PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] حل مشکل خطای Status 7



akahroba
10-05-2014, 15:08
سلام
خیلی از دوستان هنگام فلش رام دچار ارور status 7 میشن و دچار سردرگمی
اینجا قصد دارم راه حلش رو آموزش بدم.

اول از همه باید حواستون باشه از آخرین ورژن ریکاوری استفاده کنید. این مورد به خصوص وقتی پای کیت کت در میونه خیلی اهمیت داره چون کیت کت permission های خاصی رو در updater می طلبه پس قبل از هرچیز از به روز بودن ریکاوریتون مطمئن شین.

و اما اگه ورژن جدیدتری نیست;
آموزش خلاصی از این ارور:

1. رامتون رو اکسترکت کنید. (مثلا با 7z)

2. به این مسیر برین: META_INF > COM > GOOGLE > ANDROID

3. در اینجا فایل updater-script رو پیدا خواهید کرد.

4. با استفاده از برنامه ی notepad++ بازش کنید ترجیحا و یا اگه ندارین فرمت فایل رو با rename کردین به doc. تغییر بدین و با word بازش کنین.

5. فایل رو باز کنید.

6. خطوط زیر که از assert تا ویرگول نقطه هست رو پاک کنین:
963092
7. save کنین.
(اگه تغییر فرمت به doc. داده بودین به حالت قبل برگردونین)

8. به پوشه ی اصلی برگردین و رامتون رو عین حالت اول zip کنین.

حل شد.

موفق باشید.

sooski
23-04-2015, 23:07
با سلام
من زمانی که با استوک ریکاوری دارم فایل اپدیت رو که بصورت ota دانلود شده رو گوشی نصب میکنم با این ارور مواجه میشم.
یعنی فایل اپدیت شده تو کش موجوده.
نمیدونم چطور میتونم اونو پیدا و اکسترکتش کنم.لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر

akahroba
23-04-2015, 23:18
با سلام
من زمانی که با استوک ریکاوری دارم فایل اپدیت رو که بصورت ota دانلود شده رو گوشی نصب میکنم با این ارور مواجه میشم.
یعنی فایل اپدیت شده تو کش موجوده.
نمیدونم چطور میتونم اونو پیدا و اکسترکتش کنم.لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر
بفرمایین رامتون چیه. رام استوک روت شده دارین؟

sooski
24-04-2015, 20:50
بله.رامم استوک روت شده هست. ولی ریکاوریم هم استوک هست.
البته با supersu انروتشم کردم یعنی رامم الان 4.1.2 استوک هست و آنروت.ولی بازم فایل اپدیت دانلود شده نصب نمیشه و ارور میده

akahroba
24-04-2015, 20:57
بله.رامم استوک روت شده هست. ولی ریکاوریم هم استوک هست.
البته با supersu انروتشم کردم یعنی رامم الان 4.1.2 استوک هست و آنروت.ولی بازم فایل اپدیت دانلود شده نصب نمیشه و ارور میده
فایده نداره. این آپدیت که نیخوای نصب کنی کیت کته. یعنی کل سیستم عامل قراره ارتقا پیدا کنه. به کوچکترین دستکاری سیستمی گیر میده. شما اگه رام جلی بین رو داری دوباره فلش کن و آپدیت کن اگه نداری رام کیت کت رو بگیر و فلش کن و خلاص. دومی بهتره ولی حجمی که باید دانلود کنی تقریبا دوبرابره. همه جور اطلاعات هم تو بخش هست. از لینک رام تا آموزش فلش.

sooski
25-04-2015, 20:49
با تشکر از شما
راستی این رام کیت کتو بهتره که 4 فایلشو بریزم یا تک فایلشو؟
مرسی

akahroba
25-04-2015, 21:30
با تشکر از شما
راستی این رام کیت کتو بهتره که 4 فایلشو بریزم یا تک فایلشو؟
مرسی
چهار فایله دیگه کدومه؟!
یه فایل kdz هست فقط شامل همه چی.

MEXX
19-07-2015, 18:42
سلام
خیلی از دوستان هنگام فلش رام دچار ارور status 7 میشن و دچار سردرگمی
اینجا قصد دارم راه حلش رو آموزش بدم.

اول از همه باید حواستون باشه از آخرین ورژن ریکاوری استفاده کنید. این مورد به خصوص وقتی پای کیت کت در میونه خیلی اهمیت داره چون کیت کت permission های خاصی رو در updater می طلبه پس قبل از هرچیز از به روز بودن ریکاوریتون مطمئن شین.

و اما اگه ورژن جدیدتری نیست;
آموزش خلاصی از این ارور:

1. رامتون رو اکسترکت کنید. (مثلا با 7z)

2. به این مسیر برین: META_INF > COM > GOOGLE > ANDROID

3. در اینجا فایل updater-script رو پیدا خواهید کرد.

4. با استفاده از برنامه ی notepad++ بازش کنید ترجیحا و یا اگه ندارین فرمت فایل رو با rename کردین به doc. تغییر بدین و با word بازش کنین.

5. فایل رو باز کنید.

6. خطوط زیر که از assert تا ویرگول نقطه هست رو پاک کنین:
963092
7. save کنین.
(اگه تغییر فرمت به doc. داده بودین به حالت قبل برگردونین)

8. به پوشه ی اصلی برگردین و رامتون رو عین حالت اول zip کنین.

حل شد.

موفق باشید.

عباس جان فقط یه سوال باید رام استوک کیت کت رو از زیپ درش بیاریم ؟ یا اینکه مثلا CM GEE11 رو ؟ چون من میام CM GEE11 رو نصب میکنم ولی هر کار میکنم که ریکاوری پیشرفته TWRP 2.7.8 که آخرین ورژنشه نصب کنم نصب نمیشه هی ارور دیتا مدیا میده . ممنون میشم اینو درست حالیم کنی

akahroba
19-07-2015, 19:20
عباس جان فقط یه سوال باید رام استوک کیت کت رو از زیپ درش بیاریم ؟ یا اینکه مثلا CM GEE11 رو ؟ چون من میام CM GEE11 رو نصب میکنم ولی هر کار میکنم که ریکاوری پیشرفته TWRP 2.7.8 که آخرین ورژنشه نصب کنم نصب نمیشه هی ارور دیتا مدیا میده . ممنون میشم اینو درست حالیم کنی
ورژن geehrc از ریکاوری twrp رو نصب میکنی دیگه؟
والا من دیگه هرچی بلد بودم گفتم. رام استوک که اصلا زیپ نیست!
اونم با winrar نیازی به extract نیست. فقط ادیت کن. Save کن. بعد پیغام winrar رو اوکی کن و yes بزن.

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

ehsanbehrooz
21-08-2015, 00:11
سلام
دوستان من هرکاری بگی کردم اما بازم ارور status7 میده
ریکاوری هم از fraage نصب کردم cwm 6.0.4.7هست
چیکار کنم؟

akahroba
21-08-2015, 00:53
سلام
دوستان من هرکاری بگی کردم اما بازم ارور status7 میده
ریکاوری هم از fraage نصب کردم cwm 6.0.4.7هست
چیکار کنم؟
سلام
موقع فلش چی ارور میگیرین؟
احیانا رام geehrc نیست؟
به ریکاوری geehrc نیاز دارین
آخرین ورژن twrp geehrc موجوده تو بخش. فلش کنین حل میشه.

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

ehsanbehrooz
21-08-2015, 10:19
سلام
موقع فلش چی ارور میگیرین؟
احیانا رام geehrc نیست؟
به ریکاوری geehrc نیاز دارین
آخرین ورژن twrp geehrc موجوده تو بخش. فلش کنین حل میشه.

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

دوست من راستش من مبتدی هستم از این اصطلاحات ghrcوgprojوe975 سردرنمیارم آخه مگه همه اینا یه گوشی نیستن؟ رام سیانوژن 12.1 گرفتم تو فایل updater که میخواستم اصلاح کنم میدونم نوشته e975
جسارتا یه توضیح در حد مفهوم این ghrcو... بدین
ممنون

ehsanbehrooz
21-08-2015, 11:23
سلام
موقع فلش چی ارور میگیرین؟
احیانا رام geehrc نیست؟
به ریکاوری geehrc نیاز دارین
آخرین ورژن twrp geehrc موجوده تو بخش. فلش کنین حل میشه.

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

ریکاوری twrp geehrcنصب نشد گفت دستگاهe975و twrp e975آخرین ورژن ریختم با twrp ارور status7 نمیده اما بازم یه ارور دیگه مبنی براینکه نمیتونه نصب کنه میاد

akahroba
21-08-2015, 12:36
ریکاوری twrp geehrcنصب نشد گفت دستگاهe975و twrp e975آخرین ورژن ریختم با twrp ارور status7 نمیده اما بازم یه ارور دیگه مبنی براینکه نمیتونه نصب کنه میاد

آخر نگفتی چی میخوای نصب کنی که ارور میگیری!
شما اون فایل update script رو بذار من واست ویرایش کنم

ehsanbehrooz
21-08-2015, 13:28
آخر نگفتی چی میخوای نصب کنی که ارور میگیری!
شما اون فایل update script رو بذار من واست ویرایش کنم

داداش من میتونی شماره تو بهم بدی سریع تر به نتیجه برسم

Mahdi.Khm
21-08-2015, 13:54
داداش من میتونی شماره تو بهم بدی سریع تر به نتیجه برسم

سلام
شما مراحلی که برای نصب رام کاستوم انجام دادین(مثلا روش نصب ریکاوری،وایپ ها و...)رو به ترتیب بنویسین تا مشکل شناسایی شه(تک تک مراحل)
رامی که میخواین نصب کنین ایا سیانوژن رسمیه؟

ehsanbehrooz
21-08-2015, 14:00
دوستان ظاهرا مشکلم حل آخه دیگه ارور نداد و رام سیانوژن رسمی روش نصب اما بعد از نصب reboot system زدم گوشی خاموش شد و با روشن شدن دوباره همون اول آرم گوگل که پایینش قفل باز هست اومد و بعدش صفحه سیاه شده انگار که خاموشه و چیزی بالا نمیاد
چرا؟

Mahdi.Khm
21-08-2015, 14:07
دوستان ظاهرا مشکلم حل آخه دیگه ارور نداد و رام سیانوژن رسمی روش نصب اما بعد از نصب reboot system زدم گوشی خاموش شد و با روشن شدن دوباره همون اول آرم گوگل که پایینش قفل باز هست اومد و بعدش صفحه سیاه شده انگار که خاموشه و چیزی بالا نمیاد
چرا؟

به هر حال شما تا نگین که از کدوم ریکاوری استفاده کردین و کدوم وایپها رو انجام دادین سخت میشه مشکلو شناسایی کرد.

ehsanbehrooz
21-08-2015, 14:16
به هر حال شما تا نگین که از کدوم ریکاوری استفاده کردین و کدوم وایپها رو انجام دادین سخت میشه مشکلو شناسایی کرد.

سلام
رام از سایت خود سیانوژن به تاریخ 21.8.2015
ریکاوری cwm 6.0.4.7 از طریق freege نصب کردم البته به خاطر مشکلی که داشتم چند مرتبه ای philzوtwrpو مجددا همون cwm ریختم
وقتی وارد ریکاوری شدم اول wipe data بعد wipe cache و بعد wipe dalvik کردم و رفتم install zip و از قسمت sd فایل رام انتخاب کردم و flash شد بعد از اونم reboot sysزدم بعد آرم گوگل که قفل باز پایینشه اومد و صفحه انگار خاموشه, چند دقیقه هم هست که گذاشتم اما چیزی بالا نمیاد

Mahdi.Khm
21-08-2015, 14:28
سلام
رام از سایت خود سیانوژن به تاریخ 21.8.2015
ریکاوری cwm 6.0.4.7 از طریق freege نصب کردم البته به خاطر مشکلی که داشتم چند مرتبه ای philzوtwrpو مجددا همون cwm ریختم
وقتی وارد ریکاوری شدم اول wipe data بعد wipe cache و بعد wipe dalvik کردم و رفتم install zip و از قسمت sd فایل رام انتخاب کردم و flash شد بعد از اونم reboot sysزدم بعد آرم گوگل که قفل باز پایینشه اومد و صفحه انگار خاموشه, چند دقیقه هم هست که گذاشتم اما چیزی بالا نمیاد

خب
اول اینکه این ریکاوری رو نصب کنین
http://www.mediafire.com/download/aan2aj58nrvz0mg/twrp-e975-2.8.7.zip
با این ریکاوری تقریبا همه رام ها نصب میشه.
تو این ریکاوری وایپ های زیر رو انجام بدین و رامو نصب کنین:
کش،دالویک،دیتا،سیستم
هیچ موقع استورج رو وایپ نکنین که خیلی بد میشه.

ehsanbehrooz
21-08-2015, 14:38
خب
اول اینکه این ریکاوری رو نصب کنین
http://www.mediafire.com/download/aan2aj58nrvz0mg/twrp-e975-2.8.7.zip
با این ریکاوری تقریبا همه رام ها نصب میشه.
تو این ریکاوری وایپ های زیر رو انجام بدین و رامو نصب کنین:
کش،دالویک،دیتا،سیستم
هیچ موقع استورج رو وایپ نکنین که خیلی بد میشه.

داداش ریکاوری رو ریختم و رامو فلش کردم آخر فلش کردن یه متن قرمز اومد
Unable mount system
والان همون مشکل صفحه سیاه داره

akahroba
21-08-2015, 20:02
داداش ریکاوری رو ریختم و رامو فلش کردم آخر فلش کردن یه متن قرمز اومد
Unable mount system
والان همون مشکل صفحه سیاه داره

1. با چی روت کردی؟
2. این سیانوژن رو بزن: http://dl.kevinjoa.club/cm/geehrc-bricked/

ehsanbehrooz
23-08-2015, 09:55
1. با چی روت کردی؟
2. این سیانوژن رو بزن: http://dl.kevinjoa.club/cm/geehrc-bricked/

آقا قربون محبتت زدم حل شد
خیلی خوب شد

ehsanbehrooz
23-08-2015, 14:26
1. با چی روت کردی؟
2. این سیانوژن رو بزن: http://dl.kevinjoa.club/cm/geehrc-bricked/

داداش تا الان كه از اين رام استفاده كردم دوتا مشكل ديدم
اولي كه حالا خيلي مهم نيست گوشي كه ميچرخوني صفحه نميچرخه با اينكه حالت Auto rotate فعال هست
و دومي كه خيليل مهمه ، چه زنگ بزنم و چه بهم زنگ بزنن وقتي وصل ميكنم نه صدا مياد نه صدا ميره
زدم Update شه كه نوشت آپديت جديد نداره
چاره چيه؟
شما كه استاديد تو زمينه رام خودت از چي استفاده ميكني كه خيليل راضي هستي كه منم از اون رام استفاده منم؟

akahroba
24-08-2015, 00:36
داداش تا الان كه از اين رام استفاده كردم دوتا مشكل ديدم
اولي كه حالا خيلي مهم نيست گوشي كه ميچرخوني صفحه نميچرخه با اينكه حالت Auto rotate فعال هست
و دومي كه خيليل مهمه ، چه زنگ بزنم و چه بهم زنگ بزنن وقتي وصل ميكنم نه صدا مياد نه صدا ميره
زدم Update شه كه نوشت آپديت جديد نداره
چاره چيه؟
شما كه استاديد تو زمينه رام خودت از چي استفاده ميكني كه خيليل راضي هستي كه منم از اون رام استفاده منم؟
مشکل اول بخاطر geehrc بودنه. تو این رام ها برای اینکه سنسورها کار کنن اول باید یه رام cm11 gee فلش کنی بعد لالیپاپ geehrc
مورد دوم عجیبه. مشکل صدا نباید وجود داشته باشه.
من تقریبا همه ی رام ها رو امتحان کردم ولی همیشه آخرش برگشتم به همین اسلینگ ویرایش خودم

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

ehsanbehrooz
24-08-2015, 08:08
مشکل اول بخاطر geehrc بودنه. تو این رام ها برای اینکه سنسورها کار کنن اول باید یه رام cm11 gee فلش کنی بعد لالیپاپ geehrc
مورد دوم عجیبه. مشکل صدا نباید وجود داشته باشه.
من تقریبا همه ی رام ها رو امتحان کردم ولی همیشه آخرش برگشتم به همین اسلینگ ویرایش خودم

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

عباس جان ممنون از محبتت
میتونی داداش یه شماره یا هرچی که با برنامه های شبکه های مجازی در ارتباط باشیم بهم بدی
ممنونت میشم

adel_mansouri
24-08-2015, 08:56
سلام
دوستان من هرکاری بگی کردم اما بازم ارور status7 میده
ریکاوری هم از fraage نصب کردم cwm 6.0.4.7هست
چیکار کنم؟
سلام به عنوان ی توسعه دهنده میگم که اسکریپ نصب ی رام دیگه را با این رام عوض کنی
با تشکر

فرستاده شده از HTC One mini 2ِ من با Tapatalk