PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روت كردن گوشي هاي هواوي بدون نياز به آنلاك كردن بوتلودر



bavaria3
26-02-2014, 12:39
با سلام خدمت دوستان عزيز

يكي از آسانترين برنامه هايي كه براي روت كردن گوشي هواوي موجود است برنامه Kingo Androuid Root هستش كه بدون نياز به آنلاك كردن بوتلودر ميتونيد خيلي ساده گوشيو روت كنيد . البته اين برنامه با بيشتر گوشيهاي اندرويد سازگار ميباشد و ديگر برندها رو نيز پشتيباني ميكند ، براي اينكه بدونيد گوشي شما پشتيباني ميشود يا نه به سايت زير سر بزنيد :

http://www.kingoapp.com/android-root/devices.htm

كاربرد اين برنامه خيلي ساده هست و با چند كليك گوشي شما روت ميشود...
توجه : استفاده از اين برنامه فقط بصورت آنلاين انجام شود...
با اين برنامه ميتونيد اكثر برنامه هايي كه به روت بودن گوشي نياز دارند رو نصب و استفاده كنيد مثل battery calibration - titanium backup - chainfire 3D و امثال اينها در صورتيكه نيازي به آنلاك بوتلودر نداريد...
.
.
لينك دانلود برنامه :

http://www.kingoapp.com/download/android_root.exe

آموزش تصويري كار با برنامه در پست دوم ...

bavaria3
26-02-2014, 13:14
پس از دانلود و نصب برنامه kingo android root آنرا بصورت آنلاين اجرا كنيد تا اين صفحه ظاهر شود :

943691

حالا قبل از آنكه گوشي را به سيستم وصل كنيد وارد قسمت تنظيمات گوشي سپس Developer option شويد و تيك گزينه USB Debugging را بزنيد تا نرم افزار گوشي را بشناسد - در اين حالت گوشي را وصل كنيد تا برنامه شروع به نصب درايور مورد نياز كند

943692

پس از نصب درايور ، گوشي شناخته ميشود و گزينه قرمز رنگ روت ظاهر ميشود . قبل از كليك كردن 3 گزينه Root Notification را بخوانيد تا به مشكل برنخوريد

943694

با كليك كردن بر روي گزينه روت ، برنامه شروع به كار ميكند؛ ممكن است اين كار چند دقيقه طول بكشد پس صبور باشيد

943695

در صورت موفقيت در انجام روت پيغام Root Succeeded ظاهر ميشود و گوشي ريستارت ميشود و شما ميتوانيد گزينه Finish را بزنيد

943697

همچنين شما ميتوانيد با خود اين نرم افزار گوشي را آنروت يا در صورت پاك شدن فايل روت دوباره روت كنيد

943699

پس از ريست شدن گوشي برنامه SuperSU به آن اضافه ميشود ...

bavaria3
26-02-2014, 13:18
بنده با اين نرم افزار گوشي هاي Y300 - G510 تك سيمكارت و G525 دو سيمكارت را براحتي روت كردم...
از دوستان خواهش ميشود در صورت تست بر روي گوشي هاي ديگر نام آن را ذكر كنند تا بقيه دوستان هم با خيال راحت استفاده كنند... با تشكر

vahids28
09-03-2014, 19:04
دوستان مطمئنید این روش نیاز به آنلاک بودن نداره؟

bavaria3
09-03-2014, 19:36
براي روت شدن ، خير نيازي به آنلاك نداره...

djmiladrock
09-03-2014, 21:33
G700 رو نداره چیکار کنیم؟

bavaria3
10-03-2014, 00:19
فکر نکنم امتحانش ضرری داشته باشه ... احتمالا چون مدل گوشی جدید هست تو لیستش نبوده. در ضمن شما وقتی گوشی رو وصل کنی برنامه خودش شروع به دانلود و نصب درایور گوشی میکنه(در صورت موجود بودن)...

Sent from my Ascend G510 using Tapatalk

vahids28
11-03-2014, 20:16
سلام دوستان وقتی گوشی رو وصل کردم بعد دانلود درایور همین طور روی این حالت مونده (تصویر ضمیمه)
گوشیم huawei y300
لطفا راهنمایی کنید
946607

bavaria3
11-03-2014, 22:37
سلام . دوست عزیز اینترنت باید در حالت آنلاین باشه تا برنامه خودش درایور گوشیرو پیدا ونصب کنه.پست دو رو بدقت بخونید و دوباره انجام بدید. احتمال میدم یا برنامه آنلاین نبوده یا سرعت اینترنت خیلی پایین بوده که تو این حالت گیر کرده.یک بار دیگه انجام بدید...

Sent from my HUAWEI G510-GAMER using Tapatalk

vahids28
12-03-2014, 14:25
سلام . دوست عزیز اینترنت باید در حالت آنلاین باشه تا برنامه خودش درایور گوشیرو پیدا ونصب کنه.پست دو رو بدقت بخونید و دوباره انجام بدید. احتمال میدم یا برنامه آنلاین نبوده یا سرعت اینترنت خیلی پایین بوده که تو این حالت گیر کرده.یک بار دیگه انجام بدید...

Sent from my HUAWEI G510-GAMER using Tapatalk

فکر میکنم سرورش ..... بوده چون سرعت دانلودم 500 کیلوبایته فک نمیکنم کم باشه:dq: داریور رو جدا دانلود کردم و روت کردم ممنون

.ALI KING.
13-03-2014, 09:27
ایول بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bv::bv:

منم تست کردم عالی عالی!:dn::dn:

گوشی هواوی جی 600!

arshad511
18-03-2014, 08:51
من رو G525 انجام دادم روت شد(به راحتی)
بعد از نصب برنامه و اتصال گوشی و شناسایی شروع به دریافت درایور کرد و بعد از اتمام آن قسمت کلید روت ظاهر شد و طی چند دقیقه آماده کار شد.
و البته میخوام روی Y300 هم امتحان کنم.(بعدن)
با سپاس فراوان

f125tk
26-03-2014, 01:35
از دوستان کسی تونسته G700 رو با این روش روت کنه؟

.:AhMaD:.
27-03-2014, 17:12
با این برنامه میشه انروت کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا جواب بدید

bavaria3
29-03-2014, 21:53
با این برنامه میشه آنروت کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا جواب بدید


www.xperia-galaxy.rzb.ir (http://www.xperia-galaxy.rzb.ir)

آره.اگه با همین روش روت کردی دوباره میتونی آنروت کنی.دوباره وصلش کن به کامپیوتر گزینش میاد...

Sent from my HUAWEI Y300-0100

ایرانی
09-04-2014, 12:18
برای y511 که جواب نداد البته همش تا 50 درصد میره ولی درایور رو نصب نمیکنه و دوباره از صفر شروع میشه ضمن اینکه تو قسمت تنظيمات گوشي Developer option همچین گزینه ای وجود نداره درحالیکه من تو گوشی htc این گزینه رو دارم اما تو y511 ندیدمش درهر صورت نشد

hamed_66
09-04-2014, 12:26
مراجعه به پایین

hamed_66
09-04-2014, 12:28
سلام
بعد ساعت ها تلاش و گشتن در سایت ها توانستم touch recovery انگلیسی و نصب کاستوم رام را پیدا کنم
موارد لازم
1-وارد سایت زیر شوید و دانلودش کنید

کد:
www.4shared.com/file/Lg1eY4mmce/HUAWEI-Y511-U30_130923__recove.html
2-این نرم افزار را از سایت پایین دانلود کنید

کد:
pan.baidu.com/share/link?shareid=3048487803&uk=1644568738
روی فلش دانلود کلیک کنید

3-گزینه usb debugging را فعال کنید

بعد از دانلود هر دو- فایل دوم را باز کنید که زبانش چینی است فايل ريكاوري كه در داخلش است را پاک کنید و ریکاوری که از سایت اول دانلود کردید را جایگزین کنید و اسمش را به recovery تغییر دهید بعد نرم افزار ___»_ف_ف_ز_زY511_____ت_نRecovery_ج__by_غ_ د که exe است را اجرا کنید بعد از چند ثانیه گوشی وارد cmw recovery می شود

ealia89
09-04-2014, 23:46
از دوستان کسی تونسته G700 رو با این روش روت کنه؟

بله دوست عزیز من جی 700رو با این نرم افزار روت کردم.رام جدید هم نصب کردم با روشای قدیمی روت نمیشد ولی با این نرم افزار روت شد البته طی دو مرحله.بار اول گفت روت شده ولی کامل روت نشد دوباره زدم کامل روت شد.

ealia89
09-04-2014, 23:47
از دوستان کسی تونسته G700 رو با این روش روت کنه؟

بله دوست عزیز من جی 700رو با این نرم افزار روت کردم.رام جدید هم نصب کردم با روشای قدیمی روت نمیشد ولی با این نرم افزار روت شد البته طی دو مرحله.بار اول گفت روت شده ولی کامل روت نشد دوباره زدم کامل روت شد.

!!esteglal!!
14-04-2014, 14:09
سلام داداش ميشه بگيد اين روش روي y210d جواب ميده يا نه ، امتحانش ضرر داره ؟ احتمال اينکه گوشيم بريک بشه وجود داره ؟

bavaria3
14-04-2014, 14:29
سلام.رو 80% گوشیهای هواوی جواب میده.شما لیستشو بخون اگه بود که هیچ اگه نبود یه بکاپ با کامپیوتر بگیر بعد تست کن.امتحانش ضرر نداره ولی بکاپو بگیر.نه فکر نکنم کار با این برنامه گوشی رو بریک کنه

Sent from my HUAWEI G510-GAMER

bavaria3
14-04-2014, 14:37
برای y511 که جواب نداد البته همش تا 50 درصد میره ولی درایور رو نصب نمیکنه و دوباره از صفر شروع میشه ضمن اینکه تو قسمت تنظيمات گوشي Developer option همچین گزینه ای وجود نداره درحالیکه من تو گوشی htc این گزینه رو دارم اما تو y511 ندیدمش درهر صورت نشد

دوست عزیز شما برو تو تنظیمات قسمت درباره تلفن (about phone) بعد برو رو بیلدنامبر چند مرتبه لمسش کن(تاچ روی نوشته بیلدنامبر) حدود 6-7 مرتبه.خودش پیغام میده developer option فعال شد.بعد برگرد صفحه قبل از اونجا تیکشو بزن.


سلام
بعد ساعت ها تلاش و گشتن در سایت ها توانستم touch recovery انگلیسی و نصب کاستوم رام را پیدا کنم
موارد لازم
1-وارد سایت زیر شوید و دانلودش کنید

کد:
www.4shared.com/file/Lg1eY4mmce/HUAWEI-Y511-U30_130923__recove.html
2-این نرم افزار را از سایت پایین دانلود کنید

کد:
pan.baidu.com/share/link?shareid=3048487803&uk=1644568738
روی فلش دانلود کلیک کنید

3-گزینه usb debugging را فعال کنید

بعد از دانلود هر دو- فایل دوم را باز کنید که زبانش چینی است فايل ريكاوري كه در داخلش است را پاک کنید و ریکاوری که از سایت اول دانلود کردید را جایگزین کنید و اسمش را به recovery تغییر دهید بعد نرم افزار ___»_ف_ف_ز_زY511_____ت_نRecovery_ج__by_غ_ د که exe است را اجرا کنید بعد از چند ثانیه گوشی وارد cmw recovery می شود

دوست عزیز دستت درد نکنه ولی این پست شما نیاز به تاپیک جداگانه داشت که مربوط به نصب ریکاوری و رام داشته باشه...

Sent from my HUAWEI G510-GAMER

!!esteglal!!
15-04-2014, 11:31
داداش ميشه بگيد از چه چيزي بايد بکاپ بگيرم و چه جوري و با چه برنامه اي ؟

Fazel_R2
15-04-2014, 13:34
داداش ميشه بگيد از چه چيزي بايد بکاپ بگيرم و چه جوري و با چه برنامه اي ؟
گوشی رو خاموش کنید و ولوم بالا رو بگیرید و پاور رو بزنید تا وارد ریکاوری بشه
از قسمت advanced میتونید بکاپ بگیرید

پیشنهاد من برای روت استفاده از نرم افزار vroot هست
گوشی های هواوی رو 99% روت میکنه و نیازی به بکاپ گرفتن نداره چون اگه گوشی روت نشد فقط گوشی رو ریستارت میکنه

برای دانلود هم میتونید از توی گوگل سرچ کنید

ali rahimi11
15-04-2014, 15:39
ممنون!
وقتی روت کردم میتونم کاستوم ریکاوری cwm نصب کنم؟
کاستوم رام چطور؟

bavaria3
16-04-2014, 00:00
ممنون!
وقتی روت کردم میتونم کاستوم ریکاوری cwm نصب کنم؟
کاستوم رام چطور؟

نه دیگه... روت فقط اجازه دسترسی به فایلهای سیستمی رو میده و بعضی برنامه ها که این اجازه رو میخواد رو میتونی نصب کنی.واسه کاستوم رام و ریکاوری باید آنلاک کنی حتما...

Sent from my Ascend Y300

galaxys5
16-04-2014, 09:54
سلام خدمته دوستان با این روش جی 700 روت شد

nilson
01-05-2014, 10:42
گوشی رو خاموش کنید و ولوم بالا رو بگیرید و پاور رو بزنید تا وارد ریکاوری بشه
از قسمت advanced میتونید بکاپ بگیرید

پیشنهاد من برای روت استفاده از نرم افزار vroot هست
گوشی های هواوی رو 99% روت میکنه و نیازی به بکاپ گرفتن نداره چون اگه گوشی روت نشد فقط گوشی رو ریستارت میکنه

برای دانلود هم میتونید از توی گوگل سرچ کنید

من مدل گوشی ام جی 510 هست برای اینکه بخوام روت کنم باید از رام اصلی دستگاه بک آپ بگیرم ؟ چه جوری ؟ اگه این روشی که شما فرمودین من وقتی میرم توی حالت ریکاوری این گزینه Advance نمیاد !
میشه راهنمایی کنید

bavaria3
01-05-2014, 11:17
من مدل گوشی ام جی 510 هست برای اینکه بخوام روت کنم باید از رام اصلی دستگاه بک آپ بگیرم ؟ چه جوری ؟ اگه این روشی که شما فرمودین من وقتی میرم توی حالت ریکاوری این گزینه Advance نمیاد !
میشه راهنمایی کنید

اگه نميشه يه برنامه نصب كنيد كه از مسيجها - مخاطبين و دفترچه تماسهاتون بكاپ بگيره . با سيستم هم ميتونيد از برنامه MobileGo و Moborobo استفاده كنيد هم برنامه ها و گزينه هاي ديگه رو بكاپ بگيريد...
در ضمن ضرري نداره و چيزي هم پاك نميشه - اين بكاپ رو براي محكم كاري ميگيم...

mj.gartal
11-05-2014, 10:36
سلام.من p6 دارم
میخوام روت کنم گوشیمو ولی از وقتی که گوشیمو اپدیت کردم گزینه developer حذف شده.لطفا راهنماییم کنید

bavaria3
12-05-2014, 07:20
سلام.من p6 دارم
میخوام روت کنم گوشیمو ولی از وقتی که گوشیمو اپدیت کردم گزینه developer حذف شده.لطفا راهنماییم کنید

سلام.تو تنظيمات قسمت درباره تلفن روي بيلد نامبر چند بار بزنيد (تقريبا 6-7 بار) بعد دوباره برگرديد به تنظيمات اضافه شده...

amir171
25-12-2014, 14:55
سلام من تبلت huawi media pad 7youth دارم رام رسمی نصب کردم sensor update fai میده تاچم از کار افتاده کمکم کنید

ehsan2004
26-12-2014, 18:53
سلام من تبلت huawi media pad 7youth دارم رام رسمی نصب کردم sensor update fai میده تاچم از کار افتاده کمکم کنید

دوست عزیز اینجا بخش آرشیو هست
بخش تبلت های اندرویدی جای دیگر سایت هست به اون قسمت مراجعه کنید