PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرجع روش های روت رام های Xperia Z2



JIMA
16-06-2014, 12:52
جهت روت کردن تمام رام های کیت کت و پائین تر Xperia Z2 به تاپیک زیر مراجعه کنید:




روت کردن رام های 4.4 و پائین تر گوشی های سونی با بوتلودر بسته با برنامه TowelRoot (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=330636)

JIMA
16-06-2014, 12:52
با سلام


در این تاپیک، تمامی روش های موجود، جهت روت کردن رام های Xperia Z2 قرار می گیرد.



جهت روت رام های لالی پاپ (اندروید 5) و حتی 4.4 از تاپیک زیر استفاده کنید:

روت کردن بسیاری از گوشی های اندرویدی با برنامه KingRoot (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=355292)

JIMA
18-06-2014, 09:41
با سلام


بالاخره روت رامهای کیت کت Xperia Z2 با بیلد نامبر 55. و 69. بدون بازکردن بوتلودر با استفاده از Z2 Community RootKit مقدور شد.

پیش از این چون روشی برای روت کردن رامهای Z2 بدون بازکردن بوتلودر وجود نداشت، مجبور بودید بدون بکاپ گرفتن از TA partition بوتلودر را باز کنید اما اینک با فلش رام با بیلد 55. یا 69. و استفاده از این برنامه، روت کنید و سپس از TA partition بکاپ بگیرید.



پیش نیاز ها:

بوتلودر بسته یا باز
فعال بودن usb debugging و unknown sources
نصب بودن درایور ها


مراحل روت کردن:

برنامه Z2 Community RootKit را دانلود و اکسترکت کنید
گوشی را به PC متصل کنید
سپس فایل runme.bat را اجرا کنید
طبق دستورات برنامه عمل کنید تا عملیات روت به پایان برسد
گوشی را ریستارت کنید
از روت لذت ببرید!

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=969690&stc=1&d=1402868794


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=969691&stc=1&d=1402868794

صبر کنید تا یک سری فایل ها را کپی کند، پیغام زیر را که مشاهده کردید، روی گوشی برنامه Service Menu اجرا شده است، به مسیر Service info>Configuration بروید، با این کار صفحه گوشی باید چشمک(Blink) بزند، بعد میتونید دکمه Back رو بزنید و به Service Menu برگردید.
یک کلید از کیبورد را فشار دهید تا ادامه مراحل انجام شود.

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=969692&stc=1&d=1402868794

اگر کار به درستی انجام شده باشد، پیغام زیر را مشاهده خواهید کرد.
مجدد عملیات فوق را انجام دهید(روی گوشی برنامه Service Menu اجرا شده است، به مسیر Service info>Configuration بروید، با این کار صفحه گوشی باید چشمک(Blink) بزند، بعد میتونید دکمه Back رو بزنید و به Service Menu برگردید.
یک کلید از کیبورد را فشار دهید تا ادامه مراحل انجام شود.)

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=969693&stc=1&d=1402868794

اگر عملیات روت با موفقیت انجام شده باشد، پیغام زیر را مشاهده خواهید کرد.
گوشی را جدا کرده و وقتی که پنجره اسکریپت(برنامه CMD) بسته شد، گوشی را ریستارت کنید

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=969694&stc=1&d=1402868794


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=969697&stc=1&d=1402869181


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=969696&stc=1&d=1402868794



* تا این لحظه، این ورژن از برنامه، فقط روی بیلد 55. و 69. Xperia Z2 تست شده است، و به مرور رام های بیشتری ساپورت خواهد شد./

Z2-Community_RootKit-v01.zip (http://bit.ly/z2-comm-root-1) {MIRROR1 (http://d-h.st/L7X)}


منبع (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783750)

GUYVER
20-07-2014, 20:12
برای روت کردن رام رسمی کیت کت ( 4.4.2 ) با بیلد 314 از برنامه ی زیر استفاده شود :


RootKit Xperia (http://d-h.st/196)


ویرایش:

در ورژن جدید برنامه پست 2، امکان روت این بیلد اضافه شده./

mnmohsen
15-10-2014, 11:44
با سلام من تمام عملیات را طبق نمونه بدون خطا انجام دادم اما باز گوشی روت نمی شه متوجه نمی شم مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید./ با تشکر
Build Number: 17.1.2.A.0.314

JIMA
15-10-2014, 12:09
با سلام من تمام عملیات را طبق نمونه بدون خطا انجام دادم اما باز گوشی روت نمی شه متوجه نمی شم مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید./ با تشکر
Build Number: 17.1.2.A.0.314
طبق پست دو تاپیک towelroot عمل کنید


_______________
Sent by PHone

hbk1367
14-11-2014, 04:06
سلام روت 167 رو روی بوت بسته میشه ولی از طریق نصب از ریکاوری که 314 رو روت کنی و ریکاوری از طریق ریکاوری 167 رو فلش بزنی و در آخر کرنل استوک هم فلش بزنی داخل xda هم این روش بود

hbk1367
21-11-2014, 14:43
من با بوت لودر بسته طبق روشی که گفتم روت کردم خیلی ساده

mohammadmahdi75
23-11-2014, 19:59
اقا 4.4.4 هر چی کردم روت نشد

JIMA
24-11-2014, 10:17
اقا 4.4.4 هر چی کردم روت نشد
با هیچ روش مستقیمی روت نمیشه
باید برگردید به 4.4.2
روت کنید
ریکاوری نصب کتید
رام روت شده بیلد 167. رو از ریکاوری نصب کنید
گوشی رو خاموش کنید
کرنل رسمی بیلد 167. رو فلش کنید

_______________
Sent by PHone

Reza 7
24-11-2014, 15:42
با هیچ روش مستقیمی روت نمیشه
باید برگردید به 4.4.2
روت کنید
ریکاوری نصب کتید
رام روت شده بیلد 167. رو از ریکاوری نصب کنید
کرنل رسمی بیلد 167. رو فلش کنید

_______________
Sent by PHone

بعد از نصب رام از پيش روت شده نصب کرنل لازم هست ؟

JIMA
24-11-2014, 17:08
بعد از نصب رام از پيش روت شده نصب کرنل لازم هست ؟
بله
چون با فلش رام از ریکاوری، کرنل فلش نمیشه و در واقع رام 4.4.4 دارید با کرنل 4.4.2
بلافاصله بعد از فلش رام 167. روت شده از ریکاوری، گوشی رو خاموش کنید و کرنل رسمی 167. رو با فلش تول در حالت flashmode فلش کنید

saberamani
25-12-2014, 19:55
نمیشه رام 4.4.4 نصب کنیم بعد کرنل 4.4.2 بزنیمو روت کنیم بعد دوباره کرنل 4.4.4 رو بزنیم ؟

JIMA
25-12-2014, 20:09
نمیشه رام 4.4.4 نصب کنیم بعد کرنل 4.4.2 بزنیمو روت کنیم بعد دوباره کرنل 4.4.4 رو بزنیم ؟
خیر
رام 4.4.4 زد 2 با این روش روت نمیشه
باید به 442 برگردید روت کنید و ریکاوری نصب کنید
بعد رام 444 روت شده رو از ریکاوری نصب کنید

pesar_rg
30-12-2014, 12:45
سلام.
من میخوام دانگرید کنم بعد روت کنم و آپگرید کنم.
اما نمیخوام برنامه هام و دیتا هام و حافظه داخلی گوشیم بپره.
روشی هست؟
راهی برای بک آپ بدون مشکل هست؟
میشه رام ها رو بدون وایپ کردن دیتا انجام داد؟
با تشکر.

saalehh
09-01-2015, 15:54
سلام دوستان.
من تاحالا گوشیهای سونی رو روت نکردم.فقط باسامسونگ کارکردم.
یه زد 2 دستمه میخوام روت کنم.رام 4.4.4 نصبه.اونطور که از پاسخهای این تایپیک متوجه شدم این ورژن روت نمیشه درسته؟؟؟؟ اگه من اشتباه میکنم میشه راهنماییم کنید؟حتما باید رام 4.4.2 نصب کنم تا روت بشه؟

capitan_price
09-01-2015, 16:52
سلام دوستان.
من تاحالا گوشیهای سونی رو روت نکردم.فقط باسامسونگ کارکردم.
یه زد 2 دستمه میخوام روت کنم.رام 4.4.4 نصبه.اونطور که از پاسخهای این تایپیک متوجه شدم این ورژن روت نمیشه درسته؟؟؟؟ اگه من اشتباه میکنم میشه راهنماییم کنید؟حتما باید رام 4.4.2 نصب کنم تا روت بشه؟
سلام بله رام 4.4.4 روت نمیشه باید حتما به 4.4.2دانگرید کنید و اون رو روت کنید

GUYVER
10-01-2015, 09:27
روت رام 4.4.4 با بیلد 167 برای بوتلودر های آنلاک ( باز ) :

1- کرنل زیر را دانلود کرده و فلش بزنید.

2- وارد محیط ریکاوری شده و آخرین نسخه ی SuperSu رو فلش بزنید.


AdvStkKernel FW 167 v07 (http://doomlord.xperia-files.com/download.php?dlid=WjJfRG9vTUxvUkRfQWR2U3RrS2VybmVs X0ZXLTE2Ny12MDc=)

----------------------------------------------------------------------------------------------

روت رام 4.4.4 با بیلد 12 برای بوتلودر های آنلاک ( باز ) :

1- کرنل Abricot (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=348539) را دانلود کرده و فلش بزنید.

2- وارد محیط ریکاوری شده و آخرین نسخه ی SuperSu را فلش بزنید.

asan34
24-01-2015, 21:29
سلام خسته نباشید به همه ی دوستان

من میخوام آنلاک کنم ولی میترسم چون بعضی ها میگن رو دوربین تاثیر میزاره و کلی چیزای دیگه
آیا این حقیقت دار یا خیال بافی ؟
ممنون میشم جواب بدین

capitan_price
24-01-2015, 22:15
سلام خسته نباشید به همه ی دوستان

من میخوام آنلاک کنم ولی میترسم چون بعضی ها میگن رو دوربین تاثیر میزاره و کلی چیزای دیگه
آیا این حقیقت دار یا خیال بافی ؟
ممنون میشم جواب بدین
سلام اگه ورژن اندروید شما 4.4.4 هست به 4.4.2دانگرید کنید روت کنید بعد از پارتیشن ta بک آپ بگیرید چون با باز کردن بوت لودر یه سری امکانات از دست میره اما اگه اون رو ری استور کنید مشکلی پیش نمیاد
هر جا باز راهنمایی خواستید قسمت پرسش و پاسخ بپرسید

x_man9989
03-03-2015, 23:54
روت رام 4.4.4 با بیلد 167 برای بوتلودر های آنلاک ( باز ) :

1- کرنل زیر را دانلود کرده و فلش بزنید.

2- وارد محیط ریکاوری شده و آخرین نسخه ی SuperSu رو فلش بزنید.


AdvStkKernel FW 167 v07 (http://doomlord.xperia-files.com/download.php?dlid=WjJfRG9vTUxvUkRfQWR2U3RrS2VybmVs X0ZXLTE2Ny12MDc=)

----------------------------------------------------------------------------------------------

روت رام 4.4.4 با بیلد 12 برای بوتلودر های آنلاک ( باز ) :

1- کرنل Abricot (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=348539) را دانلود کرده و فلش بزنید.

2- وارد محیط ریکاوری شده و آخرین نسخه ی SuperSu را فلش بزنید.

سلام
چجوری فلش بزنیمش؟
لطفا بیشتر توضیح بدین

capitan_price
03-03-2015, 23:56
سلام
چجوری فلش بزنیمش؟
لطفا بیشتر توضیح بدین
سلام قسمت آموزش های جامع چگونگی فلش کردن کرنل رو داره

x_man9989
10-03-2015, 09:56
سلام قسمت آموزش های جامع چگونگی فلش کردن کرنل رو داره

در آموزش ریکاوری گفته شده اول باید گوشی روت بشه و در آموزش روت این صفحه گفته شده اون فایل از طریق ریکاوری نصب بشه
اینطوری که نمیشه
من قبلا روت کرده بودم خیلی راحت ولی برای بلد جدید مثل اینکه فرق میکنه

capitan_price
10-03-2015, 13:30
در آموزش ریکاوری گفته شده اول باید گوشی روت بشه و در آموزش روت این صفحه گفته شده اون فایل از طریق ریکاوری نصب بشه
اینطوری که نمیشه
من قبلا روت کرده بودم خیلی راحت ولی برای بلد جدید مثل اینکه فرق میکنه
اگه بوت لودر باز هست یه کرنل فلش کنید بعد کرنل که فلش کردید دارایی ریکاوری میشید از ریکاوری فایل سوپر اس یو رو نصب کنید
اگه بوت لودر گوشی باز نیست و بیلد 167 دارید باید به بیلد 314 دانگرید کنید بعد اون رام رو روت کنید و ریکاوری نصب کنید بعد رام از پیش روت شده 167 رو از ریکاوری نصب کنید همین

x_man9989
13-03-2015, 00:23
اگه بوت لودر باز هست یه کرنل فلش کنید بعد کرنل که فلش کردید دارایی ریکاوری میشید از ریکاوری فایل سوپر اس یو رو نصب کنید
اگه بوت لودر گوشی باز نیست و بیلد 167 دارید باید به بیلد 314 دانگرید کنید بعد اون رام رو روت کنید و ریکاوری نصب کنید بعد رام از پیش روت شده 167 رو از ریکاوری نصب کنید همین
باز هست
من کرنل را فلش میزنم ولی ریکاوری نصب نمیشه
البته تو لگ فیل میزنه fail

x_man9989
14-03-2015, 11:14
بچه ها الان مشکل از چیه؟



14/042/2015 11:42:56 - INFO - Device connected in fastboot mode
14/043/2015 11:43:11 - INFO - Selected kernel (boot.img or kernel.sin): C:\Users\Esi\Desktop\z2 root\Z2_DooMLoRD_AdvStkKernel_FW-167-v07\boot.img
14/043/2015 11:43:11 - INFO - Flashing selected kernel
14/043/2015 11:43:12 - INFO - sending 'boot' (13258 KB)...
14/043/2015 11:43:12 - INFO - OKAY [ 0.433s]
14/043/2015 11:43:12 - INFO - writing 'boot'...
14/043/2015 11:43:12 - INFO - FAILED (remote: Command not allowed)
14/043/2015 11:43:12 - INFO - finished. total time: 0.436s
14/043/2015 11:43:12 - INFO - FASTBOOT Output:
sending 'boot' (13258 KB)...
OKAY [ 0.433s]
writing 'boot'...
FAILED (remote: Command not allowed)
finished. total time: 0.436s

14/043/2015 11:43:12 - INFO - Please check the log before rebooting into system

x_man9989
14-03-2015, 11:24
بچه ها الان مشکل از چیه؟



14/042/2015 11:42:56 - INFO - Device connected in fastboot mode
14/043/2015 11:43:11 - INFO - Selected kernel (boot.img or kernel.sin): C:\Users\Esi\Desktop\z2 root\Z2_DooMLoRD_AdvStkKernel_FW-167-v07\boot.img
14/043/2015 11:43:11 - INFO - Flashing selected kernel
14/043/2015 11:43:12 - INFO - sending 'boot' (13258 KB)...
14/043/2015 11:43:12 - INFO - OKAY [ 0.433s]
14/043/2015 11:43:12 - INFO - writing 'boot'...
14/043/2015 11:43:12 - INFO - FAILED (remote: Command not allowed)
14/043/2015 11:43:12 - INFO - finished. total time: 0.436s
14/043/2015 11:43:12 - INFO - FASTBOOT Output:
sending 'boot' (13258 KB)...
OKAY [ 0.433s]
writing 'boot'...
FAILED (remote: Command not allowed)
finished. total time: 0.436s

14/043/2015 11:43:12 - INFO - Please check the log before rebooting into system

GUYVER
14-03-2015, 12:35
بچه ها الان مشکل از چیه؟

از آنلاک بودن بوتلودر ، اطمینان حاصل کنید.

x_man9989
14-03-2015, 21:32
بوت لودر مثل اینکه بسته هست

mahdian57
14-03-2015, 23:07
یکی تو xda 314 رو روت کرده بود و با دو بار OTA که اولیش همون 314 بوده و اشتباهی اپدیت سنتر اعلام میکرده روت رو تونسته تو آخرین نسخه نگه داره. تاپیک هم داشت کسی میتونه تایید کنه؟

x_man9989
14-03-2015, 23:25
من فکر میکردم بوت لودر بازه برا همین خیلی سعی کردم تا روت کنم ولی نمیشد
الان بوت لودر را باز کردم و براحتی روت کردمو ریکاوری هم نصب شد
فقط آموزش نصب فست بووت و شناسایی درایورش در ویندوز 8.1 برام مهم بود که اونو با روشی بسیار ساده تونستم نصب کنم
اونم با استفاده از روشی که از طریق دیوایس منیجی طی میشه

SQS619
25-03-2015, 09:37
با سلام،من Z2 6503 با رام 4.4.4 و بیلد 167 دارم میخوام از کل رام که رام اورجینال گوشیه بکاپ بگیرم که بعد اپدیت اگه خوشم نیومد برگردونم واسه همینم میخواستم ریکاوری نصب کنم ولی میگن باید دانگرید کنی به 4.4.2 اونوختم که دیگه نمیشه الان به نظر شما من چیکار میتونم بکنم؟!

hassan.kh1369
12-04-2015, 22:08
روت رام 4.4.4 با بیلد 167 برای بوتلودر های آنلاک ( باز ) :

1- کرنل زیر را دانلود کرده و فلش بزنید.

2- وارد محیط ریکاوری شده و آخرین نسخه ی SuperSu رو فلش بزنید.


AdvStkKernel FW 167 v07 (http://doomlord.xperia-files.com/download.php?dlid=WjJfRG9vTUxvUkRfQWR2U3RrS2VybmVs X0ZXLTE2Ny12MDc=)

----------------------------------------------------------------------------------------------

روت رام 4.4.4 با بیلد 12 برای بوتلودر های آنلاک ( باز ) :

1- کرنل Abricot (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=348539) را دانلود کرده و فلش بزنید.

2- وارد محیط ریکاوری شده و آخرین نسخه ی SuperSu را فلش بزنید.

داداش ممنون از روش سادت
فقط کرنل استوک هست که من بعدش فلش بزنم؟این کرنل چ جور کرنلیه؟

Sent from my D6502 using Tapatalk

capitan_price
12-04-2015, 23:28
داداش ممنون از روش سادت
فقط کرنل استوک هست که من بعدش فلش بزنم؟این کرنل چ جور کرنلیه؟

Sent from my D6502 using Tapatalk
این کرنل فقط برای بوت لودر باز هست اگه بوت لودر گوشی باز هست کافیه کرنل رو فلش کنی دارایی ریکاوری میشی
این کرنل کاستوم هست

hassan.kh1369
13-04-2015, 00:14
این کرنل فقط برای بوت لودر باز هست اگه بوت لودر گوشی باز هست کافیه کرنل رو فلش کنی دارایی ریکاوری میشی
این کرنل کاستوم هست

بله میدونم کاستومهمنظورم این بود که این کرنل در حدی هست که بخاطر روت فلشش کنم؟خلاصه بگم به درد میخوره!؟
برای مدل 6502 هم میشه فلش کرد؟

Sent from my D6502 using Tapatalk

nohedah
13-04-2015, 10:08
بله میدونم کاستومهمنظورم این بود که این کرنل در حدی هست که بخاطر روت فلشش کنم؟خلاصه بگم به درد میخوره!؟
برای مدل 6502 هم میشه فلش کرد؟

Sent from my D6502 using Tapatalk

بله دوست عزیز
هرکرنلی که دارای ریکاوری باشه خیلی راحت بهتون دسترسی روت میده کافیه وارد ریکاوری بشید و supersu رو فلش کنید

بله کرنل برای هردو مدل هست

hassan.kh1369
13-04-2015, 15:39
[QUOTE=nohedah;4582664]بله دوست عزیز
هرکرنلی که دارای ریکاوری باشه خیلی راحت بهتون دسترسی روت میده کافیه وارد ریکاوری بشید و supersu رو فلش کنید

بله کرنل برای هردو مدل هست[
ممنون دوست عزیز بابت جوابتون
معمولا کرنلای کاستوم کارایی کرنل استوک رو ندارن،درسته این کرنل دسترسی رووت رو مده اما باید در حدی باشه که ارزش عوض کردن داشته باشه،اگر بشه بعدش دوباره کرنل استوک رو فلش کنی خوبه اما نمیدونم کرنل استوک گیر میاد یا نه.
مصرف باطری،اینکه چقدر از ram پر باشه،سرعت گوشی و خیلی از کارای دیگه مربوط به کرنله.

Sent from my D6502 using Tapatalk

nohedah
14-04-2015, 09:57
[QUOTE=nohedah;4582664]بله دوست عزیز
هرکرنلی که دارای ریکاوری باشه خیلی راحت بهتون دسترسی روت میده کافیه وارد ریکاوری بشید و supersu رو فلش کنید

بله کرنل برای هردو مدل هست[
ممنون دوست عزیز بابت جوابتون
معمولا کرنلای کاستوم کارایی کرنل استوک رو ندارن،درسته این کرنل دسترسی رووت رو مده اما باید در حدی باشه که ارزش عوض کردن داشته باشه،اگر بشه بعدش دوباره کرنل استوک رو فلش کنی خوبه اما نمیدونم کرنل استوک گیر میاد یا نه.
مصرف باطری،اینکه چقدر از ram پر باشه،سرعت گوشی و خیلی از کارای دیگه مربوط به کرنله.

Sent from my D6502 using Tapatalk

دوست عزیز کاملا برعکسه
کرنل های کاستوم اکثرا پرفرمنس بهتری دارن حالااز هر نظر
کرنل استوک هم گیر میاد ولی اکثرا همراه رام باید دانلود کنید
بله خوب کرنل هسته رام ولی شک نکنید اکثرا کرنل های کاستوم برتری دارن .

ehsan_991
11-05-2015, 18:45
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید
مدل گوشی من 6502 هست و همون روزی که گرفتم به آندروید 5.0.2 آپدیت کردم. الان میخام به 4.4.4 رسمی برگردم که قابلیت آپدیت داشتهباشه و دقیقا مثل رامی باشه که قبل از آپدیت روی گوشیم بود ولی تازه کارم و هیچی نمیدونم. میخام منو راهنمایی کنین.
با تشکر از شما

capitan_price
11-05-2015, 20:39
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید
مدل گوشی من 6502 هست و همون روزی که گرفتم به آندروید 5.0.2 آپدیت کردم. الان میخام به 4.4.4 رسمی برگردم که قابلیت آپدیت داشتهباشه و دقیقا مثل رامی باشه که قبل از آپدیت روی گوشیم بود ولی تازه کارم و هیچی نمیدونم. میخام منو راهنمایی کنین.
با تشکر از شما
سلام شما باید به 4.4.2 برگردید 4.4.4 نمیشه
از انجمن رام مربوط به گوشی خودتون رو دانلود کنید با نرم افزار فلش تولز فلش کنید بعد با روشی که گفته شده روت کنید
آموزش فلش کردن هم از اینجا بخونید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=294633

ehsan_991
11-05-2015, 21:54
گوشی من 6502 هست فرقی نمیکنه رام چه منطقه ای رو دانلود کنم؟

JIMA
11-05-2015, 22:29
گوشی من 6502 هست فرقی نمیکنه رام چه منطقه ای رو دانلود کنم؟
خیر

JIMA
11-05-2015, 22:30
جهت روت، روش زیر رو تست کنید و نتیجه ش رو تو همون تاپیک اعلام کنید:

روت کردن بسیاری از گوشی های اندرویدی با برنامه KingRoot (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=355292)

ehsan_991
11-05-2015, 22:44
اگر من رام 4.4.2 ویتنام رو با فلش تولز روی آندروید 5 که الان دارم فلش کنم مشکلی پیش نمیاد؟
رامی که فلش میزنم قابلیت آپدیت داره؟

JIMA
11-05-2015, 22:53
اگر من رام 4.4.2 ویتنام رو با فلش تولز روی آندروید 5 که الان دارم فلش کنم مشکلی پیش نمیاد؟
رامی که فلش میزنم قابلیت آپدیت داره؟
نه مشکلی نداره
بصورت آنلاین نمیدونم برا منطقه ویتنام اندروید 5 منتشر شده یا نه اما رام لالی پاپ مناطق دیگه رو میتونید با فلش تول فلش کنید

قبل از اینکه دانگرید کنید:

جهت روت، روش زیر رو تست کنید و نتیجه ش رو اعلام کنید:

روت کردن بسیاری از گوشی های اندرویدی با برنامه KingRoot (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=355292)

ehsan_991
11-05-2015, 23:31
نمیخام گوشی رو روت کنم
یه سوال دیگه: من فلش تولز رو نصب کردم فقط کافیه گوشیم رو به کامپیوتر وصل کنم و رام رو فلش کنم؟
هیچ کار دیگه ای لازم نیست؟
و اینکه کرنل رسمی خودش موقع فلش رام نصب میشه یا باید جدا نصبش کنم؟
ببخشید سوالام زیاد شد
من الان میخام روی 5.0.2 آندروید 4.4.2 رو فلش کنم نمیشه یه دفعه 4.4.4 رو فلش کنم؟حتما باید اول 4.4.2 و بعد 4.4.4 رو فلش کنم؟

JIMA
11-05-2015, 23:45
نمیخام گوشی رو روت کنم
یه سوال دیگه: من فلش تولز رو نصب کردم فقط کافیه گوشیم رو به کامپیوتر وصل کنم و رام رو فلش کنم؟
هیچ کار دیگه ای لازم نیست؟
و اینکه کرنل رسمی خودش موقع فلش رام نصب میشه یا باید جدا نصبش کنم؟
ببخشید سوالام زیاد شد
من الان میخام روی 5.0.2 آندروید 4.4.2 رو فلش کنم نمیشه یه دفعه 4.4.4 رو فلش کنم؟
آموزش های جامع (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=294633) پست 4
بله همراه با رام، کرنل هم نصب میشه
بله میشه، رام 4.4.4 رو دانلود و با فلش تول فلش کنید

* این تاپیک مربوط به روت هست، پس اگه سوالاتتون ربطی به روت نداره و نمیخواین روت کنید، به تاپیک پرسش و پاسخ مراجعه کنید.

ehsan_991
11-05-2015, 23:55
اگه درست فهمیده باشم در صورتی که بخام گوشیمو روت کنم باید از 5.0.2 به 4.4.2 برگردم ولی چون قصد روت ندارم میتونم مستقیما 4.4.4 رو روی 5.0.2 فلش کنم درسته؟

capitan_price
12-05-2015, 00:13
اگه درست فهمیده باشم در صورتی که بخام گوشیمو روت کنم باید از 5.0.2 به 4.4.2 برگردم ولی چون قصد روت ندارم میتونم مستقیما 4.4.4 رو روی 5.0.2 فلش کنم درسته؟
بله میشه نیاز نیست 4.4.2 رو نصب کنید
اگه سوال های بیشتری دارید در از این قسمت بپرسید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=325101

ehsan_991
29-04-2016, 21:54
با سلام به همه دوستان
چطور میشه بعضی از برنامه های استوک سونی مثل برنامه دوربین رو روی رام های دیگه مثل سانوژن نصب کرد؟
مثل رام miui که برنامه دوربین رو از زد2 پورت کرده.

daryoosh 27
28-06-2016, 12:19
سلام روشی برای روت z2 با آندروید 6.0.1 هست؟؟؟
ممنون