PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : MultiROM (داشتن چند رام همزمان در اپتیموس جی)



akahroba
11-05-2014, 22:50
با سلام
دوستان همونطور که از عنوان تاپیک برمیاد (و البته ترجمه ی زیبای بنده : چندرامگی! :4:) در اپتیموس جی امکان نصب و داشتن همزمان چند رام وجود داره. مثل حالتی که در کامپیوترتون چند تا ویندوز نصب میکنین و موقع بوت یکی رو انتخاب میکنین یا اگه دست نزنین خودش با اولی بالا میاد.اینم دقیقا همون حالته.

تا هرچندتا رام بخواین میتونین نصب کنین خرجش فقط اشغال فضا روی حافظتونه که به نسبت حجم رامی که نصب میکنین متفاوته.

پیش نیازها:

- روت
- بوت لودر آنلاک شده

آموزش گام به گام:

1. این ریکاوری رو دانلود و نصب کنید. توجه کنید که این ریکاوری ماد شده ی TWRP هستش. به روش های مختلف میتونید اقدام به نصبش کنید. برای روش های دیگه فایل img رو هم قرار میدم که هرکی هرجور دوست داشت نصبش کنه.
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/usH0ISyte_/twrp-2.7-.0-mr-geehrc-.zip

با فرمت img:
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/k6nuzVJsNJ/twrp-2.7-.0-mr-geehrc-.rar
2. بعد از نصب به ریکاوری ریبوت کنید و وارد قسمت advanced بشین و اگه اونجا گزینه ی multiROM رو دیدین بدونین که همه چی درسته.

3. حالا از ریکاوری خیلی ساده این فایل رو نصب کنید (وایپ هم نمیخواد) :
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/-VMlG0YG4k/multirom-20140409-v22-unofficial-geehrc.zip

شوکه نشین اگه موقع نصب گوشی ریستارت شد. خودش برمیگرده به ریکاوری


آپشن های MultiROM:

- Add ROM : اینجا رامتون با فرمت zip رو نصب میکنین
- ROM List : لیست رام های ثانوی شما
- inject boot.img : اگه قصد فلش کردن کرنلی محتوی boot.img دارین باید از این آپشن استفاده کنین در غیر این صورت مالتی رام میپره.
- inject curr : بوت سکتور. به نفعتونه کاریش نداشته باشین :4:
- settings : تنظیمات

در بخش Boot selector :

- Internal : لیست رام های نصب شده (اصلی و ثانوی)
- USB : هیچی
- Misc : تنظیمات جزئی
- Boot : رام رو انتخاب میکنین و این دکمه رو برای شروع فشار میدین.
- Easter Egg : بیخیالش :4:

تموم شد و رفت.

حالا یه سری پرسش و پاسخ

چه جوری استفادش کنم؟

هیچی، ریستارت میکنین و بوت لوگو ظاهر میشه. 5 ثانیه شمارش معکوس دارین اگه تاچکنین صفحه رو میتونین رامتون رو انتخاب کنین اگه نه با رام اصلی بالا میاد. (مثل کامپیوتر دیگه)

رام قبلیم چی میشه؟

سر جاشه و در واقع رام اصلیتون همون رامه و میتونین استفاده کنین.

چه جوری رام اضافه کنم؟

وارد ریکاوری بشین و Advanced و MultiROM و بعدشم Add ROM. رامتونو انتخاب و نصب کنین و به لیست رام های هنگام بوت اضافه میشه.

Gapps و Kernel و zip های دیگه رو چه جوری نصب کنم؟

واسه رام اصلی (Primary) که همون مثل قبل. اما واسه رام های ثانوی (secondary) تشریف میبرین advanced بعد MultiROM بعد List ROM و بعد رامی رو که میخواین روش چیزی نصب کنین رو انتخاب میکنین و بعد آپشن های Flash Zip و Wipe و Side load و چند گزینه ی دیگه جلوتون خواهد بود.

دیگه چه خبر؟ :4:

هه هه هه دیگه اینکه میتونید رام اصلی رو با ثانوی SWAP یا جا به جا کنید و delete و rename و کارهای دیگه ...




توجه: برای اینکه درست کار کنه، کرنل رام اصلی باید kexec-hardboot enabled باشه. کرنل F93 AOSP این قابلیت رو داره. پس اگه کرنل رام اصلیتون بر پایه ی Gproj باشه جواب نخواهید گرفت. ثانوی مهم نیست.




پست اختصاصی، کپی بدون ذکر منبع و نویسنده ممنوع!

meshk
12-05-2014, 11:43
عاغا دمت گرم من اوندموقع اس 3 داشتم میتونستم اینطوری 2 تا رام نصب کنم همیشم رام اصلیم استوک بود و رام دومم سیانوژن 4.4.2 بود , خدا خیرت بده برای این آموزش , دستت درد نکنه . واقعا اگه من جای مدیران بودم حتما به این فعالیت شما مدال اهدا میکردم

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

akahroba
12-05-2014, 12:03
عاغا دمت گرم من اوندموقع اس 3 داشتم میتونستم اینطوری 2 تا رام نصب کنم همیشم رام اصلیم استوک بود و رام دومم سیانوژن 4.4.2 بود , خدا خیرت بده برای این آموزش , دستت درد نکنه . واقعا اگه من جای مدیران بودم حتما به این فعالیت شما مدال اهدا میکردم

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

فدایی داری پارساجان. ساپورت دولوپری این گوشی مثال زدنیه. جی پرو و مخصوصا جی2 به گرد پاش هم نمیرسن در این زمینه. منتها فعالیت لازمه تا این قابلیت ها معرفی بشه. کاربر معمولی که زبانش خوب نیست و خبر از سایت های خارجی نداره میاد میبینه بخش خالیه فکر میکنه این گوشی ساپورت نداره. خودت میدونی اونقدر رام کوک شده و نوشته شده و پورت شده و... هست که کاربر میتونه از روزی که گوشی رو میخره تا چند سال ماهی یه رام بریزه و حالشو ببره. متاسفانه من تقریبا تو معرفی و به روز نگه داشتن این همه دست تنهام.

meshk
12-05-2014, 12:06
فدایی داری پارساجان. ساپورت دولوپری این گوشی مثال زدنیه. جی پرو و مخصوصا جی2 به گرد پاش هم نمیرسن در این زمینه. منتها فعالیت لازمه تا این قابلیت ها معرفی بشه. کاربر معمولی که زبانش خوب نیست و خبر از سایت های خارجی نداره میاد میبینه بخش خالیه فکر میکنه این گوشی ساپورت نداره. خودت میدونی اونقدر رام کوک شده و نوشته شده و پورت شده و... هست که کاربر میتونه از روزی که گوشی رو میخره تا چند سال ماهی یه رام بریزه و حالشو ببره. متاسفانه من تقریبا تو معرفی و به روز نگه داشتن این همه دست تنهام.

من که شرمندتم بخدا باورکن من از بس گرفتارم به محض اینکه دستم خالی میشه سعی میکنم کمکی ازم بر میاد انجام بدم , خودتم شاهدی , انشالا بچه ها هم دست به دست هم بدن و یه فعالیتی بکنن اینجا خیلی آباد میشه, انشالا که موفق و پیروز باشی همیشه

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

imanit1
20-08-2014, 10:05
دوست عزیز دستت دردنکنه ، عالیه
من همه کارها رو انجام دادم ولی تو بوت رام دوم نمیره
خطا در بوت شدن میده ، میگه این رام با کرنل سازگار نیست
چیکار باید کنم ؟

akahroba
14-09-2014, 15:05
http://xep.8800.org/e957/multirom/v28/multirom-20140912-v28-UNOFFICIAL-e975.zip

Mahdi.Khm
24-12-2014, 17:48
http://xep.8800.org/e957/multirom/v28/multirom-20140912-v28-UNOFFICIAL-e975.zip

اقا عباس اگه رام اصلیم کیت کت استوک باشه و من از این روش استفاده کنم بعدش میتونم هر رامی که بخوام رو نصب کنم؟

akahroba
24-12-2014, 21:17
اقا عباس اگه رام اصلیم کیت کت استوک باشه و من از این روش استفاده کنم بعدش میتونم هر رامی که بخوام رو نصب کنم؟

اول بگم که از این آپدیت 28 استفاده نکن. مشکل داره. با همون پست یک پیش برو. دوم هم اینکه نه. نمیشه. کرنل شما باید kexec- hardboot داشته باشه که کرنل استوک نداره. واسه سایر کرنل ها هم به مشخصات کرنل مورد استفادتون مراجعه کنید.

Mahdi.Khm
24-12-2014, 21:34
اول بگم که از این آپدیت 28 استفاده نکن. مشکل داره. با همون پست یک پیش برو. دوم هم اینکه نه. نمیشه. کرنل شما باید kexec- hardboot داشته باشه که کرنل استوک نداره. واسه سایر کرنل ها هم به مشخصات کرنل مورد استفادتون مراجعه کنید.

من الان رو رام cm12) kevin) همین ورژن 28 رو فلش زدم پس برم قبلی رو از ریکاوری نصب کنم حله دیگه؟؟
ممنون

akahroba
24-12-2014, 22:36
من الان رو رام cm12) kevin) همین ورژن 28 رو فلش زدم پس برم قبلی رو از ریکاوری نصب کنم حله دیگه؟؟
ممنون

آره برو رو قبلی. همین رام kevin رو میتونی واسه primary قرار بدی. رام های بعدیت مهم نیست kexec-hardreboot enabled باشن. فقط primary یا اصلی مهمه.

raoufm2
18-01-2015, 01:19
سلام من این ریکاوری رو روی رام اصلی خاورمیانه فلش کردم همه چی درست بدون مشکل اجرا شد.. ولی نمیتونم رام cm12 رو بعنوان رام دوم فلش کنم !! چرا نمیشه؟ فیلد میده همش akahroba

akahroba
18-01-2015, 01:24
سلام من این ریکاوری رو روی رام اصلی خاورمیانه فلش کردم همه چی درست بدون مشکل اجرا شد.. ولی نمیتونم رام cm12 رو بعنوان رام دوم فلش کنم !! چرا نمیشه؟ فیلد میده همش akahroba
متاسفانه لالیپاپ هنوز با مالتی رام سازگار نشده یا درواقع برعکس!

raoufm2
18-01-2015, 01:29
متاسفانه لالیپاپ هنوز با مالتی رام سازگار نشده یا درواقع برعکس!

خب Sling نصب نمیشه با مالتی رام .. چ رامی نصب کنم پس .. اصلا به چ دردی میخوره این :022:

akahroba
18-01-2015, 01:31
خب Sling نصب نمیشه با مالتی رام .. چ رامی نصب کنم پس .. اصلا به چ دردی میخوره این :022:
اولا که شما چه جوری رام اصلی رو به عنوان رام primary قرار دادی؟ کرنل استوک که kexec hard reboot نداره، مگه اینکه کرنل کاستوم زده باشی. دوما اسلینگ بعنوان رام secondary میشه چرا نشه

akahroba
18-01-2015, 13:03
خب Sling نصب نمیشه با مالتی رام .. چ رامی نصب کنم پس .. اصلا به چ دردی میخوره این :022:

آپدیت اومد :4: دارم آپلود میکنم. ریکاوری twrp 2.8.4 با مالتی رام جدید ورژن 30 سازگار با لالیپاپ :4:

akahroba
18-01-2015, 14:11
twrp 2.8.4 ورژن مخصوص مالتی رام: https://www.mediafire.com/?mhmir3dmm477adt
منوی بوت مالتی رام:https://www.mediafire.com/?ik7jcttm8c48zcw

حالشو ببرین:as:

Mahdi.Khm
18-01-2015, 16:09
دوما اسلینگ بعنوان رام secondary میشه چرا نشه
مگه اسلینگ رو میشه به عنوان رام secondary نصب کرد؟؟؟ چون اسلینگ ریکاوری خودش رو فلش میزنه

akahroba
18-01-2015, 21:40
مگه اسلینگ رو میشه به عنوان رام secondary نصب کرد؟؟؟ چون اسلینگ ریکاوری خودش رو فلش میزنه

sling ویرایش توماس اینجوری نیست.

raoufm2
19-01-2015, 00:45
sling ویرایش توماس اینجوری نیست.

اینی که من دارم هر ریکاوری یا بوتی نصب کنم بعد اینکه sling نصب شد ریکاوری با بوت خودشو نصب میکنه.. خیلی دوس دارم رام sling با cm12 با رام اصلی خود گوشی رو باهم داشته باشم!! راهی هست؟؟

akahroba
19-01-2015, 00:48
اینی که من دارم هر ریکاوری یا بوتی نصب کنم بعد اینکه sling نصب شد ریکاوری با بوت خودشو نصب میکنه.. خیلی دوس دارم رام sling با cm12 با رام اصلی خود گوشی رو باهم داشته باشم!! راهی هست؟؟
خب مال توماس بزرگترین خوبیش همینه دیگه. ریکاوری و بوتلودر رو حذف کرده که این اتفاقا نیوفته.
شما cm12 کوین رو به عنوان رام primary با این مالتی بوت بزن. بعد هر رامی خواستی رو به عنوان رام های بعدی نصب کن طبق آموزش پست اول.

raoufm2
08-02-2015, 16:55
اون رامEuphoria OSکه پیشنهاد دادی رو نصب کردم این ریکاوری با فایلشم نصب کردم .
فقط یه سوال چطوری بعنوان رام اصلی بزارمش؟ بعدش میخام ARTMOD نصب کنم. میشه دیگه؟اره؟ akahroba

raoufm2
08-02-2015, 17:38
اون رامEuphoria OSکه پیشنهاد دادی رو نصب کردم این ریکاوری با فایلشم نصب کردم .
فقط یه سوال چطوری بعنوان رام اصلی بزارمش؟ بعدش میخام ARTMOD نصب کنم. میشه دیگه؟اره؟ akahroba

ادد رام رو زدم اول یه چندتا اخطار داد ولی مراحلش اومد بنظر رام (ARTMOD ) نصب شد. ریبوت که کردم اولش که صفحه مولتی رام میاد ARTMOD اضافه شده ولی وقتی انتخابش میکنم که با اون بالا بیاد. میره داخل Euphoria OS

akahroba
09-02-2015, 00:06
ادد رام رو زدم اول یه چندتا اخطار داد ولی مراحلش اومد بنظر رام (ARTMOD ) نصب شد. ریبوت که کردم اولش که صفحه مولتی رام میاد ARTMOD اضافه شده ولی وقتی انتخابش میکنم که با اون بالا بیاد. میره داخل Euphoria OS
مشکل اینجاست که شما 1.5 گیگ پارتیشن سیستمی داری. از این مقدار بالغ بر 1.300رو artmod لازم داره. 1.400 به بالا هم نمیتونی بریزی توش. نباس پر شه. اون اخطارها هم داستانش همین بوده.
حالا دو تا راه داری:
1. رام اروپا بزنی که پارتیشن سیستمیت بشه دو گیگ
2. مثل من آرتماد رو ماد کنی. یعنی دست ببری توش و یه سری gapps رو پاک کنی که سبک شه. من با این کار حجم رام رو به کمتر از 840 مگ رسوندم.
به نظرم راه اولو برو و خودتو خلاص کن. بعد میتونم حتی یه رام خفن با بیس پورت کیت کت جی3 هم بهت معرفی کنم بزنی.

raoufm2
09-02-2015, 23:06
مشکل اینجاست که شما 1.5 گیگ پارتیشن سیستمی داری. از این مقدار بالغ بر 1.300رو artmod لازم داره. 1.400 به بالا هم نمیتونی بریزی توش. نباس پر شه. اون اخطارها هم داستانش همین بوده.
حالا دو تا راه داری:
1. رام اروپا بزنی که پارتیشن سیستمیت بشه دو گیگ
2. مثل من آرتماد رو ماد کنی. یعنی دست ببری توش و یه سری gapps رو پاک کنی که سبک شه. من با این کار حجم رام رو به کمتر از 840 مگ رسوندم.
به نظرم راه اولو برو و خودتو خلاص کن. بعد میتونم حتی یه رام خفن با بیس پورت کیت کت جی3 هم بهت معرفی کنم بزنی.

دادا اگه زحمتی نیست این رام اروپا که گفتی رو لینک کن برم دان کنم.
این رام خفن م بی زحمت لینکشو بزار :hi::4:

akahroba
09-02-2015, 23:17
دادا اگه زحمتی نیست این رام اروپا که گفتی رو لینک کن برم دان کنم.
این رام خفن م بی زحمت لینکشو بزار :hi::4:

لینک رام دوگیگ کننده: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW108106432109876543213/E97520A_00.kdz

لینک رام خفن: https://docs.google.com/uc?id=0B9LU9zwJvi5qcVE0Y2NTNGxRSms&export=download

Mahdi.Khm
09-02-2015, 23:48
لینک رام دوگیگ کننده: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW108106432109876543213/E97520A_00.kdz

لینک رام خفن: https://docs.google.com/uc?id=0B9LU9zwJvi5qcVE0Y2NTNGxRSms&export=download

اقا عباس این رام خفن همونی که قبلا گفتین؟ارزش داره برم تو کارش؟

akahroba
09-02-2015, 23:52
اقا عباس این رام خفن همونی که قبلا گفتین؟ارزش داره برم تو کارش؟
بلی. والا این دیگه خود جی3 باید باشه. حتی smart notice و T-action هم داره. یعنی گوشی رو میچرخونی تو برنامه های مختلف واست کارای مختلف میکنه. مثلا تو مسجینگ اس مس رو میخونی میخوای به طرف زنگ بزنی یه حرکت مچ میای طرفو میگیره واست :))

Mahdi.Khm
09-02-2015, 23:57
بلی. والا این دیگه خود جی3 باید باشه. حتی smart notice و T-action هم داره. یعنی گوشی رو میچرخونی تو برنامه های مختلف واست کارای مختلف میکنه. مثلا تو مسجینگ اس مس رو میخونی میخوای به طرف زنگ بزنی یه حرکت مچ میای طرفو میگیره واست :))

باگ ماگ چی داره؟
نحوه نصب خاصی که نداره؟یا نوع ریکاوری؟

akahroba
10-02-2015, 00:01
باگ ماگ چی داره؟
نحوه نصب خاصی که نداره؟یا نوع ریکاوری؟
باگ خاصی فکر نکنم داشته باشه. روی حالت ART نرم افزار دوربین خود گوشی. کار نمیکرده که Xcam که مود شده ی همونه اضافه کرده.
نحوه نصب هم راحته. Aroma installer داره. ریکاوری هم هرچی باشه مشکلی نداره. حتی locked. مثل آخرین ورژن آرتماد میتونی وضعیت بوتلودرتو انتخاب کنی.

raoufm2
10-02-2015, 07:00
باگ ماگ چی داره؟

تنها باگی که تا الان دیدم مشکل دکمه بگ شه برای اجرای dual windw برنامه اجرا نمیشه میاد سریع میره .. برنامه Xposed installr رو نصب کردم بدم برنامه GravityBox
از داخل برنامه GravityBox وظیفه کلید بک روی Expand QuickSettings panel گذاشتم مشکلش حل شد درست کارمیکنه..
اگه باز باگی دیدم خبر میدم

akahroba
10-02-2015, 07:56
تنها باگی که تا الان دیدم مشکل دکمه بگ شه برای اجرای dual windw برنامه اجرا نمیشه میاد سریع میره .. برنامه Xposed installr رو نصب کردم بدم برنامه GravityBox
از داخل برنامه GravityBox وظیفه کلید بک روی Expand QuickSettings panel گذاشتم مشکلش حل شد درست کارمیکنه..
اگه باز باگی دیدم خبر میدم
اون چیز خاصی نیست آرتماد تا ورژن قبل همین مشکلو داشت. فیکسش رو میذارم فلش کن.
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/k_q5kBve6U/backkeysplit.zip

ادیت: تست کردم جواب نداد.

raoufm2
10-02-2015, 17:46
یه باگ دیگه گزینه یک دستی کیبورد کار نمیکنه نه تو حالت عمودی نه افقی فقط برای تابپ کردن(یک دستی برای شماره گیری مشکلی نداره. ) یچیز دیگه که نمیشه بهش گفت مشکل ولی Eco mode رو از داخل گزینه های pin saver کم کردن. تنها جایی که بشه Eco رو روشن کردن از نوار بالای اعلانات.

akahroba
10-02-2015, 21:46
یه باگ دیگه گزینه یک دستی کیبورد کار نمیکنه نه تو حالت عمودی نه افقی فقط برای تابپ کردن(یک دستی برای شماره گیری مشکلی نداره. ) یچیز دیگه که نمیشه بهش گفت مشکل ولی Eco mode رو از داخل گزینه های pin saver کم کردن. تنها جایی که بشه Eco رو روشن کردن از نوار بالای اعلانات.
آقا ولش کن برو اسلینگ آپدیت داده. ورژن 3.3.01 به صورت OTA. هم کیبورد با ردیف عدد رو اضافه کرده هم T-action

raoufm2
10-02-2015, 22:04
آقا ولش کن برو اسلینگ آپدیت داده. ورژن 3.3.01 به صورت OTA. هم کیبورد با ردیف عدد رو اضافه کرده هم T-action

:4::4::4::4::4: چشم
تازه ولوم بالا پایین رو باهم بگیری باید بره داخل یاداشت سزیع اونم کار نمیکرد :ag:
ولی رام رونی ه :)

akahroba
10-02-2015, 22:30
:4::4::4::4::4: چشم
تازه ولوم بالا پایین رو باهم بگیری باید بره داخل یاداشت سزیع اونم کار نمیکرد :ag:
ولی رام رونی ه :)

اون بخاطر بیس رام هست که پورت جی3 یا همون gee3 که تو بخش هسته.
ولی انصافا فلش زدن به رام دوگیگ کننده از اوجب واجباته! من نمیدونم چطور ممکنه ولی این رام رسما بالای 500 مگ از حافظه ی گوشی رو آزاد میکنه. یعنی بدون اینکه از هیچ پارتیشنی ذره ای کم بشه به پارتیشن سیستمی بیش از 500 مگ اضافه میشه. خودتون میتونین برنامه ی free space رو از گوگل پلی بگیرین و قبل و بعد از استفاده از این رام چک کنین. حیلی جالبه. راضی ام ازش :4:

raoufm2
10-02-2015, 22:47
اسلینگ اگه همین رونی رو داشت عالی میشد.
بازم ممنون بخاطر زحمت های که کشیدی .
خدا کنه برنامه نویس ها بتونن اندروید پنجی که برای G3 خودت شرکت الجی با استایل جی 3 داده رو برای گوشی ما پورت کنن عالی ترم میشه