PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب برنامه lock me



mmhsat
30-04-2006, 13:57
برنامه lock me روی 6600 نصب نمیشه اشکال از چیه؟
متشکرم

abazari
01-05-2006, 08:21
تو سیف مد بیا بالا بعد نصب کن باید کد گوشیتو بفرستی تا برات کد فعال سازی ارسال کنم

shobir
01-05-2006, 10:50
این برنامه در 6630 بعد از یک هفته غیر فعال میشود برای فعال بودن دائم چکار باید کرد . با تشکر

mmhsat
02-05-2006, 22:10
تو سیف مد بیا بالا بعد نصب کن باید کد گوشیتو بفرستی تا برات کد فعال سازی ارسال کنم

دوست عزیز از جوابت ممنونم لطفا بگو سیف مد چطور میشه اومد بالا؟دوم کد گوشی منظورت کدوم کد هست من زیاد با نوکیا کار نکردم
با تشکر