PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاستوم ریکاوری ترکیبی TWRP| PhilZ Touch | CWM



Labkh4nd
24-04-2014, 11:20
با سلام

با استفاده از این تاپیک میتوانید سه نوع ریکاوری CWM و TWRP و PhilZ Touch را بر روی Z Ultra با بوتلودر باز نصب کنید.

روش نصب :

1- فایل ریکاوری را از پست دوم ، دانلود و استخراج کنید.

2- در حالی که usb debugging و unknown sources فعال و صفحه گوشی روشن هست ،گوشی رو به pc وصل کنید و فایل install.bat را جرا کنید.

3- با صفحه ی زیر رو به رو خواهید شد :

http://szar.netii.net/up/66bc24f56ab8.jpg

اگر دیوایس شما توسط SuperSu به روت دسترسی دارد ، گزینه ی 1 را انتخاب کنید.

اگر دیوایس شما توسط SuperUser به روت دسترسی دارد ، گزینه ی 2 را انتخاب کنید.

اگر دیوایس شما به روت دسترسی ندارد ، گزینه ی 3 را انتخاب کنید. ( در حال حاضر این گزینه کارایی ندارد. )

4- پس از انتخاب گزینه ی مناسب ، چند لحظه صبر کنید تا پروسه ی نصب ریکاوری ، طی شود ، سپس دیوایس شما را به محیط ریکاوری Teamwin منتقل خواهد کرد.


برای انتقال به محیط ریکاوری کاستوم از برنامه ی NDR Utils (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.camber.ndrutils&hl=en) استفاده کنید.

یا

گوشی رو خاموش کنید و بعد روشن کنید و وقتی که لگوی Sony رو دیدید :

برای ورود به ریکاوری PhilZ Touch ، دکمه افزایش صدا رو بزنید

برای ورود به ریکاوری TWRP ، دکمه کاهش صدا رو بزنید.


برای دانلود ریکاوری به روش زیر عمل کنید :

1- ابتدا وارد این سایت (http://nut.xperia-files.com/) شوید.

2- پس از ورد به سایت ، بر روی گزینه ی XZDualRecovery کلیک کنید.

3- حالا ریکاوری کاستوم مربوط به دیوایس خود را دانلود کنید. ( برای بوتلودر های بسته ، نسخه ی Installer رو انتخاب کنید. )

mamadam46
10-01-2015, 20:51
سلام
ایا با این ریکاوری روی بوت لودر باز میشه هر کاتوم رامی مثل سیاژون aops فلش کرد؟

GUYVER
10-01-2015, 20:56
سلام
ایا با این ریکاوری روی بوت لودر باز میشه هر کاتوم رامی مثل سیاژون aops فلش کرد؟

بله میشه رام های بیس C.M یا A.O.S.P رو فلش زد. ( اما قبل از فلش زدن این رام ها باید کرنل مربوط به رام رو از طریق فست فلش زد که در اون صورت ریکاوری ترکیبی پاک میشه و ریکاوری موجود در کرنل رام ، جایگزین اون میشه. )

rawen.west69
16-01-2015, 10:42
سلام هردو فایل پاک شدن اگه میشه دوباره لینک بدین ممنون

superb boy
26-01-2015, 22:19
ببخشید کسی این ریکاوری رو روی بیلد 118 تست کرده؟
از من روی waiting for device میمونه و پیغام device found نمیاد
قبلش رام هم با فلش تول فلش زدم و کامپیوتر گوشی رو شناخته
بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟

GUYVER
26-01-2015, 22:21
ببخشید کسی این ریکاوری رو روی بیلد 118 تست کرده؟
از من روی waiting for device میمونه و پیغام device found نمیاد
قبلش رام هم با فلش تول فلش زدم و کامپیوتر گوشی رو شناخته
بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟

دیوایس شما باید روت باشه تا امکان نصب این ریکاوری روی دیوایس شما فراهم بشه.

superb boy
26-01-2015, 22:34
دیوایس شما باید روت باشه تا امکان نصب این ریکاوری روی دیوایس شما فراهم بشه.

آخه دقیقا همین مشکل برای کار با نرم افزار easyroot tool هست و اونجا هم device found نمیاد
میشه درایورها نصب نباشن اما رام بدرستی با فلش تول فلش بخوره؟
چون چک درایور که میزنم درایوری رو نشون نمیده که نصب باشه

superb boy
27-01-2015, 01:03
مشکل برطرف شد
برای نصب رام از طریق فلش تولز الزامی نیست درایورهای پوشه ی drivers مربوط به نرم افزار فلش تولز حتما نصب شن.
همین که درایورهای شناسایی گوشی برای بالا اومدن حافظه داخلی و خارجی نصب شن کافیه.که این مورد هم با وصل کردن گوشی به کامپیوتر و متصل بودن کامپیوتر به اینترنت نصب میشن.

ولی برای فلش مواردی که install.bat دارن باید درایورها همگی نصب باشن...

hamed2si
31-01-2015, 19:13
Aosp لالیپاپ فلش زدم رو کرنلش CWM هست.میتونم اینو جایگزینش کنم؟TWRP کار امد تره

GUYVER
01-02-2015, 10:07
Aosp لالیپاپ فلش زدم رو کرنلش CWM هست.میتونم اینو جایگزینش کنم؟TWRP کار امد تره

میشه فلش زد اما با ریکاوری موجود در کرنل رام دچار تداخل میشه.

ali_men2004
27-04-2015, 11:41
سلام
اگر دیوایس شما به روت دسترسی ندارد ، گزینه ی 3 را انتخاب کنید. ( در حال حاضر این گزینه کارایی ندارد. )
مورد تو پرانتز رو متوجه نشدم من نیمخام روت کنم گوشی رو فقط میخام ریکاوری رو بریزم برای رام کاستوم یعنی اگه روت نباشه کار نمیکنه.

GUYVER
27-04-2015, 11:43
سلام
اگر دیوایس شما به روت دسترسی ندارد ، گزینه ی 3 را انتخاب کنید. ( در حال حاضر این گزینه کارایی ندارد. )
مورد تو پرانتز رو متوجه نشدم من نیمخام روت کنم گوشی رو فقط میخام ریکاوری رو بریزم برای رام کاستوم یعنی اگه روت نباشه کار نمیکنه.

اون گزینه ی 3 ام تو رام های 4.4.2 و بیلد های اولیه 4.4.4 کار میکرد ، بعدا سونی اون اکسپلویت رو پچ کرد و این گزینه بدون استفاده شد.

روی بیلد های جدید 4.4.4 و لالی پاپ نمیشه بدون دسترسی به روت ، ریکاوری کاستوم رو نصب کرد.

ali_men2004
27-04-2015, 13:13
اون گزینه ی 3 ام تو رام های 4.4.2 و بیلد های اولیه 4.4.4 کار میکرد ، بعدا سونی اون اکسپلویت رو پچ کرد و این گزینه بدون استفاده شد.

روی بیلد های جدید 4.4.4 و لالی پاپ نمیشه بدون دسترسی به روت ، ریکاوری کاستوم رو نصب کرد.

ممنون ریکاوری سراغ دارید که به روت نیازی نداشته باشه .من میخام اندروید ۵.۱ پرت شده رو نصب کنم باید بوتلدر باز کنم و ریکاوری داشته باشم ولی نمیخام روتش کنم راهی هست مرسی؟

GUYVER
27-04-2015, 13:18
ممنون ریکاوری سراغ دارید که به روت نیازی نداشته باشه .من میخام اندروید ۵.۱ پرت شده رو نصب کنم باید بوتلدر باز کنم و ریکاوری داشته باشم ولی نمیخام روتش کنم راهی هست مرسی؟

اون رام بیس اش A.O.S.P ئه ، به بوتلودر آنلاک نیاز داره ، اگر میخواهید اون رام رو فلش بزنید ، کافیه اول کرنل رام رو فلش بزنید تا به ریکاوری دسترسی پیدا کنید.

( در بیلد های جدید 4.4.4 یا 5.0.2 هیچ ریکاوری کاستومی بدون دسترسی به روت بر روی بوتلودر بسته ، قابل نصب نیست. )

ali_men2004
27-04-2015, 14:18
اون رام بیس اش A.O.S.P ئه ، به بوتلودر آنلاک نیاز داره ، اگر میخواهید اون رام رو فلش بزنید ، کافیه اول کرنل رام رو فلش بزنید تا به ریکاوری دسترسی پیدا کنید.

( در بیلد های جدید 4.4.4 یا 5.0.2 هیچ ریکاوری کاستومی بدون دسترسی به روت بر روی بوتلودر بسته ، قابل نصب نیست. )

بازم ممنون یعنی من اول بوتلدر رو آنلاک کنم بعد کرنل رو فلش کنم بعد رام رو از تو ریکاوری فلش کنم ؟بعد اون ریکاوری میمونه یا فقط یکبار مصرفه،وقتی کرنل رو فلش کردم و گوشی ریستارت کرد خودش میره‌ تو ریکاوری یا باید کاری انجام بدم تا بره .ببخشید اینقدر سوال کردم.

GUYVER
27-04-2015, 14:20
بازم ممنون یعنی من اول بوتلدر رو آنلاک کنم بعد کرنل رو فلش کنم بعد رام رو از تو ریکاوری فلش کنم ؟بعد اون ریکاوری میمونه یا فقط یکبار مصرفه،وقتی کرنل رو فلش کردم و گوشی ریستارت کرد خودش میره‌ تو ریکاوری یا باید کاری انجام بدم تا بره .

کرنل رام پورت شده ، خودش حاوی ریکاوری هست. ( فقط کرنل رو فلش بزنید و از ریکاوری موجود در کرنل برای فلش زدن رام استفاده کنید. ) ( ریکاوری اش دائمی هست. )