PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : MaximusHD 1.0.0 - کاستوم رام 4.2.2 - سنس 5.0 - HTC One Dual Sim



Mozilla Firefox
21-10-2013, 00:11
1.0.0 اولی رام منتشر شده برای HTC One Dual Sim این ورژن براساس بیس 2.19.401.1 اندروید 4.2.2 و سنس 5 منتشر شده است
کاستوم رامی بر اساس رام رسمی 2.19.401.1 firmware همراه با سنس 5 و اندروید 4.2.2
بهینه سازی های زیادی روش انجام شده و امکان نصب آروما در اختیار کاربر هستش و با قابلیت اپدیت OTA میباشد.

مشخصات کلی رام


Changelog of the ROM:

New Base 2.19.401.1
Android 4.2.2
Updated Kernel
Improved BlinkFeed
Improved UI Experience
Stock HTC %battery

Stock HTC EQS
Lock-screen widgets
Long press home button works as menu
Audio improvements
Camera improvement
Updated OEM Apps
Added Native HTC Task Manager
Custom OTA Update Engine
Root
Init.d
BusyBox
Many other changes





نحوه نصب:
http://forum.mobilestan.net/images/icons/post-new.gif [آموزش] نصب کاستوم رامها و پچ ها برای HTC One (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=281126)


دانلود:ورژن 1.0.0 (http://www.androidfilehost.com/?fid=23060877489995874)
رام در llabtoofer (http://llabtoofer.com/2013/07/23/htc-one-dual-sim-maximushd/)

Fully supported devices:
I proudly announce new MaximusHD ROM for HTC One Dual Sim
(HTC M7C_DUG/M7C_DWG)

Mozilla Firefox
21-10-2013, 00:12
رزرو شد.

amina68
22-10-2013, 09:46
خیلی ممنون .. منتظر این پست بودم زودتر از اینا..

من می خوام گوشی رو فست بوت کنم با اون روش دکمه ولوم و پاور ولی رستارت می شه و صفحه بوت لودر نمیاد مشکل از چیه؟!

Mozilla Firefox
22-10-2013, 19:20
خیلی ممنون .. منتظر این پست بودم زودتر از اینا..

من می خوام گوشی رو فست بوت کنم با اون روش دکمه ولوم و پاور ولی رستارت می شه و صفحه بوت لودر نمیاد مشکل از چیه؟!

ببینید باید تو قسمت تنظیمات power تیک فست بوت رو بردارید تا وارد hboot بتونید شید .

amina68
23-10-2013, 11:31
فست بوت اوکی شد .. انلاک هم کردم تو ریکاوری مشکل دارم .. ریکاوری نمیشه

amina68
23-10-2013, 15:49
مشکل ریکاوری هم حل شد... وارد قسمت ریکاوری که می خواست بشه تا از اونجا رام رو نصب کنیم ریست می شد گوشی .. بالاخره بعد از چند ساعت کلنجار رفتن بطور اتفاقی گوشی رو ریستور فون کردم همه چی اوکی شد و نصب شد رام

تصاویری بعد از نصب شدن ( همونطور که مشاهده می کنید software update هم اا

914990

914991

914992

914993

amina68
23-10-2013, 15:52
در ضمن از ریکاوری اصلی استفاده کنید که خود xda گفته فکر کنم مخصوص دو سیم کارت هست


Next proceed to download the "ZIP" version of CWM clockwork mod recovery for 802w. This is a special file and has to be like that. Special since it is custom to every version of HTC one. This is for HTC 802w.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/3372901/PN07IMG.zip

Mozilla Firefox
23-10-2013, 19:39
ممنون از نصب و تست و راهنمایی و انتشار اسکرین شات ها و ...

info11
24-10-2013, 20:54
رام4.3 هم ota میادبرای این رام؟

Mozilla Firefox
25-10-2013, 02:12
رام4.3 هم ota میادبرای این رام؟

بله باید منتظر بود .

CREATIVE
25-10-2013, 07:41
دوست عزیزامده هدود یک گیگه

Mozilla Firefox
25-10-2013, 14:41
دوست عزیزامده هدود یک گیگه

دوست عزیز برای وان دو سیم فعلا اپدیتی منتشر نشده .

info11
26-10-2013, 18:32
اگه اومده معرفی کنین لطفا!!!من که ازطریق وای فای میزنم آپدیتی نمیبینم

Mozilla Firefox
26-10-2013, 20:19
اگه اومده معرفی کنین لطفا!!!من که ازطریق وای فای میزنم آپدیتی نمیبینم

نخیر عزیز منتشر نشده .

amina68
27-10-2013, 13:36
یه مشکل.
الان من همین ماکسیموس رو نصب کردم وقتی سافت وار آپدیت رو می زنم می گه نسخه 1.0.1‌اومده حدود 1 مگابایت هست. می زنم دانلود میشه و می گه نصب کن.
وقتی نصب می زنم فست بوت میاد و پیغام می ده فایل زیپ رو نتونستم پیدا کنم و install aborted ...

مشکل از چی می تونه باشه؟

18372
27-10-2013, 17:13
یه مشکل.
الان من همین ماکسیموس رو نصب کردم وقتی سافت وار آپدیت رو می زنم می گه نسخه 1.0.1‌اومده حدود 1 مگابایت هست. می زنم دانلود میشه و می گه نصب کن.
وقتی نصب می زنم فست بوت میاد و پیغام می ده فایل زیپ رو نتونستم پیدا کنم و install aborted ...

مشکل از چی می تونه باشه؟
شما توی مموریت میتونی پیداش کنی ودستی نصبش کنی تو پوشه maximus ببین هست یا update و...

Mozilla Firefox
27-10-2013, 20:21
یه مشکل.
الان من همین ماکسیموس رو نصب کردم وقتی سافت وار آپدیت رو می زنم می گه نسخه 1.0.1‌اومده حدود 1 مگابایت هست. می زنم دانلود میشه و می گه نصب کن.
وقتی نصب می زنم فست بوت میاد و پیغام می ده فایل زیپ رو نتونستم پیدا کنم و install aborted ...

مشکل از چی می تونه باشه؟

باید توی ریکاوری بدید مانند نصب رام
بدون انجام عملیات وایپ از اون بخش نصب کنید .

amina68
28-10-2013, 19:10
رام به 1.0.1 آپدیت شد.
اول باید فایل زیپ رو میاوردیم در روت حافظه سپس install می کردم و از قسمت ریکاوری install from zip ro انتخاب می کردیم

با تشکر

Mozilla Firefox
28-10-2013, 20:19
رام به 1.0.1 آپدیت شد.
اول باید فایل زیپ رو میاوردیم در روت حافظه سپس install می کردم و از قسمت ریکاوری install from zip ro انتخاب می کردیم

با تشکر

نیازی به انزیپ نیستش دوست عزیز .
همون زیپ رو نصب میکنید .

amina68
29-10-2013, 15:42
آقا سعید من نگفتم آنزیپ کنیم. فایل زیپ رو از داخل پوشه دانلود میاریم بیرون چون به داخل پوشه ها نمی ره تو ریکاوری.

در ضمن آپدیت 1.0.2 هم اومد. حدود 3 مگ

Mozilla Firefox
29-10-2013, 19:43
آقا سعید من نگفتم آنزیپ کنیم. فایل زیپ رو از داخل پوشه دانلود میاریم بیرون چون به داخل پوشه ها نمی ره تو ریکاوری.

در ضمن آپدیت 1.0.2 هم اومد. حدود 3 مگ

ممنون از توضیحات تکمیلی تون .

iman_flash
03-11-2013, 07:12
اقا من پدرم در امد دیشب تا حالا 7,8بار گذاشتم رو دانلود تا نصف میره یه دفعه قطع میشه ریزوم هم میزنی که از ادامه بره میگه باید از اول دانلود کنیی :dy::dy:

Mozilla Firefox
03-11-2013, 19:44
اقا من پدرم در امد دیشب تا حالا 7,8بار گذاشتم رو دانلود تا نصف میره یه دفعه قطع میشه ریزوم هم میزنی که از ادامه بره میگه باید از اول دانلود کنیی :dy::dy:

نمیدونم والا ما هر موقع دانلود کردیم به مشکل نخوردیم
متاسفانه لینک دیگه ای هم نیستش .

amina68
04-11-2013, 20:15
اقا من پدرم در امد دیشب تا حالا 7,8بار گذاشتم رو دانلود تا نصف میره یه دفعه قطع میشه ریزوم هم میزنی که از ادامه بره میگه باید از اول دانلود کنیی :dy::dy:

بله دوست عزیز برای من هم همین مشکل بود که بالاخره توسط VPS لینک مستقیم کردمش سپس به راحتی دانلود شد. متاسفانه چون VPS برای خودم نبود لینکش رو پاک کردند وگرنه می دادم خدمتتون

Mozilla Firefox
04-11-2013, 21:27
بله دوست عزیز برای من هم همین مشکل بود که بالاخره توسط VPS لینک مستقیم کردمش سپس به راحتی دانلود شد. متاسفانه چون VPS برای خودم نبود لینکش رو پاک کردند وگرنه می دادم خدمتتون

ممنون از شما ولی کاش یه لیچی میکردید برای دوستان دیگه .

iman_flash
05-11-2013, 09:28
بله دوست عزیز برای من هم همین مشکل بود که بالاخره توسط VPS لینک مستقیم کردمش سپس به راحتی دانلود شد. متاسفانه چون VPS برای خودم نبود لینکش رو پاک کردند وگرنه می دادم خدمتتون
من نميدونم اين vps چي هست يه راهنمايي كنين لطفا..

Mozilla Firefox
05-11-2013, 20:05
من نميدونم اين vps چي هست يه راهنمايي كنين لطفا..

این برای استفاده از سرور مجازی هستش و یه اصطلاح تخصصی توی نت برای سایت دار ها هستش و و...

AmIIn1
14-01-2014, 20:32
با عرض خسته نباشید خدمت دوستان ... بنده تو این بخش ریکاوری مشگل دارم ... گوشی داخل ریکاوری نمیره ریست میشه ... خواهش میشه مفصل توضیح بدین ... با تشکر

Mozilla Firefox
15-01-2014, 00:36
با عرض خسته نباشید خدمت دوستان ... بنده تو این بخش ریکاوری مشگل دارم ... گوشی داخل ریکاوری نمیره ریست میشه ... خواهش میشه مفصل توضیح بدین ... با تشکر

ریکاوریتون رو اپدیت کنید و ریکاوری جدید نصب کنید .

AmIIn1
15-01-2014, 17:33
ریکاوریتون رو اپدیت کنید و ریکاوری جدید نصب کنید .

با تشکر از شما دوست عزیز ریکاوری اپدیتو جدید و از کجا باید بگیرم ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین

Mozilla Firefox
15-01-2014, 19:39
با تشکر از شما دوست عزیز ریکاوری اپدیتو جدید و از کجا باید بگیرم ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین

[آموزش] نصب و آپدیت CWM & TWRP برای (HTC One Dual Sim (802w (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=312848)

kamran_ms
23-01-2014, 20:13
سلام
آنروید 4.3 برای این گوشی منتشر شده یا نه؟؟؟؟؟؟

AmIIn1
24-01-2014, 10:56
سلام
آنروید 4.3 برای این گوشی منتشر شده یا نه؟؟؟؟؟؟

نه

Mozilla Firefox
25-01-2014, 20:34
سلام
آنروید 4.3 برای این گوشی منتشر شده یا نه؟؟؟؟؟؟

کنسل شد از سوی اچ تی سی و اعلام شد مستقیم 4.4.2 میگیره .

s_k_13582000
09-02-2014, 18:06
سلام دوستان . من گوشی وان دوسیم دارم . از دوستانی که این رام کاستوم رو نصب کردن میخواستم بدونم نظرتون چیه و راضی هستین ؟

چون من تازه گوشی رو بدون گارانتی خریدم و میخوام روتش کنم و اگر این رام بهتر از رام اصلیه ، یکدفعه همین رو نصب کنم .

مشکلی با دو سیم نداره ( سیم یک رایتل برای اینترنت و سیم دو همراه اول برای تماس )

Mozilla Firefox
09-02-2014, 20:45
سلام دوستان . من گوشی وان دوسیم دارم . از دوستانی که این رام کاستوم رو نصب کردن میخواستم بدونم نظرتون چیه و راضی هستین ؟

چون من تازه گوشی رو بدون گارانتی خریدم و میخوام روتش کنم و اگر این رام بهتر از رام اصلیه ، یکدفعه همین رو نصب کنم .

مشکلی با دو سیم نداره ( سیم یک رایتل برای اینترنت و سیم دو همراه اول برای تماس )


فوقالعاده عالی هستش این رام

s_k_13582000
09-02-2014, 22:16
دوستان شرمنده . من تاحالا سامسونگ داشتم و توی اچ تی سی مبتدی هستم . واسه اینکه بدونم این رام رو میتونم رو گوشیم نصب کنم یا نه چیزی رو باید بررسی کنم یا اینکه روی همه وان دوسیم ها جواب میده ؟
باید قبلش گوشی رو روت کنم یا مستقیم بریزم جواب میده ؟

Mozilla Firefox
10-02-2014, 20:30
دوستان شرمنده . من تاحالا سامسونگ داشتم و توی اچ تی سی مبتدی هستم . واسه اینکه بدونم این رام رو میتونم رو گوشیم نصب کنم یا نه چیزی رو باید بررسی کنم یا اینکه روی همه وان دوسیم ها جواب میده ؟
باید قبلش گوشی رو روت کنم یا مستقیم بریزم جواب میده ؟


ببینید باید تاپیک های اموزشی رو بخونید
برای نصب رام و... باید اول انلاک کنید + بعد از انلاک باید شما ریکاوری نصب کنید و بعد نصب کاستوم رام ....

s_k_13582000
11-02-2014, 10:33
ممنون . درست میفرمایید اما من چون با برنامه Kingo Android ROOT v روت میکنم خودش اتوماتیک ریکاوری نصب میکنه و روت میکنه . فقط نمیدونم آنلاک هم میشه یا نه .
چون من توی سامسونگ بعد روت میتونستم که هر برنامه ای رو ازطریق ریکاوری نصب کنم . منظور شما همونه ؟

Mozilla Firefox
11-02-2014, 16:17
ممنون . درست میفرمایید اما من چون با برنامه Kingo Android ROOT v روت میکنم خودش اتوماتیک ریکاوری نصب میکنه و روت میکنه . فقط نمیدونم آنلاک هم میشه یا نه .
چون من توی سامسونگ بعد روت میتونستم که هر برنامه ای رو ازطریق ریکاوری نصب کنم . منظور شما همونه ؟


همین شرکت برنامه دیگه داره که انلاک هم میکنه .
ولی ریکاوری نصب نمیکنه .
بله ریکاوری همینه |‌توی اچ تی سی میشه رام نصب کرد و پچ و کرنل و ... هم نصب کرد

kaivanika1
23-03-2014, 17:54
ببخشید دوستان
این رام روی همه cid ها نصب میشه
cid j15
2.41.402.3
مشخصات گوشیه منه
اگه میشه لینک اخرین ورژن همین رام کاستوم رو هم بدید ممنون میشم مهم نیست مستقیم نباشه مستقیم میکنم

Mozilla Firefox
23-03-2014, 17:58
ببخشید دوستان
این رام روی همه cid ها نصب میشه
cid j15
2.41.402.3
مشخصات گوشیه منه
اگه میشه لینک اخرین ورژن همین رام کاستوم رو هم بدید ممنون میشم مهم نیست مستقیم نباشه مستقیم میکنم

کاستوم رام ها ربطی به سید گوشی ندارند و براحتی روی تمامی بیلدها و سیدها نصب میشوند
پست 1 لینک هستش .

kaivanika1
24-03-2014, 09:53
رام پست اول ورژن 1.0.0 هست ولی تو ادامه پست ها دوستان گفتن که ورژن بالاتر هم اومده

Mozilla Firefox
24-03-2014, 12:10
رام پست اول ورژن 1.0.0 هست ولی تو ادامه پست ها دوستان گفتن که ورژن بالاتر هم اومده

نه سایت سازنده نسخه جدید داره و نه اینکه فردی به نسخه جدید اشاره کرده |‌اون اپدیت ها هم توی خود گوشی پس از نصب رام میان و دانلود میشن .

Mozilla Firefox
28-03-2014, 15:35
به دلیل انتشار نسخه جدید و اندروید 4.4.2 قفل شد .