PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاستوم رام سیانوژن 10.2 با اندروید 4.3.1 برای Y300 , G510



ajirak
22-10-2013, 19:49
لینک دانلود برای Y300:
http://getcm.thebronasium.com/?device=u8833

لینک دانلود برای G510:
http://getcm.thebronasium.com/?device=u8951

Google apps 13/08/2013:
http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130813-signed.zip

منبع: Modaco

ajirak
24-10-2013, 13:15
متاسفانه چون بیلد های آغازین این رام هست باگ هم درش وجود داره.

مزایا:

سرعت بالا
اندروید خالص
انعطاف پذیری زیاد
روان بودن رام

معایب و باگ ها:
کار نکردن wifi (فقط در G510)
اسم دیوایس Y300 میباشد حتی اگر G510 داشته باشید.
سرعت بالا اما بازی ها درش با لگ اجرا میشن

مراحل نصب:

رام رو دانلود کنید و در مسیر اصلی کارت SD بریزید.
گوشی رو خاموش کنید.
همزمان کلید افزایش صدا و پاور رو بگیرید تا به ریکاوری هدایت شید.
وایپ هارو بصورت کامل انجام بدید.
رام رو فلش بزنید. (نصب کنید)

منبع: اندروید دات ای ار

ajirak
24-10-2013, 13:17
به نقل از سهیل:

سلام.من بعد از کلی جستجو فیکس هایی رو برای مشکلات پیدا کردم.
حل مشکل نصب نشدن رام در G510: برای حل این مشکل ریکاوری y300 رو فلش بزنید و با اون نصب کنین رامو.(فقط تو ریکاوری مشکل رقص صفحه هست که اشکالی نداره,کارمونو راه میاندازه)
یکیم رام رو تو حافظه داخلی دستگاه کپی کنین چون به طور پیشفرض این ریکاوری حافظه داخلی رو میاره.

لینک دانلود ریکاوری:
کد:

http://y300.thebronasium.com/octopus/recovery-clockwork-6.0.3.7-u8833-20131018.zip

حل مشکل رقص کل رام: برا این کار بعد از این که رام رو فلش زدید فایل زیر رو دانلود و از ریکاوری فلش بزنین:

کد:

https://dl.dropboxusercontent.com/s/inwvxx1mj5b0ez0/Boot-cm10.2-fix_dancing-g510.zip?token_hash=AAGDPKlVThQ-e-C4AhQQpT7Whb6InX-vjFMND8RO7sQeaQ&dl=1

دانلود Gapps کم حجم سیانوژن 10.2 با حجم 11 مگ!!

کد:

http://www.mediafire.com/download/kvafpy6hvf5jjsw/UltraSlimGapps_JB4.3_CM10.2.zip


سیانوژن 10.2 دارای اپشن های بسیار جالبی مانند تنظیم ویبره و تنظیم سایز فونت به مقدار دلخواه و...هستش.

منبع: اندروید دات ای ار

mmsoftware
10-11-2013, 05:09
با سلام
بنده رام رو کامل دانلود کردم/اسمش رو به update.zip تغییر دادم/گوشی خاموش/منوی ریکاوری/wip factory/wip cach (البته مراحل ویپ رو ترتیب شون رو هم عوض کردم)/install from sd card/..../ بعد از چند ثانیه instalation aborted

مدل گوشی Y300-100 با رام اصلی B195
تا به امروز نزدیک به 10 عدد رام دانلود کردم و همه این مشکل رو داشتن
ضمنا بدلیل پیغام اطلاعات نادرست! (که بیش از 30 بار سعی کردم) نتوانستم کد آنلاک را از سایت هووای دریافت کنم ، بنابراین بوت لودر گوشی لاک هست.
خواهشا راهنمایی فرمایید
با تشکر

9887
10-11-2013, 13:54
میبایست که گوشی را انلاک کنید سپس یه رکاوری نصب کنید تا گوشی انلاک نشه راهی نیست

ajirak
15-11-2013, 15:03
لینک آپدیت ها
http://getcm.thebronasium.com/?device=u8833

ajirak
21-12-2013, 20:48
لینک دانلود آخرین آپدیت (تقریبا بدون مشکل):

http://getcm.thebronasium.com/get/cyanogenmod/383/cm-10.2-20131220-NIGHTLY-u8833.zip

حسین دهقانی
28-12-2013, 15:46
با سلام لینکتون کار نمیکنه

ajirak
31-12-2013, 01:16
با سلام لینکتون کار نمیکنه

لینک ها تست شد و کار کرد

alijafere
10-02-2014, 16:06
سلام یه سوالی از دوستان داشتم آیا این رام رویhuawei y300 0100کار میکنه؟

ajirak
11-02-2014, 12:04
بله کار میکنه و تست شده

ahoora_3
23-02-2014, 13:41
روی اندروید 4.1.1 جواب میده؟

ajirak
26-02-2014, 21:28
روی اندروید 4.1.1 جواب میده؟

بله، با نصب این رام اندروید گوشی شما 4.3.1 میشه

bavaria3
27-02-2014, 00:17
با سلام
بنده رام رو کامل دانلود کردم/اسمش رو به update.zip تغییر دادم/گوشی خاموش/منوی ریکاوری/wip factory/wip cach (البته مراحل ویپ رو ترتیب شون رو هم عوض کردم)/install from sd card/..../ بعد از چند ثانیه instalation aborted

مدل گوشی Y300-100 با رام اصلی B195
تا به امروز نزدیک به 10 عدد رام دانلود کردم و همه این مشکل رو داشتن
ضمنا بدلیل پیغام اطلاعات نادرست! (که بیش از 30 بار سعی کردم) نتوانستم کد آنلاک را از سایت هووای دریافت کنم ، بنابراین بوت لودر گوشی لاک هست.
خواهشا راهنمایی فرمایید
با تشکر

سلام .برای بدست آوردن کد آنلاک از تاپیک زیر استفاده کنید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=319077

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

ahoora_3
28-02-2014, 11:25
آقا من هرکاری میکنم ارور کانکت نشدن به سرور میده
تو سایتشم ریجستر کردم و یوزر پسوردمو تو برنامه میزنم ولی بازم به سرور کانکت نمیشه
مثل اینکه باید از سایتش اعتبار بخریو این صحبتها

ahoora_3
02-03-2014, 07:17
بالاخره موفق شدم.جواب داد.مرسی

ahoora_3
07-03-2014, 10:49
آقا من این رامو فلش زدم.ولی ا) جی پی اسم مشکل داره و وصل نمیشه
2)تنظیمات usb کجاست؟گوشیم به کامپیوتر وصل نمیشه

ahoora_3
07-03-2014, 14:19
آقا این gapps مشکل داره فلش نکنید.

DALIR
13-03-2014, 18:17
اقا اخرین ورژن cyanogen رو زدم سرعت عالیه ولی کیفیت دوربین پایین اومده،بلوتوثم کلن کارنمیکنه

vahids28
19-03-2014, 09:16
با سلام خدا وکیلی میگن گوشی چینی بده من گوش نمیکنم حالا اینو بیخیال.....
من خودم الان اچ تی سی وان اس دارم و روش کلی کاستوم رام ریختم
ولی در کنارش یه هواوی وای 300 هم دارم لطفا یه مسلمون بیاد منو راهنمای کنه گیج شدم رفت...
اول مشخصات
huawei y300-0100 با بیلد b190
من میخوام بوتلودر این گوشی رو انلاک کنم یه لینکی چیزی بدین بی زحمت
----------------------------------------------------------------------------------
یه ریکاوری برای این مدل
---------------------------------------------------------------------------------
و در اخر یه رام برای b190 اصلا کلا قضیه این رام سیانوژن چیه که نزده برای کدوم بیلد؟

ajirak
19-03-2014, 10:36
با سلام خدا وکیلی میگن گوشی چینی بده من گوش نمیکنم حالا اینو بیخیال.....
من خودم الان اچ تی سی وان اس دارم و روش کلی کاستوم رام ریختم
ولی در کنارش یه هواوی وای 300 هم دارم لطفا یه مسلمون بیاد منو راهنمای کنه گیج شدم رفت...
اول مشخصات
huawei y300-0100 با بیلد b190
من میخوام بوتلودر این گوشی رو انلاک کنم یه لینکی چیزی بدین بی زحمت
----------------------------------------------------------------------------------
یه ریکاوری برای این مدل
---------------------------------------------------------------------------------
و در اخر یه رام برای b190 اصلا کلا قضیه این رام سیانوژن چیه که نزده برای کدوم بیلد؟

دوست عزیز گوشی بنده وای 300 هست و هر بلایی که بگید سر این گوشی اووردم بگذریم
در ضمن کاستوم رام هایی که برای وای 300 گذاشته شده ربطی به بیلد نداره و شما می تونید هر کاستومی را با هر بیلد نامبر یا ورزن اندرویدی در گوشی خود فلش کنید فقط گفته شده که از بیلد نامبرهایی بالاتر از بیلدنامبر فعلی استفاده کنید
خب آموزش:

اول به ادرس زیر برید و با پر کردن فرم مورد نظر کد انلاک رو دریافت کنید تا مراحل بعدی
کد بلافاصله نشون داده میشه یا تا 72 ساعت به ایمیلت ارسال میشه
http://www.huaweidevice.com/worldwid...=toApplyUnlock

بعد از دریافت کد انلاک از پست اول تاپیک زیر گوشی خود را انلاک کنید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=286005

اگر هم که انلاک کردی، باید یک کاستوم رام نصب کنی که از لینک زیر دانلود کن:
http://uppit.com/fol3h3cuynhb/TWRP-2.6.3.3-Y300.zip

پس از دانلود فایل زیپ رو باز کن و فولدر درون اونو استرکت کن
فایل Install-Windows با پسوند bat رو اجرا کن
گوشی رو خاموش کن دکمه ولوم پایین و دکمه پاور رو 15 ثانیه همزمان نگه دار و بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کن
در صورتی که مشکلی نباشه ریکاوری نصب میشه

حالا یک کاستوم رام دانلود کن و به مموری کارت انتقال بده(تعدادی رام من تو انجمن گذاشتم)
که یکی از بهتریناش فیوژن است

بعد گوشی رو خاموش کن این بار دکمه بالا و پاور رو همزمان بگیر به مدت 15 ثانیه و رها کن تا وارد ریکاوری که نصب کردی بشی

به قسمت wipe برو و وایپ های زیر رو انجام بده:
- data factory reset
- wipe cache an dalvik cache
- format cache/system/data

بعد install رو بزن به مموری برو و کاستومی که دانلود کردیو انتخاب کن و فلش کن
تو الان یک کاستوم ریکاوری نصب کردی و کاستوم های دیگه هم به همین روش نصب کن

سوالی بود بپرس

vahids28
19-03-2014, 11:24
دوست عزیز گوشی بنده وای 300 هست و هر بلایی که بگید سر این گوشی اووردم بگذریم
در ضمن کاستوم رام هایی که برای وای 300 گذاشته شده ربطی به بیلد نداره و شما می تونید هر کاستومی را با هر بیلد نامبر یا ورزن اندرویدی در گوشی خود فلش کنید فقط گفته شده که از بیلد نامبرهایی بالاتر از بیلدنامبر فعلی استفاده کنید
خب آموزش:

اول به ادرس زیر برید و با پر کردن فرم مورد نظر کد انلاک رو دریافت کنید تا مراحل بعدی
کد بلافاصله نشون داده میشه یا تا 72 ساعت به ایمیلت ارسال میشه
http://www.huaweidevice.com/worldwid...=toApplyUnlock

بعد از دریافت کد انلاک از پست اول تاپیک زیر گوشی خود را انلاک کنید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=286005

اگر هم که انلاک کردی، باید یک کاستوم رام نصب کنی که از لینک زیر دانلود کن:
http://uppit.com/fol3h3cuynhb/TWRP-2.6.3.3-Y300.zip

پس از دانلود فایل زیپ رو باز کن و فولدر درون اونو استرکت کن
فایل Install-Windows با پسوند bat رو اجرا کن
گوشی رو خاموش کن دکمه ولوم پایین و دکمه پاور رو 15 ثانیه همزمان نگه دار و بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کن
در صورتی که مشکلی نباشه ریکاوری نصب میشه

حالا یک کاستوم رام دانلود کن و به مموری کارت انتقال بده(تعدادی رام من تو انجمن گذاشتم)
که یکی از بهتریناش فیوژن است

بعد گوشی رو خاموش کن این بار دکمه بالا و پاور رو همزمان بگیر به مدت 15 ثانیه و رها کن تا وارد ریکاوری که نصب کردی بشی

به قسمت wipe برو و وایپ های زیر رو انجام بده:
- data factory reset
- wipe cache an dalvik cache
- format cache/system/data

بعد install رو بزن به مموری برو و کاستومی که دانلود کردیو انتخاب کن و فلش کن
تو الان یک کاستوم ریکاوری نصب کردی و کاستوم های دیگه هم به همین روش نصب کن

سوالی بود بپرس

فک میکنم این مواردی که بولد و قرمز کردم رو جابجا نوشتی چون داشتم میخوندم یه لحظه گیج شدم ولی کاملا توضیحاتت کامل بود
در مورد همین رام فیوژن که گفتید این رام باگ که نداره؟
و سرعت رو بهتر میکنه؟
چه مقدار رم ازاد داره این رام؟
و در اخر میتونم از این رام استوک ناندروید بکاپ بگیرم تا هر وقت خواستم برش گردونم یعنی از لحاظ بیلد نامبر و ... مشکلی نیست؟ چون بیلد فیوژن 194 هست و بیلد گوشیم 190؟؟
تشکر
ببخشید سوالاتم زیاد شد

ajirak
20-03-2014, 09:23
فک میکنم این مواردی که بولد و قرمز کردم رو جابجا نوشتی چون داشتم میخوندم یه لحظه گیج شدم ولی کاملا توضیحاتت کامل بود
در مورد همین رام فیوژن که گفتید این رام باگ که نداره؟
و سرعت رو بهتر میکنه؟
چه مقدار رم ازاد داره این رام؟
و در اخر میتونم از این رام استوک ناندروید بکاپ بگیرم تا هر وقت خواستم برش گردونم یعنی از لحاظ بیلد نامبر و ... مشکلی نیست؟ چون بیلد فیوژن 194 هست و بیلد گوشیم 190؟؟
تشکر
ببخشید سوالاتم زیاد شد

بله دوست عزیز اشتباه نوشتم ممنون که گفتید
رام فیوژن یکی از بهترین رام هاست و چون بر اساس رام استوک هست کمترین باگ ها رو داره سرعت خوبی داره و همچنین دارای شخصی سازی است و رم ازاد در موقع نصب فک میکنم 180 باشه
اخرین ورژن این رام با بیلد 199 هست
http://www.directlinkupload.com/uploads/149.254.182.61/FusionX_v1.0_Y300_B199.zip

و همچنین رام رسمی وای 300 برای ایران با بیلد 197:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=320717

من خودم بیلدهای مختلفی رو فلش زدم مشکلی نبوده ولی ممکنه در بعضی گوشی ها مشکلات جزیی داشته باشه

eniac1616
28-10-2014, 09:51
رام سیانوژن 11 موقع نصب این پیغم رو میده

985775

kral24
28-10-2014, 16:39
رام سیانوژن 11 موقع نصب این پیغم رو میده

985775
فایل زیپتو تست کن ببین سالمه؟

eniac1616
28-10-2014, 17:22
فایل زیپتو تست کن ببین سالمه؟

داداش فایل زیپ سالم بود.فقط داخل این رام ی پوشه ریکاوری نسبت به رام 10.2 اضافه شده امکان داره از همین پوشه باشه؟؟؟؟

ehsan2004
28-10-2014, 20:09
داداش فایل زیپ سالم بود.فقط داخل این رام ی پوشه ریکاوری نسبت به رام 10.2 اضافه شده امکان داره از همین پوشه باشه؟؟؟؟

احتمال خیلی زیاد با ریکاوریتون مشکل داره
یه ریکاوری که تاچ نباشه تست کنید ببینید نتیجه میگیرید

eniac1616
29-10-2014, 09:35
احتمال خیلی زیاد با ریکاوریتون مشکل داره
یه ریکاوری که تاچ نباشه تست کنید ببینید نتیجه میگیرید

میشه ی ریکاوری خوب پیشنهاد بدین.ممنون میشم.

.ALI KING.
29-10-2014, 16:03
میشه ی ریکاوری خوب پیشنهاد بدین.ممنون میشم.

ریکاوری کلاور مود(CWM) بهترین ریکاوری هست...

eniac1616
30-10-2014, 11:43
ریکاوری کلاور مود(CWM) بهترین ریکاوری هست...
میشه آدرس فایل دانلودشو بدی؟؟؟؟

kral24
30-10-2014, 12:39
میشه آدرس فایل دانلودشو بدی؟؟؟؟
قبلا تو بخش تاپیک آکوزششو زدم http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=340407

eniac1616
30-10-2014, 19:42
قبلا تو بخش تاپیک آکوزششو زدم http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=340407

فقط یک سوال اینکه من ریکاوری لمسی رو دارم چطور این یکی ریکاوری رو نصب کنم؟؟؟؟

.ALI KING.
31-10-2014, 12:52
فقط یک سوال اینکه من ریکاوری لمسی رو دارم چطور این یکی ریکاوری رو نصب کنم؟؟؟؟

فرقی نمیکنه...
وقتی اینو نصب کنی قبلی پاک میشه

ولی برای اطمینان اول ریکاوری استوک بریز بعد این ریکاوری رو...

arash_dvb
12-11-2014, 18:14
سلام.g510 دارم الان من باید چیکار کنم این رام نصب بشه؟
اصلا رو g510 نصب میشه آیا؟

ehsan2004
12-11-2014, 23:02
سلام.g510 دارم الان من باید چیکار کنم این رام نصب بشه؟
اصلا رو g510 نصب میشه آیا؟

بله نصب میشه

از اینجا کاستوم ریکاوری و سایر موارد:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=340407 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=340432)


این آموزش نصبش:
نحوه نصب کاستوم رام در تمام گوشیهای هواوی (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=340432)

پس اول هم رامشو دانلود کنید و نصب کنید

00mojtaba00
11-09-2015, 13:41
سلام.
ایا رام روی y300-0000 هم کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cf: :cf: