PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاستوم رام CyanogenMod 11.0



_Behrooz_
11-06-2014, 17:44
به نام خدا


هر گونه آسیب احتمالی به دستگاه بر عهده شخص کاربر خواهد بودشخصا این کاستوم رام را نصب کرده‌ام لطغا در صورت مشاهده باگ اطلاع رسانی کنید

CyanogenMod 11.0 for S4 MINI Dual
GT-i9192
Android 4.4.3





https://www.mediafire.com/convkey/4035/yjv26tcjuczu3ky3g.jpg (https://www.mediafire.com/view/?yjv26tcjuczu3ky) https://www.mediafire.com/convkey/4cf7/tith7002ol98xct3g.jpg (https://www.mediafire.com/view/?tith7002ol98xct) https://www.mediafire.com/convkey/3bd0/oaytyz4oyy4637a3g.jpg (https://www.mediafire.com/view/?oaytyz4oyy4637a) https://www.mediafire.com/convkey/7581/25sf3sisj7kkyrf3g.jpg (https://www.mediafire.com/view/?25sf3sisj7kkyrf)
(https://www.mediafire.com/view/?4rou1zf2fioieoq)
مراحل نصب

نصب این کاستوم رام از طریق ریکاوری انجام می‌پذیرد ، لذا ابتدا CWM Recovery را بر روی گوشی خود نصب نماید و پس از انجام
wipe های لازم عملیات نصب را اغاز نمایید .




http://www.mediafire.com/download/5twr3cev9kcf5xh/philz_touch_6.09.3-serranodsub.tar.md5


* فایل بالا را دانلود کنید .
* گوشی را با فشردن همزمان home, volume down , power به حالت دانلودیگ ببرید .
* کابل را به گوشی متصل کرده و کلید volume up را بفشارید .
* odine را اجرا کرده .
*بر روی کلید PDA کلیک کرده و فایل دانلود شده را انتخاب کنید .
*گزینه‌های Auto Reboot و F. Reset Time حتما تیک خورده باشند .
*مجددا همه چیز را چک کنید .
* بر روی دکمه Start کلیک کنید .
* تا اتمام عملیات فلش و راه‌اندازی مجدد گوشی صبر نمایید .

حاصل اعمال بالا این خواهد بود . ( محیط ریکاوری )



https://www.mediafire.com/convkey/8002/i2i3bjrpanz3qwx3g.jpg (https://www.mediafire.com/view/?i2i3bjrpanz3qwx)

‌تهیه نسخه پشتیبان از رام موجود بر روی گوشی فراموش نشود

پس از نصب ریکاوری به سراغ نصب کاستوم رام می‌رویم . ابتدا فایل زیر را دانلود نموده ، سپس آن را به حافظه داخلی گوشی منتقل کنید .

http://www.mediafire.com/download/44cpj7klp1v5j8s/cm-11-20140607-NIGHTLY-serranodsxx.zip


*فایل را دانلود کنید .
*گوشی را با فشردن همزمان home, volume up , power به حالت ریکاوری ببرید .
*Wipe data و cache را انجام دهید .
*گزینه install zip را انتخاب کنید و به آدرس فایل دانلود شده رفته و آن را انتخاب کنید .
*منتظر اتمام عملیات باشید .




خوب تبریک می‌گویم کار به اتمام رسید ، از اندروید 4.4.3 لذت ببرید

منبع
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2767844

_Behrooz_
16-06-2014, 09:04
به نام خدا

دوستانی که مشکل انتن دهی و انتخاب نوع شبکه را دارند دو فایل زیر را بارگیری و پس از انتقال به حافظه داخلی گوشی از ظریق ریکاوری فلش نمایند .


network type
http://www.mediafire.com/download/4b882fa16tm2aq6/select_network_type_fix_CM11_i9192+.zip


signal strength
http://www.mediafire.com/download/ff4iysvwhz6954q/signal_strength_fix_for_cm-11-20140607-NIGHTLY.zip

ahora50002000
16-06-2014, 18:59
سلام
چرا حجمش کمه ؟
فایلی که مال خود گوشی بود حدود 800 مگ بود ولی این حدود 220 مگ هست
در ضمن کسی روی گوشی ریخته که امتحان کنه ببینم مشکلی داره یا نه ؟

_Behrooz_
16-06-2014, 21:11
سلام
چرا حجمش کمه ؟
فایلی که مال خود گوشی بود حدود 800 مگ بود ولی این حدود 220 مگ هست
در ضمن کسی روی گوشی ریخته که امتحان کنه ببینم مشکلی داره یا نه ؟

سلام
والا کم بودن حجمش را باید از دولوپرش بپرسی . اون 800 مگ فکر کنم کاستوم رام گالکسی روبو هست که تو انجمن همسایه موجوده با بیس 4.2.2 . قبلا روی گوشی نصبش کرده بودم
بله خودم حدود فکر کنم یک هفته ای هست روی گوشی نصبش کردم . والا مشکل خاصی ندیدم یه وقتای یکم پشت گوشی داغ میکرد که الان این مشکل را دیگه ندیدم فکر کنم هنوز با اون دو تا پچ اخری که گذاشتم مشکل شبکه هم حل شده باشه . فقط نتها مشکل من اینه که نتونستم بکاپ مخاطبین را که با گو بکاپ گرفته بودم روی رام قبلی را روی این کاستوم رام ریستور کنم . یکم . این یه اسکرین شات از روی گوشی خودم هست


https://www.mediafire.com/convkey/70bb/8mv8hi64dk81rbe3g.jpg (https://www.mediafire.com/view/?8mv8hi64dk81rbe) https://www.mediafire.com/convkey/5c24/zwj194z7ws6gyx33g.jpg (https://www.mediafire.com/view/?zwj194z7ws6gyx3)

ahora50002000
17-06-2014, 10:23
سلام
ممنون آره منظورم همون فایل بود که با راهنمایی جنابعالی روی گوشی ریختم و تقریبا ازش هم راضییم هر چند که بیشتر اوقات دوستام که بهم زنگ میزنند اغلب گله دارن که میگند در دسترس نیستی !!! در حالیکه اینجور نیست
به نظر شما این رام نسبت به اون رام 800 مگی چطوره ؟ مخصوصا مصرف باتریش و همین مشکل در دسترس نبودنش

_Behrooz_
17-06-2014, 10:33
اون دو تا پچ را که در پست دوم گذاشتم را بعد از نصب رام فلش کردی ؟

ahora50002000
17-06-2014, 14:29
اون دو تا پچ را که در پست دوم گذاشتم را بعد از نصب رام فلش کردی ؟
به خاطر امتحاناتی که دارم هنوز نصبش نکردم
میخواستم بدونم که اگه مشکلی نداره نصبش کنم
البته احتمالا امشب نصبش میکنم

_Behrooz_
17-06-2014, 14:31
والا به نظرم ارزش نصب کردن را داره

Sent from my GT-I9192 using Tapatalk

ahora50002000
20-06-2014, 20:13
سلام
رام رو نصب کردم مصرف باتریش یه کم از رام قبلی بیشتره ولی خوبه فقط کار کردن با منو هاش یه کم سخته یا من عادت ندارم البته بعضی از منوهاش فارسی نشده و انگلیسیه
فقط یه سوال داشتم اون دو تا پچ که گذاشتید فقط واسه این رامه یا به بقیه رامها هم میشه نصبش کرد ؟

_Behrooz_
20-06-2014, 20:55
سلام
رام رو نصب کردم مصرف باتریش یه کم از رام قبلی بیشتره ولی خوبه فقط کار کردن با منو هاش یه کم سخته یا من عادت ندارم البته بعضی از منوهاش فارسی نشده و انگلیسیه
فقط یه سوال داشتم اون دو تا پچ که گذاشتید فقط واسه این رامه یا به بقیه رامها هم میشه نصبش کرد ؟

سلام
چون من خودم با منوی فارسی کار نمیکنم برای همین برام مهم نبود که منو کامل فارسی بشه . راجع به کارکردن با منوها یکم شبیه به اندروید خالص شده که روی سری نکسوس ها وجود داره . اون دوتا پچ هم برای ریلیزه 20140607 هست .

ahora50002000
20-06-2014, 21:30
سلام
چون من خودم با منوی فارسی کار نمیکنم برای همین برام مهم نبود که منو کامل فارسی بشه . راجع به کارکردن با منوها یکم شبیه به اندروید خالص شده که روی سری نکسوس ها وجود داره . اون دوتا پچ هم برای ریلیزه 20140607 هست .
یعنی به رام GalaxyRobo™ ROM v6.0 نمیخوره ؟

_Behrooz_
20-06-2014, 21:42
یعنی به رام GalaxyRobo™ ROM v6.0 نمیخوره ؟
سلام
نه نمیخوره. اصلا برای چی باید روی اون نصب بشه اون رام که اصلا مشکلی در زمینه انتخاب نوع شبکه نداره. تونستی اون رام Galaxy robot معرفی کن در قسمت رام ها من قبلا اجازه را از دولوپرش گرفتم

Sent from GT-I9192 Cyanogenmod 11

ahora50002000
20-06-2014, 23:09
سلام
نه نمیخوره. اصلا برای چی باید روی اون نصب بشه اون رام که اصلا مشکلی در زمینه انتخاب نوع شبکه نداره. تونستی اون رام Galaxy robot معرفی کن در قسمت رام ها من قبلا اجازه را از دولوپرش گرفتم

Sent from GT-I9192 Cyanogenmod 11
ممنون
بیشتر به خاطر سوال بود که قبلا پرسیدم ( هر چند که بیشتر اوقات دوستام که بهم زنگ میزنند اغلب گله دارن که میگند در دسترس نیستی !!! در حالیکه اینجور نیست )

_Behrooz_
21-06-2014, 03:52
ممنون
بیشتر به خاطر سوال بود که قبلا پرسیدم ( هر چند که بیشتر اوقات دوستام که بهم زنگ میزنند اغلب گله دارن که میگند در دسترس نیستی !!! در حالیکه اینجور نیست )
من این مشکل را ندارم. البته ریلیزهای جدیدترین از این رام منتشر شده که من هنوز نتونستم تستش کنم.

Sent from GT-I9192 Cyanogenmod 11

rzel55
14-07-2014, 08:35
سلام
لطفا اگه امکان داره در این موارد توضیحاتی بفرمایید
ممنون میشم

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4-mini/development/4-4-4-rom-mokee-opensource-project-t2802632

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2642488

_Behrooz_
16-07-2014, 03:15
سلام
لطفا اگه امکان داره در این موارد توضیحاتی بفرمایید
ممنون میشم

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4-mini/development/4-4-4-rom-mokee-opensource-project-t2802632

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2642488

اگر وقت کنم حتما توضیحات را ارائه می‌کنم .

_Behrooz_
16-07-2014, 03:43
به نام خدا

هر گونه آسیب احتمالی به دستگاه بر عهده شخص کاربر خواهد بود
شخصا این کاستوم رام را نصب کرده‌ام لطغا در صورت مشاهده باگ اطلاع رسانی کنید

CyanogenMod 11.0 for S4 MINI Dual
GT-i9192
Android 4.4.4
cm-11-20140629-NIGHTLY
Changelog (http://www.cmxlog.com/11/serrano3gxx/#cm-11-20140629-NIGHTLY-serrano3gxx.zip)


http://www.mediafire.com/convkey/6975/rc9ryl2qj1ut9nh4g.jpg (http://www.mediafire.com/view/rc9ryl2qj1ut9nh/Screenshot_2014-07-16-04-52-40.png) https://www.mediafire.com/convkey/4bc6/s7ohl9ztlqeaoo94g.jpg (http://www.mediafire.com/view/s7ohl9ztlqeaoo9/Screenshot_2014-07-16-04-52-57.png) https://www.mediafire.com/convkey/15f8/6d4ocmo3vkn2dk64g.jpg (http://www.mediafire.com/view/6d4ocmo3vkn2dk6/Screenshot_2014-07-16-04-52-49.png)


cm-11-20140629-NIGHTLY-serranodsxx
http://www.mediafire.com/download/nb2dpj0k0n2c1sd/cm-11-20140629-NIGHTLY-serranodsxx.zip


GApps
http://www.mediafire.com/download/xpbnbo7pahspryf/pa_gapps-modular-micro-4.4.4-20140708-signed.zip

rzel55
16-07-2014, 06:35
با سلام و تشکر از شما
اگه امکان داره ویژگیهای خوب و یا بد این کاستوم رام رو ذکر کنید و اینکه زبان فارسی رو ساپورت میکنه یا نه ممنونم

_Behrooz_
16-07-2014, 17:21
با سلام و تشکر از شما
اگه امکان داره ویژگیهای خوب و یا بد این کاستوم رام رو ذکر کنید و اینکه زبان فارسی رو ساپورت میکنه یا نه ممنونم

طبق گفته استارتر تاپیک مربوط به این رام در فروم XDA این کاستوم رام از کاستوم رام i9190 nightly پورت شده و تنها telephony patches بهش برای فعال سازی دو سیم کارت اضافه شده . اگر تغییری در i9190 nightly اضافه بشه در این رام هم اضافه میشه . اگر منظورتون از زبان فارسی مربوط به منوها هست جواب بله هست چندتا اسکرین شات می‌گذارم و اگر منظورتون نمایش متون فارسی هست اون هم مشکلی نداره .


https://www.mediafire.com/convkey/348b/m4tzr6klr9fj0cz4g.jpg (http://www.mediafire.com/view/m4tzr6klr9fj0cz/Screenshot_۲۰۱۴-۰۷-۱۶-۱۸-۴۶-۳۵.png) https://www.mediafire.com/convkey/d743/daup3xpbyldvb2x4g.jpg (http://www.mediafire.com/view/daup3xpbyldvb2x/Screenshot_۲۰۱۴-۰۷-۱۶-۱۸-۴۶-۴۱.png) https://www.mediafire.com/convkey/9701/8cn254m0atyvmu64g.jpg (http://www.mediafire.com/view/8cn254m0atyvmu6/Screenshot_۲۰۱۴-۰۷-۱۶-۱۸-۴۶-۵۵.png) https://www.mediafire.com/convkey/96a3/ybas5ng798scygr4g.jpg (http://www.mediafire.com/view/ybas5ng798scygr/Screenshot_۲۰۱۴-۰۷-۱۶-۱۸-۴۶-۴۷.png)

rzel55
18-07-2014, 00:39
سلام سپاسگزارم از توضیحاتتون
منم نصبش کردم از منو و امکانات خوبی برخورداره فقط من ایرادی که توی این رام دیدم ضعیف شدن وایفای بود یعنی هنگامی که حتی مودم وایفای نزدیکم بود اون رو نمشناخت بخاطر همین خواستم رام رو برگردونم به حالت اول اما در حالت ریکاوری دیگه بک آپ منو نمیشناخت مجبور شدم رام اصلی را دانلود کنم و با ادین بهش تزریق کنم تا دوباره بشه مثل سابق
نمیدونم شما با مشکلاتی که عرض کردم روبرو شدید یا نه؟

_Behrooz_
18-07-2014, 00:45
سلام سپاسگزارم از توضیحاتتون
منم نصبش کردم از منو و امکانات خوبی برخورداره فقط من ایرادی که توی این رام دیدم ضعیف شدن وایفای بود یعنی هنگامی که حتی مودم وایفای نزدیکم بود اون رو نمشناخت بخاطر همین خواستم رام رو برگردونم به حالت اول اما در حالت ریکاوری دیگه بک آپ منو نمیشناخت مجبور شدم رام اصلی را دانلود کنم و با ادین بهش تزریق کنم تا دوباره بشه مثل سابق
نمیدونم شما با مشکلاتی که عرض کردم روبرو شدید یا نه؟

سلام
نه متاسفانه با وای فای مشکلی ندارم . البته یکی از همکاران که همین گوشی را البته با رام استوک 4.2.2 داشت از کیفیت بد سیگنال دهی وای فای شاکی بود . شما از کدوم رام استوک استفاده میکنی ؟ راجه به بک آپ که فرمودید . با اون ریکاوری که در پست اول معرفی کردم خودم به براحتی از رام استوک 4.2.2 بک آپ دارم و برای ریستور هم تا حالا مشکلی نداشتم .

rzel55
18-07-2014, 00:52
سلام
رام اصلی گوشی I9192XXUBNB1 بوده و منم مجددا همین رو ریختم روش
فقط یه سوال اگه اون رامی که شما استفاده میکنید و منم ریخته بودم رو مجددا نصب کنم و از رام اصلی هم مودم را بهش تزریق کنم مشکل وایفای حل میشه؟

اصلا امکان داره؟
ممنون

_Behrooz_
18-07-2014, 01:00
سلام
رام اصلی گوشی I9192XXUBNB1 بوده و منم مجددا همین رو ریختم روش
فقط یه سوال اگه اون رامی که شما استفاده میکنید و منم ریخته بودم رو مجددا نصب کنم و از رام اصلی هم مودم را بهش تزریق کنم مشکل وایفای حل میشه؟

اصلا امکان داره؟
ممنون

من خودم از رام استوک I9192XXUBNC1 مال ازبکستان هست استفاده کردم و سیانوژن مد 11 را روی این رام نصب کردم . بله امکان فلش فایل مودم گوشی هست .

OMID-FX
25-07-2014, 10:58
سلام دوستان

من این رامو نصب کردم رام سبک و سریعی هست .
اگه نصب کردیت و وایفای درست کار نمی کرد دوباره فول وایپ کنید و نصب کنید مشکل حل میشه .
درقسمت تماس جایی برای انتخاب سیم کارت 1 یا 2 نیست برای انتخاب سیم کارت باید کلی مسیر بری که من خوشم نیومد.
درکل رام رسمی خود گوشی بهتر و زیباتره.
موفق باشید

P.E.Y.M.A.N
26-07-2014, 14:33
سلام دوستان

من این رامو نصب کردم رام سبک و سریعی هست .
اگه نصب کردیت و وایفای درست کار نمی کرد دوباره فول وایپ کنید و نصب کنید مشکل حل میشه .
درقسمت تماس جایی برای انتخاب سیم کارت 1 یا 2 نیست برای انتخاب سیم کارت باید کلی مسیر بری که من خوشم نیومد.
درکل رام رسمی خود گوشی بهتر و زیباتره.
موفق باشید

رام سیانوژن یعنی اندروید خالص
سبک هست ولی بعضی از امکانات رام رسمی رو نداره