بگذارید وبعد دکمه تایید) را فشار دهید.
"OK"را فشار دهید.
به "APN type" برويد و آن انتخاب کنید و "default" را فشار دهید
دکمه "Menu" را فشاردهید و "Save" را فشار دهید
به پروفایل جدید برويد و آن را انتخاب کنید.
جهت بازگشتن به صفحه اصلی دکمه "Home" را فشاردهید.
تلفن شما تنظیم شده است.



خلاصه در بالای آنتن رایتل روی گوشی کلمه R را نشون میده ولی باز اینترنت ندارم .....

و یه پیام روی گوشی م اومده که نوشته :

(( شما در محدوده رومینگ ملی هستید و استفاده از خدمات با تعرفه عادی

رایتل ( خارج از بسته ) محاسبه میگردد . )) :cl:


کسی از دوستان این پیام براش اومده ؟؟؟؟؟ این پیام یعنی چی ؟؟؟؟

بنظرتون چیکار کنم ؟؟؟؟

کسی از دوستان این را نصب کرده و با اینترنت گوشی بهش وصل شده ؟؟؟؟؟

Mo30HD2
30-12-2014, 09:21
با ایرانسل هم چک کن.

و اینکه تنظیمات هر اپراتور توی سایت اصلیش هست.
میتونی صحت اطلاعات رو از اونجا چک کنی

Sent from my NexusHD2

hu016865
30-12-2014, 16:57
دوست عزیز راه حل اینه :
تو قسمت apn اینجوری تنظیم کن:
MCI-GPRS
mcinet
و بقیه موارد رو خالی بذار.
در ضمن بذار تو قسمت نتورک ستینگ 3G فعال باشه.
از طرف دیگه منطقه شما باید داری اینترنت 3G باشه.
مشکل حل میشه.
در ضمن ممنون میشم دوستان پست های منو پاک نکنن.

Mo30HD2
30-12-2014, 22:03
دوست عزیز راه حل اینه :
تو قسمت apn اینجوری تنظیم کن:
MCI-GPRS
mcinet
و بقیه موارد رو خالی بذار.
در ضمن بذار تو قسمت نتورک ستینگ 3G فعال باشه.
از طرف دیگه منطقه شما باید داری اینترنت 3G باشه.
مشکل حل میشه.
در ضمن ممنون میشم دوستان پست های منو پاک نکنن.

هیچ پستی از شما پاک نشده دوست عزیز!

son_1981
01-01-2015, 10:49
ظاهرا چند روزی هست که خطوط همراه اول به هم ریخته و اینترنت ش قطع شده

من که بسته اینترنتی میخرم نمیشه :cc:

بی بسته میخوام وصل بشم نمیشه :av:

میخواستم بدونم برای شما هم همینطوره ؟؟؟

hu016865
01-01-2015, 19:46
من تو خوونه بعضی اوقات قطعی و وصلی دارم ولی تو محل کار با سرعت خیلی خوبیبدون مشکل وصلم.
اگه به غیر از اون روشی که گفتم APN بسارید به اینترنت نمیتونید وصل بشید.
روی گوشی هواوی هم مجبور شدم از همین راه یه APN جدید بسازم به همین روش تا وصل بشه.

son_1981
04-01-2015, 16:00
مصطفی جان من با این رام نکسوس 2.7 پیشنهادی شما به هیچ عنوان نمیتونم

به اینترنت وصل بشم

نه با همراه اول ...

نه با رایتل ...

نه با ایرانسل ....

چیکار کنم ؟؟؟؟

برای اطمینان بیشتر از اینکه مشکلی از طرف سیم کارت نیست


گوشی دوستم huavy هست و 2 سیم کارته هست

سیم کارت رایتل ش اینترنت یک ماه شارژه

و برنامه های لاین ووایبر و ..... هم روش نصب هستند


سیم کارت رایتل دوستم را از گوشی ش دراوردم و روی گوشی

خودم تست کردم

با سیم کارت رایتل این بنده خدا هم که مطمعن هستم اینترنت ش

فعال هست و داره کار میکنه روی گوشی من با این رام کار نمیکنه ...... :SI: :SI: :SI:

نه پیچ باز میکنه و نه تو Line و .... میره

هرچی میخوام پیج باز کنم مینویسه :

(( connection problem authentication via the server was unsuccessful ))


اون APN که دوستان گفتند هم ساختم ولی جواب نمیده که نمیده .....

ب هیچ روش و سیم کارتی به نت وصل نمیشه ....

دیگه موندم چیکارش کنم ؟؟؟؟؟ :dy: :dy: :dy: :dy: :dy:
=================================

روش نصب این رام روی گوشی من

Nativesd و گزینه PPP را انتخاب کردم ....

درضمن 1 گیگ پارتیشن ext4 هم ساختم

Mo30HD2
04-01-2015, 19:29
مصطفی جان من با این رام نکسوس 2.7 پیشنهادی شما به هیچ عنوان نمیتونم

به اینترنت وصل بشم

نه با همراه اول ...

نه با رایتل ...

نه با ایرانسل ....

چیکار کنم ؟؟؟؟

برای اطمینان بیشتر از اینکه مشکلی از طرف سیم کارت نیست


گوشی دوستم huavy هست و 2 سیم کارته هست

سیم کارت رایتل ش اینترنت یک ماه شارژه

و برنامه های لاین ووایبر و ..... هم روش نصب هستند


سیم کارت رایتل دوستم را از گوشی ش دراوردم و روی گوشی

خودم تست کردم

با سیم کارت رایتل این بنده خدا هم که مطمعن هستم اینترنت ش

فعال هست و داره کار میکنه روی گوشی من با این رام کار نمیکنه ...... :SI: :SI: :SI:

نه پیچ باز میکنه و نه تو Line و .... میره

هرچی میخوام پیج باز کنم مینویسه :

(( connection problem authentication via the server was unsuccessful ))


اون APN که دوستان گفتند هم ساختم ولی جواب نمیده که نمیده .....

ب هیچ روش و سیم کارتی به نت وصل نمیشه ....

دیگه موندم چیکارش کنم ؟؟؟؟؟ :dy: :dy: :dy: :dy: :dy:
=================================

روش نصب این رام روی گوشی من

Nativesd و گزینه PPP را انتخاب کردم ....

درضمن 1 گیگ پارتیشن ext4 هم ساختم

gprs رام نکسوس بارها و بارها توسط کاربرای زیادی تست شده
ایراد هرچه که هست از تنظیمات میتونه باشه

حالا یا توی کانفیک apn
یا توی انتخاب ppp

ppp رو برای سی‌ال‌کی
و rmnet رو برای magldr انتخاب کن

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

hu016865
04-01-2015, 22:17
تو همه رام هایی که تا الانتست کردم با حالت ppp هیچ مشکلی تا الان نبوده.
فقط راهش اینه که وقتی میخوای APN بسازی باید فقط دوتامورد اول رو تنظیم کنی.
MCI-GPRS
mcinet
همین و بعد سیو کنی.
من رو گوشی هواوی دوستم همین مشکل عدم اتصال بود یه APN جدید ساختم با همین تنظیمات و بدون مشکل وصل شد.
شاید مسئله کوچک و بزرگ بودن حروف مهم باشه ( البته من همیشه با همین فرمت درست کردم)

son_1981
05-03-2015, 12:25
هر تنظیمی که بگید انجام دادم ...

هر رامی که بگید نصب کردم ....

اما اینترنت گوشی به هیچ عنوان فعال نمیشه که نمیشه ..... :cg:

رام نکسوس را نصب کردم ....

رام Pixldroid ایلیای عزیز را نصب کردم .....

این رام Pixldroid فوق العاده عالی یه -- روان - پر سرعت و همه چیز ش بخوبی کار میکنه

ولی این مشکل اینترنت هنوز دارم ....

===============================================

تنها رامی که اینترنت گوشی م خیلی خوب روش کار میکنه این رام هست (( TouchWizMOD v3.0 ))


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=856827&d=1369657957

پست شماره 102 این تایپیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=125235&page=11)

این رام بسیار خوب و عالی و روان

ولی مثل رام ایلیا نیست که سرعت خیلی عالی داشته باشه و یکم کند

=========================================

اینترنت گوشی روی بقیه رام ها فقط یک E بالای آنتن میاره و هرکاری هم میکنم

اینترنت ندارم :dx:


ولی روی این رام (( TouchWizMOD v3.0 )) اینترنت گوشی بصورت حرف E ولی بقل آنتن

میاد و یک فلش سبز و نارنجی زیر حرف E در حال رفت و آمد هستند

و اینترنت گوشی وصل هست !!!!


تمام تنظیماتی که برای این رام انجام میدم را برای رام های دیگه ام انجام میدم

ولی نمی دونم چرا توی رام های دیگه اینترنت ندارم ....


دوستان لطفا کمک کنید !!!!

یکی بگه مشکل من از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :bc:

hu016865
05-03-2015, 15:34
باید این کار رو بکنی.
بری به تنظیمات و از اونجا یه apn بساز با این مشخصات
MCI-GPRS
mcinet
بقیه موارد رو هم خالی بذاری.
مثل بنز کار میکنه.