PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپدیت بوتلودر برای اپتیموس جی



akahroba
23-09-2014, 09:54
سلام
همونطور که میدونین ما برای آنلاک این گوشی از بوتلودر نکسوس 4 یا به قولی mako استفاده می کنیم. این کار رو برنامه ی freegee به عنوان پیش نیاز برای نصب ریکاوری انجام میده. اما بوتلودری که freegee دانلود و نصب میکنه اگه اشتباه نکنم 10l هستش و مربوط به جلی بین و خلاصه خیلی قدیمی که البته روی کیت کت هم جواب داده.
اما اینجا براتون آپدیت بوتلودر نکسوس4 که آخرین ورژن factory image کیت کت 4.4.4 گوگل هستش رو قرار میدم. ورژن 30d و مخصوص کیت کت:

https://www.mediafire.com/?6ofn61qpl65t5xv

از ریکاوری نصب کنید و ریستارت بوتلودر رو بزنین.


آپدیت:
ورژن 30f مخصوص اندروید 5 (لالیپاپ)

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/hRnru3rTNq/makoz30f-flasher.zip

Reza 7
23-09-2014, 18:49
در مورد مزايا و اينکه چه تأثير يا فرقی ميکنه يک توضيح بده ؟

akahroba
23-09-2014, 21:40
در مورد مزايا و اينکه چه تأثير يا فرقی ميکنه يک توضيح بده ؟

اوناشو دیگه باید از گوگل بپرسی! یعنی به طور مشخص change log وجود نداره. اما به طور کلی بوتلودر وظیفه ی لود کرنل رو داره و طبیعتا بوتلودر به روزتر و بهینه تر میتونه سرعت بوت رو بالا ببره. البته این در حد دهم ثانیه هستش. ولی مسلما رام کیت کت با بوتلودر کیت کت ترکیب بهتریه از کیت کت با بوتلودر جلی بین ;)

akahroba
22-11-2014, 14:07
آپدیت بوتلودر محصوص لالیپاپ به پست اول اضافه شد. :dn:

raoufm2
10-01-2015, 09:01
دادو اینو نصب کردیم همیشگیه؟؟ یا نه بعد هربار فلش کردن میپره؟
الان من ریکاوری twrp رو نصب میکنم بعد یکی دوبار اجرا بعد ارور بوت میده و بالا نمیاد و میره اتومات تو ریکاوری cwm !!! این بوت رو نصب کنم فکر کنم درست شه!؟!؟!؟!

akahroba
10-01-2015, 10:05
دادو اینو نصب کردیم همیشگیه؟؟ یا نه بعد هربار فلش کردن میپره؟
الان من ریکاوری twrp رو نصب میکنم بعد یکی دوبار اجرا بعد ارور بوت میده و بالا نمیاد و میره اتومات تو ریکاوری cwm !!! این بوت رو نصب کنم فکر کنم درست شه!؟!؟!؟!
آره همیشگیه. اون مشکلت ربطی به این نداره. فقط sling هست که ریکاوری نصب میکنه واست و بوتلودرو میبنده. اون ارور و ریکاوری cwm به خاطر نصب sling اصلی هست و به این چیزا ربط نداره.