PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش پارتیشن بندی مموری کارت - Swap - EXt4



h9mzeh
16-11-2013, 14:50
سلام دوستان و آشنايانمان در

انجمن هيولاسواران ايران (http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=758)!!!


ديدم تو سايت واسه پارتيشن بندي چيز بدرد بخوري نيست كه بشه روش حساب كرد

مجبور شدم ديگه!!! شما ببخشيد!!!

قبل از همه تشكر ميكنم از تمام دوستانم و

از زحماتی ک سایر دوستان مثل داش مصطفی و داش امیر و داش محسن و داش امير بازم و ...

سپاس گذارم

و ممنون از مديران محترم بخش

wisam و rashid

راستي اگه رام خوب ميخايد به اينجا يه سر بزنيد
معرفي 3 تا از بهترين رام هاي 4.2.2 هيـــــولاي كمــــــر باريــــــك (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=302730) HD2_______________________________________________ _____________________

آموزش پارتشین بندی مموری کارت به زبان ساده كوچه بازاري :

نرم افزار مورد نياز اين با ورژن بالاتر !!!



MiniTool Partition Wizard Professional 7.5.0.1 + Portable
(http://soft98.ir/software/1288-MiniTool-Partition-Wizard.html)

اين آموزش براي پارتيشن بندي

2گيگ EXt4 و 256 SWAP
هستش

__________________________________________________

اگه بيشتر خواستيد عدد هارو عوض كنيد!!!

حالا..........................

ميخايم پارتيشن بندي كنيم!!!!

1-اول از مموری کارت بک اپ میگرید اگه دوست داريد!!!

بعد برنامه را اجرا میکنید

مراحل رو طبق عكس بريد جلو!!!!

هرچي تو عكس ميبينيد اعمال كنيد
_____________________________________

خوب

روي مموري كارت راست كليك كردهو...

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=921050&d=1384602174

از سمت راست بگيريد بكشيد تا روي عدد مورد نظر قرار بگيرد

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=921051&d=1384602206

راست كليك روي پارتيشن ساخته شده و ...

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=921052&d=1384602233

حالا اين صفحه مياد كه گزينه 7-8 خيلي مهم هست و بايد يادتون نره هااا

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=921053&d=1384602252

حالا ok كرديد ميريد براي ساخت پارتيشن Ext4
براي اين كار دوباره روي مموري كارت راست كليك كرده و...

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=921054&d=1384602274

مراحل مثل ساخت پارتيشن Swap هست اما بازم ميزارم تا گيج نشيد
بكشيد بكشيد حالا....

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=921055&d=1384602305

مثل قبل...

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=921056&d=1384602339

تاكيد ميكنم يادتون نره هااااا- ايندفه EXT4 بزاريد

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=921057&d=1384602379

حالا APPLY كنيد و منتظر باشيد تا تموم بشه

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=921058&d=1384602404


مموري شما پارتيشن بندي شده!!!

حاشو ببريد

و داراي 2گيگ ext4 و 256 swap هستش


خيلي از دوستان پارتيشن بندي ميكنن اما وقتي ميرن واسه نصب رام پيغام كمبود حافظه ميده كه نكتش اينه
اول Swap بايد ساخته بشه!!!!

__________________________________________________ __________


باز هم تشكر ميكنم از مصطفي عزيز MOSI HD2

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=921061&d=1384605600

دانلود فايل آموزش به صورت پي دي اف

دانلود (http://www.mediafire.com/download/0ghfz2sd35556p7/SWAP-EXT4-Partition.pdf)



http://spider.persiangig.com/2%20%2845%29.gif
. : S P I D E R : .


<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< تشكر يادتون نره ديگه اَ...

sarhat_argha
16-11-2013, 15:04
سلام..
ببخشید swapبه چه دردی میخوره...؟؟؟و تو همه رامها میشه ازش استفاده کرد!!

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2

Mo30HD2
16-11-2013, 15:05
برای راحتی کار و اینکه ممکنه سرور مشکل پیدا کنه، بنده فایل پی دی اف این آموزش رو آماده کردم.

لینک دانلود:



http://www.mediafire.com/download/0ghfz2sd35556p7/SWAP-EXT4-Partition.pdf

Mo30HD2
16-11-2013, 15:10
سلام..
ببخشید swapبه چه دردی میخوره...؟؟؟و تو همه رامها میشه ازش استفاده کرد!!

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2

swap یک تکنیکی هست که به وسیله اون ، زمانی که شما مموری کم میاری، از سایر حافظه ها برای این کار استفاده میکنی ...
این کار باعث میشه سرعت انتقال داده ها و در کل پردازش سیستم عامل بالا بره ...

sarhat_argha
16-11-2013, 16:40
تو همه رامها میشه از این swap استفاده کرد.....!!!؟؟؟؟؟؟

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2

h9mzeh
16-11-2013, 16:55
تو همه رامها میشه از این swap استفاده کرد.....!!!؟؟؟؟؟؟

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2

تا اونجایی ک من میدونم فقط رام هایی که کوکر میگه swap بسازید swap کار میکنه
البته من یه بار پارتیشن بندی کردم با swap رامی هم که swap نخواد بازم swap دارم رو مموری اما مشکلی پیش نمیاد
رام هایی ک کوکر میگه داشته باشه باید یا بهتره داشته باشه

wilivandi
17-11-2013, 00:03
دوست عزیز اگر یکم سرچ میکردین چنین موضوعی وجود داره تو این بخش ..
بنده دو سال پیش دانلود کردم از همینجا ..

h9mzeh
17-11-2013, 10:43
دوست عزیز اگر یکم سرچ میکردین چنین موضوعی وجود داره تو این بخش ..
بنده دو سال پیش دانلود کردم از همینجا ..

ديدم تو سايت واسه پارتيشن بندي چيز بدرد بخوري نيست كه بشه روش حساب كرد

مجبور شدم ديگه!!! شما ببخشيد!!!
?????????? ?

amir_shah
20-11-2013, 15:14
دااااااااااش حمزه ی دونه باشه

ی دونه ک هیچ دوردونه باشه

داشی دمت گرم زحمت میکشی و پیگیر هیولایی
اگه ما نیستیم پستاتو بلایکیم شرمنده ولی تو همون ور گفتم تو فیس ...

sarhat_argha
16-12-2013, 19:54
سلام دوستان...من یه رم ۳۲ گیگ کلاس ۱۰ گرفتم هرکاری میکنم پارتیشن ext4نمیگیره...چیکارش کنم...لطفا کمک کنید....مرسب

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk

mazdaki1
16-12-2013, 20:41
بچه ها سلام.یه سوال.اگه اینجوری پارتیشن بندی کنیم و رام رو nand بنصبیم بهتره یا اینکه native sd روی مموری کلاس 10؟
پابداری کدوم بهتره؟

h9mzeh
17-12-2013, 11:37
نند بهتره دادا از نظر من

shylord
04-01-2014, 22:29
سلام دوستان

یه سوالی داشتم

عکس 8 پست اول رو ببینید....... گفته قسمت Cluster Size روی دیفالت باشه...... در صورتی که در آموزش قبلی پارتیشن بندی گفته این قسمت رو روی 4 بزاریم !!

حالا سوال من این که برای پارتیشن EXT3 اون قسمت رو روی دیفالت بزارم یا روی 4 ؟.......... برای رام تایفون می خوام استفاده کنم

h9mzeh
04-01-2014, 23:39
سلام دوستان

یه سوالی داشتم

عکس 8 پست اول رو ببینید....... گفته قسمت Cluster Size روی دیفالت باشه...... در صورتی که در آموزش قبلی پارتیشن بندی گفته این قسمت رو روی 4 بزاریم !!

حالا سوال من این که برای پارتیشن EXT3 اون قسمت رو روی دیفالت بزارم یا روی 4 ؟.......... برای رام تایفون می خوام استفاده کنم

باید ببینی کوکر چی کفته!!! تی تون میگه cluser 32 kb پیکسلدروید مگه دیفالت!!!
پس انتخاب با کوکره
اگه نگفته دیفالت بزار

mohammad.persia
18-01-2014, 15:27
میگم چرا پارتیشن بندی رو از خوده ریکاوری گوشی انجام نمیدین؟؟

saeeddddd
22-03-2014, 09:36
میگم چرا پارتیشن بندی رو از خوده ریکاوری گوشی انجام نمیدین؟؟

چون که خود گوشی رمو پارتیشن بندی نمیکنه!clk فقط میتونه حافظه خود گوشی که ۵۱۲ مگه رو پارتیشن بندی کنه!بعضی از ریکاوری ها هم فقط میتونن حجم های محدودی از ext4 بسازن!درضمن تنظیمات زیادی مثل cluster size و swap رو نمیتونن اعمال کنن!پس این برنامه بهترین و قابل اعتماد ترین برنامست!!!

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk

saeeddddd
22-03-2014, 09:38
این swap که تو بعضی راما اجبارب و بعضی دیگه اختیاریه به چه درد میخوره؟

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk

hu016865
22-03-2014, 12:15
تو clk 1.5 شما میتونی پارتیشن بندی ext3 و swap رو بدون هیچ مشکلی انجام بدید.من برای خیلی از رامها ازش استفاده کردم و مشکلی نداشتم.

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk

hu016865
24-03-2014, 13:59
تو clk 1.5 شما میتونی پارتیشن بندی ext3 و swap رو بدون هیچ مشکلی انجام بدید.من برای خیلی از رامها ازش استفاده کردم و مشکلی نداشتم.

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk

تصحبح میکنم تو منوی ریکاوری میشه این کار رو کرد.

meisammr
29-05-2014, 13:46
دوستان کمک :
من از این نرم افزار استفاده کردم . همه چیز طبق دستور پیش رفت ولی آخر کار مموری را به عنوان bad disk میشناسه . دیگه ویندوز هم شناساییش نمیکنه
فقط تو نرم افزار حجمش هست ولی bad disk

Mo30HD2
30-05-2014, 10:38
دوستان کمک :
من از این نرم افزار استفاده کردم . همه چیز طبق دستور پیش رفت ولی آخر کار مموری را به عنوان bad disk میشناسه . دیگه ویندوز هم شناساییش نمیکنه
فقط تو نرم افزار حجمش هست ولی bad disk

شما یک دور ویندوز فون نصب کن ... ایشالا درست میشه

saeid60
30-09-2014, 20:06
سلام دوستان یه سوال فنی داشتم در مورد پارتیشن بندی رم. رم من 8 گیگه 1گیگ EXT4 پارتیشن کردم. بعد نصب اندروید تو قسمت منیج اپلیکیشن ها فضای خالی داخلی رو زده 140 مگ که مال خود گوشیه، فضای اکسترنال هم 7 گیگ. پس این 1 گیگ EXT من کجاست و به چه دردی میخوره؟
برنامه Link2sd رو هم میزنم پارتیشن EXT رو انتخاب می کنم میشناسه میگه ریست کن بعدش دیگه هیچ اتفاقی نمیفته. این مقدار پارتیشن EXT به کدوم حافظه باید اضافه شه ؟

™EXITMOOD
01-10-2014, 23:36
اگر رامی که نصب می کنید data2ext باشه این فضا رو در قسمت فضای داخلی نشون می ده، اپلیکیشن های انتقال دهنده برنامه به sd هم برنامه هایی که قابلیت نصب روی مموری خارجی دارن، رو به فضای fat منتقل می کنند، برنامه های سیستمی و برنامه هایی که امکان انتقال به فضای fat ندارن (گزینه Move to sd براشون روشن نیست) به فضای ext منتقل می شن که یا باید رام این قابلیت رو داشته باشه و یا با برنامه های جانبی این فضا رو روی فضای داخلی mount کنید. link2sd هم می تونه این کار رو انجام بده اما تا اونجا که به خاطر دارم اون فضا رو به عنوان فضای داخلی نشون نمی ده اما در عمل این فضا رو به مموری داخلی دستگاه لینک می کنه.

NUDNIK
03-01-2015, 23:23
دوستان پس با این تفاسیر بهتره که واسه نصب هر رامی این swap رو انجام بدیم ؟
حد اکثر حجمی که میشه براش در نظر گرفت چقدره ؟
cluster size رو در swap و ext 4 باید طبق گفته ی کوکر رام تغییر بدیم و اگه چیزی نگفتن باید default گذاشتش ؟

Mo30HD2
03-01-2015, 23:41
دوستان پس با این تفاسیر بهتره که واسه نصب هر رامی این swap رو انجام بدیم ؟
حد اکثر حجمی که میشه براش در نظر گرفت چقدره ؟
cluster size رو در swap و ext 4 باید طبق گفته ی کوکر رام تغییر بدیم و اگه چیزی نگفتن باید default گذاشتش ؟

بله عزیز
cluster size رو تنها کسی که مقدار براش تعیین میکنه tytung هستش :4: واسه بقیه default (البته همون مقداری که tytung گفته رو میتونی واسه همه اعمال کنی)

در مورد پارتیشن swap هم، باید حتما اون رام از swap پشتیبانی کنه !
مقداری که براش در نظر میگیرن 256 مگابایت هستش
و تا حدودی به سرعت رام کمک میکنه

NUDNIK
03-01-2015, 23:48
بله عزیز
cluster size رو تنها کسی که مقدار براش تعیین میکنه tytung هستش :4: واسه بقیه default (البته همون مقداری که tytung گفته رو میتونی واسه همه اعمال کنی)

در مورد پارتیشن swap هم، باید حتما اون رام از swap پشتیبانی کنه !
مقداری که براش در نظر میگیرن 256 مگابایت هستش
و تا حدودی به سرعت رام کمک میکنه

این بزرگوار tytung واسه cluster size چه اندازه ای رو مشخص کرده ؟
این رام ها رو من دارم . کدومشون ساپورت میکنن ؟
IceCreamMonster-v.5.0
Energy_7.24.2012.HD2
NexusHD2-JellyBean-CM10.1_V2.7
TyphooN_CM7_v3.9.0-cLK
58_hyperdroid_cm7_sandyscorpion_v6.0.0_clk_magldr_ aroma_signed_0b982

Mo30HD2
03-01-2015, 23:56
این بزرگوار tytung واسه cluster size چه اندازه ای رو مشخص کرده ؟
این رام ها رو من دارم . کدومشون ساپورت میکنن ؟
IceCreamMonster-v.5.0
Energy_7.24.2012.HD2
NexusHD2-JellyBean-CM10.1_V2.7
TyphooN_CM7_v3.9.0-cLK
58_hyperdroid_cm7_sandyscorpion_v6.0.0_clk_magldr_ aroma_signed_0b982

هیچ کدومشون swap رو پشتیبانی نمیکنه :4:
البته حدس میزنم که nexus پشتیبانی کنه...

و در مورد کلاستر هم :



create a FAT32 primary partition with 32KB cluster size, then an EXT4 primary partition with default cluster size on your SD card

nomahani
19-07-2015, 22:17
درود
من یه مشکل با رم دارم خواهش میکنم دقیق راهنمایی کنید . ( گوشیم hd2 هست )
یه رم 16 گیگ توشیبا کلاس 4 دارم که پس از پارتیشن بندی با mini tool اندروید روش نصب نمیشه و پیغام
can t mount sd card میده --- از تو ریکاوری هم پارتیشن بندی کردم ext4 دوگیگ و swap 256 حالا که اومدم تو ویندوز فایل زیپ رامو بریزم میبینم حجم مموریم شده 12.7 و تو mini tool هم نشونش نمیده که برشگردونم با
sd formater هم با انواع اپشن هاش فرمتش کردم که یکیش 5 ساعت طول کشید بازم همون 12.7 نشون میده
حالا دو تا سوال دارم
یکی اینکه مشکل can t mount sd card رو چجوری حل کنم
دوم اینکه دلیل گم شدن حجم رم چیه و چجوری برشگردونم به حجم اولش که حدود 14.7 بود

nomahani
19-07-2015, 22:19
راستی اگه میشه یه جوری ارتباط برقرار کنیم که بتونم سریعتر جواب بگیرم مثالا با تلگرام یا تماس تلفنی یا هر جور که شما صلاح بدونید

nomahani
25-07-2015, 16:31
درود بر همه
ممنون که کسی نبود جواب بده ولی بعد اینکه دو روز اف کاریم تو خونه صرف این مورد شد بالا خره مشکل بر طرف شد
اول اینکه حتما برای استفاده از mini tool رم رو از گوشیتون در بیارید و با رم ریدر این کارو انجام بدید نه مثل من که از حالت usb mount گوشی استفاده میکردم .
دوم اینکه اگه با خود گوشی پارتیشن بندی کنید بعدا با خود گوشی برید تو mini tool اون مقدار پارتیشن های swap و EXT4 رو نمیبینید .
سوم اینکه برای حل این مشکل رم رو در رم ریدر قرار بدید و مینی تولز رو باز کنید و پارتیشن رم رو یه بار کلا delet کنید و دوباره create کنید تا حجم گم شده بر گرده .
بعد این مراحل مشکل دوم هم که فایل زیپ رو برای نصب اندروید نمیدیدم هم حل شد .
خلا صه من دوتا رم 16 رو فدای این راه کردم . ولی بالاخره نجاتشون دادم :do::ab::ab::ab::ab: