PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [ 510 | موضوع کل ] : پرسش و پاسخ درباره تلفن هوشمند HTC Desire 510 ( پست اول مطالعه شود )



Farshadvh
24-09-2014, 19:35
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=956437&stc=1&d=1398540766


با سلام خدمت همه دوستان

در این قسمت شما می توانید مشکلات و سوالات خود را مطرح کنید

" لطفا مشکلات خود را با جزییات کامل مانند Build Number و CID و نسخه اندروید مطرح کنید! "

قوانین :

1) از ایجاد پست های پیاپی برای رسیدن سریع به جواب خودداری کنید ، چون نتیجه معکوس خواهد داد!

2) قبل از مطرح کردن سوال خود پست های قبل را مطالعه کنید ممکن است پاسخ سوال شما آنجا باشد!

3) حتما از ارور های دریافتی اسکرین شات تهیه کنید و در پست خود قرار دهید!

4) برای آنلاک و روت و ... :

5) از زدن پست های سپاس خودداری کنید و بجای آن از دکمه سپاس استفاده کنید!

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=982525&stc=1&d=1411576466

ali_rrr
15-02-2015, 12:43
سلام
من امروز این گوشی رو برای مادرم خریدم
ساخت تایوان پیدا نکردم وچینی گرفتم
رنگش سفید
قیمت هم 435ت
یدونه رم pqi 8 گیگ هم خریدم
+ضد خش و کاور ژله ای
برام کلا 472 ت تموم شد
دوربینش چنگی به دل نمیزنه صفحش بد نیست
سرعتش خوبه
فقط زبانش انگلیسیه باید فارسیش کنم چه برنامه ای پیشنهاد میدین؟
براش همین الان یه ابدیت 104.34مگابایتی اومد نمیدونم برای چیه کسی میدونه؟

Farshadvh
15-02-2015, 21:59
سلام
من امروز این گوشی رو برای مادرم خریدم
ساخت تایوان پیدا نکردم وچینی گرفتم
رنگش سفید
قیمت هم 435ت
یدونه رم pqi 8 گیگ هم خریدم
+ضد خش و کاور ژله ای
برام کلا 472 ت تموم شد
دوربینش چنگی به دل نمیزنه صفحش بد نیست
سرعتش خوبه
فقط زبانش انگلیسیه باید فارسیش کنم چه برنامه ای پیشنهاد میدین؟
براش همین الان یه ابدیت 104.34مگابایتی اومد نمیدونم برای چیه کسی میدونه؟

سلام

برای تغییر زبان به پارسی به بخش تنظیمات/زبان و کیبورد برید

اون آپدیت هم برای رفع مشکلات حتما نصب کنید ممکنه کیفیت دوربین بهتر بشه

ali_rrr
16-02-2015, 10:54
سلام

برای تغییر زبان به پارسی به بخش تنظیمات/زبان و کیبورد برید

اون آپدیت هم برای رفع مشکلات حتما نصب کنید ممکنه کیفیت دوربین بهتر بشه

زبان فارسی نداره
با مورلوکال هم فارسی نمیشه

Farshadvh
16-02-2015, 19:04
زبان فارسی نداره
با مورلوکال هم فارسی نمیشه

سلام

برای استفاده از مورلوکال نیازه روت کنید که توصیه نمی کنم مگر اینکه ریسک کار رو بپذیرید

ali_rrr
16-02-2015, 21:15
سلام

برای استفاده از مورلوکال نیازه روت کنید که توصیه نمی کنم مگر اینکه ریسک کار رو بپذیرید


هر کاری کردم نشد بردم بیرون 8ت دادم فارسیش کردن نمیدونم چه بلایی سرش اوردن

Farshadvh
17-02-2015, 12:13
هر کاری کردم نشد بردم بیرون 8ت دادم فارسیش کردن نمیدونم چه بلایی سرش اوردن

سلام

ممکنه با باکس براتون پارسی کرده باشن

dvd25
26-04-2015, 18:40
سلام به همه.کسی هست به من کمک کنه؟؟/ دیروز از سایت htcdev رام جدید واسه desire 510 گرفتم.نمیتونم نصبش کنم کمک کنین لطففففففففففففففففففففففا

Farshadvh
26-04-2015, 20:41
سلام به همه.کسی هست به من کمک کنه؟؟/ دیروز از سایت htcdev رام جدید واسه desire 510 گرفتم.نمیتونم نصبش کنم کمک کنین لطففففففففففففففففففففففا

سلام

سایت HTC فقط CRC ارایه میده و اینی که شما دانلود کردی رام نیست / مشکلتون چیه؟

dvd25
26-04-2015, 21:10
اخه بعد این که اسمش رو تغییر دادم ریختم تو مموری رفتم تو بوتلودر نصب شد بعد ریبوت کردن دیگه بالا نیومد.روی htc گیر کرده

Farshadvh
26-04-2015, 21:31
اخه بعد این که اسمش رو تغییر دادم ریختم تو مموری رفتم تو بوتلودر نصب شد بعد ریبوت کردن دیگه بالا نیومد.روی htc گیر کرده

پسوند اون فایل چی بوده؟ / لینک بدید / اون فایل بصورت سورس باز هست نصبی نیست

dvd25
26-04-2015, 21:42
یه فایل zip بود که بازش میکرذی 2تا فایل با پسوند tar بود.البته من zip رو تو مموری ریختم

dvd25
28-04-2015, 03:31
اقا فرشاد os کوشیم desire 510 نیست شده جلوش خلیه.باید چیکار کنم???????????????????????????????

Farshadvh
28-04-2015, 14:36
یه فایل zip بود که بازش میکرذی 2تا فایل با پسوند tar بود.البته من zip رو تو مموری ریختم


اقا فرشاد os کوشیم desire 510 نیست شده جلوش خلیه.باید چیکار کنم???????????????????????????????

سلام

پیش از هرکاری بهتره پرس و جو کنید / ممکنه اون فایلی که ریختید و به اصطلاح نصبش کردید این مشکل رو ایجاد کرده / بهرحال یبار فکتوری ریست کنید

dvd25
28-04-2015, 21:13
اقا فرشاد این کارو کردم بالا نیومد میشه یه لینک بدین من رام خاورمیانه desire 510 رو دانلود کنم؟؟؟؟

Farshadvh
29-04-2015, 19:18
اقا فرشاد این کارو کردم بالا نیومد میشه یه لینک بدین من رام خاورمیانه desire 510 رو دانلود کنم؟؟؟؟

سلام

متاسفانه لینک رام ندارم ینی موجود نیست وگرنه در بخش رام قرار میدادم

dvd25
01-05-2015, 01:27
حداقل راهنمایی کن s-off کنم تا بتونم cid رو تغییر بدم.htc desire 510 لطفا

dvd25
03-05-2015, 16:14
اینم از انجمن تخصصی htc اقا فرشاد حداقل یه جواب بده.

Farshadvh
03-05-2015, 18:21
حداقل راهنمایی کن s-off کنم تا بتونم cid رو تغییر بدم.htc desire 510 لطفا


اینم از انجمن تخصصی htc اقا فرشاد حداقل یه جواب بده.


سلام

تا جایی که در توان باشه جواب میدم / تعریف از خود نمی کنم اما هیچ انجمنی مثل انجمن ما از سری Desire به این شکل پشتیبانی نمی کنه

روشی برای S-OFF گوشی شما وجود نداره متاسفانه / البته یه روش هست اونم روش SUNSHINE هست که نیازمنده هزینه 25 دلاری هست البته قبلش باید برنامه مخصوصشو نصب کنید تا ببینید اصلا میشه گوشی شما رو S_OFF کرد یا نه

اینم سایتش : http://theroot.ninja/

مهدی صفایی
06-05-2015, 16:41
من از سایت HTC کد آنلاک رو گرفتم ولی وقتی میزنم و پیغام میاد میگه دکمه پاور رو بزن اصلا عمل نمیکنه!!!!! جالب اینکه در همون حالت گزینه NO عمل میکنه!!!
گوشی از فست بوت فکتوری ریست هم نمیشه و به سرعت صفحه BOOTLOADER بالا میاد .
بیلد گوشی 1.20.401.3 و نسخه HBOOT 1.02 هستش . کمممممممممممممک:cf::cf::cf:

Farshadvh
06-05-2015, 19:00
من از سایت HTC کد آنلاک رو گرفتم ولی وقتی میزنم و پیغام میاد میگه دکمه پاور رو بزن اصلا عمل نمیکنه!!!!! جالب اینکه در همون حالت گزینه NO عمل میکنه!!!
گوشی از فست بوت فکتوری ریست هم نمیشه و به سرعت صفحه BOOTLOADER بالا میاد .
بیلد گوشی 1.20.401.3 و نسخه HBOOT 1.02 هستش . کمممممممممممممک:cf::cf::cf:

سلام

خب اگه به اون صفحه YES یا NO میرسید هیچ مشکلی تو روند کارتون نبوده! اینم یه مشکل عجیب! تا حالا برخورد نداشتم / شاید بی ربط باشه اما یه فکتوری ریست کن بعد تست کن ببین بازم نمی تونی بری رو YES / خبر بده حتما

مهدی صفایی
07-05-2015, 11:30
سلام

خب اگه به اون صفحه YES یا NO میرسید هیچ مشکلی تو روند کارتون نبوده! اینم یه مشکل عجیب! تا حالا برخورد نداشتم / شاید بی ربط باشه اما یه فکتوری ریست کن بعد تست کن ببین بازم نمی تونی بری رو YES / خبر بده حتما

نه فرشاد جان فکتوری هم گفتم نمیشه :cf::cf::cf:

Farshadvh
07-05-2015, 17:02
نه فرشاد جان فکتوری هم گفتم نمیشه :cf::cf::cf:

از خود اندروید چی؟ / اگه نشد با یه سیستم دیگه تست کن ویندوز 7 مخصوصا / کابل رو به مادر بورد وصل کن / اون کدی که کپی کردی رو هم چک کن ببین درست کپی کردی یا نه

ali_rrr
08-05-2015, 12:33
سلام
دوستان ابدیت انروید5 به این گوشی میاد؟

Farshadvh
08-05-2015, 21:28
سلام
دوستان ابدیت انروید5 به این گوشی میاد؟

سلام

با توجه به خبر ها آری :4:

http://htcsource.com/2015/01/leaked-document-reveals-htcs-lollipop-update-roadmap/
http://forum.xda-developers.com/desire-510/general/lollipop-accidentally-confirmed-desire-t2977608

ali_rrr
09-05-2015, 10:33
زمانش رو نگفتن؟؟؟؟؟

alahwazi
09-05-2015, 14:46
با سلام و عرض ادب.
بنده دیروز یه اچ تی سی 510 دیزایر خریدم که ساخت چین هست. همون اول که روشنش کردم یه آپدین برام اومد با حجم تقریبا 102 مگ و شماره 1.51.401.2 که اون رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه و ارور میده. سافت ویر گوشی هم 1.50.401.1 می باشد. می خواستم اگه ممکنه توضیح بدید که چرا نصب نمیشه و چکار باید بکنم.
متشکرم10030971003098

Farshadvh
09-05-2015, 15:24
زمانش رو نگفتن؟؟؟؟؟

سلام

چرا دیگه تو لینک ها هست سه ماهه آخر 2015 فک کنم


با سلام و عرض ادب.
بنده دیروز یه اچ تی سی 510 دیزایر خریدم که ساخت چین هست. همون اول که روشنش کردم یه آپدین برام اومد با حجم تقریبا 102 مگ و شماره 1.51.401.2 که اون رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه و ارور میده. سافت ویر گوشی هم 1.50.401.1 می باشد. می خواستم اگه ممکنه توضیح بدید که چرا نصب نمیشه و چکار باید بکنم.
متشکرم10030971003098

سلام

گوشی رو نو خریداری کردید؟ / به بوتلودر برید ببینید بالا اون زده LOCKED یا زده UNLOCKED , RELOCKED (یه عکس از بوتلودر بزارید) اگه اولی باشه که بهتره فکتوری ریست کنید دوباره تست کنید اگر دومی یا سومی باشه ممکنه رام کاستوم رو گوشیتون نصب باشه یا اینکه ریکاوری کاستوم نصب باشه / بعضی موقع ها هم برای اینکه یه گوشی که تحت اپراتور هست رو بتونن از برند بودن درش بیارن و بتونن بفروشنش با باکس رام اروپا روش میزنن که فکر بعدش رو نمی کنن که این مشکلات پیش میاد / اگه گوشی مهلت تست داره و امکان پس دادن رو دارید پسش بدید و سعی کنید با گارانتی دار که برای خاورمیانه فرستاده میشن خریداری کنید / برای رفعش هم رام بصورت RUU لازم داریم که متاسفانه تو مراجع نیست و باید s-off کنید و ...

alahwazi
09-05-2015, 19:10
از پاسختان متشکرم. بله گوشی رو نو خریدم و گارانتی دوساله هم داره. البته گوشی رو از یک شرکت معتبر عربی خریداری کردم.
. با نگه داشتن ولوم پایین و پاور وارد صفحه بوت لودر شدم. بالای صفحه نوشته شده : لاکد locked.
از همون صفحه هم فکتوری ریسیت کردم. و دوباره آپدیت رو دانلود کردم. اما بازهم نصب نشد.
1003103

Farshadvh
12-05-2015, 12:52
از پاسختان متشکرم. بله گوشی رو نو خریدم و گارانتی دوساله هم داره. البته گوشی رو از یک شرکت معتبر عربی خریداری کردم.
. با نگه داشتن ولوم پایین و پاور وارد صفحه بوت لودر شدم. بالای صفحه نوشته شده : لاکد locked.
از همون صفحه هم فکتوری ریسیت کردم. و دوباره آپدیت رو دانلود کردم. اما بازهم نصب نشد.
1003103

سلام

پس باید با شرکت گارانتی کننده صحبت کنید / ممکنه آپدیت رو برای منطقه اون شرکت بصورت دستی میدن و باید بدید اون شرکت براتون آپدیت کنه / راه های دیگه هم هست اما ممکنه وسطش گیر کنید و گارانتی رو از دست بدید

alahwazi
12-05-2015, 21:39
ممنونم از شما. با بخش پشتیبانی تماس گرفتم. کاملا با حوصله راهنمایی کردن. گفتن کش رو پاک کنم. و بعد از سیف مود امتحان کنم. انجام دادم ولی بازهم نصب نشد. بعدا گفتن که ببرمش شرکت و اونها ببین مشکل چیه.
از شما هم خیلی متشکرم که حوصله کردید و توضیح دادید

Farshadvh
13-05-2015, 21:58
ممنونم از شما. با بخش پشتیبانی تماس گرفتم. کاملا با حوصله راهنمایی کردن. گفتن کش رو پاک کنم. و بعد از سیف مود امتحان کنم. انجام دادم ولی بازهم نصب نشد. بعدا گفتن که ببرمش شرکت و اونها ببین مشکل چیه.
از شما هم خیلی متشکرم که حوصله کردید و توضیح دادید

سلام

خواهش می کنم / لطفا نتیجه رو اطلاع بدید / سپاس

ali_rrr
30-10-2016, 16:45
سلام
راهی ساده ای وجود داره زبان گوشی رو فارسی کنیم؟
برنامه مور لوکال جواب نمیده امتحان کردم

Farshadvh
01-11-2016, 12:01
سلام
راهی ساده ای وجود داره زبان گوشی رو فارسی کنیم؟
برنامه مور لوکال جواب نمیده امتحان کردم

سلام

ساده ترین راه همونه راه دیگه سخت تره مثل رام عوض کردن