PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [ آموزش 1] حل مشکل سینک نشدن جیمیل و اکانت ها در اندروید



g0dsend313
18-04-2014, 00:32
سلام

مشکل :
بعضی اوقات به بعضی دلایل که مهمترین اون نصب برنامه های تغییر ای پی یا دور زدن مارکت هست جیمیل با گوشی اندرویدی سینک نمیشه


نیازمندی ها :
دستگاه روت شده
این برنامه رو از یکی از لینک های زیر دریافت کنید

http://d-h.st/IGQ
http://uptobox.com/ygbp57oicb7r
http://ul.to/0e8ki05v
برنامه رو نصب کنید
وارد گزینه backups بشید گزینه منو (امکانات ) رو بزنید سپس backup بگیرید


راه حل :
وارد برنامه نصب شده بشید
یک سری ادرس و ای پی می بینید
(این فایل هاست شما هست دقیقا مثل کامپیوتر )
این ادرس رو پیدا کنید

android.clients.google.com


ممکنه به این حالت باشه

74.125.93.113 android.clients.google.com
روش انگشتتون رو نگه دارید تا وارد صفحه ویرایش بشید سپس
یه # به اولش اضافه کنید و
به این حالت تغییر بدین

#74.125.93.113 android.clients.google.com
و save کنید

ریبوت کنید
اگر ریکاوری دارید وارد ریکاوری بشید و Cache/Dalvik Cache رو انجام بدید

تست کنید

به احتمال زیاد اینبار وصل میشه



اگر وصل نشد

مجدد وارد اون برنامه بشید منتها اینبار تیک

#74.125.93.113 android.clients.google.com
رو بزنید گزینه منو (امکانات ) رو بزنید و delete رو بزنید
ریبوت کنید
اگر ریکاوری دارید وارد ریکاوری بشید و Cache/Dalvik Cache رو انجام بدید
مجدد تست کنید

jin kazama
18-04-2014, 05:02
برادر دستت درد نکنه دمت گرم حال دادی اساسی دوسه هفته در گیر این قضیه بودم الان ساعت شیش صبحه از دیشب تا الان پا سیستمم
حس ادمیو دارم که تونسته اتم بشکافته خلاصه خیلی دمت گرم تمام زندگیم تو جیمیلم بود بکاپ بازیمام شماره هام اس ام اس هام
حال کردمخ دمت گرم
میدونم میدونم ولی به نظرم تشکر خشک و خالی فایده نداره

Little Jacob
18-04-2014, 09:24
حاجی هروقت سینک بشم دعات میکنم:ad:
همین امروز این مشکل واسم پیش اومد با روش شما راحت ساختم دوباره
دمت گرم خدایی

smartmrh
24-04-2014, 12:47
از من دوتا host بیشتر نیس !! یکیش 127.0.0.1 به نام localhost هستش و اون یکی هم 192.168.1.1 به نام htc_frisbee.com هستش !! قضیه چیه ؟ چیکار کنم ؟

g0dsend313
26-04-2014, 02:27
از من دوتا host بیشتر نیس !! یکیش 127.0.0.1 به نام localhost هستش و اون یکی هم 192.168.1.1 به نام htc_frisbee.com هستش !! قضیه چیه ؟ چیکار کنم ؟

اگر همچنان مشکل عدم سینک دارید
خط ذکر شده رو اضافه کنید

mohsen.asgari
08-05-2014, 02:18
سلام
من دستوراتو انجام دادم الن گوشیم به هیچ وایرلسی وصل نمیشه!!!
میدونید چه خاکی بر سر کنم؟

aghamostafaa
11-05-2014, 16:11
دم شما گرم ... کارم رو راه انداختی اساسی ... یه عمر دعات میکنم :)

mirkhan
21-07-2014, 12:41
ایول خسته نباشی . کار کرد و سینک شد واسه من

Galaxy s3 :ar:

kral4509
13-09-2014, 20:08
داداش من فقط یه 127.0.0.1 و localhost v رو دارم چیکار کنم فوری تورو خدا کمکم کنید