PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انلاک و از کار افتادن Fingerprint Sensor



™MoHaMaD
06-06-2014, 20:41
سلام به همگی




در این تابیک به روشهای فعال کردن Fingerprint Sensor بعد انلاک و مباحث مربوط به این مشکل برداخته خواهد شد





دیدگاه شخصی:

واقعا منطقی میباشد. اثر انگشت مانند یک کلمه عبور منحصر به فرد است که نمیتوان آنرا تغییر داد. HTC محتاطانه هر کاری را برای حفاظت از رمز عبور انجام می دهد.

دیدگاه فنی:

من قبول دارم که پارتیشن ZT لاک بودن ، آنلاک بودن و یا لاک مجدد گوشی را چک میکند. در کل هر چیزی بغیر از لاک کردن نیز باعث میشود که اسکنر اثر انگشت غیرفعال شود.

بنظرم دو راه برای فعالسازی دوباره حسگر اثر انگشت وجود دارد:

1.ریلاک مجدد و نصب رام رسمی مناسب با cidشما ( RUU برای 401 موجود نیست )

2.هکس پارتیشن TX را تغییر دهید ( برای پاک کردن چکر آنلاک ، لاک ، لاک مجدد)

روش اول به احتمال زیاد نیازمند فلش کردن ریکاوری استوک از طریق فست بوت قبل از لاک مجدد است.
روش دوم نیز نیازمند s-off می باشد تا عمل کنید زیرا نوشتن mmcblk0p با S-on بعید بنظر میرسد.

من به هیچ عنوان کارشناس HBoot یا TZ نیستم لذا امکان دارد اشتباه کنم اما اکنون نحوه کار با آنرا میدانم.
میدانم که اگر پیغام هشدار در این موضوعات دریافت کنم در واقع به این معناست که آنلاک کردن با HTC Dev method حسگر اثر انگشت را غیرفعال میکند.


*****************************************


بعد از انلاک Fingerprint Sensor از کار میفته
بعد از روت tampered banner اضافه خواهد شد
هر دوی این مشکلات راه حل دارن و نیازمند soff (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=317522)




منبع (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2509206)

™MoHaMaD
06-06-2014, 20:46
فعال کردن Fingerprint بعد از انلاک

این موضوع به شما اجازه میدهد که بوتلودر خود را بدون htc dev باز کنید یا اجازه میدهد
که علامت hboot خود را تغییر دهید از حالت لاک یا ریلاک به حالت اصلی.



مزایا:

بدون مشکل با htcdev،نماد ها و کد های آنلاک
نفرستان اطلاعات شخصی به HTC
توانیی بازگشت به حال اصلی بدون هیچگونه آثار یا سوابق که نشان دهد بوتلودر شما باز شده است


دستورات رو باید در حالت روشن و با زدن تیک usb debugign بر روی گوشی تایپ کنید .


نیازمندی ها:

soff
root


توجه:

این روش بر روی گوشیهای S on کار نمیکند و برای انلاک هم نیست


دانلود miniadb
(https://www.dropbox.com/s/sp0wcuymlc9ap4q/miniadb_v1031.rar)

cmd باز کنید و دستورات بنویسید ( عکس شماره یک )


LOCK

بعد هر خط اینتر



adb devices
adb shell
su
echo -ne '\x00\x00\x00\x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796
exit
adb reboot bootloader

UNLOCK

بعد هر خط اینتر



adb devices
adb shell
su
echo -ne "HTCU" | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796
exit
adb reboot bootloader


تذکر

اگه خط اخر کار نکرد یه بار cmd ببندید باز کنید دستور بنویسید


adb reboot bootloader


منبع (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=47769994#post47769994)

™MoHaMaD
06-06-2014, 20:50
حل مشکل tampered banner بعد روت


بیش نیاز

Soff
Rott




adb devices
adb shell
su
echo -ne '\x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p7 bs=1 seek=4265988
exit
adb reboot bootloader





تذکر

اگه خط اخر کار نکرد یه بار cmd ببندید باز کنید دستور بنویسید



adb reboot bootloader



منبع (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=47770187#post47770187)

ISA HD7
20-07-2014, 06:07
با سلام
همه اینکارهایی ک گفتین رو انجام دادم ولی اتفاقی نیفتاد
گوشی من s on و آنلاک هستش
اینکه نوشتین lock .... unlock .... یعنی چی ؟
میخوام s off کنم بعد s off باید گوشی ریلاک بشه ؟

Mozilla Firefox
22-07-2014, 19:46
با سلام
همه اینکارهایی ک گفتین رو انجام دادم ولی اتفاقی نیفتاد
گوشی من s on و آنلاک هستش
اینکه نوشتین lock .... unlock .... یعنی چی ؟
میخوام s off کنم بعد s off باید گوشی ریلاک بشه ؟

یعنی قفل و قفل باز !
توضیحات پست 1 کامل هستش با دقت بخونید .

mysam_2006
03-09-2014, 16:27
سلام من گوشیم s-off و انلاک هستش ولی برای فعال کردن اثر انگشت کار نکرد کد ها

tapesh77
04-09-2014, 11:40
سلام من گوشیم s-off و انلاک هستش ولی برای فعال کردن اثر انگشت کار نکرد کد ها
باید گوشی روت باشه .
بنر tempered رو حذف کنید
بعد دستور lock رو اجرا کنید

mysam_2006
04-09-2014, 13:20
باید گوشی حتما لاک باشه یا مشکلی نداره انلاک باشه

tapesh77
04-09-2014, 13:37
باید گوشی حتما لاک باشه یا مشکلی نداره انلاک باشه
اگر لاک باشه که دیگه فینگرپرینت از کار نمیوفته :)
وقتی انلاک باشه با دستور lock پست بالا گوشی لاک میشه و فینگرپرینت راه میفته

t0p0le
05-11-2014, 10:59
سلام دوستان هنوزم هیچ راهی برای آنلاک کردن بدون اینکه گوشی s-off باشه نیومده؟

mysam_2006
05-11-2014, 11:19
سلام دوستان هنوزم هیچ راهی برای آنلاک کردن بدون اینکه گوشی s-off باشه نیومده؟
نه دوست عزیز

Mozilla Firefox
05-11-2014, 16:34
سلام دوستان هنوزم هیچ راهی برای آنلاک کردن بدون اینکه گوشی s-off باشه نیومده؟

دوست عزیز برای انلاک کردن نیازی به s-off نیستش .

shabebitolu
15-11-2014, 17:31
سلام
دوستان عزیز

من گوشی رو ریلاک کردم
رام رسمی نصب کردم
کرنل استاک هم نصب کردم.

ولی همچنان سنسور اثر انگشت کار نمی کنه :(
ممنون میشم راهنمایی کنید، میخوام فقط سنسور کارکنه
وروت و انلاک مهم نیست

tapesh77
15-11-2014, 19:04
سلام
دوستان عزیز

من گوشی رو ریلاک کردم
رام رسمی نصب کردم
کرنل استاک هم نصب کردم.

ولی همچنان سنسور اثر انگشت کار نمی کنه :(
ممنون میشم راهنمایی کنید، میخوام فقط سنسور کارکنه
وروت و انلاک مهم نیست
سلام .
بعد از آنلاک تا زمانی که گوشی رو s off نکنید امکان استفاده از فینگرپرینت نیست !

shabebitolu
16-11-2014, 10:09
سلام .
بعد از آنلاک تا زمانی که گوشی رو s off نکنید امکان استفاده از فینگرپرینت نیست !

دوست عزیزم اس اف نکرده بودم
فقط انلاک کرده بودم،

tapesh77
16-11-2014, 10:11
دوست عزیزم اس اف نکرده بودم :ak:
فقط انلاک کرده بودم،
وقتی انلاک کنید حتما باید s off هم کنید ...

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

**hamed**
11-12-2014, 17:29
سلام دوستان من رام nusense دارم اگه بوت لودر رو ببندم مشکلی پیش نمیاد؟
مشخصات گوشی
htc one max روت شده بوت لودر انلاک s-off رام غیر رسمی

drpc
16-12-2014, 23:47
ببخشید بنده گوشیم را انلاک کرده بودم و روت و ریکاوری کاستوم روش نصب کرده بودم و فینگرش کار نمیکرد
الان soff کردم گوشی را و طبق اموزش پست دوم اون قسمت LOCK را انجام دادم و گوشیم الان LOCK شده و soff اما بازم فینگر اسکن کار نمیکن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
تشکر

tapesh77
17-12-2014, 11:38
ببخشید بنده گوشیم را انلاک کرده بودم و روت و ریکاوری کاستوم روش نصب کرده بودم و فینگرش کار نمیکرد
الان soff کردم گوشی را و طبق اموزش پست دوم اون قسمت LOCK را انجام دادم و گوشیم الان LOCK شده و soff اما بازم فینگر اسکن کار نمیکن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
تشکر
باید اول tempered banner رو حذف میکردید .
گوشی رو مجددا انلاک و روت کنید ؛ بنر رو حذف کنید بعد در نهایت دوباره لاک کنید درست میشه .

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

mysam_2006
03-01-2015, 00:44
سلام دوستان من رام nusense دارم اگه بوت لودر رو ببندم مشکلی پیش نمیاد؟
مشخصات گوشی
htc one max روت شده بوت لودر انلاک s-off رام غیر رسمی
نه دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد

mosayeb.rezaei
25-01-2015, 22:36
سلام.من یه one max دارم.انلاک کردم فینگر پرینتش از کار افتاد.حالا هر کاری میکنم s-off نمیشه.رامشم بکاپه.کسی میدونه چکارش باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟//:sign_help::sign_help::sign_help::sign_help::sign_ help::sign_help::sign_help::sign_help::sign_help:

Mozilla Firefox
28-01-2015, 21:06
سلام.من یه one max دارم.انلاک کردم فینگر پرینتش از کار افتاد.حالا هر کاری میکنم s-off نمیشه.رامشم بکاپه.کسی میدونه چکارش باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟//:sign_help::sign_help::sign_help::sign_help::sign_ help::sign_help::sign_help::sign_help::sign_help:

دوست عزیز
خوب نیازی به کار اضافی نیستش مجدد ریلاک کنید حل بشه
در ضمن پست یک رو بخونید خوبه !

**hamed**
29-03-2015, 14:02
سلام اگه هر رام کاستومی روی گوشی نصب کنیم با این روش بوت لودر رو لاک کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ با تشکر

zeia3300
07-05-2015, 07:54
با سلام و خسته نباشید

من گوشیم کلا تو قسمت fast boot گیر کرده و اصلا وارد خود گوشی نمیشه، فکر کنم رامشو پاک کردم، راه حل چیه؟ لطفا راهنماییم کنید، گوشیم htc one maxهست، اطلاعات صفحه گوشیم اینهاست
TAMPERED
RELOCKED
security warning
HBOOT-2.49.0000
RADIO-4T.24.3218.09
OpenDSP-v33.120.274_T6.0829
QSC-
OS-
eMMC-boot 2048MB
Jan 27 2014 ، 19:17:45.0

FASTBOOT

VOL UP> to previous item>
VOL DOWN> to next item>
POWER> to select item>

BOOTLOADER
REBOOT
REBOOT BOOTLOADER
POWER DOWN
لطفا راهنمایی کنید با تشکر

sanagoblin
27-05-2015, 14:34
من ک خیلی گیج شدم
من این راهها رو رفتم ببینین کجاشو اشتباه کردم:
اول ک s off کردم
بعد طبق گفته خودتون سعی کردم اول TAMPERED رو وردارم ولی نمیدونم با اینک تمام مراحلو رفتم باز هم بنر TAMPERED اون بالا و Unlocked هم اون پایینش هست.
بگین از اینجا ب بعد باید چبکار کنم و اگ جایی هم اشتباهی انجام دادم بگین لطفا.
من منتظرم

sanagoblin
03-07-2015, 16:35
من ک خیلی گیج شدم
من این راهها رو رفتم ببینین کجاشو اشتباه کردم:
اول ک s off کردم
بعد طبق گفته خودتون سعی کردم اول TAMPERED رو وردارم ولی نمیدونم با اینک تمام مراحلو رفتم باز هم بنر TAMPERED اون بالا و Unlocked هم اون پایینش هست.
بگین از اینجا ب بعد باید چبکار کنم و اگ جایی هم اشتباهی انجام دادم بگین لطفا.
من منتظرم

مثل اینک هنوزجوابی در کار نیست...
خب من فهمیدم باید قبلش s-off میکردم... ولی وقتی خواستم از طریق rumrunner اونکارو انجام بدم همش خطا میده.... تصویرشو ضمیمه کردم
ورژن Hboot من 2.49.0000
ی جا خوندم ک برا ورژن من قثط sunshine انجام میده ک اونم 25 دلار میگیره!!!!!:ac::ac::ac::ac:
میشه لطفا کمکم کنین
1010837

homman1
04-07-2015, 12:12
مثل اینک هنوزجوابی در کار نیست...
خب من فهمیدم باید قبلش s-off میکردم... ولی وقتی خواستم از طریق rumrunner اونکارو انجام بدم همش خطا میده.... تصویرشو ضمیمه کردم
ورژن Hboot من 2.49.0000
ی جا خوندم ک برا ورژن من قثط sunshine انجام میده ک اونم 25 دلار میگیره!!!!!:ac::ac::ac::ac:
میشه لطفا کمکم کنین
1010837

سلام دوست عزیز
آره متاسفانه اس آف فقط با روش سان شاین امکان پذیر هست که هزینه بردار هست ، آموزشی در مورد همین روش توی بخش آموزشی و ارتقا دهنده M8 گذاشتن دوستان