PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسش و پاسخ در مورد galaxy win i8552



esh-mobile
07-12-2013, 10:44
با درود فراوان
من توی صفحه های سایت گشتم دیدم در مورد win پیجی نیست.شاید م من پیدا نکردم.
و این صفحه رو با اجازه مدیران سایت باز کردم.
خودم یه سوال دارم. من گوشی وین رو خرید کردم و پشت گوشی زده made in china by samsung" یکی از دوستام خریده زده "made by samsung" کدومش درسته مال من یا دوستم؟ اصلا چه فرقی دارن آخه تو اینترنت دیدم ویتنامیش هم هست.اگه میشه راهنماییم کنید.ممنون

esh-mobile
07-12-2013, 14:44
دوستان میشه راهنمایی بفرمایید... جواب سوال بالا را

esh-mobile
08-12-2013, 17:18
با درود فراوان
من توی صفحه های سایت گشتم دیدم در مورد win پیجی نیست.شاید م من پیدا نکردم.
و این صفحه رو با اجازه مدیران سایت باز کردم.
خودم یه سوال دارم. من گوشی وین رو خرید کردم و پشت گوشی زده made in china by samsung" یکی از دوستام خریده زده "made by samsung" کدومش درسته مال من یا دوستم؟ اصلا چه فرقی دارن آخه تو اینترنت دیدم ویتنامیش هم هست.اگه میشه راهنماییم کنید.ممنون

یعنی هیشکی نیست جواب بده...!!!:bn::bn::bn:

rezagt
17-12-2013, 18:42
با درود فراوان
من توی صفحه های سایت گشتم دیدم در مورد win پیجی نیست.شاید م من پیدا نکردم.
و این صفحه رو با اجازه مدیران سایت باز کردم.
خودم یه سوال دارم. من گوشی وین رو خرید کردم و پشت گوشی زده made in china by samsung" یکی از دوستام خریده زده "made by samsung" کدومش درسته مال من یا دوستم؟ اصلا چه فرقی دارن آخه تو اینترنت دیدم ویتنامیش هم هست.اگه میشه راهنماییم کنید.ممنون

از لحاظ اصل بودن جفتش اصله . اما گوشی دوست شما ساخت کره . و واسه شما هم ساخت چین اما تحت سفارش کره . نگران نباش .:dn:

amir915
29-01-2014, 09:24
ایرادی از این گوشی کسی ندیده

amir915
29-01-2014, 09:26
من می خوامای گوشی بخرم میخواستم بدونم چه مشکلاتی داره

farzadba
03-03-2014, 17:17
با درود خدمت دوستان
من خودم گوشی گلکسی گراند دو سیم کارته دارم و دوستم همزمان با من گوشی وین دو سیک کارته گرفت
سوالی که دارم این است که من می خواستم برنامه ها رو روی مموری کارتم نصب کنم و با هیچ چیز نشد . با مطالعه صفحات فروم مفید موبایستان متوجه شدم که باید ورژن رام رو آپدیت کنم. این کار رو کردم و درست شد یعنی الان روی گوشیم منوی انتقال اپلیکیشن ها به کارت حافظه بدون نصب هیچگونه نرم افزاری وجود دارد و این کار رو هم انجام می دهند. (ببخشید از این مقدمه طولانی)
حالا سوال من این است که در صورتی که نخواهیم گوشی را روت کنیم آیا راهی برای ریختن برنامه ها روی مموری کارت وجود دارد (حالا یا با آپدیت به رام رسمی و روت نشده ورژن بالاتر یا با استفاده از یک اپلیکیشن خاص)
با احترام

adame_haji
16-03-2014, 04:23
سلام دوستان
گوشی رو گرفتم یه مشکل بزرگ داره یه نفر زنگ میزنه یا زنگ میزنم سنسور مجاورتش فعال میشه و صفحه سیاه میشه
و نمیشه دید چقدر زمان هست که صحبت کردم
چون صفحع سیاه میشه
اه طرف مقابل قطع کنه من تازه بعد از شش باز زدن دکمه قفل صفحه اون وقت صفحه روشن میشه

من اونوقت رفتم توی تنضیمات یه گزینه بود که توی تنضیمات که زدم که دکمه قفل رو بزنی مکالمات قطع میشه
کسی میدونه چی باید کرد
رام رسمی خوب چی اومده که بزنم
لطفا رام فارسی و یا خارجی خوب معرفی کنید

A.M.I.R N.O.T.E
16-03-2014, 17:44
سلام دوستان
گوشی رو گرفتم یه مشکل بزرگ داره یه نفر زنگ میزنه یا زنگ میزنم سنسور مجاورتش فعال میشه و صفحه سیاه میشه
و نمیشه دید چقدر زمان هست که صحبت کردم
چون صفحع سیاه میشه
اه طرف مقابل قطع کنه من تازه بعد از شش باز زدن دکمه قفل صفحه اون وقت صفحه روشن میشه

من اونوقت رفتم توی تنضیمات یه گزینه بود که توی تنضیمات که زدم که دکمه قفل رو بزنی مکالمات قطع میشه
کسی میدونه چی باید کرد
رام رسمی خوب چی اومده که بزنم
لطفا رام فارسی و یا خارجی خوب معرفی کنید


فکر نکنم از رام باشه ..

شما اگه برچسبی زدین که روی سنسور رو گرفته بکنین ...

اگه مشکل حل نشد از تاپیک رام های رسمی یه رام دانلود کنین و فلش بزنین..

farzadba
16-03-2014, 18:24
با درود خدمت دوستان
من خودم گوشی گلکسی گراند دو سیم کارته دارم و دوستم همزمان با من گوشی وین دو سیک کارته گرفت
سوالی که دارم این است که من می خواستم برنامه ها رو روی مموری کارتم نصب کنم و با هیچ چیز نشد . با مطالعه صفحات فروم مفید موبایستان متوجه شدم که باید ورژن رام رو آپدیت کنم. این کار رو کردم و درست شد یعنی الان روی گوشیم منوی انتقال اپلیکیشن ها به کارت حافظه بدون نصب هیچگونه نرم افزاری وجود دارد و این کار رو هم انجام می دهند. (ببخشید از این مقدمه طولانی)
حالا سوال من این است که در صورتی که نخواهیم گوشی را روت کنیم آیا راهی برای ریختن برنامه ها روی مموری کارت وجود دارد (حالا یا با آپدیت به رام رسمی و روت نشده ورژن بالاتر یا با استفاده از یک اپلیکیشن خاص)
با احترام
با درود خدمت دوستان
مدت زمان زیادی از طرح سوال من که در نقل قول آوردم گذشته و کسی پاسخی به اون نداده. لطفا کمی هم به ما توجه داشته باشید. ضمنا من خودم پرسشم رو دوباره خوندم و به نکته ای رسیدم که شاید گنگ کننده باشه. اینجل تصحیحش می کنم. سوال من در مورد گوشی win است و برای مثال از گوشی گراند مطلب آوردم. وگرنه دقیقا می خوام بدانم که در گوشی Win بدون روت کردن (با ارتقاء رسمی) آیا می توان برنامه ها را روی مموری کارت ریخت یا خیر؟

Amir.advance
16-03-2014, 19:17
با درود خدمت دوستان
مدت زمان زیادی از طرح سوال من که در نقل قول آوردم گذشته و کسی پاسخی به اون نداده. لطفا کمی هم به ما توجه داشته باشید. ضمنا من خودم پرسشم رو دوباره خوندم و به نکته ای رسیدم که شاید گنگ کننده باشه. اینجل تصحیحش می کنم. سوال من در مورد گوشی win است و برای مثال از گوشی گراند مطلب آوردم. وگرنه دقیقا می خوام بدانم که در گوشی Win بدون روت کردن (با ارتقاء رسمی) آیا می توان برنامه ها را روی مموری کارت ریخت یا خیر؟

ارتقا اندروید تو انتقال برنامه ها تاثیر زیادی نداره.
میتونید روت کنید و با برنامه titanium backup به sdcard انتقال بدید.

farzadba
22-03-2014, 12:10
ارتقا اندروید تو انتقال برنامه ها تاثیر زیادی نداره.
میتونید روت کنید و با برنامه titanium backup به sdcard انتقال بدید.
با درود خدمت شما دوست عزيز
جسارتا نمي خوام با شما مخالفت كنم. اما همانطور كه توي سوالم نوشتم من مشكل گوشي خودم رو كه گلكسي گراند دو سيم كارته بود با ارتقاء ورژن اندرود برطرف كردم. بعني الان بدون روت كردن و يا نصب هيچگونه برنامه اي گوشيم خودش در منوي مديريت برنامه ها گزينه اي براي انتقال برنامه به سيم كارت داره. جسارتا ممكنه توضيح بفرماييد چطور در مورد گوشي من مي شه و در مورد گوشي وين نمي شه؟
با احترام

prince_0f_darks
06-04-2014, 15:41
سلام.دوستان میشه راهنمایی کنید چطور رام گوشیم و عوض کنم.برای یکی از دوستان هست.تا جایی که میدونم با اودین نصب میشه ولی فول وایپ و نمیدونم چیکار کنم.این گوشی حتی روت هم نشده لطفن مرحله ای توضیح بدید

Amir.advance
06-04-2014, 18:56
سلام.دوستان میشه راهنمایی کنید چطور رام گوشیم و عوض کنم.برای یکی از دوستان هست.تا جایی که میدونم با اودین نصب میشه ولی فول وایپ و نمیدونم چیکار کنم.این گوشی حتی روت هم نشده لطفن مرحله ای توضیح بدید

سلام

فول وایپ: باید وارد ریکاوری بشید(پاور+هوم+ولوم بالا) بعد wipe data - wipe cash - wipe dalvik cash انجام بدید.
بعد طبق آموزش پیش برید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=226365

برای نصب رام رسمی نیازی به روت کردن نیست.

* دقت کنید رامی که دانلود کردید دقیقا برای گوشی شما باشه.

SADEGH
29-05-2014, 19:16
دوستان من میخوام با استفاده از گوگل پلاس سیو بازی ها رو ( مثلا کلش آف کلنز ) توی کلود ذخیره کنم.یا با برنامه Google play service
ولی وقتی وارد برنامه میشم این ارور رو میده :
http://img.tapatalk.com/d/14/05/30/heruze9u.jpg

چه طوری باید درستش کرد ؟! ورژن جدیدتری از گوگل پلی سرویس رو که میخوام نصب کنم نمیزاره.الان چی کار کنم؟!

Rasool_Hamilton
30-05-2014, 01:31
دوستان من میخوام با استفاده از گوگل پلاس سیو بازی ها رو ( مثلا کلش آف کلنز ) توی کلود ذخیره کنم.یا با برنامه Google play service
ولی وقتی وارد برنامه میشم این ارور رو میده :
http://img.tapatalk.com/d/14/05/30/heruze9u.jpg

چه طوری باید درستش کرد ؟! ورژن جدیدتری از گوگل پلی سرویس رو که میخوام نصب کنم نمیزاره.الان چی کار کنم؟!

عزیزم تو ارور میگه که کلا دستگاه شما گوگل پلی سرویس رو پشتیبانی نمیکنه ...
دو حالت داره ... یا مشکل از رامتون هست ... یا کلا گوشی شما از این سرویس پشتیبانی نمیکنه ...

ورژن جدیدترش رو باید با یه روت اکسپلور جای گزین فایل فعلیش تو پوشه System/app کنید ..

farshadfree
16-07-2014, 07:24
با سلام و خسته نباشيد من يه مشكل دارم با كانتكت هاي گوشيم كه خيلي عجيبه !
هر كانتكتي كه من ايجاد ميكنم حدود 3 بار تكرار ميشه يعني مثلا براي يك اسم جديدي كه وارد ميكنم يه دونه گوگل كانتكت ، يه دونه براي وايبر و يه دونه هم مشترك براي اين دو تا (گوگل و وايبر) درست ميشه !! و مشكل جايي بيشتر ميشه كه وقتي يه اسم رو ميخواي پيدا كني اعصابت خورد ميشه و مثلا بعضي از كانتكت ها خاليه يعني زماني كه بازش ميكنم فقط ميبينم كه گوگل يه كانتكت درست كرده !
بعدش اومدم شروع كردم به پاك كردن كانتكت هاي اضافه ولي هر يه دونه اي كه ميپاكم با اين ارور مواجه ميشم و كلا گوشي تا چند دقيقه هنگ ميكنه
UNFORTUNATELY .the process android.process . acore has stopped
البته يه نكته اي كه من موقع ايجاد كانتكت رعايت نكردم اين بود كه برام مهم نبود كجا داره نفر جديد اضافه ميشه يعني بعضي موقع ها رو پيش فرض گوگل ذخيره شده و يا رو تلفن و يا سيم كارت اضاف شده
حالا به نظرتون مشكل از كجاست و چيكار بايد بكنم ؟؟؟
ببخشيد توضيح طولاني شد

Rasool_Hamilton
16-07-2014, 12:38
با سلام و خسته نباشيد من يه مشكل دارم با كانتكت هاي گوشيم كه خيلي عجيبه !
هر كانتكتي كه من ايجاد ميكنم حدود 3 بار تكرار ميشه يعني مثلا براي يك اسم جديدي كه وارد ميكنم يه دونه گوگل كانتكت ، يه دونه براي وايبر و يه دونه هم مشترك براي اين دو تا (گوگل و وايبر) درست ميشه !! و مشكل جايي بيشتر ميشه كه وقتي يه اسم رو ميخواي پيدا كني اعصابت خورد ميشه و مثلا بعضي از كانتكت ها خاليه يعني زماني كه بازش ميكنم فقط ميبينم كه گوگل يه كانتكت درست كرده !
بعدش اومدم شروع كردم به پاك كردن كانتكت هاي اضافه ولي هر يه دونه اي كه ميپاكم با اين ارور مواجه ميشم و كلا گوشي تا چند دقيقه هنگ ميكنه
UNFORTUNATELY .the process android.process . acore has stopped
البته يه نكته اي كه من موقع ايجاد كانتكت رعايت نكردم اين بود كه برام مهم نبود كجا داره نفر جديد اضافه ميشه يعني بعضي موقع ها رو پيش فرض گوگل ذخيره شده و يا رو تلفن و يا سيم كارت اضاف شده
حالا به نظرتون مشكل از كجاست و چيكار بايد بكنم ؟؟؟
ببخشيد توضيح طولاني شد

عزیزم تو کنتکتا دکمه More رو بزنید و گزینه Contacts to display رو بذارید روی Device تا فقط شماره هایی که در داخل حافظه داخلی گوشی ذخیره شدن نشون داده بشه ...
با این روش مشکلتون حل میشه ...

اما اگر میخواید به کل حل بشه ... بعد از انجام عمل بالا دوباره دکمه More رو بزنید و با Import & Export از شماره هاتون بکاپ بگیرید ... حالا کل شماره هاتون رو پاک کنید و از قسمت Settings/application/All دو تا گزینه contact و contact storage رو پیا کنید و Clear Cache و clear data کنید ...

حالا دوباره به کنتکتا برید و بکاپی رو که گرفتید رو ریستور کنید مشکلتون حل میشه ....

majidw980
16-07-2014, 13:03
درود
قرار نیست این وینو سامی اپدیت کنه

Rasool_Hamilton
16-07-2014, 22:18
درود
قرار نیست این وینو سامی اپدیت کنه

متاسفانه آخرین آپدیت براش 4.1 هست و به احتمال 95 درصد هم دیگه براش آپی بالاتر از این نخواهد اومد

سرنوشت گوشی های میان رده همیشه همین بوده و هست ...

emran_avaree
28-07-2014, 12:49
سلام خسته نباشین من دیروز گوشی win خریدم الان که سیم کارت روش انداختم میبینم انتن خیلی ضعیفه گاهی اوقات هم به کل انتن میره و اگه بخوام زنگ بزنم میگه شبکه وجود نداره یا زنگ بزنند میگه در دسترس نیست باید چیکار کنم؟

emran_avaree
28-07-2014, 20:05
الوووووووووووووو

majidw980
28-07-2014, 20:07
شاهید سیم کارتو بد پانچ کردن برات تو ی گوشیه دیگه امتحان کن ببین چجوریاس

Sent from my GT-I9505

emran_avaree
28-07-2014, 20:34
شاهید سیم کارتو بد پانچ کردن برات تو ی گوشیه دیگه امتحان کن ببین چجوریاس

Sent from my GT-I9505

امتحان کردم رو بقیه گوشی ها درسته

majidw980
28-07-2014, 20:36
امتحان کردم رو بقیه گوشی ها درسته
ببین رو موبایل نت ورک برو بذار رو gsm only امتحان کن ببین شاید از اونجا باشه مشکل

Sent from my GT-I9505

emran_avaree
28-07-2014, 22:12
ببین رو موبایل نت ورک برو بذار رو gsm only امتحان کن ببین شاید از اونجا باشه مشکل

Sent from my GT-I9505

انجام دادم بازم درست نشد؟ دیگه چیکار کنم؟ چرا گوشی نو اینجوری شده؟

Rasool_Hamilton
28-07-2014, 23:18
انجام دادم بازم درست نشد؟ دیگه چیکار کنم؟ چرا گوشی نو اینجوری شده؟

امکان داره از رام گوشیتون هم باشه ...
یه بار رامتون رو هم عوض کنید ... اگر درست نشد سخت افزاری میتونه باشه ...

emran_avaree
30-07-2014, 12:55
امکان داره از رام گوشیتون هم باشه ...
یه بار رامتون رو هم عوض کنید ... اگر درست نشد سخت افزاری میتونه باشه ...

جدید ترین رام رو هم نصب کردم بازم پرش آنتن دارم؟ مثه اینکه خیلی از گوشی های win پرش آنتن دارن واسشون راهی پیدا نشده؟

aljanan_12
08-09-2014, 14:02
سلام دوستان.
می‪خوام قابلیت فلش خور رو گوشیم فعال کنم گوشیم روت و ریکاوری داره رام
tranSwin نصب کردم به طور پیش فرض نداره، اگه راهی هست دوستان لطف کنند راهنمایی بفرمایند.

ehsan2004
08-09-2014, 20:48
جدید ترین رام رو هم نصب کردم بازم پرش آنتن دارم؟ مثه اینکه خیلی از گوشی های win پرش آنتن دارن واسشون راهی پیدا نشده؟

اگه با تعویض رام مشکلش برطرف نشد احتمالا مشکل از گوشی هس یا یه مشکل عمومی


سلام دوستان.
می‪خوام قابلیت فلش خور رو گوشیم فعال کنم گوشیم روت و ریکاوری داره رام
tranSwin نصب کردم به طور پیش فرض نداره، اگه راهی هست دوستان لطف کنند راهنمایی بفرمایند.


قابلیت otg اگرم فعال بشه باید حتما برای گوشی پاور جدا تامین بشه که عملا چیز خوبی از اب در نمیاد
واسه همین گوشیهایی که چنین قابلیتی را ندارن عملا فعال کردنش هیچ فایده ای نداره

cafe.naderi
26-09-2014, 21:30
سلام دوستان واسه گوشی من اپدیت امد .شروع به دانلود کرد یهو خاموش شد الان روی لوگو سامسونگ گیر کرده بالا نمیاد.چیکارش کنم؟

ehsan2004
26-09-2014, 23:17
سلام دوستان واسه گوشی من اپدیت امد .شروع به دانلود کرد یهو خاموش شد الان روی لوگو سامسونگ گیر کرده بالا نمیاد.چیکارش کنم؟

یه رام رسمی با پیت بزنید روش مشکل حل میشه

asemoone 7m
31-12-2014, 16:04
السلام علیکم
من گوشی سامسونگ گالکسی i8552 دارم
من یه سریال با کیفیت 720p توش قرار دادم میخواستم که با زیرنویس سریال رو گوشی پخش کنه و ببینم
میشه کمک کنید و راهمایی کنید
من پلایر mxplayer همراه با کدک هاش رو نصب کردم زیرنویس بدون هیچ مشکلی اومد ولی تصویر نبود فقط صدا.
بعد پلایر km player رو نصب کردم این پلایر تصویر با صدارو خوب پخش میکنه ولی این زیرنویس رو نمییاره میشه کمک کنید .

m_vista2000
14-01-2015, 09:17
سلام دوستان خسته نباشید رام 4 فایله نیاز دارم ممنون

m_vista2000
14-01-2015, 19:29
کسی نداره گیرم کوشی تا اخر فلش نمیخوره

moribermuda
21-02-2015, 10:37
تو mx player بالا سمت راست زده h/w اون سه تا حالت داره روش بزن حالت های دیگه رو امتحان کن حتما میاره

vahid5000
25-02-2015, 00:25
با سلام
من گوشی S3 دارم راحت میره تو ریکاوری ولی این گوشی win با گرفتن دکمه ها صفحه سیاه میاد.کسی از عزیزان میتونه این مشکل حل کنه؟

adame_haji
25-02-2015, 02:10
سلام دوستان
گوشی رو گرفتم یه مشکل بزرگ داره یه نفر زنگ میزنه یا زنگ میزنم سنسور مجاورتش فعال میشه و صفحه سیاه میشه
و نمیشه دید چقدر زمان هست که صحبت کردم
چون صفحع سیاه میشه
اه طرف مقابل قطع کنه من تازه بعد از شش باز زدن دکمه قفل صفحه اون وقت صفحه روشن میشه

من اونوقت رفتم توی تنضیمات یه گزینه بود که توی تنضیمات که زدم که دکمه قفل رو بزنی مکالمات قطع میشه
کسی میدونه چی باید کرد
رام رسمی خوب چی اومده که بزنم
لطفا رام فارسی و یا خارجی خوب معرفی کنید

دوستان هنوز کسی نتونسته این مشکلو حل کنه ؟
امونمون رو بریده
زنگ میخوره قطع نمیشه و صفحه سیاه میمونه

adame_haji
01-03-2015, 23:07
دوستان حد اقل یه رام خارجی خوب معرفی کنید شاید مشکلم با رام خارجی حل شد
cwm هم اگه داره معرفی کنید
همچنین طریقه روت کردن
ممنون

adame_haji
03-03-2015, 17:07
آقا اینجا کسی نیست جواب بده ؟
اینجا شش تا مدیر داره ولی دریغ از یک پاسخ !!!!!!!!!!1
آقا تاپیک " [آموزش] نصب و اپدیت و آموزش CWM برای GALAXY w" تموم لینکهاش سوخته . مال مدیا فایر بوده که پاک شده
تاپیکش هم قفله
یه cwm ورژن جدید بزارید لطفا

light67
25-03-2015, 10:56
میخوام واسه یکی از اشناهامون گوشیشو اپدیت کنم خوبه ؟ اندرویدش 4.1 هست چیکار کنم ؟ میشه کامل توضیح بدید !
اپدیت کنم سرعت بهتر میشه یا بیخیال بشم ؟

sm_R
21-07-2015, 14:10
دوستان ميخوام روت کنم گوشی رو ولی میرم تو ریکاوری مموری رو نمیشناسه چکار کنم خواهشا زود تر جواب بدین

nasim-ghareb
28-03-2016, 14:49
سلام دوستان بعد از اینکه گوشی گلگشی وین(galaxy win) ((GT-I8552)) رو با ادین فلش زدم تنها صفحه ای رو که نشون میده صفحه ی دانلودینگه
بقیه ی صفحه ها رو نشون نمیده یعنی صفحه معلومه که روشنه اما هیچی نشون نمیده حتی صدای کمبود باتری هم اومد که یعنی درست فلش خورده ولی lcd هیچی نشون نمیده.

nasim-ghareb
28-03-2016, 14:51
سلام دوستان بعد از اینکه گوشی گلگشی وین(galaxy win) ((GT-I8552)) رو با ادین فلش زدم تنها صفحه ای رو که نشون میده صفحه ی دانلودینگه
بقیه ی صفحه ها رو نشون نمیده یعنی صفحه معلومه که روشنه اما هیچی نشون نمیده حتی صدای کمبود باتری هم اومد که یعنی درست فلش خورده ولی lcd هیچی نشون نمیده.

الان همون صفحه ی دانلودینگ رو هم نشون نمیده ولی مطمءنم که گوشی روشن میشه و همه چیزش درسته به جز lcd