PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Y300 [تاپیک مرجع ] تمام رام های رسمی Huawei Ascend Y300-0100 (آپدیت پست 2)



kral24
27-09-2014, 12:39
طریقه نصب :
فایل رامو دانلود و اکسترکت کنید
یه پوشه تو مموری کارد به اسم dload بسازید و فایل
UPDATE.APP رو تو مموری کارد کپی کنید
کلید های ولووم بالا و پایین رو بطور همزمان بگیرید و همزمان گوشی رو روشن کنید تا عملیات نصب شروع بشه و کلید ها رو رها کنید

لینک دانلود رام

بیلد نامبر189:
http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=18269&version=25763&siteCode=worldwide

بیلد نامبر 197:
http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=21523&version=37658&siteCode=worldwide

بچه مثبت
27-09-2014, 12:49
سلام و عرض ادب خدمت دوستان ( توجه: تاریخ ارسال 1393/8/22)

دانلود جدیدترین نسخه آپدیت رام گوشی هوآوی وای 300 // Y300-0100 Huawei

برای هوآوی Y300-0100 فایل تایپیک رو استفاده کردم متاسفانه نتونست کامل کنه کار رو و تو مرحله دوم ارور داد.

کلی گشتم تا نسخه بروزی که کار آپدیت به راحتی انجام بده رو پیدا کردم و با سادگی هر چه تمام تر و ریختن اطلاعات مربوطه در

پوشه dload که حاوی فایل update.app بود در مسیر مموری کارت کار رو تموم کردم ...

تاریخ آپدیت برای 2014 هست ؛ ژانویه و ژوئن

دوستان و هموطنان عزیز این آدرسش
http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/support/downloads/y300-en.htm


اینم لینک دانلود دو نوع نسخه که من برا خودم اولی رو زدم ...

Y300 firmware(Y300-0100,Android 4.1,Emotion UI,V100R001C479B197,United Kingdom Channel)

Y300-0100 United Kingdom Channel

5 June 2014 569.39 MB
http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/support/downloads/detail/y300-en.htm?id=21523


HUAWEI Y300 firmware(Y300-0100,Android 4.1,Emotion UI,V100R001C00B189,General version)

official release version

8 January 2014 557.92 MB
http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/support/downloads/detail/y300-en.htm?id=18269



ویرایش توسط مدیریت بخش


.

ehsan2004
13-11-2014, 17:39
جدیدترین ورژن رام رسمی Y300-0100 در پست سوم تاپیک قرار گرفت
با تشکر مهرداد عزیز

alipda
24-11-2014, 14:18
با سلام اساتید گرامی
توی مرحله دوم زمان اینستال برای من ارور داد !
4.1.1

alipda
24-11-2014, 14:21
بیلد نامبر من
y300-0100v100R001C00B204

kral24
24-11-2014, 17:23
بیلد نامبر من
y300-0100v100R001C00B204

ورژن این رامها از رام شما پایین تره

milad2song
22-12-2014, 15:09
دوستان برای 0151 رام رسمی وجود نداره؟
چون رامهای 0100 و 0000 رو گرفتم به گوشی من که 0151 هست نمیخوره
ممنون

ehsan2004
23-12-2014, 19:45
دوستان برای 0151 رام رسمی وجود نداره؟
چون رامهای 0100 و 0000 رو گرفتم به گوشی من که 0151 هست نمیخوره
ممنون

خیر متاسفانه
از مودم و سریالتون بکاپ بگیرید و تغییر بیلدنامبر بدید

aliboveiry
28-12-2014, 23:10
سلام. میگم به 4.1 آپدیت کنم منو فارسی داره؟

ehsan2004
29-12-2014, 19:18
سلام. میگم به 4.1 آپدیت کنم منو فارسی داره؟

اگه بیلدنامبرش مربوط به خاورمیانس اره مشکلی نداره

asefakila
23-01-2015, 03:30
سلام خسته نباشید گوشیمن مدلشy300 دوسیم کارته میشه این رامو زد ؟

.ALI KING.
24-01-2015, 15:24
سلام خسته نباشید گوشیمن مدلشy300 دوسیم کارته میشه این رامو زد ؟

اگر مدلش 0100 هست، بله...

ghelghelac
26-01-2015, 13:12
درود
من این رام رو نصب کردم اما یک مشکل دارم با این رام
هیچ کلید میانبری وقتی نوار ابزار بالا رو میکشیم پایین وجود نداره، کلیدهایی مثل وای فای و خاموش روشن کردن دیتا و ...
فکر میکنم این گزینه رو از جایی به اسم پانل اعلان باید فعال کنم اما متاسفانه وقتی وارد پانل اعلان میشم گزینه های داخلش غیرفعاله
دوتا عکس پیوست کردم که منظورمو کامل میرسونه
با تشکر

.ALI KING.
26-01-2015, 19:19
درود
من این رام رو نصب کردم اما یک مشکل دارم با این رام
هیچ کلید میانبری وقتی نوار ابزار بالا رو میکشیم پایین وجود نداره، کلیدهایی مثل وای فای و خاموش روشن کردن دیتا و ...
فکر میکنم این گزینه رو از جایی به اسم پانل اعلان باید فعال کنم اما متاسفانه وقتی وارد پانل اعلان میشم گزینه های داخلش غیرفعاله
دوتا عکس پیوست کردم که منظورمو کامل میرسونه
با تشکر

خب این جزو تنظیمات رام هست و قابل تغییر نیست
اگه خوشتون نمیاد میتونید یه رام دیگه نصب کنید...

ghelghelac
27-01-2015, 13:28
خب این جزو تنظیمات رام هست و قابل تغییر نیست
اگه خوشتون نمیاد میتونید یه رام دیگه نصب کنید...
یک رام با ورژن b197 یا بالاتر میتونید معرفی کنید که این گزینه ها رو داشته باشه؟
با سپاس فراوان

.ALI KING.
27-01-2015, 13:52
یک رام با ورژن b197 یا بالاتر میتونید معرفی کنید که این گزینه ها رو داشته باشه؟
با سپاس فراوان

والا من این گوشی رو ندارم که امتحان کرده باشم که داره یا نداره...

dalirezaj
30-01-2015, 14:14
salam , linke download kar nemikoneh , age mishe ye linke dl dige gharar bedin build 197 ,ba tashako

ehsan2004
30-01-2015, 19:51
salam , linke download kar nemikoneh , age mishe ye linke dl dige gharar bedin build 197 ,ba tashako

هر دو لینک پست دوم سالم هستند
درضمن لطفا فارسی تایپ کنید این کار خلاف قوانین سایت هست

mohsenfarrokhi
04-02-2015, 11:23
یک رام با ورژن b197 یا بالاتر میتونید معرفی کنید که این گزینه ها رو داشته باشه؟
با سپاس فراوان

من هم همین مشکل رو دارم کسی لینکه رامی رو داره که پنل اعلان توش فعال باشه

.ALI KING.
04-02-2015, 17:20
من هم همین مشکل رو دارم کسی لینکه رامی رو داره که پنل اعلان توش فعال باشه

همین طور که توی این پست:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=340411&p=4523327&viewfull=1#post4523327
توضیح دادم، کسانی که این گوشی رو دارن و رام های مختلفی رو امتحان کردن میتونن به شما کمک کنن...

mohsenfarrokhi
04-02-2015, 20:13
رام رسمی y300 بامنوی فارسی بیلد نامبر 209 مشکل استاتیوس بار هم نداره و پنل اعلان فعاله


دانلودhttp://dl3.androidiha.com/help/Ascend_Y300_Software_Update_B209%5Bwww.Androidiha. com%5D.zip

golab3i
18-02-2015, 16:12
سلام
دوستان من یه Y300-0000 رو میخوام آپدیت کنم با رام بالا نشد مرحل دوم Error میده.اینجوری که متوجه شدم باید با Build Number گوشی یکی باشه؟

+POURYA
24-02-2015, 13:37
اقایون یه رام برای سری 0010 دو سیم کارت میخوام که فارسی هم باشه ، رام رسمی نه ، کاستوم میخوام

.ALI KING.
24-02-2015, 15:31
اقایون یه رام برای سری 0010 دو سیم کارت میخوام که فارسی هم باشه ، رام رسمی نه ، کاستوم میخوام

توی قسمت زیر تمامی رام های مدل های وای300 و وای320 و جی510 موجود میباشد
میتوانید رام مورد نظرتون رو در این قسمت پیدا کنید:
http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=3126

selectiv001
11-03-2015, 12:48
سلام ببخشید بیلد نامبر من 190 میتونید بزاریدش؟؟ممنون

.ALI KING.
14-03-2015, 15:33
سلام ببخشید بیلد نامبر من 190 میتونید بزاریدش؟؟ممنون

بفرمایید:
http://huaweidevices.ru/huawei-ascend-y300-0100/

.ALI KING.
14-03-2015, 15:36
سلام ببخشید بیلد نامبر من 190 میتونید بزاریدش؟؟ممنون

بفرمایید:
http://huaweidevices.ru/huawei-ascend-y300-0100/

selectiv001
16-03-2015, 18:31
داداش ببخشید اینکه B190 نداره فقط 199 و 196 و 175داره

.ALI KING.
17-03-2015, 10:16
داداش ببخشید اینکه B190 نداره فقط 199 و 196 و 175داره

حتما که نباید بیلد نامبر 190 باشه
یا خودش باید باشه بالاترش
پایین تر هم نمیشه

HADIHADIDJ
16-08-2015, 09:40
سلام رام رسم برای g510 -0200- b186 واسه دانلود می خوام ممنون.
در ضمن اگه رامو نصب کنم سریال نامبر گوشی اتفاقی واسش می افته؟
بعد این رام فارسی هم داره؟
ممنون

8969
17-08-2015, 08:14
سلام
کسی این رام رو داره لینکشو بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟
Download Rom Android 4.1.1 Jelly Bean For Huawei Y300-0100 Build Number 209

8969
18-08-2015, 12:38
سلام
کسی این رام رو داره لینکشو بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟
Download Rom Android 4.1.1 Jelly Bean For Huawei Y300-0100 Build Number 209

upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

8969
18-08-2015, 16:58
چرا کسی جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

*lesner*
28-03-2016, 11:56
* دوستان یه لینک B199 نداشتین به ما بدین ؟! هرچی میگردم لینک سالم پیدا نمیکنم :cg:

Mani66express
14-12-2016, 03:13
سلام گوشی من B184 هست میتونم این رام هارو بنصبم یا حتما باید با این شماره رام بنصبم. اگه اره که ممنون میشم بهم لینک بدید
با سپاس

Mani66express
30-12-2016, 01:51
سلام گوشی من B184 هست میتونم این رام هارو بنصبم یا حتما باید با این شماره رام بنصبم. اگه اره که ممنون میشم بهم لینک بدید
با سپاس

میشه خواهشا جواب بدید، میتونم این راه رو بنصبم یا باید حتما با بیلد خود گوشی که 184 هست رام بگیرم

hamedyoo
30-11-2017, 10:47
سلام من یه گوشی هواوی y300 دارم و فکر میکنم اشتباهی حافظه داخلی رو فرمت زده باشم(با کامپیوتر)
الان گوشیم بالا میاد ولی بعد از چند ثانیه اخطار بسته شدن برنامه ها رو میده و بعد از تاید اختار بسته شدن برنامه های دیگه و هیچ نرم افزاری رو اجرا نمی کنه
من گوشی رو خاموش کردم و با گرفتن دکمه ولوم زیاد و پاور رفتم رو حالتی که ریست کنم بعد از ریست شدن گوشی بالا میاد با همون حالت قبل و عملا ریست فکتوری نمی شه
فریم وبر مخصوص خودش با بلد نامبر بالاتر رو ریختم داخل پوشه هم مموری و هم حافظه داخلی ولی به هیچ طریقی فلش نمیشه
چه با گرفتن هم زمان سه تا دکمه در حالت خاموش و چه با گرفتن دکمه ولوم زیاد و پاور که گذینه اپدیت رو میزنم و هیچ اتفاقی نمی افته
از طریق کامپیوتر هم بلد نیستم فلش کنم یعنی نمیدونم چه نرم افزاری می خواد
ممنون میشم راهنماییم کنید.اطلاعات مهمی دارم از این که پاک بشه ناراحت نیستم ولی نمیتونم به موبایل فروش هم اعتماد کنم
بازم ممنون اگه راهنمایی کنید

hamedyoo
01-12-2017, 10:14
چرا کسی جواب نمیده

hamedyoo
05-12-2017, 17:15
اینجور که بوش میاد کسی خونه نیست