PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [ 700DS | موضوع کل ] : پرسش و پاسخ درباره تلفن هوشمند HTC Desire 700 Dual Sim ( پست اول مطالعه شود )



Farshadvh
07-09-2014, 18:42
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=956437&stc=1&d=1398540766


با سلام خدمت همه دوستان

در این قسمت شما می توانید مشکلات و سوالات خود را مطرح کنید

" لطفا مشکلات خود را با جزییات کامل مانند Build Number و CID و نسخه اندروید مطرح کنید! "

قوانین :

1) از ایجاد پست های پیاپی برای رسیدن سریع به جواب خودداری کنید ، چون نتیجه معکوس خواهد داد!

2) قبل از مطرح کردن سوال خود پست های قبل را مطالعه کنید ممکن است پاسخ سوال شما آنجا باشد!

3) حتما از ارور های دریافتی اسکرین شات تهیه کنید و در پست خود قرار دهید!

4) برای آنلاک و روت و ... :

5) از زدن پست های سپاس خودداری کنید و بجای آن از دکمه سپاس استفاده کنید!

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=981012&stc=1&d=1410104475

mehdi.god
15-09-2014, 10:59
سلام

چ ریکاوری روی گوشی Htc desire 700 جواب میده !؟
لطفا لینک بدید


هر ریکاوری نصب میکنم این ارور رو میده :|

981679

mehdi.god
15-09-2014, 16:39
کسی نیست ج بده !؟

Farshadvh
18-09-2014, 15:20
سلام

چ ریکاوری روی گوشی Htc desire 700 جواب میده !؟
لطفا لینک بدید


هر ریکاوری نصب میکنم این ارور رو میده :|

981679


کسی نیست ج بده !؟

سلام

باید انجمن XDA رو بگردم ببینم چیزی براش هست یا خیر

لینک ریکاوری هایی که زدید رو دارید؟ و اینکه برای کدوم انجمن بوده؟

saman_mt
26-09-2014, 14:33
سلام به همه دوستان
من یه گوشی htc desire 700 دارم که برروی لوگوی htc میمونه.چیکار کنم؟
البته با هزار بدبختی رام رسمی با بوت و ریکاوری استوک پیدا کردم.حالا نمیدونم چجوری درستش کنم؟

Farshadvh
26-09-2014, 16:09
سلام به همه دوستان
من یه گوشی htc desire 700 دارم که برروی لوگوی htc میمونه.چیکار کنم؟
البته با هزار بدبختی رام رسمی با بوت و ریکاوری استوک پیدا کردم.حالا نمیدونم چجوری درستش کنم؟

سلام

باید آنلاک کنید بعد ریکاوری کاستوم نصب کنید و بعد رام رسمی رو بصورت کاستوم نصب کنید همه اینایی که گفتم آموزششون تو بخش آموزش هست

saman_mt
26-09-2014, 17:30
بوتلودر باز هست ولی انگار رام رسمی بروی بوتلودر باز نمیشینه.
راهی نداره تا بدون ریکاوری کاستوم درستش کنم؟
بعدشم تو محیط cmd گوشی رو نمیشناسه چیکار کنم؟یهنی fastboot flash میزنم ارور میده.

Farshadvh
26-09-2014, 19:08
بوتلودر باز هست ولی انگار رام رسمی بروی بوتلودر باز نمیشینه.
راهی نداره تا بدون ریکاوری کاستوم درستش کنم؟
بعدشم تو محیط cmd گوشی رو نمیشناسه چیکار کنم؟یهنی fastboot flash میزنم ارور میده.

سلام

فایلی که گرفتید OTA یا RUU یا ناند؟

saman_mt
26-09-2014, 19:34
من زیاد نمیدونم چی به چیه.دوتا فولدر هست که
اسم یکیش رامه که یه فایل به اسم system.img یا system.zip هست
تو فولدر دیگه یه فایل ایمیج بوت ، یه فایل ایمیج ریکاوری و یه فایل به اسم nandroid.
از طرفی میترسم برم سمت ریکاوری کاستوم چون یه موقع hboot بپره دیگه عملا گوشی آجر میشه.

Farshadvh
27-09-2014, 11:00
من زیاد نمیدونم چی به چیه.دوتا فولدر هست که
اسم یکیش رامه که یه فایل به اسم system.img یا system.zip هست
تو فولدر دیگه یه فایل ایمیج بوت ، یه فایل ایمیج ریکاوری و یه فایل به اسم nandroid.
از طرفی میترسم برم سمت ریکاوری کاستوم چون یه موقع hboot بپره دیگه عملا گوشی آجر میشه.

ببین اینی که گرفتی ناند بکاپه باید ریکاوری کاستوم نصب کنی تا بتونی ریستورش کنی و بعد بوت استوک بزنی و بعد ریکاوری استوک و بعد ریلاک کنی تا گوشی مثل حالت اولش بشه!

saman_mt
28-09-2014, 19:55
شما درست میگید.فقط مشکل اینجاست که نه گوشی توسط سیستم شناسایی میشه و نه شارژ میشه.بعدشم ریکاوری کاستوم مخصوصشو ندارم.
در ضمن میشه با باکس این کار ها رو انجام داد؟چون گوشی شناسایی نمیشه بخاطر همین که میپرسم با باکس میشه زد یا نه.

Farshadvh
29-09-2014, 22:12
شما درست میگید.فقط مشکل اینجاست که نه گوشی توسط سیستم شناسایی میشه و نه شارژ میشه.بعدشم ریکاوری کاستوم مخصوصشو ندارم.
در ضمن میشه با باکس این کار ها رو انجام داد؟چون گوشی شناسایی نمیشه بخاطر همین که میپرسم با باکس میشه زد یا نه.

با باکس همه کار میشه کرد اما بالاخره باید ریکاوری کاستوم رو داشته باشید تو بتونید رام به هر نحوی شده بر گردونید!

saman_mt
01-10-2014, 10:21
ریکاوری کاستوم پبدا کردم اما گوشی شناسایی نمیشه چیکار کنم؟

Farshadvh
01-10-2014, 13:28
ریکاوری کاستوم پبدا کردم اما گوشی شناسایی نمیشه چیکار کنم؟

چک کنید که ویندوز 7 باشه و آخرین نسخه HTC Sync Manager نصب باشه کابل خود HTC رو استفاده کنید از USBHUB استفاده نکنید و نهایتا گوشی رو وصل کنید به سیستم اگه همه جیز درست انجام شده باشه گوشی وصل میشه (در منوی فست بوت)

j.arjian
12-10-2014, 21:59
سلام دوستان من گوشیمو هم انلوک کردم و هم روت ولی هیچ کدام از ریکاوری ها عمل نمیکنه هم ریکاوری استوک و هم کاستوم ها اگه دوستان ریکاوری تست شده دارن معرفی کنن .ممنون

Farshadvh
13-10-2014, 17:01
سلام دوستان من گوشیمو هم انلوک کردم و هم روت ولی هیچ کدام از ریکاوری ها عمل نمیکنه هم ریکاوری استوک و هم کاستوم ها اگه دوستان ریکاوری تست شده دارن معرفی کنن .ممنون

سلام

دوست عزیز من براتون تو مرجع رسمی گشتم متاسفانه چیزی قرار ندادن سایت های چینی هم اکثرا برای منطقه خودشون رو قرار میدن یکم دیگه صبر کنید تا بیشتر بگردم

keramat_007
19-11-2014, 19:03
سلام دوستان من گوشیمو هم انلوک کردم و هم روت ولی هیچ کدام از ریکاوری ها عمل نمیکنه هم ریکاوری استوک و هم کاستوم ها اگه دوستان ریکاوری تست شده دارن معرفی کنن .ممنون

گوشی بطور درست به pc وصل میشه؟
هرچیز رو جا ننداختید؟
درایور ها نصب؟

فرستاده شده از C5303ِ من با Tapatalk

j.arjian
24-11-2014, 22:05
با سلام .اره دراورها به درستی نصب شده و ریکاوری های سایر گوشیهای htc رو هم بدرستی از فیست بوت فلش میکنم ولی وقتی تو محیط فیست بوت میخوام داخل منوی ریکاوری برم ارور میده و اعلام میکنه متناسب با گوشی نیست .

Farshadvh
24-11-2014, 23:44
با سلام .اره دراورها به درستی نصب شده و ریکاوری های سایر گوشیهای htc رو هم بدرستی از فیست بوت فلش میکنم ولی وقتی تو محیط فیست بوت میخوام داخل منوی ریکاوری برم ارور میده و اعلام میکنه متناسب با گوشی نیست .

همونظور که گفتم ریکاوری کاستوم مخصوص گوشی شما نیست

iman.droid
24-12-2014, 15:07
سلام
يه سؤال مهم دارم. كسي ميدونه چرا حجم عكسهاي اين گوشي اينقدر پايينه؟ با 8 مگاپيكسل هم كه عكس بگيري حدود 700 كيلوبايت حجم دارن و كيفيت خوبي هم نداره! ميشه زود جواب بدين؟ ممنون

Farshadvh
25-12-2014, 21:52
سلام
يه سؤال مهم دارم. كسي ميدونه چرا حجم عكسهاي اين گوشي اينقدر پايينه؟ با 8 مگاپيكسل هم كه عكس بگيري حدود 700 كيلوبايت حجم دارن و كيفيت خوبي هم نداره! ميشه زود جواب بدين؟ ممنون

پاسخ داده شد

M O R T Y
11-02-2015, 16:18
سلام. آقا یه مشکل دارم که هرچی تو اینترنت گشتم راه حل پیدا نکردم. من چند روزه یه مونوپاد خریدم ( دسته شاتر عکس سلفی ) که با بلوتوث کانکت میشه و با دکمه اش می تونی عکس بندازی. توی همه دستگاه های موجود در منزل شاتر به خوبی کار کرد ولی در گوشی desire700 دکمه شاتر فقط صدا رو زیاد میکنه و توی محیط برنامه دوربین عکس نمیندازه. راه حلی دارین برام؟
:please::sign_help:

Farshadvh
11-02-2015, 16:51
سلام. آقا یه مشکل دارم که هرچی تو اینترنت گشتم راه حل پیدا نکردم. من چند روزه یه مونوپاد خریدم ( دسته شاتر عکس سلفی ) که با بلوتوث کانکت میشه و با دکمه اش می تونی عکس بندازی. توی همه دستگاه های موجود در منزل شاتر به خوبی کار کرد ولی در گوشی desire700 دکمه شاتر فقط صدا رو زیاد میکنه و توی محیط برنامه دوربین عکس نمیندازه. راه حلی دارین برام؟
:please::sign_help:

سلام

تو تنظیمات برنامه دوربین باید ببینید راهی برای این کار هست یا خیر ممکنه گزینه ای برای این کار اضافه شده باشه - اگه نشد باید از برنامه دوربین گوگل استفاده کنید

sinoohe_11
07-05-2015, 14:43
سلام خسته نباشید من گوشیمو ریست فکتوری کردم دیگه روشن نمیشه و بالا نمیاد به شارژ یا کامپیوتر هم میزنم فقط چراغ هشدار دهندش چشمک میزنه باید چیکار کنم ممنون

Farshadvh
08-05-2015, 17:54
سلام خسته نباشید من گوشیمو ریست فکتوری کردم دیگه روشن نمیشه و بالا نمیاد به شارژ یا کامپیوتر هم میزنم فقط چراغ هشدار دهندش چشمک میزنه باید چیکار کنم ممنون

سلام

بزارید تو شارژ به مدت 10 دقیقه اگه روشن نشد ممکنه بوتش مشکل پیدا کرده باشه که تعمیرکار حرفه ای باید راهش بندازه

Ra!30
14-05-2015, 11:10
سلام دوستان عزیز

یه HTC Desire Dual Sim برا یکی از دوستان دارم میخوام فارسیش کنم روششو میگین عزیزان؟

Farshadvh
14-05-2015, 11:20
سلام دوستان عزیز

یه HTC Desire Dual Sim برا یکی از دوستان دارم میخوام فارسیش کنم روششو میگین عزیزان؟
Ra!30

سلام

1) به setting/keyboard and language برید و در قسمت زبان ، زبان پارسی رو انتخاب کنید / در صورت نبودن زبان پارسی روش زیر رو انجام بدید

2) برنامه morelocal رو نصب کنید و با استفاده از اون سعی کنید زبان پارسی رو انتخاب کنید

3) اگه در حالت معمولی با morelocal نتونستید زبان پارسی رو فعال کنید نیازه گوشی خودتون رو روت کنید و با استفاده از دسترسی روت این کار رو انجام بدید / برای روت کردن گوشی های HTC باید ابتدا آنلاک و سپس ریکاوری کاستوم رو نصب کنید دقت کنید که اگه ریکاوری استوک رو ندارید بهتره ریکاوری کاستوم رو بوت کنید نه نصب / http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=338853

matador5550
11-10-2015, 01:33
سلام دوستان من گوشیم ویروس گرفته همون تروجانی که تازگیا همه گیر شده، با هر برنامه ای که فکرشو بکنین اقدام به پاکسازی کردم نمیشه که نمیشه اکثرشون باید گوشی روت باشه من آنلاک کردم ولی متاسفانه کاستوم ریکاوری براش نیست، با برنامه های روت هم همشون امتحان کردم : RootGenius , iRoot , Kingoroot , ... خلاصه تنها راهی که میمونه فلش رام هست که همانطور که گفتم کاستوم ریکاوری نیست براش، یدونه پیدا کردم که اونم درست کار نمیکنه چون تو ریکاوری نوشته برای سامسونگ S5300 هستش، خواهشا یه کاستوم ریکاوری اگه موجوده قرار بدین در ضمن اون برنامه که سایت APKTOPS گذاشته رو نگین که فهمیدم کلاهبردارن و با اونم پاک نمیشه فقط بلدن قیمت بزنن و تبلیغات مفت از آموزش زیر هم خواستم استفاده بکنم که بازم نیازمند روت هست :


http://forum.xda-developers.com/general/general/fix-monkey-test-time-service-virus-t3194907

matador5550
11-10-2015, 08:18
دوستان بالاخره یه ریکاوری تاچ تو یه سایت پیدا کردم ،نصب کردم به خوبی کار میکنه :


http://www.4shared.com/file/IjbEiRJAba/CWM5824.html?

yasi.mi
22-11-2015, 14:25
با سالام
مطمئن نیستم جای سوالم اینجا باشه (اگه نیست ببخشید)
یه htc desire 700 گرفتم و برای وصل شدنش به نت مشکلی ندارم (صفحات وب رو به خوبی باز میکنه)
ولی برنامه هایی مثل تلگرام و اینستاگرام مشکل داره، شماره تلفنم رو که میزنم، در حال لود شدن باقی میمونه و اتفاقی نمی افته. گوشی هنگ نمیکنه ولی برنامه به مرحله بعد نمیره. به نظر شما مشکل از گوشیه یا خط؟ تنظیماتش باید عوض بشه؟

Farshadvh
28-11-2015, 21:46
با سالام
مطمئن نیستم جای سوالم اینجا باشه (اگه نیست ببخشید)
یه htc desire 700 گرفتم و برای وصل شدنش به نت مشکلی ندارم (صفحات وب رو به خوبی باز میکنه)
ولی برنامه هایی مثل تلگرام و اینستاگرام مشکل داره، شماره تلفنم رو که میزنم، در حال لود شدن باقی میمونه و اتفاقی نمی افته. گوشی هنگ نمیکنه ولی برنامه به مرحله بعد نمیره. به نظر شما مشکل از گوشیه یا خط؟ تنظیماتش باید عوض بشه؟

سلام

اگه دسترسی به نت دارید که حله می مونه خوده برنامه که در این موارد ممکنه کانفینگ های دسترسی به نت درست انجام نشه پیشنهاد می دم یبار فکتوری ریست کنید