PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش حافظه داخلی با پارتیشن بندی مموری کارت



miillaaad
27-12-2013, 04:38
(( به نام خدا ))





افزایش حافظه داخلی با پارتیشن بندی مموری کارت








سلام به همه دوستان خوب موبایلستانی


همون طور که در جریان هستید یکی از مشکلات HTC Wildfire S حافظه داخلی کمی این گوشی هست و میدونید که خیلی از نرم افزارها و حتی بازی ها فقط در حافظه داخلی نصب میشن و امکان انتقال آن ها به مموری کارت (SD-Card) وجود نداره.


اما شما میتونید حافظه داخلی این گوشی رو افزایش بدید. به این صورت که مموری کارت رو پارتیشن بندی کنید و یک پارتیشن به حجم دلخواه بسازید تا گوشی اون پارتیشن رو به عنوان حافظه داخلی شناسایی کنه و به این ترتیب مشکل کمبود حافظه داخلیتون رو رفع کنید.


نکته بسیار مهم: این روش فقط روی کاستوم رام ها جواب میده پس روی رام رسمی تست نکنید و دوستانی که رام رسمی دارن نمیتونن از این آموزش استفاده کنن و باید طبق آموزش هایی که در بخش هست ابتدا کاستوم رام نصب کنن...




مرحله اول )

ابتدا باید مموری کارت خودتون رو پارتیشن بندی کنید. پارتیشن بندی مموری کارت از روش های مختلفی امکان پذیر است. به عنوان مثال نرم افزارهای مختلفی در این خصوص وجود دارن مثلا نرم افزار MiniTool Partition Wizard یکی از بهترین هاست. اما ساده ترین روش آن است که از طریق محیط ریکاوری مموری کارت رو پارتیشن بندی کنید.

ابتدا اطلاعات مموری کارت خود را به کامپیوتر انتقال دهید و مموری کارت خودتون رو فرمت کنید.

حال وارد محیط ریکاوری بشید و گزینه advanced و بعد از آن گزینه Partition SD Card رو انتخاب کنید.

حالا باید حجم دلخواه برای پارتیشنی که میخواهید ایجاد کنید را انتخاب کنید. این حجم دلخواه هست و می توانید هر مقدار دلخواهی را در این مرحله انتخاب کنید تا پارتیشنی با همان حجم برایتان ایجاد شود.

مثلا اگر مموری کارت شما 4GB حجم دارد می توانید در این مرحله 1024 را انتخاب کنید تا یک پارتیشن یک گیگابایتی برایتان ساخته شود. ( EXT SIZE = 1024mb )

و همچنین برای مموری کارت با حجم 8GB می توانید مقدار 2048 را انتخاب کنید تا یک پارتیشن 2 گیگاباتی برایتان ساخته شود. ( EXT SIZE = 2048mb )

در مرحله بعد مقدار swap size را صفر انتخاب کنید.

حال کمی صبر کنید تا پارتیشن بندی مموری کارت انجام شود.


توضیح تکمیلی: باید توجه داشته باشید که پارتیشن ایجاد شده دیگر فرمت fat یا fat32 یا NTFS ندارد بلکه این پارتیشن فرمت EXT خواهد داشت. این فرمت در اصل برای سیستم عامل لینوکس است و گوشیه ی اندرویدی ما هم فقط قادر به خواندن پارتیشن با فرمت EXT خواهد بود. پس توجه داشته باشید که الان مموری کارت شما تبدیل به 2 تا پارتیشن شده. یک پارتیشن که فرمت fat32 داره و دیگری که فرمت EXT داره و هر زمان که شما مموری کارت رو به کامپیوتر متصل کنید فقط اون پارتیشنی رو که فرمت fat32 دارد را مشاهده خواهید کرد و به حجم پارتیشن دیگه که فرمت EXT داره دسترسی نخواهید داشت.





مرحله دوم )

بعد از پارتیشن بندی مموری کارت حال باید پارتیشن ساخته شده با فرمت EXT را به عنوان حافظه داخلی به گوشی معرفی کنید. برای اینکار باید فایل زیر را از محیط ریکاوری نصب کنید.




CronMod-INT2EXT+_signed.zip (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1896286&d=1366409944)




ابتدا فایل INT2EXT+ رو از لینک بالا دانلود کنید و بدون اینکه آن را از حالت زیپ خارج کنید فایل مورد نظر را داخل SD Card خود کپی کنید. سپس وارد ریکاوری بشید و از طریق گزینه install zip from sdcard و بعد از آن Choose zip from sdcard فایل مورد نظر را انتخاب و نصب کنید. ( درست مانند نصب کردن کاستوم رام ها )




تموم شد!!


حالا ریبوت کنید و از حافظه داخلی بیشتر لذت ببرید...


به همه دوستان توصیه میکنم ابتدا مموری کارت رو پارتیشن بندی کنن بعد کاستوم رام مورد نظر خودشون رو نصب کنن و بعد از بالا اومدن کاستوم رام مجددا به محیط ریکاوری برن و این بار فایل INT2EXT+ رو نصب کنن سپس ریبوت کنن...

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=929465&d=1388108992







بازگرداندن مموری کارت به حالت قبل :

در صورتی که تمایل داشتید مموری کارت خودتون رو به حالت قبل یعنی به صورت تک پارتیشنه برگردانید و پارتیشن ساخته شده با فرمت EXT را حذف کنید ابتدا نرم افزار SDFormatter را دانلود و این نرم افزار را روی کامپیوتر خود نصب کنید. مموری کارت خودتون رو با استفاده از رم ریدر به کامپیوتر متصل کنید و یک بار مموری کارت را با این نرم افزار فرمت کنید تا مموری کارت به حالت قبل از پارتیشن بندی بازگردد.



SDFormatter (http://www.mediafire.com/download/60k6d6pacnn0csa/SDFormatter_v4.rar)




منبع:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2223190

miillaaad
27-12-2013, 05:32
رزرو برای تغییرات . . .

vahidnajafi
27-12-2013, 14:53
سلام
داداش خسته نباشی واقعا" عالی بود توضیحات کامل و جامع ...

badform
27-12-2013, 22:21
برای رام رسمی راهی نیست؟

miillaaad
28-12-2013, 02:06
برای رام رسمی راهی نیست؟


سلام

همین روش برای رام رسمی هم جواب میده فقط یه قسمت اضافه میشه که اونم برای فعال کردن init.d در رام رسمی هست

به زودی آموزش این بخش هم به پست 1 اضافه خواهد شد تا دوستانی هم که رام رسمی دارن بتونن از این آموزش بهره ببرن

البته اینم بگم خدمتتون که اگر شما رام رسمی داشته باشید باز هم پیش نیاز این هست که ریکاوری نصب داشته باشید و همچنین روت باشید

در نتیجه از مراحل تاپیک زیر باید آنلاک-نصب ریکاوری-و روت کردن رو انجام بدید و فقط مرحله آخر که مربوط به ریختن کاستوم رام هست رو انجام ندید.

آموزش جامع آنلاک کردن,نصب ریکاوری,روت و ریختن کاستوم رام بدون نیاز به S-Off کردن!! (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=292020)

این مراحل اجتناب ناپذیر هستن و بدونه انجام دادن این بخش ها نمیشه از این آموزش استفاده کرد. حالا چه رام رسمی چه کاستوم رام

matador5550
02-01-2014, 10:25
داداش خسته نباشی، به نظرت فرق چندانی بین این برنامه و Link2SD هست؟ چون من برای اکثر گوشیها منجمله سامسونگ از برنامه Link2SD استفاده میکنم که البته قبلش با برنامه MiniTool Partition Wizard Professional Edition مموری رو پارتیشنبندی میکنم

miillaaad
02-01-2014, 17:05
داداش خسته نباشی، به نظرت فرق چندانی بین این برنامه و Link2SD هست؟ چون من برای اکثر گوشیها منجمله سامسونگ از برنامه Link2SD استفاده میکنم که البته قبلش با برنامه MiniTool Partition Wizard Professional Edition مموری رو پارتیشنبندی میکنم

بــه بــه

سلام جوون

نه فرق زیادی با هم ندارن

matador5550
02-01-2014, 22:04
خیلی مخلصم دوست من، ممنون بابت زحماتتون:as:

hamedzm
22-01-2014, 13:29
من باز هم بابت آماتور بودنم از همه دوستان عذرخواهی میکنم
بخصوص میلاد عزیز و matador5550
باور کنید سعی میکنم با دقت پستها رو بخونم
نمیدونم چطوری دکتری قبول شدم! :up:

من رفتم رام Marvellous CM10 اندروید 4.1.2 رو دانلود کنم نشد
بعد رفتم رام ACeOne رو دانلود کردم و خواستم طبق مراحل آموزش جامع پیش برم که اونجا فقط نوشته بود فایل فلان رو کپی کنید تو پوشه
به همین خاطر بود که پست ACeOne رو کامل نخوندم و متوجه نشدم کدوم فایل منظوره

به هرحال دلیلش این بود ولی بازم ببخشید

اما موضوع اصلی راجع به پارتیشن بندی
میلاد ببین
دوست عزیزم matador5550 که خیلی مزاحمش شدم و واقعا ازش ممنونم
گفتند که با minitool 7.1 پارتیشن بندی کن
و خیلی هم نرم افزار خوبی بود و من با موفقیت و براحتی پارتیشن دلخواه رو درست کردم

حالا که آنلاک کردم و ریکاوری نصب کردم هنوز نوشته حافظه داخلی 150 مگ

من این پست پارتیشن بندی رو دیده بودم اما دوستم گفت این روش راحتتره
خوبم بود
حالا بالاخره من این شکلی رفتم

الان بگید چیکارکنم

الان من یه پارتیشن 1.3 گیگ ext4 دارم

حالا سوالم اینه که کدوم قسمت از مراحل این پست رو باید انجام بدم؟

یا اینکه راه حل دیگه

البته من هنوز کاستوم رام نصب نکردم الان نصب کنم ببینم خودش درست میشه این مشکل یا نه؟

بازهم از همه ی دوستان موبایلستان عذرخواهم
ما رو به آماتوری مو ببخشن
:mobilestan::ambulance::merci:

miillaaad
22-01-2014, 16:12
من باز هم بابت آماتور بودنم از همه دوستان عذرخواهی میکنم
بخصوص میلاد عزیز و matador5550
باور کنید سعی میکنم با دقت پستها رو بخونم
نمیدونم چطوری دکتری قبول شدم! :up:

من رفتم رام Marvellous CM10 اندروید 4.1.2 رو دانلود کنم نشد
بعد رفتم رام ACeOne رو دانلود کردم و خواستم طبق مراحل آموزش جامع پیش برم که اونجا فقط نوشته بود فایل فلان رو کپی کنید تو پوشه
به همین خاطر بود که پست ACeOne رو کامل نخوندم و متوجه نشدم کدوم فایل منظوره

به هرحال دلیلش این بود ولی بازم ببخشید

اما موضوع اصلی راجع به پارتیشن بندی
میلاد ببین
دوست عزیزم matador5550 که خیلی مزاحمش شدم و واقعا ازش ممنونم
گفتند که با minitool 7.1 پارتیشن بندی کن
و خیلی هم نرم افزار خوبی بود و من با موفقیت و براحتی پارتیشن دلخواه رو درست کردم

حالا که آنلاک کردم و ریکاوری نصب کردم هنوز نوشته حافظه داخلی 150 مگ

من این پست پارتیشن بندی رو دیده بودم اما دوستم گفت این روش راحتتره
خوبم بود
حالا بالاخره من این شکلی رفتم

الان بگید چیکارکنم

الان من یه پارتیشن 1.3 گیگ ext4 دارم

حالا سوالم اینه که کدوم قسمت از مراحل این پست رو باید انجام بدم؟

یا اینکه راه حل دیگه

البته من هنوز کاستوم رام نصب نکردم الان نصب کنم ببینم خودش درست میشه این مشکل یا نه؟

بازهم از همه ی دوستان موبایلستان عذرخواهم
ما رو به آماتوری مو ببخشن
:mobilestan::ambulance::merci:


سلام

فک نمیکنم این آموزش چیز پیچیده ای باشه!!

کلا 2 تا مرحله داره. مرحله اول شما پارتیشن میسازی حالا چه با نرم افزار minitool چه با ریکاوری. مرحله دوم هم شما اون فایلی که گذاشتم رو بعد از نصب کاستوم رام از ریکاوری نصب میکنی تا گوشی اون پارتیشنی که ساختی رو به عنوان حافظه داخلی بشناسه.

تموم


شما مرحله اول رو انجام دادی حالا باید کاستوم رام نصب کنی و مرحله دوم رو انجام بدی

hamedzm
03-02-2014, 00:23
گفتید که این روش فقط روی کاستوم رام ها جواب میده
من رام Aceone که نصب کردم خب این روش جواب داد و مموری داخلیم زیاد شد و الان مموری من پارتیشن بندی هست
ولی رام STOCK Wildfire S Marvel 2.26.415.2 رو که نصب کردم و بازم همین مراحل رو انجام دادم الان اون پارتیشن به مموری م اضافه نشده و همون 100 مگ اولیه خودش مونده ...
بخاطر این رام هست یا دلیل دیگری دارد؟

miillaaad
03-02-2014, 19:24
گفتید که این روش فقط روی کاستوم رام ها جواب میده
من رام Aceone که نصب کردم خب این روش جواب داد و مموری داخلیم زیاد شد و الان مموری من پارتیشن بندی هست
ولی رام STOCK Wildfire S Marvel 2.26.415.2 رو که نصب کردم و بازم همین مراحل رو انجام دادم الان اون پارتیشن به مموری م اضافه نشده و همون 100 مگ اولیه خودش مونده ...
بخاطر این رام هست یا دلیل دیگری دارد؟


سلام


روی کرنل رسمی جواب نمیده

برای اون رام باید کرنل رو عوض کنید

کرنل پیشنهاد شده برای اون رام Sense Fire Kernel هست

یه تاپیک زیر مراجعه کنید و از پست 6 دانلود کنید

تاپیک جامع کرنل های HTC Wildfire S (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=300428)

بعد از نصب کرنل خواهید دید که این روش روی اون رام هم جواب میده و مشکلتون مرتفع خواهد شد


موفق باشید

hamedzm
03-02-2014, 20:48
سلام


روی کرنل رسمی جواب نمیده

برای اون رام باید کرنل رو عوض کنید

کرنل پیشنهاد شده برای اون رام Sense Fire Kernel هست

یه تاپیک زیر مراجعه کنید و از پست 6 دانلود کنید

تاپیک جامع کرنل های HTC Wildfire S (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=300428)

بعد از نصب کرنل خواهید دید که این روش روی اون رام هم جواب میده و مشکلتون مرتفع خواهد شد


موفق باشید


خیلی سپاسگزارم
من این رام رسمی عربی رو دوست دارم
از وقتی اون کاستوم رامها رو نصب کردم قدر این رام رسمی رو دونستم
ازتون ممنونم
داشتم ناامید میشدم گفتید راهی نیست
الان برم کرنل نصب کنم ببینم چی میشه
ایشالا خدا بهتون سلامتی بده
تو عروسی پسرت برقصیم ایشالا :loveit::dv:

takshakh
17-02-2014, 15:25
سلام.
ممون و خسته نباشید میلاد عزیز.
من روی رام Touchwiz 5 Nature UX 2.0 v2 (CM10) 2013.7.27 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=296417&p=4131869#post4131869) تست کردم به راحتی و بدون مشکل جواب داد. اینم اسکرین شات

badform
21-02-2014, 18:37
سلام

همین روش برای رام رسمی هم جواب میده فقط یه قسمت اضافه میشه که اونم برای فعال کردن init.d در رام رسمی هست

به زودی آموزش این بخش هم به پست 1 اضافه خواهد شد تا دوستانی هم که رام رسمی دارن بتونن از این آموزش بهره ببرن

البته اینم بگم خدمتتون که اگر شما رام رسمی داشته باشید باز هم پیش نیاز این هست که ریکاوری نصب داشته باشید و همچنین روت باشید

در نتیجه از مراحل تاپیک زیر باید آنلاک-نصب ریکاوری-و روت کردن رو انجام بدید و فقط مرحله آخر که مربوط به ریختن کاستوم رام هست رو انجام ندید.

آموزش جامع آنلاک کردن,نصب ریکاوری,روت و ریختن کاستوم رام بدون نیاز به S-Off کردن!! (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=292020)

این مراحل اجتناب ناپذیر هستن و بدونه انجام دادن این بخش ها نمیشه از این آموزش استفاده کرد. حالا چه رام رسمی چه کاستوم رام
سلام جناب من همه کاای آنلاک ، ریکاوری و روت و پارتیشن بندی را با موفقیت انجام دادم ولی حجم پارتیشن بندی شده به حافظه داخلی افزوده نشده ! اما از کارت حافظه کم شده . رامم هم رسمی هست چه باید بکنم؟ کرنل Sense Fire Kernel ورژن دو را هم نصب کردم اضافه نشد!؟؟
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=300428&p=3884360&viewfull=1#post3884360

miillaaad
22-02-2014, 01:18
سلام جناب من همه کاای آنلاک ، ریکاوری و روت و پارتیشن بندی را با موفقیت انجام دادم ولی حجم پارتیشن بندی شده به حافظه داخلی افزوده نشده ! اما از کارت حافظه کم شده . رامم هم رسمی هست چه باید بکنم؟ کرنل Sense Fire Kernel ورژن دو را هم نصب کردم اضافه نشد!؟؟
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=300428&p=3884360&viewfull=1#post3884360


سلام


در پست 1 ذکر کردم که روی رام رسمی جواب نمیده!!

من هنوز آموزش مربوط به رام رسمی رو به پست 1 اضافه نکردم


شما از کاستوم رام زیر استفاده کنید که دقیقا همون رام رسمی هست

آخرین رام رسمی عربی با ساپورت فارسی STOCK Wildfire S Marvel 2.26.415.2 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=296391)



روی این کاستوم رام جواب میده


فقط حتما مجددا پارتیشن بندی کنید و همون کرنل Sense fire هم نصب کنید جواب خواهد داد

badform
22-02-2014, 02:30
ممنون ولی کاش زودتر اضافه می کردید و آموزش را تکمیلش می کردید . در هر صورت تا همین حد هم وقت گذاشتید برای آموزش ممنون . عصر دیگه کلافه شده بود تمام کرنل ها امتحان کردم وقتی دیدم جواب نمیده بین سه چهار تا رام اینو امتحان کردم :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=292168
به خوبی نصب شد و پارتیشنم شناخت و تو این یکی دو ساعتی که باهاش کار کردم به نظر رام استیبل و سبک و زیبا و بی مشکلی میاد . همین خوبه برای کارکردهای روزمره یا رامی که شما معرفی کردید بهتره؟

miillaaad
22-02-2014, 03:20
ممنون ولی کاش زودتر اضافه می کردید و آموزش را تکمیلش می کردید . در هر صورت تا همین حد هم وقت گذاشتید برای آموزش ممنون . عصر دیگه کلافه شده بود تمام کرنل ها امتحان کردم وقتی دیدم جواب نمیده بین سه چهار تا رام اینو امتحان کردم :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=292168
به خوبی نصب شد و پارتیشنم شناخت و تو این یکی دو ساعتی که باهاش کار کردم به نظر رام استیبل و سبک و زیبا و بی مشکلی میاد . همین خوبه برای کارکردهای روزمره یا رامی که شما معرفی کردید بهتره؟


ممنون. ایشالا اگه فرصت شه به زودی آموزش رو تکمیل خواهم کرد.

رام AceOne رام بدی نیست. فقط مشکلات ریست شدن موقع بلوتوث و رادیو داره که بچه ها در پست های تاپیکش اعلام کردن.

انتخاب رام سلیقه ای هست و به نیاز های افراد بستگی داره. خوشبختانه رام های این گوشی کم حجم هستن و توصیه میکنم کاستوم رام های زیر رو هم تست کنید.


UltraBeam GB v1.5 - CM7 - Android 2.3.7 (دریافت ورژن جدید از پست 15) (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=307381)


آخرین رام رسمی عربی با ساپورت فارسی STOCK Wildfire S Marvel 2.26.415.2 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=296391)


Touchwiz 5 Nature UX 2.0 v2 (CM10) 2013.7.27 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=296417)


رام کاستوم Marvellous CM10 اندروید 4.1.2 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=300097)


راستی پارتیشن بندی مموری رو اگر رو هر رامی تست کردید و جواب گرفتید حتما اینجا تصویر بزارید و اطلاع رسانی کنید.


ممنون http://freesmile.ir/smiles/524819_rose.gif

hamedzm
22-02-2014, 10:52
سلام
عرض سپاس از میلاد عزیز
من رام رسمی عربی با ساپورت فارسی STOCK Wildfire S Marvel 2.26.415.2
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=296391

رو نصب کردم
اما چون رام رسمی بود پارتیشن بندی روش جواب نمیداد

با کمک میلاد خان متوجه شدم که باید کرنل رو عوض کنم
بعد از نصب رام طبق آموزش تاپیک
تاپیک جامع کرنل های HTC Wildfire S
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=300428

کرنل Sense Fire kernel رو نصب کردم و بعدش فایل پارتیشن بندی INT2EXT+ رو نصب کردم
و من الان همون رام رسمی رو با همون سنس ها و امکانات و بلوتوث و وایرلس خوب دارم و حافظه ی داخلیش هم هر مقدار که دوست داشته باشم میشه و کلی نرم افزار و بازی روش نصب کردم

فعلا روی مموری 2 گیگ امتحان کردم و طبق آموزش این تاپیک 1024 Mb رو گذاشتم برای Internal storage و بقیه ش برای sd card
همانطور که توی شکل زیر مشخصه حافظه داخلی این گوشی افزایش پیدا کرد:
942693

و اینم حافظه sd card
942694

یادآور میشوم قبل از نصب هر بار رام همه ی Format ها رو علاوه بر wipe ها انجام بدهید :bp:
سپاس فراوان از میلاد عزیز :up:

hamedzm
22-02-2014, 11:13
در مورد حافظه ی داخلی و خارجی یه نکته ای هست که احتمالا همه ی دوستان بدونن، برای کسی که مثل من تازه کار باشد:
وقتی بخوایم از قسمت manage apps یه نرم افزار رو move to sd بزنیم که در این صورت:
"در شرایطی که در نرم افزار تعریف شده است که دیتای آن از مموری داخلی خوانده شود با انتقال دیتا ها به صورت دستی به مموری کارت تنها کاری که انجام داده اید از کار انداختن نرم افزار و بازی مورد نظرتان است"

مثلا در مورد نرم افزار Tango می بینید که حافظه داخلی و خارجی هنوز ظرفیت دارد ولی نرم افزار میگه حافظه پر است و هنگ میکنه همش
در این مورد فقط انتقال دستی اطلاعات بصورت move to sd کمکی نمیکنه و بعضی وقتها همین کار هم امکان پذیر نیست و ارور میده

نرم افزار FolderMount Premium به خوبی این کار رو انجام میده که توضیحات کاملش در لینک زیر آورده شده است:

http://www.apktops.ir/android-foldermount-premium-root-2-6-3.html/

با سپاس از میلاد عزیز

oghab553
25-02-2014, 08:51
باسلام من گوشیم رو روت کردم و ریکاوری نصب کردم
میشه برای رام رسمی هم آموزش بذارید ممنون میشم

miillaaad
26-02-2014, 01:34
باسلام من گوشیم رو روت کردم و ریکاوری نصب کردم
میشه برای رام رسمی هم آموزش بذارید ممنون میشم


سلام

ایشالا به زودی در 2 3 روز آینده

nima2147
25-04-2014, 18:06
سلام
من همه این کارا رو کردم و حافظه داخلی زیاد شد ولی مشکلی که دارم اینه که با هر بار ریستارت گوشی نصف برنامه ها رو دیگه نمیشناسه و فورس کلوز میده و بقیه رو هم انگار تازه نصب شده از اول باز می کنه!! دوباره اینکار رو تکرار کردم هر دوبار همین مشکل رو داشتم. ممنون میشم راهنمایی کنید

miillaaad
27-04-2014, 01:17
سلام
من همه این کارا رو کردم و حافظه داخلی زیاد شد ولی مشکلی که دارم اینه که با هر بار ریستارت گوشی نصف برنامه ها رو دیگه نمیشناسه و فورس کلوز میده و بقیه رو هم انگار تازه نصب شده از اول باز می کنه!! دوباره اینکار رو تکرار کردم هر دوبار همین مشکل رو داشتم. ممنون میشم راهنمایی کنید


سلام

چه رامی نصب دارید ؟

من خودم این روش رو تست کردم و مشکلی نبود. تا به حال هم هیچ کس همچین مشکلی رو گزارش نداده بود. توصیه میکنم یک بار دیگه مراحل رو انجام بدید.

nima2147
27-04-2014, 13:11
سلام

چه رامی نصب دارید ؟

من خودم این روش رو تست کردم و مشکلی نبود. تا به حال هم هیچ کس همچین مشکلی رو گزارش نداده بود. توصیه میکنم یک بار دیگه مراحل رو انجام بدید.

رام STOCK Wildfire S Marvel 2.26.415.2 با کرنل sense fire
دو مرتبه هم انجام دادم ولی بازم همین مشکل بود.

bn83
27-04-2014, 16:38
سلام برای وایلدفایر هم میشه انجام داد؟

miillaaad
29-04-2014, 00:54
رام STOCK Wildfire S Marvel 2.26.415.2 با کرنل sense fire
دو مرتبه هم انجام دادم ولی بازم همین مشکل بود.


حدس میزنم مشکل از مموری کارت باشه. اگه امکانش رو داشتید با یه مموری کارت دیگه تست کنید.



سلام برای وایلدفایر هم میشه انجام داد؟


بله البته فایل مربوط به اون گوشی فرق میکنه

bn83
29-04-2014, 13:29
ببخشید میشه فایل مخصوص وایلدفایر را بزارید ؟

yas2rist
29-04-2014, 15:14
ببخشید میشه فایل مخصوص وایلدفایر را بزارید ؟

سلام بفرمایید از این لینک استفاده کنید به صورت مفصل وبا چند روش توضیح داده شدهhttp://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=131718

iman536
12-08-2014, 21:15
سلام
من همه این کارا رو کردم و حافظه داخلی زیاد شد ولی مشکلی که دارم اینه که با هر بار ریستارت گوشی نصف برنامه ها رو دیگه نمیشناسه و فورس کلوز میده و بقیه رو هم انگار تازه نصب شده از اول باز می کنه!! دوباره اینکار رو تکرار کردم هر دوبار همین مشکل رو داشتم. ممنون میشم راهنمایی کنید


سلام دوستان
منم همین مشکل رو دارم.رام STOCK Wildfire S Marvel 2.26.415.2
با کرنل sense fire هر سه نسخه امتحان کردم.کرنل 2012 رو هم زدم درست نشد.فقط فرق این کرنل ها این بود که برنامه هایی که فورس کلوز میدن توی هر کرنل تغییر میکنن ولی تعدادشون انقدر زیاده که نمیشه بیخیالشون شد. موقع نصب رام هم تمام وایپ ها و فورمت ها رو انجام دادم و کلا چن بار برای اطمینان همه کارها رو از صفر انجام دادم ولی متاسفانه هنوز مشکل حل نشده.
کرنل دیگه ای رو سراغ ندارین که بتونم تستش کنم؟
بازم سپاس از دوستانی که زحمت میکشن

iman536
13-08-2014, 08:52
سلام دوستان
منم همین مشکل رو دارم.رام STOCK Wildfire S Marvel 2.26.415.2
با کرنل sense fire هر سه نسخه امتحان کردم.کرنل 2012 رو هم زدم درست نشد.فقط فرق این کرنل ها این بود که برنامه هایی که فورس کلوز میدن توی هر کرنل تغییر میکنن ولی تعدادشون انقدر زیاده که نمیشه بیخیالشون شد. موقع نصب رام هم تمام وایپ ها و فورمت ها رو انجام دادم و کلا چن بار برای اطمینان همه کارها رو از صفر انجام دادم ولی متاسفانه هنوز مشکل حل نشده.
کرنل دیگه ای رو سراغ ندارین که بتونم تستش کنم؟
بازم سپاس از دوستانی که زحمت میکشن


حل مشکل فورس کلوز در پارتیشن بندی وایلدفایر اس (البته برای دوستانی که مثل بنده مشکل دارن)

خودم جواب خودمو پیدا کردم ولی گفتم شاید کسی باشه که این مشکلو داشته باشه و این مطلب به دردش بخوره
همونطور که گفتم من کرنل های مختلف رو نصب کردم ولی همچنان گوشی مشکل فورس کلوز داشت(در خیلی از برنامه ها)
مشکل از اونجا بود که قبل از نصب و تعویض کرنل ها من توی ریکاوری وایپ ها رو انجام نمی دادم.یعنی فقط در زمان نصب رام , وایپ میکردم .(دلیلش هم این بود که توی آموزش پست ابتدای تاپیک , اشاره ای به این موضوع نشده بود)
اما وقتی بعد از نصب رام و در زمان تعویض کرنل بوسیله ریکاوری وایپ ها رو انجام دادم و همون کرنل sence fire ورژن 1 رو نصب کردم مشکل برطرف شد و دیگه پیغام force close ندارم
باز هم ممنون از آموزش های خوب دوستان موبایلستانی

Farhad.7
18-08-2014, 12:21
این فایلی زیپی که باید نصبش کنم رو توی ریکاوری اصلا نمیاره !!!

دلیلش چیه ؟

یعنی install from zip رو که میزنم چیزی نمیاره !!!!

ali.32
12-09-2014, 09:27
با سلام این روش برای htc hd2 هم قابل اجرا هست ؟!

afshinghodraty
30-09-2014, 10:48
سلام خسته نباشین
ببخشید این که نوشتین وارد محیط ریکاوری بشین . اصلا محیط ریکاوری کجاست ؟ مال کامپیوتره ؟ مال گوشیه ؟ لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر

mohammad0122
03-10-2014, 18:39
سلام خسته نباشین
ببخشید این که نوشتین وارد محیط ریکاوری بشین . اصلا محیط ریکاوری کجاست ؟ مال کامپیوتره ؟ مال گوشیه ؟ لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر
دادش ریکاوری یک محیطی مثل محیط بوت ویندوز هستش،( که با زدن کلید دیلیت قبل از بوت شدن ویندوز بالا میاد) و باید نصبش کنی یعنی دیفالت روی گوشی نیست

milad_t2
29-11-2014, 21:54
داداش دمت گرم هم رامی که گفتی و نصب کردم هم کرنل sense fire جواب داد الان حافظه داخلیم 1 شده هر برنامه ای که میخوامو نصب کردم :cv::cv:

mamalotka
01-12-2014, 07:57
آقا دمتون گرم دستتون درد نکنه با آموزشهای خوبتون گوشی wild fires خودمو انلاک کردمو و ریکاوری ریختم و هرچند رام اصلی عربی رو داشتم ولی رام عربی پیشنهادی رو برای افزایش حافظه داخلی ریختم و با پارتیشن بندی کارت حافظه الان حافظه داخلی گوشی از 150 مگ به 1.6 گیگ افزایش پیدا کرده البته کرنل های
sense-fire_kernel_v1_marvel و
sense-fire_kernel_v2_marvel و
Stock_kernel_marvel_crossfire77
رو امتحان کردم در ورژن 1 گوشی خیلی طول میکشید بالا بیاد در ورژن 2 وای فای ارور میداد و مورد آخری همه چیز خوبه و مثل رام رسمیه گوشی . مجددا از آموزشهای خوبتون تشکر میکنم

mamalotka
01-12-2014, 12:39
تنها مشکلی که الان دارم اگر گوشی ریستارت یا خاموش بشه هیچکدوم از برنامه هایی که نصب شده در مموری رو گوشی نمیاد و باید از اول نصب کنیم

vivaz sony
05-03-2015, 23:03
CronMod-INT2EXT+_signed.zip این فایل برای اکسپریا مینی هست

nasimm06
01-02-2016, 19:15
نکته بسیار مهم: این روش فقط روی کاستوم رام ها جواب میده پس روی رام رسمی تست نکنید و دوستانی که رام رسمی دارن نمیتونن از این آموزش استفاده کنن و باید طبق آموزش هایی که در بخش هست ابتدا کاستوم رام نصب کنن...
یه سوالی داشتم در مورد کاستوم رم...
من گوشیم htc wildfir s هست.. قبلا گوشیم رو دادم و روش رام عربی که بتونه فارسی رو پشتیبانی کنه روش ریختن..
اگه اشتباه نکنم رام خاورمیانه که بیلد نامبرم 2.26.415.2 هست..
حالا میخوام بدونم این رام اصلی هست یا کاستوم..در واقع من با آموزش این تاپیک میتونم حافظه داخلیمو افزایش بدم یا نه؟
یه سوال دیگه هم این که قبل از این کارا باید گوشیم آنلاک و روت بشه؟
با تشکر

azad111
02-02-2016, 00:04
یه سوالی داشتم در مورد کاستوم رم...
من گوشیم htc wildfir s هست.. قبلا گوشیم رو دادم و روش رام عربی که بتونه فارسی رو پشتیبانی کنه روش ریختن..
اگه اشتباه نکنم رام خاورمیانه که بیلد نامبرم 2.26.415.2 هست..
حالا میخوام بدونم این رام اصلی هست یا کاستوم..در واقع من با آموزش این تاپیک میتونم حافظه داخلیمو افزایش بدم یا نه؟
یه سوال دیگه هم این که قبل از این کارا باید گوشیم آنلاک و روت بشه؟
با تشکر

سلام

رام های اصلی بلید نامبر دارن اما کاستوم به صورت عدد و اسم سازنده رام میاد و فرقشون با هم در اینه که رام اصلی بدون انلاک نصب میشه از طریف فایل EXE یا ZIP اما رام کاستوم رو باید انلاک کرد واز طریق ریکاوری نصب کرد .اگه رام کاستوم بخوای نصب کنی حتما باید انلاک کنی و روت کردن یه چیز اختیاریه - اما قبل نصب رام کاستوم حتما از رامی که داری بکاپ بگیر لازمت میشه بعد

nasimm06
02-02-2016, 10:14
رام های اصلی بلید نامبر دارن اما کاستوم به صورت عدد و اسم سازنده رام میاد و فرقشون با هم در اینه که رام اصلی بدون انلاک نصب میشه از طریف فایل EXE یا ZIP اما رام کاستوم رو باید انلاک کرد واز طریق ریکاوری نصب کرد .اگه رام کاستوم بخوای نصب کنی حتما باید انلاک کنی و روت کردن یه چیز اختیاریه - اما قبل نصب رام کاستوم حتما از رامی که داری بکاپ بگیر لازمت میشه بعد
نه من نمیخوام رام کاستوم نصب کنم..
فقط میخوام حافظه داخلی رو افزایش بدم..
که با این اوصاف چون رام اصلی رو گوشی منه.. روش این تاپیک جواب نمیده..
به نظر شما من میتونم اول گوشی رو آنلاک کنم بعد روت و کاستوم رام نریزم و از طریق کامپیوتر بیام پارتیشن بندی کنم؟