PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاستوم رام LEWA 5 با اندروید 4.2.1 برای Y300 , G510



ajirak
01-11-2013, 13:14
لینک دانلود:
http://bbs.lewaos.com/down_detail.php?id=74

توجه: صفحه دانلود چینی هست وقتی وارد صفحه شدید بر روی لوگوی 下载 کلیک کرده تا وارد صفخه بعد شوید روی لوگوی سفید رنگ بالا کلیک کنید.
این رام توسط خودم بر روی وای 300 تست شده و مشکلی نداشت.

پس از نصب برنامه های گوگل رو نصب کنید و از بیسباند زیر استفاده کنید تا با تماس و پیام مشکلی نداشته باشید:
http://uploadboy.com/su3n8jtlry15.html

تم های این رام از خود گوشی قابل دانلود هست و همچنین قابلیت تغییر فونت از خود گوشی امکان پذیره و ضمنا خود گوشی قابلیت روت رو داره پس از برنامه های روت استفاده نکنید.

(توضیحات تکمیلی در اندروید دات آی آر)

shahsavar
01-11-2013, 20:13
میشه رو g510-0010 دو سیم نصب کرد؟

Ascend
01-11-2013, 23:04
لینک دانلود برای G510-0010:

http://bbs.lewaos.com/down_detail.php?id=50

akbar102
02-11-2013, 15:05
به جای فلش زدن بیس باند این فایل رو در ریکاوری بعد از نصب رام فلش کنید یک سری از فایل های رام رو عوض می کنه .
فکر کنم از فلش زدن بیس باند امن تر باشه.

دانلود از سرور موبایلستان (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/1fg55L5C2l/lewacallfix.zip)

Ascend
02-11-2013, 15:25
دقیقا چه کار انجام میده؟

منظورم فایل های سیستمی هست؟؟

akbar102
02-11-2013, 15:54
دقیقا چه کار انجام میده؟

منظورم فایل های سیستمی هست؟؟
فایل مربوط به سیم کارت و ril تو lewa مربوط به گوشی های دو سیم کارته است این فایل از stock تک سیم کارته هستند که با فلش جایگزین فایل های دو سیم کارت میشن .
امیدوارم تونسته باشم مطاب رو برسونم

Ascend
02-11-2013, 16:03
الان یه بحثی پیش میاد:

چه فرقی با بیسباند داره و منظورتون از امنیت چی بود؟

و ممنون میشم منبع دانلود فایل رو بهم بدید:ab:

منظور شما این بود آیا:

این فایل برای ویرایش و تغییر RIL استفاده میشه و چون LewaOS برای G510-0010 دو سیم کارته هست این فایل زیپ مدل دو سیم کارت رو ویرایش میکنه؟

و این فایل پورت شده از رام رسمی (استوک) از گوشی های تک سیم هستش؟

akbar102
02-11-2013, 16:14
الان یه بحثی پیش میاد:

چه فرقی با بیسباند داره و منظورتون از امنیت چی بود؟

و ممنون میشم منبع دانلود فایل رو بهم بدید:ab:

منظور شما این بود آیا:

این فایل برای ویرایش و تغییر RIL استفاده میشه و چون LewaOS برای G510-0010 دو سیم کارته هست این فایل زیپ مدل دو سیم کارت رو ویرایش میکنه؟

و این فایل پورت شده از رام رسمی (استوک) از گوشی های تک سیم هستش؟

یه چیزی تو این مایه ها شما وقتی بیسباند رو فلش می زنید مثل این می مونه که دارید کرنل یا ریکاوری یه دستگاه دیگرو رو گوشیتون فلش می کنید ولی این فایل که من آپ کردم تنها چند تا فایل از رام رو عوض می کنه فوقش اینه که جواب نداد یه رام دیگه فلش می زنید و مشکل حل می شه من این فایل رو از modaco از یکی از کاربرا گرفتم البته من با تعویض کمتر از 9 تا فایل مشکل تماسم حل شد ولی برای اینکه حتما برای سایر کاربرا عمل کنه کل فایل ها رو به صورت یک فایل قابل فلش در اوردم تاپیک دقیقا خاطرم نیست ولی از کاربر Y300-100 بود که این فایل رو گرفتم .

akbar102
02-11-2013, 16:23
در ضمن ورژن lewa5 اندورید 4.1.2 هستش نه 4.2!!

Ascend
02-11-2013, 16:24
ایندفعه که از LewaOS5 استفاده کردم بجای بیسباند از فایل شما استفاده میکنم تشکر بابت معرفی...

کلا دوتا بیسباند داریم یکی بیسباند چین و دیگری اروپا (البته برای رام های G510) رام استوک و تمام رام های کوک شده در modaco و Htcmania با بیسباند اروپا مچ هستن و اگر شما از رام استوک بدون تغییر بیسباند به رام دیگه ای کوچ کنی مشکل قطع و وصل تماس نداری

فقط رام های چینی هستن که به بیسباند چینی احتیاج دارن که اون هم LewaOS5 هست (البته miui هم قبلا بود ولی خب از موقعی که کوکر m80dv شده بیسباند اروپا جایگزین شده) با این حساب فایل شما فقط بدرد رام lewa میخوره.

rdhossein
09-11-2013, 19:44
اقا ... اس ام اس میره ولی کسی که اس ام اس میده نشون نمیده :(

k20qwe
15-11-2013, 10:56
سلام.ممنون بابت فایل های فیکستون.من تازه این رامو نصب کرده بودم و ازشم خوشم اومد ولی این اس ام اس و زنگش حالمو گرفت.مرسی.

ajirak
15-11-2013, 15:02
بله متاسفانه این مشکل هست

k20qwe
21-11-2013, 15:09
سلام دوستان خسته نباشی.کسی راهی بلده که بشه تو قسمت اس ام اس بشه اس ام اس در حال نوشتن بشه جایی که اشتباه نوشتی راحت برگردی و درستش کنی؟؟؟

ajirak
22-11-2013, 09:46
سلام.ممنون بابت فایل های فیکستون.من تازه این رامو نصب کرده بودم و ازشم خوشم اومد ولی این اس ام اس و زنگش حالمو گرفت.مرسی.

شما میتونید به جای فلش کردن بیسباند از این فایل که دوستمون گذاشته استفاده کنید و فلش بزنید مشکلتون حل میشه
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/1fg55L5C2l/lewacallfix.zip

amir5200
07-12-2013, 14:05
شما میتونید به جای فلش کردن بیسباند از این فایل که دوستمون گذاشته استفاده کنید و فلش بزنید مشکلتون حل میشه
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/1fg55L5C2l/lewacallfix.zip

دوست عزیز میشه بگردین راه حل اساسی بزارین چون با فاسلی که شما گزاشتین رام داغون میشه و هی یه پیغامی میده و قسمت پیام و مخاطبی میپره

ajirak
10-12-2013, 13:47
دوست عزیز میشه بگردین راه حل اساسی بزارین چون با فاسلی که شما گزاشتین رام داغون میشه و هی یه پیغامی میده و قسمت پیام و مخاطبی میپره

منظورتون چیه رام داغون میشه ؟ این فایل تست شده و جواب داده خودم هم تست کردم و مشکلی نبوده ، یک بار دیگه رامتون فلش بزنید و دوباره این فایلو فلش کنید اگه مشکل حل نشد یک بار رام اصلی رو بریزید و بعد دوباره این مراحل رو تکرار کنید ، اگه تمام مراحل رو درست اجرا کنید و وایپ ها رو درست انجام بدید مشکلی وجود نداره ، روی هر دو گوشی وای 300 و جی 510 بنده تست کردم مشکلی نداشته و پیام ها و تماس ها بدرستی جواب داده دوست عزیز

amir5200
13-12-2013, 09:08
تشکر اجیرک جان بنده یه بار نصب کردم وقتی بالا اومد نه مخاطبین داشت نه مسیج و... ولی یه بار دیگه تست میکنم خبر میدم تشکر

amir5200
13-12-2013, 14:18
تست کردم درست جواب میده مشکلیم نداره

ajirak
15-12-2013, 13:13
تشکر اجیرک جان بنده یه بار نصب کردم وقتی بالا اومد نه مخاطبین داشت نه مسیج و... ولی یه بار دیگه تست میکنم خبر میدم تشکر
دوست عزیزم آژیراک درسته
ممنون

a.ipouya
02-01-2014, 00:56
سلام آیا نرم افزاری هست که رام هایی که برای Y300تک سیمکارته هست رویه گوشی های 2سیم کاره y300بتونیم استفاده کنیم؟بدون مشکل انتخای سیم کارت.

a.ipouya
02-01-2014, 01:02
سلام آیا نرم افزاری هست که رام هایی که برای Y300تک سیمکارته هست رویه گوشی های 2سیم کاره y300بتونیم استفاده کنیم؟بدون مشکل انتخای سیم کارت.

ajirak
03-01-2014, 12:33
سلام آیا نرم افزاری هست که رام هایی که برای Y300تک سیمکارته هست رویه گوشی های 2سیم کاره y300بتونیم استفاده کنیم؟بدون مشکل انتخای سیم کارت.

من ندیدم شما باید از رام هایی که مخصوص دو سیم کارته هست استفاده کنید که خیلی کم پیدا میشه

ajirak
03-01-2014, 12:44
سلام آیا نرم افزاری هست که رام هایی که برای Y300تک سیمکارته هست رویه گوشی های 2سیم کاره y300بتونیم استفاده کنیم؟بدون مشکل انتخای سیم کارت.

ببینید این رام ها بدردتون میخوره
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190071
http://www.modaco.com/topic/366438-model-for-the-g510-0010the-dual-simcard-run-the-single-sim-rom/

crysisc
15-01-2015, 00:46
سلام

خسته نباشید

اگه امکانش هست باگ های کاستوم رو هم بگید در ضمن اگه ورژن اندروید رو به 4.2.1 کردم میشه میشه ورژن اندروید رو به حالت اول برگرداند ورژن اندرویدم 4.1.1 هستش؟

crysisc
15-01-2015, 00:54
لینک برنامه های گوگل مشکل داره لطفاً لینک رو اصلاح کنید.

crysisc
15-01-2015, 17:53
چرا‍‍‍‍‍‍ کسی جواب نمیده

crysisc
16-01-2015, 00:14
کسی هست

.ALI KING.
16-01-2015, 11:05
لینک برنامه های گوگل مشکل داره لطفاً لینک رو اصلاح کنید.

دوست گلم؛
اسپم زدن خلاف قوانینه!

بفرمایید: (منبعش رو بهتون دادم:4:)
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=346312

.ALI KING.
16-01-2015, 11:05
سلام

خسته نباشید

اگه امکانش هست باگ های کاستوم رو هم بگید در ضمن اگه ورژن اندروید رو به 4.2.1 کردم میشه میشه ورژن اندروید رو به حالت اول برگرداند ورژن اندرویدم 4.1.1 هستش؟

باگ هاش رو باید دوستانی که نصب کردن بگن

بله میشه...

javidman
15-02-2015, 15:39
سلام
دوستان و اساتید زحمت کش
من 1 روزی هست که نصب کردم، به جای بیس باند از فایلی که دوست عزیزمون تو صفحه اول پست 4 گذاشته استفاده کردم، مشکل خاصی نداره غیر از اینکه چند دیقه 1بار ارور میده که مخاطبین مشکل داره و بسته شد!! البته اتفاقی نمیفته، ولی هر چند دیقه تکرار میشه این ارور!! :ac:
چیکار کنم؟ به نطرتون دوباره فلش کنم و بیس باند اروپارو بزنم ممکنه درست شه؟ یا این باگ مال خود رامه؟

راست یه مشکل خنده دار دیگه هم دارم! :ca:
رو گوشیم سیمکارت ایرانسل گذاشتم،و همونطور که میدونید ایرانسل یه سرویس داره به اسم جزیره که این سرویس هی بهت خبرمیده که تو هر لحظه چقد بهت تخفیف میده
مشکلم اینجاست که این اعلام تخفیف ها به صورت نوتیفیکیشن میاد، یعنی هر دیقه گوشی ویبره میزنه و صدای نوتیفیکیشنش در میاد فقط واسه این تخفیفای جزیره ی لعنتی!!
جسارتن چطوری میتئنم خفش کنم؟!؟!؟!؟!

پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون!! :cw:

.ALI KING.
15-02-2015, 16:47
سلام
دوستان و اساتید زحمت کش
من 1 روزی هست که نصب کردم، به جای بیس باند از فایلی که دوست عزیزمون تو صفحه اول پست 4 گذاشته استفاده کردم، مشکل خاصی نداره غیر از اینکه چند دیقه 1بار ارور میده که مخاطبین مشکل داره و بسته شد!! البته اتفاقی نمیفته، ولی هر چند دیقه تکرار میشه این ارور!! :ac:
چیکار کنم؟ به نطرتون دوباره فلش کنم و بیس باند اروپارو بزنم ممکنه درست شه؟ یا این باگ مال خود رامه؟

راست یه مشکل خنده دار دیگه هم دارم! :ca:
رو گوشیم سیمکارت ایرانسل گذاشتم،و همونطور که میدونید ایرانسل یه سرویس داره به اسم جزیره که این سرویس هی بهت خبرمیده که تو هر لحظه چقد بهت تخفیف میده
مشکلم اینجاست که این اعلام تخفیف ها به صورت نوتیفیکیشن میاد، یعنی هر دیقه گوشی ویبره میزنه و صدای نوتیفیکیشنش در میاد فقط واسه این تخفیفای جزیره ی لعنتی!!
جسارتن چطوری میتئنم خفش کنم؟!؟!؟!؟!

پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون!! :cw:

سلام
امتحانش ضرر نداره و بهتره که امتحان بکنید(بنظرم همون چیزی که گفته شده رو عمل کنید)

توی تنظیمات توی قسمت اعلانات یا ناتیفیکیشن یا هر چیزی که شبیه این هست:4: دنبال یه چیز غیر معمول با اسم مربوط به همین سرویستون باشید. اگر نبود نمیتونید قطعش کنید چون بنظرم مثل یه پیام بیاد براتون

ahmad_jalil
06-01-2016, 16:30
یک دنیا ممنون خیلی به درد من خورد . تشکر