PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كاستوم رام Nexus 4 با بيس اندرويد 4.4.2 بنام Omni - اپديت شبانه



Kaгo
26-12-2013, 11:50
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=929277&stc=1&d=1388047269

كاستوم رام ِ Omni با بيس AOSP 4.4.2 از دولوپر هاي معروف : XpLoDWiLD , Entropy512 , ChainFire , ...


با اپشن هاي مختلف مانند Multi Window كه به مرور در حال اضافه شدن به رام ميباشند





اسكرين شات ها:

929280929281929282




طريقه نصب:

رام و گپس دانلود را به مموري داخلي منتقل كرده
به ريكاوري برويد
همه وايپ ها را انجام دهيد
ابتدا رام و بعد گپس را فلش بزنيد
وايپ/ Factoryreset را انجام دهيد
ريبوت كنيد





دانلود رام :
مهم: اين رام به صورت اپديت شبانه ريليز ميشود ، هر شب يك اپديت.
مهم: از داخل ِ رام به صورت اپديت OTA و فايل هاي كم حجم هم ميتوانيد اپديت كنيد
مهم:براي اپديت بروي نسخه قبلي ِ همين رام ، نيازي به وايپ نيست.
Mako Omni Nightly builds (http://dl.omnirom.org/mako)



دانلود Gapps:
در حال حاضر از گپس PA استفاده كنيد (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942)




ليست تغييرات:

Changelog (https://changelog.omnirom.org/#/mako/next)

Kaгo
26-12-2013, 11:51
معرفي اپشن ها / اسكرين شات هاي بيشتر به زودي در اين پست.

Hosein_824
26-12-2013, 12:41
سلام

من میخوام از 4.2 به 4.4 آپدیت کنم و استفاده از وایبر و وی چت و سرویسای صوتی خیلی برام مهم هست.

الان دارم از liquid v9 استفاده میکنم.

این رام و کلا اندروید 4.4.2 مشکل خاصی داره با برنامه ها یا دیگه الان همه برنامه ها با 4.4 ok شدند؟

malkemid
26-12-2013, 12:49
سلام

من میخوام از 4.2 به 4.4 آپدیت کنم و استفاده از وایبر و وی چت و سرویسای صوتی خیلی برام مهم هست.

الان دارم از liquid v9 استفاده میکنم.

این رام و کلا اندروید 4.4.2 مشکل خاصی داره با برنامه ها یا دیگه الان همه برنامه ها با 4.4 ok شدند؟

با هیچ برنامه ای مشکل نداره. آخرین ورژن همه برنامه ها بخوبی روش کار می کنن.

-----------------
جهت اضافه کردن به پست 2:
یکی از مزایای این رام بخش آپدیت هست که بصورت built in تو خود رام هست. مشابه cyandelta عمل می کنه و آپدیتهای شبانه رو فقط بخش تغییر یافتش رو دانلود و پچ می کنه.
فایل رام تو فولدر opendelta ذخیره میشه و داخل این فولدر یک فولدر دیگه ای هست به اسم flash after update که مواردی مثل کرنل یا سوپر سو یا هر چیز دیگه ای که می بایست بعد از فلش رام نایتلی مجدد فلش بشن رو اون تو ذخیره می کنیم تا بعد از آپدیت اتوماتیک فلش بشن. دقت کنید که اگه بخواید اتوماتیک این کار رو انجام بدید باید حتما ریکاوری TWRP داشته باشید و با CWM می بایست عملیات رو بصورت دستی و مرحله به مرحله انجام بدید.

Hosein_824
26-12-2013, 13:04
با هیچ برنامه ای مشکل نداره. آخرین ورژن همه برنامه ها بخوبی روش کار می کنن.

-----------------
جهت اضافه کردن به پست 2:
یکی از مزایای این رام بخش آپدیت هست که بصورت built in تو خود رام هست. مشابه cyandelta عمل می کنه و آپدیتهای شبانه رو فقط بخش تغییر یافتش رو دانلود و پچ می کنه.
فایل رام تو فولدر opendelta ذخیره میشه و داخل این فولدر یک فولدر دیگه ای هست به اسم flash after update که مواردی مثل کرنل یا سوپر سو یا هر چیز دیگه ای که می بایست بعد از فلش رام نایتلی مجدد فلش بشن رو اون تو ذخیره می کنیم تا بعد از آپدیت اتوماتیک فلش بشن. دقت کنید که اگه بخواید اتوماتیک این کار رو انجام بدید باید حتما ریکاوری TWRP داشته باشید و با CWM می بایست عملیات رو بصورت دستی و مرحله به مرحله انجام بدید.

ممنون ، خاصیت مالتی ویندوز هم داره این رام ، بهنظرتون این رام بهتره یا رام BeerGang ؟

malkemid
26-12-2013, 13:13
مالتی ویندوز هنوز کد هاش اضافه نشده. این رام شخصی سازی کمی داره و باید حتما xposed نصب بشه تا بشه به شکل دلخواه درش آورد.
من خودم اینو ترجیح میدم بخاطر آپدیت بی دردسر و ساده با دوتا تپ! هر شب آپدیت کردن دستی خیلی رو اعصابه. مشکلی هم نداره رام تا حالا.

Kaгo
26-12-2013, 13:19
مالتی ویندوز هنوز کد هاش اضافه نشده. این رام شخصی سازی کمی داره و باید حتما xposed نصب بشه تا بشه به شکل دلخواه درش آورد.
من خودم اینو ترجیح میدم بخاطر آپدیت بی دردسر و ساده با دوتا تپ! هر شب آپدیت کردن دستی خیلی رو اعصابه. مشکلی هم نداره رام تا حالا.


البته xposed با ART مشكل داره ، لگ زدن نخوايم بگيم باعث يه مقدار نا رووني ميشه .. شخصي سازيه اين رام تقريبا در حد ِ سيانوژن ِ

malkemid
26-12-2013, 14:31
این رام آرت رو ساپورت نمی کنه. موقع سوییچ از دالویک به آرت پیغام میده که آرت ساپورت نمیشه و با مسئولیت خودت فعالش کن و ممکنه فریز و ریبوت و این داستانا داشته باشی واسه همین منم فعالش نکردم.
ولی در کل اکسپوزد کمی ناروونی ایجاد می کنه حتی تو دالویک ولی چاره ای هم نیست. شخصی سازی رام از سیانوژن هم کمتره و بدون تنظیمات نویگیشن بار و تایل های کوییک ستینگ هم که نمیشه زندگی کرد!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Kaгo
26-12-2013, 14:54
این رام آرت رو ساپورت نمی کنه. موقع سوییچ از دالویک به آرت پیغام میده که آرت ساپورت نمیشه و با مسئولیت خودت فعالش کن و ممکنه فریز و ریبوت و این داستانا داشته باشی واسه همین منم فعالش نکردم.
ولی در کل اکسپوزد کمی ناروونی ایجاد می کنه حتی تو دالویک ولی چاره ای هم نیست. شخصی سازی رام از سیانوژن هم کمتره و بدون تنظیمات نویگیشن بار و تایل های کوییک ستینگ هم که نمیشه زندگی کرد!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

من با اين رام روي ART بودم مشكلي نداشت همچين پيغامي هم نميداد ! البته شايد اين 3 4 تا ورژن اخر اينجوري شده باشه قبلش كه نبود

malkemid
26-12-2013, 17:06
تو آخرین نایتلی این پیغام رو میده. آرت بطور رسمی از جانب گوگل قرار داده شده ؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Kaгo
26-12-2013, 17:19
تو آخرین نایتلی این پیغام رو میده. آرت بطور رسمی از جانب گوگل قرار داده شده ؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk


اره .. الان روي AOKP هستم امشب احتمالا بر ميگردم رو همين OMNI

Hosein_824
26-12-2013, 23:29
آقا این رام رو نصب کردم ، تقریبا میتونم بگم هیچ مشکلی نداره ، اما شخصی سازیش در حد خیلی کم هست.

یه موردی که خیلی رو اعصابه اینه که من بازی GTA رو روی 4.2 به راحتی و بدون لگ انجام میدادم.
اما روی این رام خیلی لگ میخوره ، فکر میکنید دلیلش چیه؟

malkemid
27-12-2013, 01:01
آقا این رام رو نصب کردم ، تقریبا میتونم بگم هیچ مشکلی نداره ، اما شخصی سازیش در حد خیلی کم هست.

یه موردی که خیلی رو اعصابه اینه که من بازی GTA رو روی 4.2 به راحتی و بدون لگ انجام میدادم.
اما روی این رام خیلی لگ میخوره ، فکر میکنید دلیلش چیه؟

شما پچ کوالکام مربوط به آپتیمایز dalvik و bionic رو نصب کنی احتمالا خوب میشه...پچ بهینه ساز اندروید 4.4 هست. تو فروم سرچ کنی هست

Hosein_824
27-12-2013, 06:33
شما پچ کوالکام مربوط به آپتیمایز dalvik و bionic رو نصب کنی احتمالا خوب میشه...پچ بهینه ساز اندروید 4.4 هست. تو فروم سرچ کنی هست

ممنون.
اتفاقا اولین چیزی که نصب کردم این دوتا بودن.

sent from my beloved Nexus 4
Liquid Smooth v0.9
Mobile-Bazar.ir

club2energy
27-12-2013, 12:20
سلام

من این رام رو برای تست روی نکسوس سون نصب کردم تا بعدا روی نکسوس 4 هم نصب کنم
یه موردی دیدم
گفته شده که برای آپدیت رام، کل رام دانلود نمیشه
ولی من امروز که Check Now زدم کل رام امروز رو دانلود کرد و بعد از ریکاوری نصب کرد
تنظیمات خاصی داره که فقط قسمت های تغییر یافته رو نصب کنه یا روی نکسوس 4 فقط اینجوریه؟

malkemid
27-12-2013, 13:05
یادم نیس اولش چطور بود ولی فکر کنم یه نایتلی رو باید کپی کنید تو فولدر opendelta بقیش رو خودش پچ می کنه رو این. نکسوس ۷ رو نمی دونم راستش

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

club2energy
27-12-2013, 14:08
یادم نیس اولش چطور بود ولی فکر کنم یه نایتلی رو باید کپی کنید تو فولدر opendelta بقیش رو خودش پچ می کنه رو این. نکسوس ۷ رو نمی دونم راستش

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

سلام

فکر میکنم همون طوری باشه که شما فرمودید
چون من توی فولدر OpenDelta هیچ رامی نداشتم
فردا تست میکنم و خبرش رو میدم

با این سرعت آپدیت شدن نایتلی (با توجه به این که همین الان هم من نقصی توش ندیدم) از رام استوک خیلی بهینه تر خواهد بود

Hosein_824
27-12-2013, 19:06
خیلی جالب بود ، امروز بدون هیچکاری ، خود رام یه نوتفیکیشن داد که آپدیت کنه.
یه وارنینگ هم داد که باید TWRP نصب داشته باشی ، اما Change Log نداشت که بدونم آپدیتش برا چی بوده!

club2energy
27-12-2013, 21:24
دوستانی که نصب کردن لطف میکنن یه فید بک در مورد مصرف باتری نسبت به رام استوک بدن
کرنلی که روش نصب هست چطوره؟ با هلز کور مصرف پایین تری میشه گرفت؟

malkemid
28-12-2013, 19:45
دوستانی که نصب کردن لطف میکنن یه فید بک در مورد مصرف باتری نسبت به رام استوک بدن
کرنلی که روش نصب هست چطوره؟ با هلز کور مصرف پایین تری میشه گرفت؟

مصرف باطری من نسبت به استوک بیشتره. شاید یه دلیلش نصب xposed باشه.

کرنل خودش بد نیست از تو بخش performance قابلیت تنظیم بعضی چیزا رو هم داره. من فعلا رو کرنل سمافور هستم که به طرز عجیبی حرکت منو ها رو سریع کرده ولی ازش بنچ گرفتم شد 15500! درصورتی که با فرانکو 21500 میشد! نمی دونم داستان چیه.
هلز کور من چون قبلا cm داشتم ورژن cm شو دارم الان...ورژن عادیش رو گشتم پیدا نکردم توxda فکر کنم پاکش کردن. به هر حال هلز کور مصرف خوبی داره فکر کنم از استوک کمتره. البته نحوه تنظیم کرنل و تعداد هسته های فعال و گاورنر و همه اینا تو مصرف کلی کرنل تاثیر داره.

ویرایش: هلز کور رو یافتم:
http://d-h.st/users/hellsgod/?fld_id=28949#files

برای تنظیماتش هم می تونید از اپ فاکس کلاک استفاده کنید.

lite
28-12-2013, 21:15
مولتی ویندوز چیه؟

malkemid
28-12-2013, 21:28
مولتی ویندوز چیه؟

یعنی دو تا نرم افزار جداگانه تو دو تا پنجره مختلف در حال اجرا و نمایش باشن. البته هنوز هیچ دمویی هم در این باره ندیدم من

malkemid
29-12-2013, 23:34
دوستان کسی رو نایتلی های اخیر این رام رفته رو آرت؟ مشکلی داشتید؟

ویرایش: خودم اومدم تست کنم اصلا رو آرت نمیره...ریست میشه ولی هیچ اتفاقی نمی افته!!

Kaгo
30-12-2013, 00:27
یعنی دو تا نرم افزار جداگانه تو دو تا پنجره مختلف در حال اجرا و نمایش باشن. البته هنوز هیچ دمویی هم در این باره ندیدم من


Omni 4.3.1 اين قابليت رو داشت كه هنوز به 4.4.2 اضافه نشده .. داخل recent app روي يه برنامه ي باز انگشتتو نگه ميداشتي ُ اجازه ميداد 2 تا برنامه رو بالاي هم باز كني ( يني فضاي صفحه نمايش از طول تقسيم بر دو ميشد، واسه هر برنامه يك قسمت )

malkemid
30-12-2013, 02:47
ظاهرا سوییچ نشدن به ART دلیلش استفاده از xposed هست. اگه می خواید به ART سوییچ کنید اول باید xposed رو disable کنید.

club2energy
30-12-2013, 18:32
سلام

یکی از دوستان لطف میکنه یه توضیح کوتاه بده که xposed کارش چی هست و از کجا غیرفعال و فعال میشه
ممنون

malkemid
30-12-2013, 23:24
سلام

یکی از دوستان لطف میکنه یه توضیح کوتاه بده که xposed کارش چی هست و از کجا غیرفعال و فعال میشه
ممنون

xposed یه فریم ورک هست که با نصب ماژول های مختلف اجازه توییک های متفاوت رو میده. یکی از ماژول های خیلی خوبش gravity box هست که تقریبا تمام شخصی سازی هایی که تو رام هایی مثل سیانوژن یا purity هست رو می تونی با نصب این ماژول داشته باشی. علاوه بر این خیلی ماژول های دیگه هم هست که دست آدمو برای انواع شخصی سازی باز میذارن.

mj.pishtaz
31-01-2014, 19:00
سلام
این رام قابلیت کوچیک کردن دکمه ها و محو کردنشونو داره ؟؟ چون دوستان گفتن شخصی سازیش کمه
تشکررر

malkemid
31-01-2014, 19:15
سلام
این رام قابلیت کوچیک کردن دکمه ها و محو کردنشونو داره ؟؟ چون دوستان گفتن شخصی سازیش کمه
تشکررر

قبلا که نداشت... نایتلی جدید رو نمیدونم

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

mj.pishtaz
31-01-2014, 19:23
قبلا که نداشت... نایتلی جدید رو نمیدونم

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

این واسم خیلی مهمه ... به نظر من رامی ک شخصی سازیش خوب نباشه ارزش نداره ... اینجوری همون رام سمی بهتره
از طرفیم میخوام رامم قابلیت آپدیت OTA رو از خود رام داشته باشه که پیوریتی نداره
رام mokee خیلی همچیش خوبه غیر ایراد باتریش ... الان موندم رو چه رامی برم بعد این :bw:

malkemid
31-01-2014, 20:48
واسه من که فرق خاصی با بقیه نداشت...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

mj.pishtaz
31-01-2014, 21:24
واسه من که فرق خاصی با بقیه نداشت...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

منظورت مصرف باتریه ؟

malkemid
31-01-2014, 21:43
آره..برای من کلا استوک مصرفش کمتر بود و بقیه کاستوم ها در یه حد

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Kaгo
02-02-2014, 23:57
داخل اخرين ورژن ِ Omni اپشن جديدي اضافه شده به نام Omni Switch

داخل عكس هايي كه ضميمه كردم كاراييش دقيقا مشخصه توضيح اضافه نميدم( ميرم واسه اپديت )



http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=937873&stc=1&d=1391374562

937873937874937875937876

malkemid
03-02-2014, 07:55
نه مشخص نیست یکم توضیح بده این چیه... بعد تو آخرین نایتلی ها شخصی سازی اضافه شده یا هنوز مثل اوایل افتضاحه؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Kaгo
03-02-2014, 12:04
نه مشخص نیست یکم توضیح بده این چیه... بعد تو آخرین نایتلی ها شخصی سازی اضافه شده یا هنوز مثل اوایل افتضاحه؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

درست صحبت كن :دي افتضاح اون Mokee ته :دي

والا شخصي سازي داره تو بگو چيا ميخواي ببينم هست يانه :bw: اين omni switch هم يه چيزي تو مايه هاي Pie ولي كاربردشون فرق ميكنه مثلا من هميشه 7 8 از نرم افزار هايي كه بيشتر استفاده ميكردم ُ ميذاشتم روي صفحه ي اصلي كه عملا ديگه بكگرندم ديده نميشد .. با اين:

- هم ميشه نرم افزار هاي دلخواه رو داخل اون باكسي كه ميبيني گذاشت كه با كشيدن از چپ به راست( يا هر سمتي، تنظيمات داره) ظاهر ميشه
-ميزان رم اشتغال شده
-اپشن واسه سوييچ بين دو تا نرم افزار باز ِ اخر .. مثلا دارم بازي ميكنم صداي sms ميشنم با اين راحت تر با يه دكمه ميشه بين sms و بازي و برعكس ( 2 تا برنامه باز ِ اخر) سوييچ كرد
- اپشن واسه خالي كردن ِ رم

همينكه ديگه نميخواد نرم افزارامو روي صفحه ي اصلي قطار كنم واسه من خوبه

malkemid
03-02-2014, 12:33
خودمم نصبش کردم...یه جورایی ساید باره تقریبا... شخصی سازی فقط سایز نویگیشن بار رو کم داره...بقیش میشه گفت خوبه...اون تایل های دینامیک برای کوییک ستینگ چیز خوشگل و خوبیه...همینطور اسمارت پول داون.

کلا از اینکه خیلی سیستماتیک و منظم جلو میرن خوشم میاد، ولی واقعا آدمو دق میدن تا 4 تا فیچر اضافه کنن...الان دیگه هر رام دم دستی هم تغییر سایز نویگیشن بار رو داره...ولی این نداره.

mj.pishtaz
03-02-2014, 13:00
سلام
واسه این رام هردو پچ Dalvik و Bionic رو باس بزنیم یا فقط Dalvik کافیه ؟؟
تشکرر

Kaгo
03-02-2014, 15:10
سلام
واسه این رام هردو پچ Dalvik و Bionic رو باس بزنیم یا فقط Dalvik کافیه ؟؟
تشکرر

روي هر رامي اگه از ART استفاده ميكني نيازي به پچ دلويك نيست وگرنه جفتشون رو ميتوني بزني

memit
03-02-2014, 19:02
ای بابا این omni هم که یه کاستوم ساده واس سایز نویگیشن بار نداره! توی ناتیفیکیشن هم آپشن بدرد بخوری نداره!
بیخیال بابا گمونم slim با لانچر3 فعلا منطقیتر از همه این کاستوم ها باشه. البته هنوز نمیدونم باتریش چه جوریاس اسلیم ...

club2energy
15-02-2014, 01:08
با آپدیت امروز گند زده شد به فونت فارسی
کسی راه حلی سراغ نداره؟

siamak18
15-02-2014, 04:08
سلام
واسه این رام هردو پچ Dalvik و Bionic رو باس بزنیم یا فقط Dalvik کافیه ؟؟
تشکرر

این 2تا پچ چی هستن ؟ تووضیح میدین؟

Kaгo
15-02-2014, 09:12
با آپدیت امروز گند زده شد به فونت فارسی
کسی راه حلی سراغ نداره؟

سلام

امروز رام اومنی Omni Rom با آپدیت جدیدش گند زد به فونت فارسی و عربی

فونت همون فونت هست اما حروف به حدی ریز شده که برای خوندش خیلی باید دقت کنم
کسی از دوستان راهی بلده که فونت رو عوض کنیم؟

دنبال تاپیک omni تو بخش نکسوس 4 سایت xda میگشتم
پیداش نکردم
خواستم ببینم اونجا کسی این مشکل رو گزارش کرده یا نه

زبان فارسی رسما غیرقابل استفاده شده روی این رام

انگار فونت اضافه كردن

Added sahlnaskh arabic font to Android.mk & fonts.mk files to actually get the font installed
بهتره تاپيك XDA (http://forum.xda-developers.com/nexus-4/orig-development/mako-official-omnirom-4-4-nightly-builds-t2541526/page169) با اسكرين شات ريپورت كني



این 2تا پچ چی هستن ؟ تووضیح میدین؟

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=308862

club2energy
15-02-2014, 11:13
من الان توی سایت XDA رجیستر کردم
اما متاسفانه اجازه ارسال مطلبی توی بخش دولوپرها ندارم
من اسکرین شات رو اینجا قرار میدم تا شما هم با مشکل من آشنا بشید و اگر براتون مقدور بود مشکل رو ارجاع بدید

940891

940892

940893

این تصاویر رو در سایز صفحه گوشی تصور کنید، متوجه میشید که چقدر ناخوانا شده

club2energy
17-02-2014, 22:15
من با یک شخصی که گویا عرب هستن ایشون مکاتبه کردم
ایمیلش رو از توی سایت Omni برداشتم
ایشون شخصی بودن که این فونت مسخره رو به رام اضافه کردن

ایمیل اولی رو که دادم ازم اسکرین شات خواستن
اسکرین شات رو فرستادم و توضیحات خودم رو هم با انگلیسی نصفه و نیمه که بلد بودم واسش نوشتم
ایمیل خودم رو با جواب ایشون اینجا میذارم

> i attach 6 screenshot
> 3 whitout new sahlnaskh
> 3 after update to new sahlnakh
>
> in 3 picture that show after update to new font, browsing , messeaging and
> facebooking is very defecault and new salh naskh is very small and
> unreadable
> right now i delete sahl naskh font from system/fonts to i can read my
> message and after each update i must do this proccess again
> please please please return old arabic/persian font (default font of stock
> android 4.4.2) to omni
---end quoted text---

The reason I put this font is that when viewing pages with tashkeel
with the older font, the lines would intersect with each other. A test
case that I reported on: http://jira.omnirom.org/browse/OMNI-307

was this page:
http://library.islamweb.net/newlibrary/display_book.php?idfrom=7&idto=56&bk_no=0&ID=4

could you please provide me with the screenshot of this webpage on
your phone, please use a browser other than the stock browser (use
FireFox for example), because there is a bug with chromium backend
that is used in KitKat.
Please make sure to display the webpage with tashkeel (by clicking
إظهار التشكيل link)

Also on the JIRA ticket, I mentioned an example that has both latin &
arabic characters on the same line showing how the sizes were
considerably different.

حالا نمیدونم دیگه چیکار کنم

من این رام رو دوست دارم اما ازین حرکتی که انجام دادن و فونت رو تغییر دادن بدم اومده
نمیدونم به حرف من گوش میدن که رام رو اصلاح کنن یا نه

الان هم باز ازم اسکرین شات یه سایت عربی رو خواسته
و گفته که با کروم تست نکنم و فایرفاکس نصب کنم
ازم خواسته "روی اظهار تشکیل" رو انتخاب کنم که حالتی هست که مصوت های قران رو نشون میده
حالا نمیدونم چرا باید به خاطر یک سایت اسلامی که خود شخص میخواد قران رو با وب بروززش بخونه من توی تهران باید این فونت کوچیک رو تحمل کنم

club2energy
17-02-2014, 22:28
این هم ایمیلی هستش که الان من در جوابش فرستادم

my friend
in omni rom, arabic and persian font is same
you minimize arabic font for read TASHKEEL correct
but in persian language i have not TASHKEEL and we dont use them on our text
please do a alternative for iranian user and all of arabic user that dont use TASHKEEL
also on arabic language too use TASHKEEL for read text very afew

i love omni rom and i dont wanna change it

i have omni rom on my nexus 4 and nexus 7 2012
and i have this problem on both of them

Kaгo
18-02-2014, 01:04
البته به نظر من خوب شده كه:ag: اونقدري هم كه ميگي ريز نيست

به هر حال اگه عرب ِ جواب نداد ميتوني يه پيام خصوصي به XpLoDWiLD بزني ُ نامه ها رو هم اتچ كني مثلا بگي طرف واسه يه سايت عربي خودش فونت فارسي رو هم بهم ريخته ، ما ايراني ها استاد ِ زير اب زدنيم ديگه خودت واردي




دوستان با آپدیت شبانه رام Omni بیلد نامبرم عوض شد و KVT49L شد
این بیلد نامبر بصورت رسمی برای نکسوس 7 2013 ام ارائه شده و رام رسمیش موجوده
کسی اطلاع داره دلیل بیرون دادن این بیلد نامبر جدید چی بوده و چه چیزی تغییر کرده؟


ليست تغييرات اندرويد 4.4.2 KVT49L گوگل كه Omni بيس رو به اين ورژن اپديت كرده

https://funkyandroid.com/aosp-KOT49H-KVT49L.html

malkemid
18-02-2014, 12:05
البته به نظر من خوب شده كه:ag: اونقدري هم كه ميگي ريز نيست

به هر حال اگه عرب ِ جواب نداد ميتوني يه پيام خصوصي به XpLoDWiLD بزني ُ نامه ها رو هم اتچ كني مثلا بگي طرف واسه يه سايت عربي خودش فونت فارسي رو هم بهم ريخته ، ما ايراني ها استاد ِ زير اب زدنيم ديگه خودت واردي






ليست تغييرات اندرويد 4.4.2 KVT49L گوگل كه Omni بيس رو به اين ورژن اپديت كرده

https://funkyandroid.com/aosp-KOT49H-KVT49L.html

الان بیس رفته رو این.....بیس قبلی koth نمی دونم چی چی بود...خود به خود از koth رفته رو kvt مشکلی پیش نمیاد؟

cruel
18-02-2014, 20:53
راجع به فونت، یه سری نرم افزار هست واسه تغییر فونت و سایز اون.. من روی اندروید 4 تا 4.3 استفاده میکردم
و مشکلی نبود.. نمیدونم واسه 4.4 آپدیت شدن یا نه.. میتونی یه سرچ بزنی.. (فک کنیم یکیشون ifont بود اسمش.. )

club2energy
18-02-2014, 22:02
البته به نظر من خوب شده كه:ag: اونقدري هم كه ميگي ريز نيست

به هر حال اگه عرب ِ جواب نداد ميتوني يه پيام خصوصي به XpLoDWiLD بزني ُ نامه ها رو هم اتچ كني مثلا بگي طرف واسه يه سايت عربي خودش فونت فارسي رو هم بهم ريخته ، ما ايراني ها استاد ِ زير اب زدنيم ديگه خودت واردي






ليست تغييرات اندرويد 4.4.2 KVT49L گوگل كه Omni بيس رو به اين ورژن اپديت كرده

https://funkyandroid.com/aosp-KOT49H-KVT49L.html

والا توی اس ام اس شاید مشکلی نباشه
اما توی بروزینگ و وبگردی خیلی مشکل ایجاد شده
فونت به قدری ریز هست که باید زوم کنی
ازون بدتر اپلیکیشن فیسبوک هستش که فونت ها داخلش ریز شده اما چون نمیشه رو متن زوم کرد باید با همون فونت ریز متن رو بخونیم

من یه راه حلی پیدا کردم اما بعد هر آپدیت باید از اول انجام بدم و این یکم کار رو سخت کرده
فونت SahlNaskh رو از توی فولدر system/fonts پاک میکنم و گوشی رو ری استارت میکنم و مشکل حل میشه


الان بیس رفته رو این.....بیس قبلی koth نمی دونم چی چی بود...خود به خود از koth رفته رو kvt مشکلی پیش نمیاد؟

من با آپدیت نایتلی به بیلد نامبر جدید آپدیت شدم و مشکلی بوجود نیومد
حجم آپدیتی هم که دریافت کردم فرق چندانی با روز های دیگه نداشت

mj.pishtaz
21-02-2014, 14:49
من یه راه حلی پیدا کردم اما بعد هر آپدیت باید از اول انجام بدم و این یکم کار رو سخت کرده
فونت SahlNaskh رو از توی فولدر system/fonts پاک میکنم و گوشی رو ری استارت میکنم و مشکل حل میشه


آقا دستت درد نکنه ... رام Mokee ام تو آپدیت جدید همین جوری شده رفته بود رو مخم
با این راهی که گفتی حل شد

malkemid
10-05-2014, 16:02
بچه ها این داستان فونت راه حل دیگه ای نداره این یکم رو اعصابه!

بعد از مدتها برگشتم رو این رام...از قسمت performance ماکزیمم سرعت هسته ها رو میذارم رو 1512...اون تیک پایینش رو هم می زنم ولی بعد از هر بار ریستارت دوباره خودش میاره رو 1180 ...چکار باید بکنم؟!

Kaгo
05-06-2014, 11:32
بچه ها این داستان فونت راه حل دیگه ای نداره این یکم رو اعصابه!

بعد از مدتها برگشتم رو این رام...از قسمت performance ماکزیمم سرعت هسته ها رو میذارم رو 1512...اون تیک پایینش رو هم می زنم ولی بعد از هر بار ریستارت دوباره خودش میاره رو 1180 ...چکار باید بکنم؟!

وظيفه همون تيكه سيو واسه بعد ريستارت


--------------------
دوستان بيس Omni Rom به 4.4.3 اپديت شد همه ديوايس ها هم در حال اپديت شدن به اين بيس هستن

تا چند دقيقه ديگه Omni 4.4.3 واسه نكسوس 4 اپديت ميشه
https://dl.omnirom.org/mako/

malkemid
05-06-2014, 12:00
وظيفه همون تيكه سيو واسه بعد ريستارت


--------------------
دوستان بيس Omni Rom به 4.4.3 اپديت شد همه ديوايس ها هم در حال اپديت شدن به اين بيس هستن

تا چند دقيقه ديگه Omni 4.4.3 واسه نكسوس 4 اپديت ميشه
https://dl.omnirom.org/mako/

آره ولی عمل نمی کنه!

برای رفتن به 4.4.3 فقط نایتلی رو فلش کنیم کافیه؟ بیسش چی؟

Kaгo
05-06-2014, 12:13
آره ولی عمل نمی کنه!

برای رفتن به 4.4.3 فقط نایتلی رو فلش کنیم کافیه؟ بیسش چی؟


در كل بهتره رو بيس 4.4.3 بزني ولي خب انگار قراره خود Omni اپديت از 4.4.2 به 4.4.3 رو هم OTA بده پس حتما زياد ضروري نيست

mahdivakili
05-06-2014, 21:41
در كل بهتره رو بيس 4.4.3 بزني ولي خب انگار قراره خود Omni اپديت از 4.4.2 به 4.4.3 رو هم OTA بده پس حتما زياد ضروري نيست

ای بابا دستم زخم شد از بس رفریش کردم پس چرا نمیده آپدیت رو این اُمینی رامواسه نکسوس ۵ داده ولی ۴ هنوز نداده

malkemid
05-06-2014, 22:34
آره فکر نکنم امروز بیاد... الان N7100 داره مرج میشه

malkemid
05-06-2014, 23:28
از اینجا نگاه کنید:

http://jenkins.omnirom.org:8080/job/nightly/

اون قرمز چشمک زن یعنی الان داره درست میشه!

هنوز به mako نرسیده.

Kaгo
06-06-2014, 07:40
ای بابا دستم زخم شد از بس رفریش کردم پس چرا نمیده آپدیت رو این اُمینی رام������واسه نکسوس ۵ داده ولی ۴ هنوز نداده


آره فکر نکنم امروز بیاد... الان N7100 داره مرج میشه

از ديروز ظهر تقريبا هر 45 دقيقه داره يه گوشي رو اپديت ميكنه حالا از شانس ما گلكسي اس اپديت شد ما كه رسمي داريم هنوز نه

malkemid
06-06-2014, 12:40
فکر کنم نکسوس رو گذاشتن آخر از همه!:cf:

Kaгo
06-06-2014, 17:20
فکر کنم نکسوس رو گذاشتن آخر از همه!:cf:

رفتيم تو 5 تاي اخر :ag:
d802 / i605 / p5100 / mako / jewel

http://jenkins.omnirom.org:8080/job/nightly/?auto_refresh=false



ويرايش:
رفتيم تو 4تا

d802 / i605 / p5100 / mako

ويرايش:
رفتيم 3 تا.. فينال مال خودمونه
d802 / i605 / mako

malkemid
06-06-2014, 19:01
ظاهرا باید علاوه بر نایتلی یه مودم هم فلش بشه:
مودم رو از اینجا بگیرید:

http://d-h.st/NPI

رام هم رلیز شد:

http://dl.omnirom.org/mako/omni-4.4.3-20140606-mako-NIGHTLY.zip

در صورت استفاده از کاستوم کرنل ممکنه وای فای کار نکنه...اگه مشکل داشتید فایل زیر رو فلش بزنید اوکی میشه:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53132436&postcount=6487

Kaгo
06-06-2014, 20:31
Omni 4.4.3 اماده دانلود شد/.

http://dl.omnirom.org/mako/

mahdivakili
06-06-2014, 21:47
آقا یه سوال چرا بیلد نامبرش ktu84m این که ماله نکسوس 5 بود باید ktu84l باشه:ce:

Kaгo
06-06-2014, 22:05
آقا یه سوال چرا بیلد نامبرش ktu84m این که ماله نکسوس 5 بود باید ktu84l باشه:ce:

حالا برو بشون بگو باز دو روز بريم تو نوبت:ce: omni از سورس AOSP استفاده ميكنه كاري نداره ماله نكسوس چنده