PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کیبرد بورت شده ال جی جی2 ( اصلاح شده توسط Meshk ) برای optimus G و G pro



meshk
07-03-2014, 21:06
سلام به دوستان گلم این کیبرد قبلا برت شده بود فقط مشکل حرف (ظ) رو داشت که توسط بنده حقیر درست شد و اینجا میزارم که شما هم استفاده کنید

فایل رو دانلود و از ریکاوری نصب کنید

قبل از نصب بکاب تهیه کنید برای محکم کاری

روی 2 تا گوشی تست شده و عکس هم از گوشی خودمه

http://upload7.ir/imgs/2014-03/12031234446625654652_thumb.png (http://upload7.ir/viewer.php?file=12031234446625654652.png)


دانلود کیبرد (https://mega.co.nz/#!FAN2CSSY!jRIyzYHv8_4hFwXDyappRsfjapCtrWqzkPGa4Nh 4xaQ)

akahroba
10-03-2014, 17:39
آقا واقعا دستت درد نکنه. این کیبورد نسبت به کیبورد جی خیلی خوب شده. مشکل کیبورد فارسی جی نداشتن حروف ؤ و ئ هستش که تو نوشتن کلماتی مثل جرئت و رؤیت و اینا استفاده میشه. تو این کیبورد قضیه حل شده. اسمایلی ها هم به دکمه ها اضافه شده برخلاف جی که باید از آپشنز میرفتیم. به خاطر همین مسائل من خودم از google keyboard استفاده میکنم که خیلی کامل و عالیه.
در کل یکی از کاربردی ترین موارد پورت شده هستش این کیبورد که با فیکسی که شما انجام دادی دیگه عااالی شد:as:

meshk
10-03-2014, 18:19
آقا واقعا دستت درد نکنه. این کیبورد نسبت به کیبورد جی خیلی خوب شده. مشکل کیبورد فارسی جی نداشتن حروف ؤ و ئ هستش که تو نوشتن کلماتی مثل جرئت و رؤیت و اینا استفاده میشه. تو این کیبورد قضیه حل شده. اسمایلی ها هم به دکمه ها اضافه شده برخلاف جی که باید از آپشنز میرفتیم. به خاطر همین مسائل من خودم از google keyboard استفاده میکنم که خیلی کامل و عالیه.
در کل یکی از کاربردی ترین موارد پورت شده هستش این کیبورد که با فیکسی که شما انجام دادی دیگه عااالی شد:as:

فدات عباس جان وظیفس داداش کاری نکردم بزودی چند تا تم خوشکل هم برای این کیبر اینجا میزارم البته فعلا دارم روی یه پچ برای جی پرو کار میکنم تا فردا پس فردا اونو میزارم اصن گوشی یه شکل دیگه میگیره
چند تا از تغییراتشم گذاشتم اینجا پست آخر برو میبینی ببینم میتون یه حاو هوای تازه به این فروم جی و جی پرو بدم
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2462453&page=195

MEXX
13-04-2014, 18:27
خسته نباشید ممکنه بفرمایید چطوری از گوشیمون بکاپ بگیریم و چطوری اصلا بریم به بخش ریکاوری و با این فایل های داخل پوشه ای که شما لطف کردید قرار دادید چه کنیم دقیقا ؟ و گویا شما استاد گفتید که باید گوشیمون روت شده باشه آیا روت کافیه یا باید بوتلودر رو هم آنلاک کنیم ؟ و اینکه اگه روت و بوتلودر رو آنلاک کردیم ایا امکان بازگشت به حالت قبلش هست یا نیست یعنی روت و بوتلودر رو به حالت اصلیش برگردوند ؟ بعدم یه سئوال دیگه من اومدم بعد از اموزش شما که لطف میکنید میزارید از گوشیم بکاپ کامل گرفتم آیا روزی مشکلی پیش بیاد همین برگردوندن بکاپ کافیه و آیا این بکاپ که دارم میگیرم همون فریم ور اصلیه گوشیه یا قضیه اون با این فرق میکنه لطفا به من مبتدی کمک کنید و این جزئیات رو دقیق برام شرح بدید همراه با نرم افزارهای مربوطه اگه لازم باشه . با تشکر فراوان

akahroba
13-04-2014, 22:27
خسته نباشید ممکنه بفرمایید چطوری از گوشیمون بکاپ بگیریم و چطوری اصلا بریم به بخش ریکاوری و با این فایل های داخل پوشه ای که شما لطف کردید قرار دادید چه کنیم دقیقا ؟ و گویا شما استاد گفتید که باید گوشیمون روت شده باشه آیا روت کافیه یا باید بوتلودر رو هم آنلاک کنیم ؟ و اینکه اگه روت و بوتلودر رو آنلاک کردیم ایا امکان بازگشت به حالت قبلش هست یا نیست یعنی روت و بوتلودر رو به حالت اصلیش برگردوند ؟ بعدم یه سئوال دیگه من اومدم بعد از اموزش شما که لطف میکنید میزارید از گوشیم بکاپ کامل گرفتم آیا روزی مشکلی پیش بیاد همین برگردوندن بکاپ کافیه و آیا این بکاپ که دارم میگیرم همون فریم ور اصلیه گوشیه یا قضیه اون با این فرق میکنه لطفا به من مبتدی کمک کنید و این جزئیات رو دقیق برام شرح بدید همراه با نرم افزارهای مربوطه اگه لازم باشه . با تشکر فراوان
هزااار ماشالا چه نفسی دارین :4: شما عضو جدید خانواده اپتیموس جی هستین؟
توصیه میکنم این سه تا تاپیک رو کامل مطالعه کنین. بعد اگه باز سوالی بود در خدمتیم.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=322248
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=307783
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=296813

sme
20-11-2014, 08:50
سلام به دوستان گلم این کیبرد قبلا برت شده بود فقط مشکل حرف (ظ) رو داشت که توسط بنده حقیر درست شد و اینجا میزارم که شما هم استفاده کنید

فایل رو دانلود و از ریکاوری نصب کنید

قبل از نصب بکاب تهیه کنید برای محکم کاری

روی 2 تا گوشی تست شده و عکس هم از گوشی خودمه

http://upload7.ir/imgs/2014-03/12031234446625654652_thumb.png (http://upload7.ir/viewer.php?file=12031234446625654652.png)


دانلود کیبرد (https://mega.co.nz/#!FAN2CSSY!jRIyzYHv8_4hFwXDyappRsfjapCtrWqzkPGa4Nh 4xaQ)
دوستان کسی فایل رو داره جای دیگه آپ کنه؟

akahroba
20-11-2014, 10:22
دوستان کسی فایل رو داره جای دیگه آپ کنه؟

من دارم ولی اگه واسه کیت کت میخوای که جواب نمیده. یعنی من روی Artmod فلش زدم فرقی نکرد و چیزی فیکس نشد.

sme
20-11-2014, 13:00
من دارم ولی اگه واسه کیت کت میخوای که جواب نمیده. یعنی من روی Artmod فلش زدم فرقی نکرد و چیزی فیکس نشد.
آره برای ارت مد میخواستم. پس باید با این مشکل ط ذ در کیبرد G2 ساخت

akahroba
20-11-2014, 13:09
آره برای ارت مد میخواستم. پس باید با این مشکل ط ذ در کیبرد G2 ساخت

چرا از کیبورد جی3 استفاده نمیکنی؟ واسه ردیف شماره ها؟
به نظرم ارزش داره ها. کلی تم هم با تاثیر از لالیپاپ هست واسش: http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/theme-lg-android-l-keyboard-themes-t2847352
ضمنا نیازی نداری دوباره فلش بزنی فایل apk ورژن 5.0.31 رو گذاشتم فقط نصبش کن. دوس نداشتی هم میتونی از Settings/Apps روش بزنی و uninstall updates رو بزنی برگردی به همینی که داری.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=337479

sme
20-11-2014, 13:26
چرا از کیبورد جی3 استفاده نمیکنی؟ واسه ردیف شماره ها؟
به نظرم ارزش داره ها. کلی تم هم با تاثیر از لالیپاپ هست واسش: http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/theme-lg-android-l-keyboard-themes-t2847352
ضمنا نیازی نداری دوباره فلش بزنی فایل apk ورژن 5.0.31 رو گذاشتم فقط نصبش کن. دوس نداشتی هم میتونی از Settings/Apps روش بزنی و uninstall updates رو بزنی برگردی به همینی که داری.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=337479
بله بخاطر ردیف شماره ها. اعصاب دکمه اضافه برا رسیدن به شماره ها رو ندارم [emoji3] [emoji3]
کیبرد multiling o keyboard هم ریختم که به نطرم خیلی خوبه. ولی این g2 مشکل ط نداشت برای من کافی بود

akahroba
20-11-2014, 13:38
بله بخاطر ردیف شماره ها. اعصاب دکمه اضافه برا رسیدن به شماره ها رو ندارم [emoji3] [emoji3]
کیبرد multiling o keyboard هم ریختم که به نطرم خیلی خوبه. ولی این g2 مشکل ط نداشت برای من کافی بود

کیبورد گوگل هم ماد شدش هست که ردیف شماره ها بهش اضافه شده اونم میتونی استفاده کنی.