PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانشنامه ی Optimus G برای مبتدیان



akahroba
31-03-2014, 18:34
به نام خدا

تعدادی پرسش و پاسخ متداول مربوط به Optimus G رو اینجا مینویسم سوالات دیگه رو هم میتونید بپرسید و پاسخ دریافت کنید.

950488

1. این گوشی چه جوری روت میشه؟

به راه های مختلفی که ساده ترینشون از طریق هود گوشی هست با نرم افزار framaroot. رجوع کنید به: http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=307783

2. روت کردم ولی ارور سکیوریتی دریافت میکنم.

طبیعیه چون روت نصف راهه و باید برای گریز از این ارورها بوتلودر رو هم آنلاک کنید.

3. چه جوری بوت لودر رو آنلاک کنم؟

با استفاده از برنامه ی freegee

4. اخطاری مبنی بر احتمال brick کردن گوشیم دریافت کردم، چه کنم؟

چیز خاصی نیست محل نذارید :)

5. خب با freegee بوت لودر رو آنلاک کردم حالا چه کنم؟

واسه اطمینان از پوشه ی freegee بکاپ بگیرین که اگه احیانا خرابکاری ای کردین بتونین IMEI رو ریستور کنین.

6. چه جوری ریکاوری نصب کنم؟

با همون freegee. در واقع همون موقع که بوتلودر رو آنلاک میکنه ازتون میپرسه که چه ریکاوری ای رو نصب میکنید. CWM و یا CWM touch توصیه میشه.

7. چه جوری به ریکاوری برم؟

گوشی رو خاموش کنین. دکمه ی ولوم بالا رو نگه دارین رو پاور رو فشار بدین. وارد fast boot میشین. بعد دو بار ولوم پایین رو فشار بدین و یه بار پاور رو. وارد ریکاوری مود شدین.

8. میخوام گوشیمو آنروت کنم و بوتلودر رو هم ببندم دوباره.

بهترین کار فلش زدن به رام اورجینال هستش. ولی با خود framaroot هم میشه یه کارایی کرد.

9. چه جوری گوشیمو فلش بزنم؟

اگه به کاستوم رام میخواین فلش بزنین خود دولوپر رام گفته که چجوری اینکارو بکنین. معمولا باید فایل zip رو به حافظه انتقال بدین و از ریکاوری بعد از wipe کردن data و dalvik نصبش کنین. اما برای رام اصلی از این آموزش ها استفاده کنین: http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=321583 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=321583) و http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=307145 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=307145)

10. فکر کنم زدم گوشیمو brick کردم چه کنم؟

تا زمانی که گوشی به recovery mode یا download mode میره جای نگرانی نیست. گوشی رو در حالت خاموش به سیستم وصل کنید و پاور رو بزنید و به روش های بالا عمل کنید.

11. چه رام هایی روی گوشیم قابل نصبه؟

رام هایی با شناسه ی E975 یا Gee یا Geehrc

12. رام رسمی رو از کجا بیارم؟

رام راسمه که با پسوند kdz هست رو به دو طریق میتونید به دست بیارید. 1. از طریق این لینک: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=20 (http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=20) توجه کنید که رام های UAE و Turkey دارای ساپورت کامل فارسی هستن. 2. از طریق وارد کردن IMEI گوشیتون در انتهای این لینک: http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn= (http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=) که لینک رام مخصوص گوشیتون رو بهتون میده. در هر دو حالت لینک ها مستقیم از سایت الجی هستن.

Farzad119
31-03-2014, 21:39
یک سوال هم من دارم akahroba (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=651146) جان
وقتی گوشی بالا نمیاد و فقط توی ریکاوری میره، اگه رام توی مموری گوشی نباشه چجوری میشه یه رام فلش زد؟
میشه توی همون حالت ریکاوری گوشی رو وصل کرد به کامپیوتر و رام رو ریخت توی مموری و بعد رفت تو ریکاوری و نصبش کرد؟

akahroba
31-03-2014, 23:04
یک سوال هم من دارم akahroba (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=651146) جان
وقتی گوشی بالا نمیاد و فقط توی ریکاوری میره، اگه رام توی مموری گوشی نباشه چجوری میشه یه رام فلش زد؟
میشه توی همون حالت ریکاوری گوشی رو وصل کرد به کامپیوتر و رام رو ریخت توی مموری و بعد رفت تو ریکاوری و نصبش کرد؟
بله. باید از روشی به اسم adb sideload استفاده بشه. به زودی آموزشی رو در این خصوص فرار میدم.

akahroba
01-04-2014, 11:32
یک سوال هم من دارم akahroba (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=651146) جان
وقتی گوشی بالا نمیاد و فقط توی ریکاوری میره، اگه رام توی مموری گوشی نباشه چجوری میشه یه رام فلش زد؟
میشه توی همون حالت ریکاوری گوشی رو وصل کرد به کامپیوتر و رام رو ریخت توی مموری و بعد رفت تو ریکاوری و نصبش کرد؟

خدمت شما: http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=322289&p=4190673#post4190673

everex_2006
20-10-2015, 11:37
سلام
دوستان من میخواستم برای اولین بار رو گوشیم کاستوم رام نصب کنم ولی هر کاری میکنم اصلا وارد ریکاوری مد نمیشه:sign_help:

درست شد برنامه freegee ریختم بعد خودش ریکاوری نصب کرد و بعد با همون روشهای akahroba جان رفت تو ریکاوری