PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک جامع ریکاوری ( کاستوم - استوک )



jabi_james
04-10-2013, 18:46
به نام خدا


همونجور که از اسم تاپیک معلومه یه تاپیک جامع براتون آماده کردیم که هم ریکاوری هایی که لازم دارید رو دانلود کنید و هم آموزش نصب رو داشته باشید.
دوستان شما برای نصب رام های کاستوم و نصب مد ها و فیکس ها احتیاج به ریکاوری کاستوم دارید.
در این تاپیک سعی شده تا مجموع ریکاوری ها قرار بگیره و آموزش نصب اون ها هم براتون توضیح داده میشه
برای هر دیواسی ریکاوری های مختلفی ارایه میشه که ما برای شما بهترین ریکاوری ها رو قرار میدیم تا بدون هیچ ریسکی اقدام به نصب ریکاوری مد نظرتون داشته باشید.



دانلود :

همانطور که میدونید ما انواع ریکاوری رو داریم که بهترین این ریکاوری ها در این پست جمع شده برای استفاده شما عزیزان.




Team WIN recovery
(http://techerrata.com/browse/twrp2/evita)



Clock work recovery Touch (http://download2.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-touch-6.0.2.8-evita.img)





Stock recovery ( ریکاوری اصلی)
برای نصب رام های اصلی ( RUU ) لازمه !

به زودی ....



مراحل نصب یه ریکاوری کاستوم :



1) حتما میدونید که برای اعمال تغییراتی در گوشی های HTC باید آنلاک و یا S off کرده باشید ، میتونید از این تاپیک استفاده کنید


آنلاک کردن HTC One XL از طریق سایت رسمی HTC (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=302382&p=3908505#post3908505)



2) نیاز به ابزاری دارید که ریکاوری رو روی دیوایستون فلش کنه :


با استفاده از ADB Fastboot و از طریق دستورات cmd :


پوشه ADB رو دانلود کنید و اون رو به صفحه اول درایو که روش ویندوز نصب کردین انتقال بدین ( مثلا درایو C حتما بیاد صفحه اول این درایو قرار بگیره )


دانلود ADB :



ADB fastboot (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/download/5124847/adb-fastboot-one-xl.rar)




3) درایور یا Htc sync باید نصب باشد

HTC Sync Manger ( نصب درایور و شناسایی دیویاس توسط pc

4) به setting/power رفته و تیک Fastboot رو بردارین

5) در Setting/Application/Development تیک usb debugging را بزنید.

6) گوشی را با کابل به کامپیوتر وصل کنید و با گرفتن ولوم پایین و پاور گوشی رو به فست بوت ببرین.

7)ریکاوری مد نظر خودتون رو دانلود کنید.

از CWM برای این گوشی استفاده نکنید و استفاده از TWRP توصیه شده

8) ریکاوری که دانلود کردین به پوشه ADB موجود کپی کنید .

9) به محلی که پوشه ADB هست برید و در حالی که دکمه shift رو نگه داشتین همزمان بر روی پوشه ADB کلیک راست کنید و گزینه
open commend window here رو انتخاب کنید تا پنجره cmd باز بشه .


10) حالا این دستور رو تایپ کنید



Fastboot flash recovery name.img



حواستون باشه که به جای کلمه name باید عینا اسم ریکاوری رو که دانلود کردید رو تایپ کنید.

ریکاوری نصب می شه و می تونید با گرفتن کلیدهای پاور و دکمه ولوم بالا وارد ریکاوری بشین..


در پایان تشکر می کنم از دوست خوبم DisLike To Life که زحمت اصلی جمع آوری مطالب رو ایشون در سایت اندروید.آی آر کشیدن.

SHAHA3
14-10-2013, 20:24
نمیشه این گوشیو روت کرد ؟ چون من تاپیکی با این عنوان ندیدم
برای دسترسی به برنامه هایی که نیاز به روت دارن باید چیکار کنیم؟

arses
14-10-2013, 23:46
نمیشه این گوشیو روت کرد ؟ چون من تاپیکی با این عنوان ندیدم
برای دسترسی به برنامه هایی که نیاز به روت دارن باید چیکار کنیم؟

دوست عزیز نرم افزار toolkit مخصوص این گوشی در بخش ارتقا دهنده هست و باهاش همه کار می تونید بکنید.
روت، لاک ، آنلاک ، ریکاوری کاستوم، و چندین وچند قابلیت دیگه.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

galaxy.night
25-10-2013, 21:12
بفرمایید دوستان اینم ریکاوری استوک

http://www.mediafire.com/download/tf7edr74x31ybvm/Stock-Recovery+For+HTC+One+XL.img

arses
29-10-2013, 00:45
بفرمایید دوستان اینم ریکاوری استوک

http://www.mediafire.com/download/tf7edr74x31ybvm/Stock-Recovery+For+HTC+One+XL.img

سلام داداش این ریکاوری همونی هست که من در بخش بکاپ اصلی گذاشتم یا اونی هست که خودتون استخراج کردید؟؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

galaxy.night
30-10-2013, 22:23
سلام داداش این ریکاوری همونی هست که من در بخش بکاپ اصلی گذاشتم یا اونی هست که خودتون استخراج کردید؟؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

سلام
نه دوست عزیز من این ریکاوری رو از یه Full Ota بیرون کشیدم و اینجا قرار دادم

Polar kit
01-11-2013, 13:30
سلام دوستان
اقا یه کمکی به من میکنید
من گوشیم رو انلاک کردم بعد الان روش این ریکاوری هایی که گذاشتین رو خواستم نصب کنم و نصبش هم کردم اما الان که میرم تو ریکاوری یه نوشته قرمز رنگ میاد وارور میده وبعدش گوشیم ریستارت میشه
گوشیم رو فکتوری ریست هم کردم بازم نشد
میشه لینک سالم بهترین ریکاوری واس این گوشی رو بهم بدید
واینکه الان چطور باید اون ریکاوری که رو گوشی رایت کردم رو از بین ببرم و یه ریکاوری خو ب نصب کنم
ودر ضمن لینک adb fastboot مشکل داره اگه میشه رسیگی کنید
ممنون

arses
01-11-2013, 16:11
سلام دوستان
اقا یه کمکی به من میکنید
من گوشیم رو انلاک کردم بعد الان روش این ریکاوری هایی که گذاشتین رو خواستم نصب کنم و نصبش هم کردم اما الان که میرم تو ریکاوری یه نوشته قرمز رنگ میاد وارور میده وبعدش گوشیم ریستارت میشه
گوشیم رو فکتوری ریست هم کردم بازم نشد
میشه لینک سالم بهترین ریکاوری واس این گوشی رو بهم بدید
واینکه الان چطور باید اون ریکاوری که رو گوشی رایت کردم رو از بین ببرم و یه ریکاوری خو ب نصب کنم
ودر ضمن لینک adb fastboot مشکل داره اگه میشه رسیگی کنید
ممنون

سلام دوست عزیز.
منظورتون ریکاوری کاستوم هست یا استوک؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

Polar kit
01-11-2013, 20:42
اول ریکاوری کاستوم زدم بعد این ارور اومد البته ارورش زود میره و نمیتونم بنویسم وبعدش استوک زدم بازم همون ارور
ریکاوری هم اول twrp زدم بعد که این ارور رو داد cwm زدم بعد دوباره که دیدم نشد استوک زدم اما این ارور نرفت
من مراحل رو به درستی رفتم و ریکاوری هم نصب شد اما این ارور رو داد
به نظره شما امکان داره از ویندوز باشه اخه 64 بیت بود ویندوز8

arses
01-11-2013, 22:19
اول ریکاوری کاستوم زدم بعد این ارور اومد البته ارورش زود میره و نمیتونم بنویسم وبعدش استوک زدم بازم همون ارور
ریکاوری هم اول twrp زدم بعد که این ارور رو داد cwm زدم بعد دوباره که دیدم نشد استوک زدم اما این ارور نرفت
من مراحل رو به درستی رفتم و ریکاوری هم نصب شد اما این ارور رو داد
به نظره شما امکان داره از ویندوز باشه اخه 64 بیت بود ویندوز8

دوست عزیز اگه مشکلتون اون ارور هست باید بگم که برای همه ی گوشی هایی که آنلاک می کنن و ریکاوری استوک می زنند این ارور میاد و هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

Polar kit
02-11-2013, 00:01
دوست عزیز اگه مشکلتون اون ارور هست باید بگم که برای همه ی گوشی هایی که آنلاک می کنن و ریکاوری استوک می زنند این ارور میاد و هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

نه مشکل این ارور نیست بعد از نصب ریکاوری حالا هرکدومش
اصلا گزینه ریکاوری رو که میزنم چیزی بالا نمیاد جز اون ارور وبعدش گوشی ریستارت میشه

arses
02-11-2013, 05:14
نه مشکل این ارور نیست بعد از نصب ریکاوری حالا هرکدومش
اصلا گزینه ریکاوری رو که میزنم چیزی بالا نمیاد جز اون ارور وبعدش گوشی ریستارت میشه

شما یک بار از toolkit استفاده کن ببین باز هم این اتفاق میفته؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

Polar kit
02-11-2013, 10:57
شما یک بار از toolkit استفاده کن ببین باز هم این اتفاق میفته؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

ممنون که جواب دادین
فقط این تولکیت رو دان کردم اما اموزشی چیزی نداره هر کدوم رو که میزنم یه ارور تو صفحه cmd میاد
ممنون

arses
02-11-2013, 11:03
چه اروری برام بنویسین.
من توضیح داده بودم در هنگام نصب تولکیت میخواد 1 چیزی دانلود کنه که شاید نیاز به چیلتر شکن باشه شما اون فایل رو دانلود کردین؟
لطفا بیاید توی تاپیک تولکیت تا همونجا راهنمایی کنم

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

Polar kit
11-11-2013, 11:28
دوستان سلام
لینک ریکاوری team خرابه اگه میشه یه جای دیگه اپلود کنین
تا 99 در صد دان میشه بعد قطع میشه با چند تا برنامه امتحان کردم باز نشد
ممنون

ho33in
12-11-2013, 15:14
با سلام من این فایلو نمیتونم دانلود کنم برا آنلاک کردن گوشی one xl با تشکر اگه کسی لینک قابل دانلود بزاره
ADB_fastboot

ho33in
12-11-2013, 23:57
با سلام من این فایلو نمیتونم دانلود کنم برا آنلاک کردن گوشی one xl با تشکر اگه کسی لینک قابل دانلود بزاره
ADB_fastboot

کسی نیست یه لینک سالم بزاره

mohammadns
13-11-2013, 00:44
کسی نیست یه لینک سالم بزاره

بفرمایید دوست عزیز
http://uplod.ir/gb2yc3659llb/android.rar.htm


ممنون..

ho33in
16-11-2013, 14:55
با سلام من وقتی که میخوام آنلاک کنم اونجای که تو CMD باید اینو fastboot oem get_identifier_token کپی کنم زدم بعد که اینتر زدم اینو مینویسه
'fastboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
مشکل از کجاست:be:
اون فایلو که آقا MOHAMADNS گذاشت انزیپ کردم در داریو C کپی کردم که اسم فلدر android بود که سه تا فایل داخلش بود
لطفا راهنمایی کنید:bw:

payaaaaam
16-11-2013, 18:19
با سلام من وقتی که میخوام آنلاک کنم اونجای که تو CMD باید اینو fastboot oem get_identifier_token کپی کنم زدم بعد که اینتر زدم اینو مینویسه
'fastboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
مشکل از کجاست:be:
اون فایلو که آقا MOHAMADNS گذاشت انزیپ کردم در داریو C کپی کردم که اسم فلدر android بود که سه تا فایل داخلش بود
لطفا راهنمایی کنید:bw:

تاپیک آنلاک اینجا نیست...!
اسم پوشه رو تو cmd وارد کردی؟
این کار رو بکن ببین درست میشه یا نه
shift رو بگیر و رو اون پوشه ای که تو درایو ویندوز نصب کردی راست کلیک کن و open command window here رو بزن و طبق آموزش اون متن رو کپی کن

ho33in
16-11-2013, 19:53
تاپیک آنلاک اینجا نیست...!
اسم پوشه رو تو cmd وارد کردی؟
این کار رو بکن ببین درست میشه یا نه
shift رو بگیر و رو اون پوشه ای که تو درایو ویندوز نصب کردی راست کلیک کن و open command window here رو بزن و طبق آموزش اون متن رو کپی کن
با تشکر حل شد الان اون قسمتی که نوشته به جای کلمه name باید عینا اسم ریکاوری رو که دانلود کردید رو تایپ کنید چی بنویسم ریکاوری که دانلود کردم اسمش Stock-Recovery For HTC One XL هست یعنی باید اینو بنویسم Fastboot flash recovery Stock-Recovery For HTC One XL بنویسم

payaaaaam
16-11-2013, 20:03
با تشکر حل شد الان اون قسمتی که نوشته به جای کلمه name باید عینا اسم ریکاوری رو که دانلود کردید رو تایپ کنید چی بنویسم ریکاوری که دانلود کردم اسمش Stock-Recovery For HTC One XL هست یعنی باید اینو بنویسم Fastboot flash recovery Stock-Recovery For HTC One XL بنویسم

به جای name دقیقا اسم فایل رو همراه با پسوندش کپی کن
میخوای ریکاوری استوک نصب کنی؟ فکر کنم روش نصبش با ریکاوری کاستوم فرق داره

ho33in
16-11-2013, 20:07
به جای name دقیقا اسم فایل رو همراه با پسوندش کپی کن
میخوای ریکاوری استوک نصب کنی؟ فکر کنم روش نصبش با ریکاوری کاستوم فرق داره

با تشکر که سریع جواب دادین این اسمو Fastboot flash recovery Stock-Recovery For HTC One XL تایپ کردم اما توcmd ارور داد به نظرتون با چه روشی ریکاوری نصب کنم که بتونم کاستوم vipero نصب کنم

mohammadns
16-11-2013, 21:10
با تشکر که سریع جواب دادین این اسمو Fastboot flash recovery Stock-Recovery For HTC One XL تایپ کردم اما توcmd ارور داد به نظرتون با چه روشی ریکاوری نصب کنم که بتونم کاستوم vipero نصب کنم

شما آخرش باید img. وارد کنید
یعنی میشه به این صورت
Fastboot flash recovery Stock-Recovery For HTC One XL.img

payaaaaam
16-11-2013, 22:23
با تشکر که سریع جواب دادین این اسمو Fastboot flash recovery Stock-Recovery For HTC One XL تایپ کردم اما توcmd ارور داد به نظرتون با چه روشی ریکاوری نصب کنم که بتونم کاستوم vipero نصب کنم

تو پست قبلی که گفتم باید همراه با پسوندش باشه
در ضمن واسه رام viper ریکاوری استوک نصب نمیکنن. یا twrp نصب میکنن یا cwm

ho33in
17-11-2013, 07:28
کسی میتونه یه لینک سالم از Team WIN recover بزاره وقتی میرم واسه دانلود تا 99درصد میره ولی تکمیل نمیشه همه ورزنهارو این مشکلو داشتن

payaaaaam
17-11-2013, 20:17
اینم از ریکاوری
http://s1.picofile.com/file/8100760126/openrecovery_twrp_2_6_3_0_evita_2.rar.html

masood_0121
28-11-2013, 01:30
ریکاوری استوک میخام کسی داره امتحان کرده باشه

exeda
02-12-2013, 03:22
من این کارا رو کردم ولی بعد از وایپ کردن و انتخاب رام واسه نصب این ارور رو میده با چن تا رام هم امتحان کردم همینه:

evita.zip
Finding update package...
Opening update package...
ininstalling update...
assert faild: getprop("no.bootloader") == "2.14.0000 getprop("no.bootloader")== "2.15.0000" ||
E: error in /sdcard/cm10-evita.zip
(status 7)
Inistallastion aborted.

چیکار کنممممممممممممممممممممممم مممممممممممممم

N.A.J.I
04-12-2013, 10:35
من این کارا رو کردم ولی بعد از وایپ کردن و انتخاب رام واسه نصب این ارور رو میده با چن تا رام هم امتحان کردم همینه:

evita.zip
Finding update package...
Opening update package...
ininstalling update...
assert faild: getprop("no.bootloader") == "2.14.0000 getprop("no.bootloader")== "2.15.0000" ||
E: error in /sdcard/cm10-evita.zip
(status 7)
Inistallastion aborted.

چیکار کنممممممممممممممممممممممم مممممممممممممم
سلام اگه اشتباه نکنم مال منم همین ارور رو داد یبار دومین بار نصب شد.فایلی که گذاشتی رو مسیر sd فرمتش زیپ هست دیگه؟ببین من این کارو کردم فایل بوت رو فلش کردم بعد یه ریست کردم.بعد هم وایپ کردم(وایپ سیستم نه ها!)بعدشم نصب رام

moji_ss_007
02-01-2014, 01:21
دوست عزیز اگه مشکلتون اون ارور هست باید بگم که برای همه ی گوشی هایی که آنلاک می کنن و ریکاوری استوک می زنند این ارور میاد و هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2
سلام دوست عزیز. دقیقا مشکل من هم همین اررور هست که میاد و زود میره. با هر روشی شما بگید من ریکاوری فلش کردم. هر نوع ریکاوری که بگید. دوست عزیز اون ارور واسه شما میاد و الان ریکاوری کاستوم دارید؟؟!!
با نصب هر ریکاوری و رفتن از حالت بوت لودر به ریکاوری اون پیغام قرمز رنگ میاد و گوشی یا ریبوت میشه یا صفحه سیاه میشه.
اگر شما یا دوستان دیگه به این مشکل برخوردید لطفا بنده رو راهنمایی کنید . فوریه
پیشاپیش از کمکتون تشکر میکنم

t0p0le
02-01-2014, 12:07
سلام دوست عزیز. دقیقا مشکل من هم همین اررور هست که میاد و زود میره. با هر روشی شما بگید من ریکاوری فلش کردم. هر نوع ریکاوری که بگید. دوست عزیز اون ارور واسه شما میاد و الان ریکاوری کاستوم دارید؟؟!!
با نصب هر ریکاوری و رفتن از حالت بوت لودر به ریکاوری اون پیغام قرمز رنگ میاد و گوشی یا ریبوت میشه یا صفحه سیاه میشه.
اگر شما یا دوستان دیگه به این مشکل برخوردید لطفا بنده رو راهنمایی کنید . فوریه
پیشاپیش از کمکتون تشکر میکنم
کسی نیست جواب بده؟
ارور رو عکسشم گذاشتم



Sent from my HTC One X using Tapatalk

moji_ss_007
02-01-2014, 12:38
کسی نیست جواب بده؟
ارور رو عکسشم گذاشتم



Sent from my HTC One X using Tapatalk
هر چی صبر کردم جواب از دوستان نگرفتم خودم سرچ کردم مشکل با نصب ریکاوری cwm برای AT&T ریکاوری نصب شد و به راحتی بالا اومد. البته ارور رو میده بعد میره تو حالت ریکاوری

choopan
02-01-2014, 15:59
فایل بوت رو از داخل کاستوم رام بیرون بکشید و روی گوشی رایت کنید .مثل نصب ریکاوری هست.

از این تایپیک هم اگر خواستید متونید استفاده کنید.



http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=312580

kazemkolaei11
09-01-2014, 13:06
با سلام و خسته نباشید. من گوشی one xl دارم. و میخواستم کاستوم رام نصب کنم. میخواستم بدونم واسه نصب احتیاج به روت داره؟ چه کارایی باید انجام بدم. من هر کاری کردم گوشیم روت نشد.

851211
30-01-2014, 00:37
کسی نیست جواب بده؟
ارور رو عکسشم گذاشتم



Sent from my HTC One X using Tapatalk

من این مشکلو دارم! کسی میتونه راهنمایی کنه؟!

rezaexe
07-02-2014, 23:50
با عرض سلام دوستان عزیز. خواستم بپرسم ریکاوری استوک موجود هست واسه این گوشی؟

™ AMIN
08-02-2014, 10:32
با سلام و خسته نباشید. من گوشی one xl دارم. و میخواستم کاستوم رام نصب کنم. میخواستم بدونم واسه نصب احتیاج به روت داره؟ چه کارایی باید انجام بدم. من هر کاری کردم گوشیم روت نشد.

سلام باید انلاک کنید اول بعد ریکاوری نصب کنید و بعد هم نصب کاستوم رام.

با عرض سلام دوستان عزیز. خواستم بپرسم ریکاوری استوک موجود هست واسه این گوشی؟

سلام عزیز.باید xda رو چک کنید.. ولی فکر کنم باشه...باتوجه به بیلد نامبرتون باید دانلود کنید ...

mohsen7073
04-03-2014, 12:12
دوستان لینک دانلود ریکاوری cwm خرابه یه نفر لینک سالمشو بده برام.بعدش تو ریکاوری حافظه گوشی رو میشناسه؟ چون رامو نریختم الان موندم نه راه رفت دارم نه برگشت

djaliakbar
28-03-2014, 18:12
کسی نیست جواب بده؟
ارور رو عکسشم گذاشتم



Sent from my HTC One X using Tapatalk
منم مشکل شما رو داشتم ولی با روش پست 34 ریکاوری رو نصب کردم و بعد از اون از طریق ریکاوری supersu نصب شد

mehdisar
21-12-2014, 18:48
دوستان لینک دانلود ریکاوری cwm خرابه یه نفر لینک سالمشو بده برام.بعدش تو ریکاوری حافظه گوشی رو میشناسه؟ چون رامو نریختم الان موندم نه راه رفت دارم نه برگشت

بفرما


http://download2.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-touch-6.0.4.8-evita.img