PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : CarbonRom | اندروید 4.4.3 کیت کت



maxomid
12-09-2014, 21:35
CarbonRom




ROM OS Version: 4.4.x KitKat
ROM Kernel: Linux 3.4.x
ROM Firmware Required: Latest firmware
Based On: Carbon Rom

اسکرین شات:
https://carbonrom.org/screenshots/

ویژگی های رام:
https://carbonrom.org/features/

https://carbonrom.org/downloads/?device=taoshan&type=nightly

maxomid
13-09-2014, 17:55
برای نصب:

بوتلودر انلاک باید باشه
دسترسی به کاستوم ریکاوری
رام و گوگل اپس رو دانلود کنید و در SD-CARD بریزید
وارد ریکاوری بشید از رام فعلی بکاپ بگیرید
فکتوری رست فول وایپ رو انجام بدید
رام و گوگل اپ رو نصب کنید

برای بار اول کمی طول شاید بکشه رام بوت بشه.

saeedhispeed
12-10-2014, 11:09
چرا دوربین نداره!؟؟؟؟ باید چه کنم چون گوگل کمرا هم نصب نمیشه البته من اخرین نسخشوفلش زدم

smohhsen
12-10-2014, 11:23
چرا دوربین نداره!؟؟؟؟ باید چه کنم چون گوگل کمرا هم نصب نمیشه البته من اخرین نسخشوفلش زدم

گوگل اپس رو فلش نزدید حتما

saeedhispeed
15-10-2014, 14:53
اصلا خود رام دوربین نداره گپس هم فلش زدم ولی باز گوگل کمرا که باز میکردم ارور میداد camera not available

smohhsen
16-10-2014, 13:52
اصلا خود رام دوربین نداره گپس هم فلش زدم ولی باز گوگل کمرا که باز میکردم ارور میداد camera not available

clean install بود یا همینطوری روی قبلی ها زدی؟
فول وایپ رو حتما انجام بده
نسخه گوگل اپس رو درست انتخاب کردی؟

saeedhispeed
30-10-2014, 06:19
یبار که GAPPS رو فلش نزدم دوربین اومد ولی میخواستی بازش کنی میزد NOT INESTALLED

smohhsen
30-10-2014, 23:36
یبار که GAPPS رو فلش نزدم دوربین اومد ولی میخواستی بازش کنی میزد NOT INESTALLED

باید نصب تمیز انجام بدید و نسخه درست گ اپس رو بعدش نصب کنید تا نتیجه به صورت درست معلوم بشه

saeedhispeed
31-10-2014, 08:38
منظور شما از نصب تمیز مگه اینا نیس؟
wipe data format factory
wipe cash
wipe dalvik cash
format system

Engine3R
31-10-2014, 10:39
منظور شما از نصب تمیز مگه اینا نیس؟
wipe data format factory
wipe cash
wipe dalvik cash
format system
بله دوست عزیز دقیقا اینها مراحل نصب تمیز هست.
فقط بعدش که رام بطور کامل بالا اومد ، مجدد یه بار دیگه ریبوت کنید.