PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] جلوگیری از پریدن آنتن هنگام تعویض رام



silent_EAgle
21-12-2013, 00:24
با توجه به اینکه هر روز بار‌ها و بارها این سوال رو دیدم گفتم این تاپیک رو بزنم شاید یکمی از سوالِ دوستان کاسته شه ...!
چیکار کنم که آنتنِ گوشیم نپره ... ؟ ؟ ! !
برای بار هزار امّ شاید‌ام ده هزار امّ از پوشهٔ مبارک EFS بکاپ بگیرین.
آموزش هم ایـــــــنـــــجـــــــــ ا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=235403) هست پس نپرسین چجوری بکاپ بگیرم و چجوری برگردونم
دوستان توجه کنن لطفا که اینجا بیس باند‌های قدیمی‌ EFS V1 اینا هستن که ما باید بکاپ پوشهٔ افس رو تو این بیس باند‌ها وقتی‌ که آنتن داریم بگیریم
MD , ME , MF , XELLA , EMA , .....
ولی‌ این بیس باندها EFS V2 که ما میریم روش واسهٔ برگشتن روی بیس باند EFS V1 به مشکل بر می‌خوریم پس توجه دوستان رو این قسمت باشه
MK , MG , MJ


اگه از نسخهٔ ۱ به ۲ بریم آنتن مون نمیپره فقط EFS مون آپدیت می‌شه
ولی‌ دوستان توجه کنن اگه ازEFS V2 برگردین روی EFS V1 آنتن تون میپره
واسه این اینکه زمانی‌ که انتنتون پرید ۲تا کار میتونید بکنید
۱ ) بکاپِ پوشهٔ EFS رو بر میگردنیم
۲ ) از مودم اون رام ایه که روش بودیم و دانگرید کردیم استفاده می‌کنیم که ما میدونیم چه روی چه رامی بودیم و همون مودم رو روی گوشی نصب می‌کنیم و بد از نصب مودم ممکن با هر بر تعویضِ رام آنتن بپره که باید دوباره مودم رو نصب کنیم ...
ولی‌ روش EFS نیاز به انجام مکررِ اون پس از نصب رام نیست

در نهیات امیدوارم که این تاپیک مثمره ثمر بده باشه .. ! و در نهایت هم از داداش سعید که کمک‌ام کرد توی احداثِ این پرژهٔ عظیم تشکر و قدر دانی‌ می‌کنم ....
اوه اوه اوه نزدیک بود اسم داداش علیرضا هم جا بمونه

KING_TESLA
02-11-2014, 04:53
با سلام رفتم سایت سیانوژن و یه رام 4.3.1 استایبل برای S3 گرفتم خیلی ماهه ولی سیم کارتو نمیخونه چه جوری میشه درستش کرد ؟ خیلی لنگم لطفا کمک کنید

paprika 1
02-11-2014, 14:07
با سلام رفتم سایت سیانوژن و یه رام 4.3.1 استایبل برای S3 گرفتم خیلی ماهه ولی سیم کارتو نمیخونه چه جوری میشه درستش کرد ؟ خیلی لنگم لطفا کمک کنید
سلام
از پوشه efs گوشیتون بکاپ دارید یا نه؟

KING_TESLA
02-11-2014, 15:58
سلام بک اپ نداشتم ولی یه مودم فلش زدم درست شد مرسی که جواب دادی دوست من

paprika 1
02-11-2014, 17:51
سلام بک اپ نداشتم ولی یه مودم فلش زدم درست شد مرسی که جواب دادی دوست من
احتمال این که بازم آنتن گوشی بپره زیاده
از EFS رام فعلیتون بکاپ بگیرید تا اگه رو رام جدید رفتید و بازم براتون مشکل پیش اومد ریستورش کنید

ehsan2004
14-11-2014, 21:05
پست های اضافه حذف شدند
دوستان برای تشکر کردم فقط از دکمه سپاس استفاده کنن و از زدن پست های تشکر خودداری کنند