PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال: مشکل در بالا اومن سیستم عامل گوشی MOZART



ehsan6239
27-05-2014, 11:58
سلام دوستان گوشی من وقتی روشنش میکنم ارم اچ تی سی برا چند ثانیه نشون داده میشه و بعد ریست میشه و همینطور تکرار میشه تا باتری رو بکشم
قسمت شارژر یو اس بی هم متاسفانه خراب شده نمیتونم رام نصب کنم سوالم این هست که مشکل از چی میتونه باشه نرم افزاری یا سخت افزاری اگه سخت افزاری هست کدوم قطعه ممکنه مشکل داشته باشه چقدر هزینه باید کنم تا درست شه ؟
ایا ادرسی دارید که سوکت شارژ گوشی رو بفروشه ؟
سوال بعد اینکه رام روی گوشی نصب هست یا روی اون مموری داخل گوشی ؟ اون مموری چقدر مهم هست اگه نباشه گوشی بالا میاد ؟ میشه از میکرو اس دی معمولی بازار بجای مموری اصلی خودش استفاده کرد و انداخت روش؟

خواهش میکنم به تمام سوالات پاسخ کامل بدید واجبه.:ak:
ممنون :df:

ehsan6239
28-05-2014, 17:11
سلام دوستان گوشی من وقتی روشنش میکنم ارم اچ تی سی برا چند ثانیه نشون داده میشه و بعد ریست میشه و همینطور تکرار میشه تا باتری رو بکشم
قسمت شارژر یو اس بی هم متاسفانه خراب شده نمیتونم رام نصب کنم سوالم این هست که مشکل از چی میتونه باشه نرم افزاری یا سخت افزاری اگه سخت افزاری هست کدوم قطعه ممکنه مشکل داشته باشه چقدر هزینه باید کنم تا درست شه ؟
ایا ادرسی دارید که سوکت شارژ گوشی رو بفروشه ؟
سوال بعد اینکه رام روی گوشی نصب هست یا روی اون مموری داخل گوشی ؟ اون مموری چقدر مهم هست اگه نباشه گوشی بالا میاد ؟ میشه از میکرو اس دی معمولی بازار بجای مموری اصلی خودش استفاده کرد و انداخت روش؟

خواهش میکنم به تمام سوالات پاسخ کامل بدید واجبه.:ak:
ممنون :df:

در انتظار پاسخ دوستان . . .

EsyMankan
28-05-2014, 22:55
سلام دوستان گوشی من وقتی روشنش میکنم ارم اچ تی سی برا چند ثانیه نشون داده میشه و بعد ریست میشه و همینطور تکرار میشه تا باتری رو بکشم
قسمت شارژر یو اس بی هم متاسفانه خراب شده نمیتونم رام نصب کنم سوالم این هست که مشکل از چی میتونه باشه نرم افزاری یا سخت افزاری اگه سخت افزاری هست کدوم قطعه ممکنه مشکل داشته باشه چقدر هزینه باید کنم تا درست شه ؟ 2تا کلید ولووم رو بگیر و پاور بزن یه صفحه سفید میاد که نوشته آبی داره 2بار کلید ولوم پایین رو بزن ریست میشه
ایا ادرسی دارید که سوکت شارژ گوشی رو بفروشه ؟ اکثر تعمیراتی ها باید داشته باشن
سوال بعد اینکه رام روی گوشی نصب هست یا روی اون مموری داخل گوشی ؟ اون مموری چقدر مهم هست اگه نباشه گوشی بالا میاد ؟ میشه از میکرو اس دی معمولی بازار بجای مموری اصلی خودش استفاده کرد و انداخت روش؟ روی مموری نصب هست اگر مموری نباشه گوشی بالا نمیاد میتونید از میکرو مارک سندیسک کلاس 10 استفاده کنید

خواهش میکنم به تمام سوالات پاسخ کامل بدید واجبه.:ak:
ممنون :df:

موفق باشی

ehsan6239
29-05-2014, 18:50
موفق باشی
صفحه سفید میاد دکمه ولوم پایین هم میزنم بعد سه ثانیه پیغام ریست شدن گوشی موفقیت امیز بود رو میده دوباره که ولووم پایین رو میزنم ریست میشه و دوبار ارم اچ تی سی میاد بعد دوباره ریاستارت میشه.

حتما باید مارک سندیسک کلاس 10 باشه ؟ مثلا اگه سلیکون پاور کلاس 10 باشه چی ؟ چند گیگ باشه ؟؟؟ الان روش یک میکرو سند دیسک 16 گیگ کلاس 4 هست که با کامپیوتر فرمت نمیشه هست . خوبه ؟

EsyMankan
29-05-2014, 21:15
صفحه سفید میاد دکمه ولوم پایین هم میزنم بعد سه ثانیه پیغام ریست شدن گوشی موفقیت امیز بود رو میده دوباره که ولووم پایین رو میزنم ریست میشه و دوبار ارم اچ تی سی میاد بعد دوباره ریاستارت میشه.

حتما باید مارک سندیسک کلاس 10 باشه ؟ مثلا اگه سلیکون پاور کلاس 10 باشه چی ؟ چند گیگ باشه ؟؟؟ الان روش یک میکرو سند دیسک 16 گیگ کلاس 4 هست که با کامپیوتر فرمت نمیشه هست . خوبه ؟

من چندتا مارک تست کردم سندیسک بهتر از همه جواب داد کلاس 10 بذارید چون اکثر جنس های بازاری سرعت خوبی ندارند
مموری که رو خودش هست رو میتونی با گوشی هایی مثل 5800 - n82 - n97 خلاصه گوشی های سیمبین که مموری میخورن میتونی فرمت کنی
در نحایت اگه سیستم بالا نیومد باید یه بار فلش بزنید

ehsan6239
30-05-2014, 10:32
من چندتا مارک تست کردم سندیسک بهتر از همه جواب داد کلاس 10 بذارید چون اکثر جنس های بازاری سرعت خوبی ندارند
مموری که رو خودش هست رو میتونی با گوشی هایی مثل 5800 - n82 - n97 خلاصه گوشی های سیمبین که مموری میخورن میتونی فرمت کنی
در نحایت اگه سیستم بالا نیومد باید یه بار فلش بزنید

پس خیالم راحت باشه که مشکل سخت افزاری نداره و با فلش حل میشه.

فعلا فقط باید به دنبال سوکت شارژش بگردم.
منظور از فلش کردن همین نصب ویندوز فون هست که اموزشش موجوده توسایتا ؟
سوال اخر مموری چند گیگ باشه ؟ الان 16 گیگ هست اگه یه 8 گیگ بگیرم مشکل پیش نمیاد ؟
ببخشید زیاد سوال میپرسم.

Artanik
30-05-2014, 11:19
سوال اخر مموری چند گیگ باشه ؟ الان 16 گیگ هست اگه یه 8 گیگ بگیرم مشکل پیش نمیاد ؟
ببخشید زیاد سوال میپرسم.

کل مموری گوشی همون ۱۶ گیگ هست. اگه کمتر بگیرید حافظه کمتری در دسترستون میمونه.