PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Landscape Pro v1.0 Unsigned برنامه ای مانند rotateme برای سایر گوشیها



Farzad
17-01-2008, 18:51
با استفاده از این برنامه میتونید صفحه ی نمایش گوشیتون رو افقی کنید!حتما ساینش کنید!


Landscape Pro v1.0 S60v3 Unsigned (N73/N76/N80/N81/6110n/6120c)

http://www.mobilecastle.biz/mobiles/attachments/symbian-os-9-1-9-2-applications/26839d1200580880-17-01-08-landscape-pro-v1-0-s60v3-unsigned-n73-n76-n80-n81-6110n-6120c-screenshot0003da2.jpg

http://www.mobilecastle.biz/mobiles/attachments/symbian-os-9-1-9-2-applications/26840d1200580880-17-01-08-landscape-pro-v1-0-s60v3-unsigned-n73-n76-n80-n81-6110n-6120c-screenshot0004au7.jpg

SAM
17-01-2008, 19:04
بابا ماشالا ، اصلا به ما فرصت نمیدید که برنامه بذاریم :mdr:

همین الان داشتم ارسال میکردم گفتم یه نگاه کنم بچه های تیزی داریم اینجا الان ترابی یا فرزاد آپ کردند دیدم :
بـــــله . به قولی یکی دو تا هم واسه ما بذارید همه رو که تموم کردید :mdr:( شوخی )

Sadeghi
17-01-2008, 19:11
سیمبیان جان فکر کنم من دیگه باید برم دنبال غاز چرانی
فکر کنم به فرزاد و ترابی برنامه ها رو binpda خودش میفرسته.اولین لحظه که برنامه آپ میشه زود اونو تو موبایلستان میزارن.من که کف کردم
واقعا دستتون درد نکنه و خسته نباشید

Farzad
17-01-2008, 19:19
نه عزیزان..من فقط دارم وظیفمو انجام میدم در قبال سایت انجام میدم

Farzad
17-01-2008, 19:31
اینم ورژن مخصوص N95

V.TORABI
17-01-2008, 19:45
ه
اینم ورژن مخصوص N95
فايل ضميمه LandscapePro_V2.0_N95_autorotation.rar (20.1 كيلو بايت, 0 نمايش
ببخشید فرزاد جان میتونم بگم این پست تکراریه؟فقط بخاطر 7 الی8 دقیقه دیرتر.

Farzad
17-01-2008, 20:27
من ندیدم مال شمارو..اما حالا اشکالی نداره..همشون همینجا هستند دیگه..ممنون به خاطر تذکرتون

!Cell Phone
17-01-2008, 21:22
این برنامه هم با چیپست شتای سنج کار میکنه؟؟
اگر آره پس چرا واسه ان 73 و.....؟
دستیه تنظیماتش دیگه؟

Farzad
17-01-2008, 22:55
خیر عزیز..برای n73 با چیپست نیستش و دستیه!

Farzad
17-01-2008, 23:17
واییییییییییییییییییییییی ییی خبر خبر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ورژن n95 این برنامه که گذاشتم هم به طرف چپ میپیچونه هم به طرف راست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اصلا موندم...اینم بهتر از rotateme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

milad_66
18-01-2008, 01:50
دمت گرم فرزاد داشت عصابم خرد میشد گفتم کم کم باید این گوشی رو بندازم آشغالی چون اینجور برنامه ها فقط واسه n95 میومد

pouya 999
18-01-2008, 07:49
وقتی landscape کردیم . چگونه بیایم تو محیط خارج از برنامه ؟
وقتی landscape کردم back رو که میزنم . صفحه به حالت اولش بر میگرده

vahid69
18-01-2008, 09:10
سلام.
دوستان اگه به چیپست احتیاج نداره چرا رو e50 کامل اجرا نمی شه.نصف صفحه برمی گرده و نصفش سفیده و وقتی از برنامه می یام بیرون و بک می زنم صفحه مثل روز اولش می شه.

Farzad
18-01-2008, 10:23
دوستان این هنوز نسخه ی آزمایشی و تقریبا demo هستش.نسخه ی کامل آن اول February میادش که میشه یه 10روز دیگه که همه ی این مشکلات حل شده اند.ولی روی N95 جدا از همشون جالب تر کار میکنه D:

pouya 999
18-01-2008, 10:40
دوستان این هنوز نسخه ی آزمایشی و تقریبا demo هستش.نسخه ی کامل آن اول February میادش که میشه یه 10روز دیگه که همه ی این مشکلات حل شده اند.ولی روی N95 جدا از همشون جالب تر کار میکنه D:

خب فرزاد جان چرا از اول نگفتید دمو هستش تا ما دانلود نکنیم و ببینیم کار نمی کنه ؟ :113:
جدا من نفهمیدم وقتی lanscape کردی باید چکار کنی چون back رو می زنم به حالت اولش بر می گرده . .

Farzad
18-01-2008, 11:16
خوب دوست عزیز الان حتی rotateme هم به صورت تقریبا دمو هستش اما استفاده داره..باید افرادی مثل من و شما این برنامرو تست کنیم و باگ هایش رو گزارش کنیم!!در ضمن شما سعی کنید وقتی به حالت landscape در میاد دکمه ی منو رو بزنید و ببینید که باز هم همانطوری میشه یا نه؟

pouya 999
18-01-2008, 12:39
خوب دوست عزیز الان حتی rotateme هم به صورت تقریبا دمو هستش اما استفاده داره..باید افرادی مثل من و شما این برنامرو تست کنیم و باگ هایش رو گزارش کنیم!!در ضمن شما سعی کنید وقتی به حالت landscape در میاد دکمه ی منو رو بزنید و ببینید که باز هم همانطوری میشه یا نه؟

دکمه منو رو هم می زنم باز مثل اولش می شه . البته . دکمه منو رو که تو برنامه نگه می دارم اونجایی که نشون میده برنامه های باز رو اونجا حالت landscape داره .

Farzad
18-01-2008, 12:58
خوب پس 10 روز صبر کنید دوست عزیز...حالا هم جیزی نشده..کل حجم فایل 10kb بودش..در ضمن این باگ رو گزارش دادم دوست عزیز

Arman.bala
18-01-2008, 13:39
دکمه منو رو هم می زنم باز مثل اولش می شه . البته . دکمه منو رو که تو برنامه نگه می دارم اونجایی که نشون میده برنامه های باز رو اونجا حالت landscape داره .

می دونید چرا اینطوری می شه؟؟چون اصلا این شرکت این برنامه رو برای گوشی شما بیرون نداده !

برید داخل خود سایت این شرکت نوشته که برای چه گوشی هایی این برنامه رو بیرون داده که سازگاری کامل دارند !

روی گوشی های دیگه هم این مشکلات به وجود می یاد که شامل گوشی شما می شه.وقتی که بیرون بیایید به حالت اول برمی گرده اما به عنوان مثال روی Gallery برید می بینید که دوباره Landscape شده

تا ماه بعد باید صبر کنید تا ورژن سازگار با گوشی شما هم بیاد

Farzad
18-01-2008, 14:06
حق کاملا با آقا آرمان هستش و اصلا 5700 رو ساپورت نمیکنه دوست عزیز!

milad_66
18-01-2008, 15:00
دوستان من تو همه تاپیکها میگم 5700 به دوزار نمیارزه شما بگید نه؟ خوشحال شدیم بالاخره این برنامه رو مام می تونیم رو گوشیمون نصب کنیم

Farzad
18-01-2008, 15:12
دوست عزیز شاید ریلیز برنامه 5700 رو هم ساپورت کنه...واستید ببینیم چی میشه

Arman.bala
18-01-2008, 15:19
دوستان من تو همه تاپیکها میگم 5700 به دوزار نمیارزه شما بگید نه؟ خوشحال شدیم بالاخره این برنامه رو مام می تونیم رو گوشیمون نصب کنیم

دوست عزیز هیچ ربطی به گوشی شما نداره

اگر یه خورده دقت کنید می بینید که این شرکت از یه سیاست خاصی داره استفاده می کنه و اونم اینه که این برنامه رو سازگار با هر نوع گوشی بزنه و برای هر نوع گوشی یه هزینه خاص برای رجیستر شدن بگیره که در صورت رجیستر نشدن نه کلید شورتکات کار کنه و نه برنامه به حالت قبل Rotate بشه

سایت رو ببینید نوشته در ماه بعد از فوریه برای همه گوشی ها برنامه سازگار می یاد !!!

یه خورده صبر کنید و بیخودی از گوشیتون بد نگید.حتی برنامه مخصوص گوشیتون هم بیاد نسخه دمو هست و تا کرک نشه بدردتون نمی خوره !

پس صبر کنید !

milad_66
18-01-2008, 22:35
درسته از گوشی ایراد نمی گیرم ولی خیلی از برنامه ها رو که دوست داشتم با وجود9.1 بودن اونا نتونستم بالا بیارم مثلاً هر برنامه ای که واسه روشن نگهداشتن فلاش این گوشی نصب کردم کار نکرد.
میخواستم یه سوال بکنم مگه سیستم عاملهای 9.1 یا 9.2 باهم فرقی دارن؟؟؟؟؟

Farzad
18-01-2008, 23:44
دوست عزیز..ممکنه که فرقشون زیاد به چشم نخوره اما با هم فرق های زیادی دارند و بعضی از کدهای برنامه ها که در 9.2 خوانده میشوند در9.1 خوانده و اجرا نخواهند شد

pouya 999
19-01-2008, 00:47
مرسی دوستان . پس صبر می کنیم ببینیم چی میشه .