PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روت آسان کیت کت رسمی توسط خود گوشی



akahroba
26-06-2014, 12:10
سلام
دوستان با توجه به اینکه فعلا دیگه برنامه ی faramaroot برای روت آسان جی در کیت کت رسکی جواب نمیده، این برنامه جایگزین کارآمدی محسوب میشه که تست شده و به راحتی جواب داده.

970906
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/jQhtZA8W4I/tr.apk

کافیه نصبش کنید و روی make it ra1n تپ کنید و کار تمومه و گوشی ریستارت میشه و روت شده بالا میاد.
نکته ای که هست برای آنروت باید خودتون برنامه ی supersu رو نصب کنید.
و اینکه برای بکاپ EFS و باز کردن بوتلودر و نصب کاستوم ریکاوری همچنان میتونین از برنامه ی freegee استفاده کنین.
موفق باشید.

Reza 7
06-07-2014, 16:26
آقا اين برنامه رو که نصب و اجرا ميکنيد بعدش چی ميشه ؟
گوشی خودش ريست ميشه بعدش گوشی روت ميشه و سپس بايد خودمون super user رو نصب کنيم؟
پس چرا واسه من پيغام ميده اگه گوشی ريست بشه روت نميشه ؟!!

sina_abol
27-07-2014, 08:40
کار نمیکنه

akahroba
27-07-2014, 10:28
کار نمیکنه
روی چه گوشی ای؟ رو اپتیموس جی که به خوبی جواب میده.

MEXX
02-08-2014, 18:41
داداش عباس این روی کیت کت ورژن 20 به من جواب نداد هی همینطوری میمونه و در آخرم هنگ میکنه !

akahroba
02-08-2014, 21:02
داداش عباس این روی کیت کت ورژن 20 به من جواب نداد هی همینطوری میمونه و در آخرم هنگ میکنه !

آقا شخصا در هفته ی اخیر ده بار با همین برنامه روت کردم. سه سوت روت میکنه واسه من و البته خیلی های دیگه. حالا چه جوریاست که بعضی ها میگین جواب نمیده نمیدونم. راه و روش خاصی هم نداره آخه چی بگم :|

MEXX
02-08-2014, 21:29
دیگه شانس ماست :))) میگم عباس جان راهی به نظرت نمیرسه چرا واتس اپ دیگه رو گوشیم رجیستر نمیشه ؟تایم و تاریخ درست بود حتی با اینترنت ایرانسل هم رفتم بازم رجیستر نکرد فقط و فقط با این برنامه مشکل دارم از وقتی رام ایتالیا ودافون رو ریختم اینطوری شد بعدشم هر رامی حتی جیلی بین امارات رو فلش زدم درست نشد که نشد با سیم کارت همراه اول هم همینطوره و رجیستر نمیشه !

akahroba
02-08-2014, 21:35
دیگه شانس ماست :))) میگم عباس جان راهی به نظرت نمیرسه چرا واتس اپ دیگه رو گوشیم رجیستر نمیشه ؟تایم و تاریخ درست بود حتی با اینترنت ایرانسل هم رفتم بازم رجیستر نکرد فقط و فقط با این برنامه مشکل دارم از وقتی رام ایتالیا ودافون رو ریختم اینطوری شد بعدشم هر رامی حتی جیلی بین امارات رو فلش زدم درست نشد که نشد با سیم کارت همراه اول هم همینطوره و رجیستر نمیشه !
یعنی کد رجیستری واست ارسال نمیشه؟
به تظرم شما Whatsapp+ که نسخه ی مود شده ی whatsapp هستش رو نصب کن ببین چی میشه.

MEXX
02-08-2014, 21:39
نه دادا تا میاد کد رو ارسال کنه هی میگه باید اخرین ورژن واتس اپ رو بگیری از سایتش در صورتیکه اخرین ورژن رو از سایتش گرفتم و نصب کردم و ورژن پلاسش هم نصب میکنم اونم رجیستر نمیکنه و تو توضیحاتش گفته باید یه بار این معمولی رو رجیستر کنی بعد این اوکی میشه والا دیگه مخم به جایی نمیرسه الانم رام گوشیم ورژن 20b مالزی هست

mahdiplayer
08-08-2014, 11:38
انتی ویروسم اینو ب عنوان ویروس شناختش و پاکش کرد برنامه دیگه ای موجود نیست روت کنیم؟

akahroba
09-08-2014, 08:59
انتی ویروسم اینو ب عنوان ویروس شناختش و پاکش کرد برنامه دیگه ای موجود نیست روت کنیم؟
عزیزم برنامه های روت همه توسط خود گوگل هم مخرب شناخته میشن آنتی ویروس که جای خود داره. دلیلشم اینه که تو فایل های سیستمی دخل و تصرف میکنن تا روت کنن.

amin_947
09-08-2014, 16:46
روی ورژن جدید خاورمیانه تست کردم. اول که چیز پی ان میخواست. بعدش هم گفت روت شده ولی وقتی supersu رو نصب خواستم بکنم ارور داد. خودم گوشی رو ریبوت کردم و supersu رو باز کردم که دیدم ارور نداد دیگه و مشکلی ندارم و الان روت شده ! :ce:
ضمنا دوستان می تونن بعد از روت شدن، فایل tr.apk رو که نصب کرده بودن پاکش کنن. مشکلی برای روت پیش نمیاد :df:

MEXX
21-08-2014, 23:57
داداش عباس خسته نباشی . داداشی من بازم رفتم تست زدم روی رام ودافون کشوره ایتالیا ورژن 20B که توسط خود شرکت الجی براشون ارائه شده و رسمی هست نشد که نشد حتی فیلترشکنم باز بود بازم مینویسه این گوشی رو نمیتونه ساپورت کنه ! میگم دادا چه کنم این ورژن روت بشه ؟ و اینکه این ورژن جدید این برنامه رو که گفتی دارم صحبت میکنم بهت بدن دستت نیومده هنوز شاید تو ورژن جدید این برنامه این ورژن از اندروید رو بتونه روت کنه :ay::ay::ay:

akahroba
22-08-2014, 00:05
داداش عباس خسته نباشی . داداشی من بازم رفتم تست زدم روی رام ودافون کشوره ایتالیا ورژن 20B که توسط خود شرکت الجی براشون ارائه شده و رسمی هست نشد که نشد حتی فیلترشکنم باز بود بازم مینویسه این گوشی رو نمیتونه ساپورت کنه ! میگم دادا چه کنم این ورژن روت بشه ؟ و اینکه این ورژن جدید این برنامه رو که گفتی دارم صحبت میکنم بهت بدن دستت نیومده هنوز شاید تو ورژن جدید این برنامه این ورژن از اندروید رو بتونه روت کنه :ay::ay::ay:
اصلا اینترنت نمیخواد!!
واقعا مینویسه ساپورت نمیکنه؟ یه اسکرین شات تونستی بذار.
اون ورژن جدید ریکاوری twrp بود و ربطی به این نداره. یه بیست روز دیگه ایشالا. طرف رفته تعطیلات

یارالی
08-09-2014, 13:03
سلام عباس جان
براحتی جی پرو رو روت کرد
فقط یه نکته بگم اگه روت موفق امیز باشه گوشی ریستارت نمیشه
اگه نا موفق باشه ریستارت میشه

981060
981063

Sent from my LG-E988

shadisl
28-09-2014, 11:38
سلام
LG l70 با این روش روت نشد .

mahdian57
28-09-2014, 12:11
تاریخ کرنلو نگاه کنید قبل از جون 2014 باشه روت میکنه بعدشو نمیتونه شاید استثنائاتی باشه

Farzad119
17-05-2015, 21:02
برا من روی کیت کت (E975-20A) جواب داد