PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Y320 [تاپیک مرجع ] تمام رامهای رسمی Huawei Ascend Y320-U30



kral24
27-09-2014, 18:51
دوستان قبل از دانلود حتما مدل دقیق گوشیتونو چک کنید که با رامی که معرفی میشه ساز گار باشه

طریقه نصب رام مثل سایر گوشیهای هوآوی هست

فایل رامو دانلود و اکسترکت کنید
یه پوشه تو مموری کارد به اسم dload بسازید و فایل
UPDATE.APP رو تو مموری کارد کپی کنید
کلید های ولووم بالا و پایین رو بطور همزمان بگیرید و همزمان گوشی رو روشن کنید تا عملیات نصب شروع بشه و کلید ها رو رها کنید
-رام رسمی بیلد 955 مخصوص ایران با منوی فارسی http://huaweidevices.ru/64wsdf572355dfsdf/Y320/U30/Huawei_Ascend_Y320-U30_V100R001C328B955_Islamic%20Republic_Android_4. 2.rar


-رام رسمی بیلد 800

http://huaweidevices.ru/64wsdf572355dfsdf/Y320/U30/Huawei_Ascend_Y320-U30_V100R001C466B800_Vietnam_Sri_Lanka_Channel-Others_Android_4.2.rar

kral24
27-09-2014, 18:53
اگه بیلد خاصی لازم داشتین بگین لینکشو بذارم

sasan hatami
29-09-2014, 12:29
درود
یه y320-u30 با اندروید 4.2.2 دوستم خریده ، برای فارسی کردن فقط به روش پست 1 این صفحه و فلش "رام رسمی بیلد 955 مخصوص ایران با منوی فارسی" میشه فارسیش کرد؟هیچ کار دیگه و پیشنیاز دیگه ای لازم نیست؟باید بیلد نامبر رام روی گوشی با "رام رسمی بیلد 955 مخصوص ایران با منوی فارسی" یکی باشه؟
سپاسگذارم

.ALI KING.
29-09-2014, 15:16
درود
یه y320-u30 با اندروید 4.2.2 دوستم خریده ، برای فارسی کردن فقط به روش پست 1 این صفحه و فلش "رام رسمی بیلد 955 مخصوص ایران با منوی فارسی" میشه فارسیش کرد؟هیچ کار دیگه و پیشنیاز دیگه ای لازم نیست؟باید بیلد نامبر رام روی گوشی با "رام رسمی بیلد 955 مخصوص ایران با منوی فارسی" یکی باشه؟
سپاسگذارم

میتونید از این روش هم استفاده کنید :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=339868

kral24
29-09-2014, 18:29
درود
یه y320-u30 با اندروید 4.2.2 دوستم خریده ، برای فارسی کردن فقط به روش پست 1 این صفحه و فلش "رام رسمی بیلد 955 مخصوص ایران با منوی فارسی" میشه فارسیش کرد؟هیچ کار دیگه و پیشنیاز دیگه ای لازم نیست؟باید بیلد نامبر رام روی گوشی با "رام رسمی بیلد 955 مخصوص ایران با منوی فارسی" یکی باشه؟
سپاسگذارم
بله میشه فقط دقت کن که این رام مخصوص مدل u30 هست روشی که علی آقا گفتن راحت تره

sasan hatami
30-09-2014, 11:34
درود
بعد از فارسی کردن با رام موجود در پست اول،سریال گوشی پرید.خیلی راه پیدا کردم اما موفق نشدم سریال رو ترمیم کنم.لطفا اگه مقدروره این رام رو برام بزارید.


Y320-U30V100R001C298B300_Firmware_Egypt_Jordan_Android 4.2.2_05021LRT

ممنون

kral24
30-09-2014, 13:49
درود
بعد از فارسی کردن با رام موجود در پست اول،سریال گوشی پرید.خیلی راه پیدا کردم اما موفق نشدم سریال رو ترمیم کنم.لطفا اگه مقدروره این رام رو برام بزارید.


Y320-U30V100R001C298B300_Firmware_Egypt_Jordan_Android 4.2.2_05021LRT

ممنون
خوب کاری نداره
تو همین انجمن خودمون چندین راه برای ترمیم سریال وجود داره که البته راحت ترین روش جایگزین کردن modem.img هست
رام درخواستستم میگردم پیدا کردم میزارم

sasan hatami
30-09-2014, 14:18
بسیار سپاسگذارم از شما
من تقریبا تمامی آموزش های سایت های رایگان رو برای ترمیم سریال انجام دادم.فقط با یه روش تونستم سریال رو بصورت موقت ترمیم کنم که فایده نداره ،چون بعد ریست فکتوری دوباره سریال میپره.

ممنون میشم اگه لینک "روش جایگزین کردن modem.img " رو برام بزارید ببینم کدوم آموزش بوده.آخه چندتا آموزش بود که نتونستم گوشی رو با نرم افزار ارتباط بدم و متاسفانه نشد ازشون استفاده کنم.

ممنون

kral24
30-09-2014, 17:17
بسیار سپاسگذارم از شما
من تقریبا تمامی آموزش های سایت های رایگان رو برای ترمیم سریال انجام دادم.فقط با یه روش تونستم سریال رو بصورت موقت ترمیم کنم که فایده نداره ،چون بعد ریست فکتوری دوباره سریال میپره.

ممنون میشم اگه لینک "روش جایگزین کردن modem.img " رو برام بزارید ببینم کدوم آموزش بوده.آخه چندتا آموزش بود که نتونستم گوشی رو با نرم افزار ارتباط بدم و متاسفانه نشد ازشون استفاده کنم.

ممنون
اگه درایورو نصب کنی و usb debugging رو بزنی همه نرم افزارها گوشیتو میشناسن !
آموزش لازم نداره با روت اکسپلورر modem مربوط به مدل گوشی خودتو جابگزین modem رام فعلی میکنی و پرمیژن رو درست میکنی و ریستارت میکنی{اگه بکاپ داری میتونی modem رو از بکاپ در بیاری؟
مدل گوشی شما چیه؟ u10؟

sasan hatami
30-09-2014, 18:24
درود بر شما

درایور نصبه و usb debugging هم فعاله.

متاسفانه بکاپ ندارم.مدل گوشی U30 هست.

فایل modem دقیقا توی کدوم شاخه از روت قرار گرفته؟

ممنون

kral24
30-09-2014, 19:11
درود بر شما

درایور نصبه و usb debugging هم فعاله.

متاسفانه بکاپ ندارم.مدل گوشی U30 هست.

فایل modem دقیقا توی کدوم شاخه از روت قرار گرفته؟

ممنون
اول گوشیتو روت کن
ترمیم سریال نیاز به روت داره
بعد با برنامه mtk droid tool سریالتو درست کن
system/etc/frimware

sasan hatami
30-09-2014, 19:19
الان دقیقا همین کار رو کردم.اما بعد از ریست فکتوری سریال میپره.میخام سریال دایمی بشه و با ریست فکتوری از بین نره.

توی آموزش mtk droid tool دیدم که گفته بودند اول روت کنید سپس تیک دیباگ رو بزارید و سریال رو چنج کنید.اما من توی برنامه mtk droid tool گزینه دیباگ رو پیدا نمیکنم که تیکشو بزارم.گفتند که اگه تیک دیباگ رو نزارین سریال بعد ریست میپره و من متاسفانه گزینه دیباگ رو نمیدونم کجای mtk droid tool هست که تیکشو بزارم.
ممنون

ehsan2004
30-09-2014, 20:10
الان دقیقا همین کار رو کردم.اما بعد از ریست فکتوری سریال میپره.میخام سریال دایمی بشه و با ریست فکتوری از بین نره.

توی آموزش mtk droid tool دیدم که گفته بودند اول روت کنید سپس تیک دیباگ رو بزارید و سریال رو چنج کنید.اما من توی برنامه mtk droid tool گزینه دیباگ رو پیدا نمیکنم که تیکشو بزارم.گفتند که اگه تیک دیباگ رو نزارین سریال بعد ریست میپره و من متاسفانه گزینه دیباگ رو نمیدونم کجای mtk droid tool هست که تیکشو بزارم.
ممنون

شما از این روش استفاده کردید؟

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=337145

ممکنه بتونید جواب بگیرید ازش

sasan hatami
30-09-2014, 21:18
متاسفانه از روش موجود در پست بالا نتونستم استفاده کنم.

دلیل عدم استفاده:

روش های "از طریق خود گوشی" نرم افزار اولی که اصلا گزینه های گفته شده در آموزش رو نداشت و نرم افزار دومی هم مکانهایی که باید IMEI درونش نوشته میشد طبق اون عکس قابل نوشتن نبودند و فقط خانه های سوم و چهارم قابل نوشتن بودند و بعد از زدن گزینه مشخص شده هیچ اتفاقی نمی افتاد.

روش "استفاده از طریق PC" هم متاسفانه نتونستم گوشی رو به برنامه کانکت کنم.مرحله 8 هم که OK میکنم منوی مرحله 9 نمیاد.منوی مرحله 9 (وارد کردن سریال ها) زمانی میاد که دکمه استارت رو میزنم.گوشی رو هم کلا نمیشناسه.البته ویندوز من 7 هست.
ممنو میشم اگه در مورد گزینه دیباگ در MTK DROID TOOIS منو راهنمایی کنید.
سپاسگذارم.

kral24
30-09-2014, 23:49
متاسفانه از روش موجود در پست بالا نتونستم استفاده کنم.

دلیل عدم استفاده:

روش های "از طریق خود گوشی" نرم افزار اولی که اصلا گزینه های گفته شده در آموزش رو نداشت و نرم افزار دومی هم مکانهایی که باید IMEI درونش نوشته میشد طبق اون عکس قابل نوشتن نبودند و فقط خانه های سوم و چهارم قابل نوشتن بودند و بعد از زدن گزینه مشخص شده هیچ اتفاقی نمی افتاد.

روش "استفاده از طریق PC" هم متاسفانه نتونستم گوشی رو به برنامه کانکت کنم.مرحله 8 هم که OK میکنم منوی مرحله 9 نمیاد.منوی مرحله 9 (وارد کردن سریال ها) زمانی میاد که دکمه استارت رو میزنم.گوشی رو هم کلا نمیشناسه.البته ویندوز من 7 هست.
ممنو میشم اگه در مورد گزینه دیباگ در MTK DROID TOOIS منو راهنمایی کنید.
سپاسگذارم.
mtk droid tool موقتیه
گزینه ای به اسم دیباگ نداره !
اگه خیلی اصرار داری میتونی رام قبلیتو دانلود و modem رو جایگزین کنی{با ریست فکتوری هم سریال نمیپره}

sasan hatami
01-10-2014, 07:41
متاسفانه نمیدونم رام قبلی چی بوده و فایلشم ندارم.شما میتونید یه فایل modem که بتونه این مورد رو ترمیم کنه برام بزارید؟
ممنون

kral24
01-10-2014, 10:02
متاسفانه نمیدونم رام قبلی چی بوده و فایلشم ندارم.شما میتونید یه فایل modem که بتونه این مورد رو ترمیم کنه برام بزارید؟
ممنون

گشتم چیزی پیدا نکردم
فعلا با همین ترمیم موقت سر کن اگه پیدا کردم آموزششو میزارم

sasan hatami
02-10-2014, 00:25
درود
با استفاده از نرم افزار IMEI&SN Writer کاملا ردیف شد.ناگفته نمونه که این نرم افزار به همراه آموزش توی فروم همسایه درج شده بود و من نتونستم ازش استفاده کنم و جواب نداد.
با استفاده از مطالب فروم های خارجی ردیف شد و نکته فقط نصب CDC درایور بود که من رو به اشتباه انداخته بود و همین نکته توی فروم خارجی به عنوان قسمتی از آموزش آورده شده بود و همچنین فیلم آموزشی که گذاشته بودن هر گونه ابهامی رو برطرف میکرد.
علت شناخته نشدن گوشی هم همین CDC DRIVER بود.
با تشکر از دوستان.

kral24
02-10-2014, 08:15
درود
با استفاده از نرم افزار IMEI&SN Writer کاملا ردیف شد.ناگفته نمونه که این نرم افزار به همراه آموزش توی فروم همسایه درج شده بود و من نتونستم ازش استفاده کنم و جواب نداد.
با استفاده از مطالب فروم های خارجی ردیف شد و نکته فقط نصب CDC درایور بود که من رو به اشتباه انداخته بود و همین نکته توی فروم خارجی به عنوان قسمتی از آموزش آورده شده بود و همچنین فیلم آموزشی که گذاشته بودن هر گونه ابهامی رو برطرف میکرد.
علت شناخته نشدن گوشی هم همین CDC DRIVER بود.
با تشکر از دوستان.
CDC DRIVER برای ویندوز xp لازمه

Rasoulsilver
29-09-2015, 21:38
سلام
فایلی که تو پست اول گذاشته بودین رو دانلود کردم با حجم 830 مگابایت.
بعد از اکسترکت کردن شد 1 گیگ !!!
حالا فایل یا فولدر UPDATE.APP توی اون فایل یک گیگی نیست.
دوتا فولدر هست به اسم USB_updateSW و SD_updateSW . (در کل 5 تا فولدر هست که بقیه ش هیچ ربطی به گوشی نداره)
ممنون میشم کمکم کنید.

silent_EAgle
21-10-2015, 19:08
سلام
فایلی که تو پست اول گذاشته بودین رو دانلود کردم با حجم 830 مگابایت.
بعد از اکسترکت کردن شد 1 گیگ !!!
حالا فایل یا فولدر UPDATE.APP توی اون فایل یک گیگی نیست.
دوتا فولدر هست به اسم USB_updateSW و SD_updateSW . (در کل 5 تا فولدر هست که بقیه ش هیچ ربطی به گوشی نداره)
ممنون میشم کمکم کنید.

احتمالا توی پوشه ی SD Update هست ، اونجارو نگاه بنداز بدک نیست

mehditd
26-07-2016, 11:33
سلام کسی هست جوابه مارو بده یا خیر،سیم کارتم پریده و خطای سیم کارت دارم بعداز آپدیت

HYPERSTAR
19-05-2017, 20:23
سلام لینک دانلود پست 1 خرابه