PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش اضافه کردن زبان فارسی به منو و کیبورد گوشی



dash REZA.dp
15-02-2014, 16:48
1.اضافه کردن زبان فارسی به کیبورد سامسونگ:
تو گوشیای قدیمیتر سامسونگ داشتن زبان فارسی برای کیبورد کاملا مربوط میشد به رامی که رو گوشی نصب بود که اگر منوی فارسی نداشت کیبورد هم زبان فارسی نداشت.ولی یه حرکت خوبی که سامسونگ کرد برای کیبورد سامسونگ میشه زبانهایی که نداره رو از تنظیمات خود کیبورد دانلود کرد.برای این کار اول با گوشی به اینترنت کانکت بشید و تو تنظیمات گوشی برید به تنظیمات language and input برید و روی تنظیمات کیبورد سامسونگ کلیک کنید و وارد منوی select input language بشید و از لیست Available language زبان فارسی رو انتخاب کنید و منتظر بشید تا دانلود بشه بعد تیک جلوی زبان فارسی و زبان انگلیسی رو فعال کنید و دکمه بک رو بزنید.و موقع تایپ کردن برای سوییچ بین زبان فارسی و انگلیسی دکمه اسپیس رو به راست یا چپ بکشید.

2.اضافه کردن زبان فارسی به منوی گوشی:
برای این کار باید گوشی روت باشه.برنامه solid explorer یا برنامه root explore رو نصب کنید.بعد وارد برنامه بشید و داخل حافظه سیستمی گوشی به آدرس system/csc برید و فایل language.xlm رو پاک کنید و تمام برید به تنظیمات زبان گوشی میبینید زبان فارسی به لیست اضافه شده.

A.H O SS E I N I
18-02-2014, 15:21
2.اضافه کردن زبان فارسی به منوی گوشی:
برای این کار باید گوشی روت باشه.برنامه solid explorer یا برنامه root explore رو نصب کنید.بعد وارد برنامه بشید و داخل حافظه سیستمی گوشی به آدرس system/csc برید و فایل language.xlm رو پاک کنید و تمام برید به تنظیمات زبان گوشی میبینید زبان فارسی به لیست اضافه شده.

البته این گزینه فقط رو رام های رسمی امکان پذیره

dash REZA.dp
18-02-2014, 15:44
البته این گزینه فقط رو رام های رسمی امکان پذیره

من روی نوت3 چه کاستوم رام بیس رسمی چه رام رسمی با این روش فارسی میکنم.این روش رو اکثر گوشیای سامسونگ با اندرویید 4.1.2 به بالا جواب میده.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

A.H O SS E I N I
18-02-2014, 16:36
من روی نوت3 چه کاستوم رام بیس رسمی چه رام رسمی با این روش فارسی میکنم.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

من از کاستوم رام LiquidSmooth استفاده میکنم این گزینه داخل تو پوشه سیستم وجود نداره
الان رام CM11 نصب کردم ولی چیزی ندیدم!

dash REZA.dp
18-02-2014, 16:46
من از کاستوم رام LiquidSmooth استفاده میکنم این گزینه داخل تو پوشه سیستم وجود نداره
الان رام CM11 نصب کردم ولی چیزی ندیدم!

رامهای بیس سیانوژن نداره.ولی رامهای سیانوژن پیش فرض زبان فارسی داره.این روش روی رامهایی که تاچ ویز هستن جواب میده.ولی رو رامهایی مثل میویی و سیانوژن و Aosp جواب نمیده.