PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام کوک شده با بیس 4.3.1 به نام CyanogenMod 10.2



alimoradi0
30-01-2014, 13:05
ورژن 4.3.1 ION آندروید توسط گروه CM

936941936942936943

« چیزایی که کار می کنه: »
Audio
Receiving and making calls
GPS
Compass
Proximity sensor
Wifi
Bluetooth
USB mass storage
HW accelerated gui
HW accelerated video
Camera
BLNv10
USB/Wifi tethering
VSync
USB OTG (Full FAT, FAT32, NTFS support) (check HERE (https://dl.dropboxusercontent.com/u/82930263/Banner/DevCon/IMG_20130330_232654%20-%20Connections.jpg) the cables needed)
MicroSD exFAT support (Tested on Samsung 64GB SDXC uhs1 PRO (https://dl.dropboxusercontent.com/u/82930263/Doc%20Thread/SD64/Samsung%2064GB%20uhs1%20PRO%20%28big%29.jpg) card)
Phantom key presses filtering

« نکات خیلی مهم: »

1- اول از همه باید شما یکی از ریکاوری های CWM و یا TWRP رو نصب کنین :av:
2- بک آپ گرفتن از گوشی فراموش نشه
3- از ریکاور کردن با بک آپ ریکاوری های دیگه جدا خودداری بشه ( با هر ریکاوری که بک آپ گرفتین با همون ریکاور کنین :خطر بریک شدن گوشی )
4- بعد از دانلود حتما با نرم افزار ها سریال MD5 رو با فایل چک کنین
5- از نصب کاستوم کرنل های قدیمی روی این رام خودداری کنید چون برای ION آپدیت نشده اند
6- نصب کرنل فقط برای افرادی نیاز هست که کرنل این رام عوض کرده اند و می خواهند به کرنل پیش فرض برگردند لازم است
6- ورژن رام Release 3

« طریقه نصب: »

1- Wipe Data
2- Wipe Cache
3- نصب رام در ریکاوری از طریق Install Zip From Sd Card
4- نصب Gapps
5- ری استارت گوشی


« لینک های دانلود: »

رام :

لینک اول :
http://d-h.st/qvZ
لینک دوم :
http://d-h.st/5bE

سریال MD5 :
4314a2567199b271bcc87094c75c0748

GApps :

لینک اول :
http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130813-signed.zip
لینک دوم :
http://www.androidfilehost.com/?fid=23060877490000124

سریال MD5 :
1f51b5cc6370c1f45dc951109b6ce6ed

کرنل پیش فرض رام :

لینک اول :
http://d-h.st/Jnv
لینک دوم :
http://d-h.st/h4M

سریال MD5 :
ab8275c941efa63853496b04845c8ec7

john carther666
09-02-2014, 15:58
سلام خسته نباشید بنده الان رامbroodROM JB Release3(بیس 4.1.2)روی گوشیم نصب هست اگه به این رام کوچ کنم مشکلی پیش نمیاد؟

kral24
09-02-2014, 21:14
سلام خسته نباشید بنده الان رامbroodROM JB Release3(بیس 4.1.2)روی گوشیم نصب هست اگه به این رام کوچ کنم مشکلی پیش نمیاد؟

نه مشکلی پیش نمیاد
ولی بازم بکاپ بگیری بهتره