PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [Nov 21,2014][KK4.4.4][ Carbon mac1][Unofficial] Kernel 3.0.101 [ION]



Mo30HD2
21-11-2014, 20:30
988005

این روزها همه کاربرهای HD2 گوش به زنگ هستن برای معرفی اولین رام Lollipop . در ابتدا باید بگم که چندتا از کوکر های معروف هیولا در حال کار کردن روی اون هستن! پس منتظر باشید! اما در مورد KitKat ...
اینبار با یک بیس جدید! کربن
بیسی که نیاز دوستداران رام های تیره و مشکی رو برطرف میکنه . رام از کرنل 3 پشتینانی میکنه و دارای مزایای زیادی هستش. چیز بیشتری نمیتونم بگم چون هنوز اون رو تست نکردم ...

امکانات


Phone
Audio
SMS
Data: 3G/HSDPA
USB Mass Storage
Notification lights
Wi-Fi
Camera - New 4.4.4
Camcorder
Panorama
720p Video Playback
GPS/AGPS
Wifi tethering - should work havent tested
rmnet

کوکر: macs18max (http://forum.xda-developers.com/member.php?u=2473151)
تاریخ ارائه: NOV. 21,2014
منبع (http://forum.xda-developers.com/hd2-android/nand-dev/nov-21-2014-kernel-3-0-101-t2948479)


حداقل سایز پارتیشن هنگام نصب به صورت نند:


boot: Magldr > 13MB - CLK > 5MB
system: 380MB
cache: 5M


توجه کنید که این مقادیر حداقل مقادیری هستن که شما می تونید انتخاب کنید


آموزش نصب

بعد از انجام پارتیشن بندی، وایپ های صفحه نخست و advanced رو انجام بدید، سپس فایل rar رو از sd فراخوانی کنید. صبر کنید تا فایل ها نصب بشه (AROMA) و بعد گوشی رو ریپوت کنید.
توجه کنید که بوت اولیه یه چند دقیقه ای طول می کشه و بهتره بعد از بالا اومدن رام، چند دقیقه به اون کاری نداشته باشید.


اطلاعات کاملتر رو برای نصب می تونید از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=207681)دریافت کنید.

لینک دانلود رام (http://d-h.st/0bg)
MD5 Sum: bb40766c61770152b8ec7ea7d5db6c42



توصیه های مهم جهت نصب رام:




[*=right]بوت شدن اولیه رام 10-15 دقیقه طول میکشه ! پس صبور باشید
[*=right]بعد از اینکه رام برای اولین بار بالا اومد، وقتی که صفحه انتخاب زبان رو دیدید، به مدت 3 دقیقه گوشی رو لمس نکنید.
[*=right]به آدرس Setting > About Phone برید و 10 بار Build Number رو لمس کنید تا گزینه Developers Option به تنظیمات گوشی اضافه بشه! سپس گزینه Force Gpu rendering رو فعال کنید
[*=right]وارد Developer Options بشید و مقادیر Animation Duration Scale رو روی 0.5 تنظیم کنید. تجربه نشون داده که این مقدار بهترین عملکرد رو روی HD2 داره
[*=right]بهتره که تعداد پروسس های در حال اجرای رام رو محدود کنید (اختیاری)
[*=right]توی قسمت Developers Option به قسمت root access برید و گزینه apps رو انتخاب کنید





در صورتی که با استفاده از wifi و gprs مشکل دارید، حتما این تاپیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=299735) رو مطالعه کنید







و اما یک خواهش،
مشکلاتتون با این رام رو پایین همین پست (یا توی بخش پرسش و پاسخ) مطرح کنید و مطلقا پی‌ام ندید! اینجا انجمن هست و مشکلاتش باید توی تاپیک ها برطرف بشه. این کار برای زنده موندن بخش کاملا ضروریه ... پس پیشاپیش بابت این رفتارم ازتون پوزش می طلبم



ویرایش

Mo30HD2
21-11-2014, 20:33
Not Working/Bugs


Booting from wince/haret
Native USB Tethering or using 3rd party app
BT tethering - should work havent tested
battery indicator - may be still havent tested - Nobody complained so assuming it is fixed
adb on windows PC's
art



Kernel features


Updated to 3.0.101
ION
CPU Governors: Smartassv2, Ondemand, Performance, Interactive
IO Schedulers: Noop, Deadline, Row, cfq, bfq (default), sio
Bcmdhd wifi drivers
pmem camera - works with newer aosp camera




فردا حتما رام رو نصب میکنم و خبرش رو بهتون میدم

Mic Mic
22-11-2014, 03:33
معمولا این رام ها با بیس بالا گیر دارند رو این گوشی به خوبی و رونی رام های با بیس پایین نیستن

Mo30HD2
22-11-2014, 08:29
معمولا این رام ها با بیس بالا گیر دارند رو این گوشی به خوبی و رونی رام های با بیس پایین نیستن


ایراد هایی که این رام های با بیس بالا داران، ایرادهای سمت کرنل هستن .
برای hd2 کرنل 3 هنوز در حال توسعه‌ست ...

™EXITMOOD
23-11-2014, 10:23
بنا به درخواست استارتر محترم تاپیک، لینک دانلود رام به روز رسانی شد./

Mo30HD2
23-11-2014, 18:33
رام رو نصب کردم ...
بسیار بسیار شخصی سازی بالایی داره! اصلا خیلی امکانات به درد بخور و خوبی داره ... و تا حالا هم هیچ باگی توش ندیدم و سرعت مناسبی داره ...
من که خوشم ازش اومد

Mo30HD2
24-11-2014, 00:18
اسکرین شات از محیط رام
988142 988143 988144 988145 988146 988147 988148 988149 988150 988151 988152 988153 988154

hu016865
25-11-2014, 20:13
با وایبر مشکل 4.7 تایتانگ کار میکنه ؟

Mo30HD2
26-11-2014, 11:36
با وایبر مشکل 4.7 تایتانگ کار میکنه ؟

ببخشید منظورت رو متوجه نشدم!

اگه منظورت اینه که با وایبر کار میکنه یا نه، باید بگم که تست نکردم!
اما توی CM11 (با همین کرنل و ساختار) که تست کردم جواب نداد

hu016865
26-11-2014, 21:13
ببخشید میخواستم تایپ کنم " مثل " نوشتم مشکل.
چون الان تنها رامی که حدود 60-70 درصد با وایبر کار میکنه تایتانگه.
میخواستم بدونم این رام هم همینطوری با وایبر کار میکنه ؟

Mo30HD2
26-11-2014, 21:52
ببخشید میخواستم تایپ کنم " مثل " نوشتم مشکل.
چون الان تنها رامی که حدود 60-70 درصد با وایبر کار میکنه تایتانگه.
میخواستم بدونم این رام هم همینطوری با وایبر کار میکنه ؟

والا من با CM11 که تست کردم، سر همون اولین تماس گیر کرد!
اما شما نصب کن، توی قسمت app privacy که توی تنظیمات رام هست، permission های viber رو محدود کن ببینم چه میشه!

Abradat
09-12-2014, 22:44
با درود..............
این رام خوبه؟ بنصبیمش یا نه؟
سرعتش خوبه؟ با application ها سازگاری داره؟
ممنون میشم پاسخ بدین؟

Mo30HD2
09-12-2014, 22:47
با درود..............
این رام خوبه؟ بنصبیمش یا نه؟
سرعتش خوبه؟ با application ها سازگاری داره؟
ممنون میشم پاسخ بدین؟

سلام عزیز.
همونطوری که توی پستهای قبلی همین تاپیک گفتم، قلق هایی واسه خودش داره!
اما بهترین رام کیت کتی هست که تا حالا نصب کردم

بت قول نمیدم که حتما ازش خوشت بیاد! اما به نظرم ارزش نصب رو داره ... من الان خیلی وقته که دارم استفاده میکنم (با بعضی مشکلاتش هم کنار میام :دی)

Abradat
09-12-2014, 23:11
سلام عزیز.
همونطوری که توی پستهای قبلی همین تاپیک گفتم، قلق هایی واسه خودش داره!
اما بهترین رام کیت کتی هست که تا حالا نصب کردم

بت قول نمیدم که حتما ازش خوشت بیاد! اما به نظرم ارزش نصب رو داره ... من الان خیلی وقته که دارم استفاده میکنم (با بعضی مشکلاتش هم کنار میام :دی)
ممنون از پاسختون.........اگه میشه لینک دانلودو یه بررسی کنید..مثل اینکه مشکل داره

Mo30HD2
09-12-2014, 23:25
ممنون از پاسختون.........اگه میشه لینک دانلودو یه بررسی کنید..مثل اینکه مشکل داره

لینک دانلود کار میکنه
http://d-h.st/0bg

فقط تیک Download with Dev-Host Download Manager رو بردار!
و بعدش download now رو بزن

Mo30HD2
04-01-2015, 14:35
دوستان خبر خوش :4:
ورژن جدید رام قراره تغییرات بسیار زیادی داشته باشه و خیلی از مشکلاتش حل بشه ...
کرنل 3 داره خیلی خیلی کامل میشه :4:

son_1981
05-01-2015, 08:58
مصطفی جان من این رام را نصب کردم ،

عجب چیز عالی و روونی هستش دستت درد نکنه :cv:

نمی دونم توی این رام هم مشکل وصل شدن به اینترنت

سیم کارت برای من باز هم وجود داره یا نه ؟؟؟؟ :SI:

لاین و وایبر کار میکنه یا نه ؟؟؟



دوستان خبر خوش :4:
ورژن جدید رام قراره تغییرات بسیار زیادی داشته باشه و خیلی از مشکلاتش حل بشه ...
کرنل 3 داره خیلی خیلی کامل میشه :4:

وای کاش زودتر بیاد تا مشکلات برطرف بشه

مصطفی جان این رام کربن جدید معلوم نیست کی بیاد ....

Mo30HD2
05-01-2015, 09:09
مصطفی جان من این رام را نصب کردم ،

عجب چیز عالی و روونی هستش دستت درد نکنه :cv:

نمی دونم توی این رام هم مشکل وصل شدن به اینترنت

سیم کارت برای من باز هم وجود داره یا نه ؟؟؟؟ :SI:

لاین و وایبر کار میکنه یا نه ؟؟؟



وای کاش زودتر بیاد تا مشکلات برطرف بشه

مصطفی جان این رام کربن جدید معلوم نیست کی بیاد ....

کرنل جدیدش رو خودم دارم الان !
اما فایل زیپ نیست که بخوای از ریکاوری نصبش کنی! (و اینکه همه تغییرات ورژن بعدی توش نیست! اما فیکس های مهمی توش انجام شده)

فایل رو دانلود کن،
فایل رام رو با winrar اکسترکت کن
از توی فایل دانلود شد zImage رو به فولدر boot
و bcmdhd.ko رو به system/libs/modules انتقال بده
رام رو zip کن (حتما فرمتش زیپ باشه)
و از ریکاوری نصب کن

وایبر که کارش به رام نیست، مشکل داره
لاین رو اما خودم دارم استفاده میکنم


http://d-h.st/3yk

son_1981
05-01-2015, 09:18
کرنل جدیدش رو خودم دارم الان !
اما فایل زیپ نیست که بخوای از ریکاوری نصبش کنی! (و اینکه همه تغییرات ورژن بعدی توش نیست! اما فیکس های مهمی توش انجام شده)

فایل رو دانلود کن،
فایل رام رو با winrar اکسترکت کن
از توی فایل دانلود شد zImage رو به فولدر boot
و bcmdhd.ko رو به system/libs/modules انتقال بده
رام رو zip کن (حتما فرمتش زیپ باشه)
و از ریکاوری نصب کن

وایبر که کارش به رام نیست، مشکل داره
لاین رو اما خودم دارم استفاده میکنم

داش مصطفی یواش ، من قلبم با باطری کار میکنه ها ..... :4:

تازه IQ مم رو سال 2000 مونده ، داداش یکی یکی .... :4:



فایل رو دانلود کن،


این فایل کجاست ؟؟؟

از کجا دانلودش کنم ؟؟؟

من الان رام کربن را دانلود کردم

حالا فایل را که دانلود کردم ، داخل رام کربن که الان دارم قرار بدم و دوباره نصب ش کنم

درسته ؟؟؟؟

Mo30HD2
05-01-2015, 09:20
داش مصطفی یواش ، من قلبم با باطری کار میکنه ها ..... :4:

تازه IQ مم رو سال 2000 مونده ، داداش یکی یکی .... :4:



این فایل کجاست ؟؟؟

از کجا دانلودش کنم ؟؟؟

من الان رام کربن را دانلود کردم

حالا فایل را که دانلود کردم ، داخل رام کربن که الان دارم قرار بدم و دوباره نصب ش کنم

درسته ؟؟؟؟


این فایل
http://d-h.st/3yk

آره! فایل رو به این روشی که گفتم توی رام کربن بریز و زیپ کن و نصب کن

son_1981
05-01-2015, 10:32
مصطفی جان کارت درسته اساسی ..... :dn:

آقا همین الان نصب شد و اومده به صفحه ای که باید زبان انتخاب کنیم

طبق گفته شما فعلا 3-4 دقیقه ای کاری بهش ندارم .....


مصطفی جان این 2 تا فایلی که جایگزین کردم چی یا بودند ؟؟؟؟

چه مواردی را فیکس میکنند ؟؟؟

چه چیزهایی بهتر شده ؟؟؟

اگر ممکنه لطفا توضیح دهید .....

son_1981
05-01-2015, 10:56
آقا مشگل اولی که با تغییر کرنلی که دادید باهاش برخورد کردم :

1- در صفحه های نخست وای فای را نمیتونه پیداش کنه

مجبور شدم Skip را بزنم و ازش عبور کنم

خلاصه رام بالا اومده ....

حالا رفتم توی تنظیمات روی Wi-FI زدم باز شد

ولی دکمه OFF خیلی بی رنگ و مات شده

تا که میخوام دکمه را به سمت ON بکشم

به هیچ عنوان از جاش تکون نمیخوره و جابجا نمیشه ....

انگار که این دکمه کاملا روی OFF قفل شده .... :ac: :dy:
===========================================

اون کربن اولی یه نصب کردم مشکل وای فای نداشتم ...

Mo30HD2
05-01-2015, 12:27
آقا مشگل اولی که با تغییر کرنلی که دادید باهاش برخورد کردم :

1- در صفحه های نخست وای فای را نمیتونه پیداش کنه

مجبور شدم Skip را بزنم و ازش عبور کنم

خلاصه رام بالا اومده ....

حالا رفتم توی تنظیمات روی Wi-FI زدم باز شد

ولی دکمه OFF خیلی بی رنگ و مات شده

تا که میخوام دکمه را به سمت ON بکشم

به هیچ عنوان از جاش تکون نمیخوره و جابجا نمیشه ....

انگار که این دکمه کاملا روی OFF قفل شده .... :ac: :dy:
===========================================

اون کربن اولی یه نصب کردم مشکل وای فای نداشتم ...
اتفاقا این کرنلی که بهت دادم، مشکل وای‌فای رو از بیخ و بن از بین میبره ...
و رام رو هم کمی روونتر میکنه

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

son_1981
05-01-2015, 15:44
اتفاقا این کرنلی که بهت دادم، مشکل وای‌فای رو از بیخ و بن از بین میبره ...
و رام رو هم کمی روونتر میکنه

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

مصطفی جان ظاهرا حق با شماست .... :bq:

آقا من مجددا اون رام کربن اولیه را نصب کردم

پس از نصب که کلا همون مشکل پیش اومد یعنی وای فای را نمیشناخت

نهایتا یکبار دیگه نصب ش کردم و درست شد

ولی الان که برنامه لاین را داشتم نصب میکردم

یکدفعه وای فای پرید و بر روی user وای فای بنده مینویسه

(( Not in renge ))

چیکار کنم ؟؟؟؟

همین کرنلی که دادید را بریزم تو رام کربن و دوباره نصب کنم ؟؟؟؟

مگه این رام کربن کلا مشکل وای وای داره ؟؟؟؟

Mo30HD2
05-01-2015, 15:59
مصطفی جان ظاهرا حق با شماست .... :bq:

آقا من مجددا اون رام کربن اولیه را نصب کردم

پس از نصب که کلا همون مشکل پیش اومد یعنی وای فای را نمیشناخت

نهایتا یکبار دیگه نصب ش کردم و درست شد

ولی الان که برنامه لاین را داشتم نصب میکردم

یکدفعه وای فای پرید و بر روی user وای فای بنده مینویسه

(( Not in renge ))

چیکار کنم ؟؟؟؟

همین کرنلی که دادید را بریزم تو رام کربن و دوباره نصب کنم ؟؟؟؟

مگه این رام کربن کلا مشکل وای وای داره ؟؟؟؟
این کرنل مشکل وای‌فای داشت که حل شد

همون کاری که گفتم رو انجام بده

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

son_1981
05-01-2015, 17:05
مصطفی جان دارن نصب ش میکنم ...


کرنل جدیدش رو خودم دارم الان !
اما فایل زیپ نیست که بخوای از ریکاوری نصبش کنی! (و اینکه همه تغییرات ورژن بعدی توش نیست! اما فیکس های مهمی توش انجام شده)

http://d-h.st/3yk

مصطفی جان معلوم نیست کی نهایی میشه ؟؟؟

خودتون باید روش کار کنید یا کوکر اصلی رام ؟؟؟

و این که نوشتید fix های مهمی درش انجام شده

با این حال بازم باید اون کارهای پست اول را در تنظیمات انجام بدم ؟؟؟؟

Mo30HD2
05-01-2015, 19:35
مصطفی جان دارن نصب ش میکنم ...



مصطفی جان معلوم نیست کی نهایی میشه ؟؟؟

خودتون باید روش کار کنید یا کوکر اصلی رام ؟؟؟

و این که نوشتید fix های مهمی درش انجام شده

با این حال بازم باید اون کارهای پست اول را در تنظیمات انجام بدم ؟؟؟؟

نهایی شدنش که هنوز زمان میخواد...
و اینکه خود کوکر باید روش کار کنه ... (کلا هیچکس دیگه نمیتونه روی این یه مورد کار کنه :4:)

فیکسهای مهمش همین وای فای بود که کوکر داغون شد تا درستش کرد :4: همین وای فای گند زده بود به قسمتهای دیگه گوشی

کارهای پست اول رو فعلا انجام بده

goldfly90
14-01-2015, 18:18
مصطفی جان ظاهرا حق با شماست .... :bq:

آقا من مجددا اون رام کربن اولیه را نصب کردم

پس از نصب که کلا همون مشکل پیش اومد یعنی وای فای را نمیشناخت

نهایتا یکبار دیگه نصب ش کردم و درست شد

ولی الان که برنامه لاین را داشتم نصب میکردم

یکدفعه وای فای پرید و بر روی user وای فای بنده مینویسه

(( Not in renge ))

چیکار کنم ؟؟؟؟

همین کرنلی که دادید را بریزم تو رام کربن و دوباره نصب کنم ؟؟؟؟

مگه این رام کربن کلا مشکل وای وای داره ؟؟؟؟

آقا مصطفی من همیشه تو رام ها برای مشکل Not in range وای فای میرم ستینگ وای فای و تو کشورها امریکا رو انتخاب می کنم و درست میشه

Mo30HD2
14-01-2015, 18:29
آقا مصطفی من همیشه تو رام ها برای مشکل Not in range وای فای میرم ستینگ وای فای و تو کشورها امریکا رو انتخاب می کنم و درست میشه

تنها راه حلش همینه ...
البته توی کرنل جدید این مشکل دیگه وجود نداره ...

goldfly90
14-01-2015, 18:41
تنها راه حلش همینه ...
البته توی کرنل جدید این مشکل دیگه وجود نداره ...

مصطفی جان من رام Slimroms JellyBean 4.3.1 Build2.1 Final رو با روش های مختلف DirectSD، Native و Nand نصب کردم نشد. تو دوتا روش اول همه مراحل پیش می رفت 100 درصد و تموم می شد بعد میومد تو محیط ریکاوری و ریست که می کردم می رفت تو محیط clk!!!!
تو روش نند هم تو اینستالر تو قسمت flash kernel اررور میداد به نظرت مشکل از کجاست؟

یه سوال دیگه من الان رام NexusHD2-JellyBean-CM10.1_V2.6 نصب کردم سرعتش عالیه میخوام Carbon mac رو هم امتحان کنم. بین این 3 تا (Nexus - Carbon - Slim) کدوم مشکل کمتری با وایبر داره؟ و در کل کدوم روونتر، ظاهر بهتر و امکانات خوبی داره؟

ممنون میشم جواب بدی

Mo30HD2
14-01-2015, 18:48
مصطفی جان من رام Slimroms JellyBean 4.3.1 Build2.1 Final رو با روش های مختلف DirectSD، Native و Nand نصب کردم نشد. تو دوتا روش اول همه مراحل پیش می رفت 100 درصد و تموم می شد بعد میومد تو محیط ریکاوری و ریست که می کردم می رفت تو محیط clk!!!!
تو روش نند هم تو اینستالر تو قسمت flash kernel اررور میداد به نظرت مشکل از کجاست؟

یه سوال دیگه من الان رام NexusHD2-JellyBean-CM10.1_V2.6 نصب کردم سرعتش عالیه میخوام Carbon mac رو هم امتحان کنم. بین این 3 تا (Nexus - Carbon - Slim) کدوم مشکل کمتری با وایبر داره؟ و در کل کدوم روونتر، ظاهر بهتر و امکانات خوبی داره؟

ممنون میشم جواب بدی
در مورد سوال اول
خب مشکل غیر‌عادی‌ایه... کد md5 رو چک کن ببین اصلا فایل دریت دانلود شده یا نه

در مورد سوال دوم،
رام اسلیم کمترین مشکل رو داره. اما کمش هم زیاده :۴:
رام کربن بالاترین شخصی سازی رو داره
و رام نکسوس بیشترین پایداری و روون بودن رو داره

پیشنهاد من گزینه سوم هست...


sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

memol_m
15-01-2015, 10:35
سلام دوستان من این رام نصب کردم خیلی خوب بود ولی مصرف باطری بالایی داشت یه نصف روز بدون استفاده از گوشی باطری خالی میشد . به نظرتون مشکل از باطری گوشی منه یا کلا مصرف باطری بالایی داره .

Mo30HD2
15-01-2015, 11:42
سلام دوستان من این رام نصب کردم خیلی خوب بود ولی مصرف باطری بالایی داشت یه نصف روز بدون استفاده از گوشی باطری خالی میشد . به نظرتون مشکل از باطری گوشی منه یا کلا مصرف باطری بالایی داره .

مشکل از کرنله!
مشکل رو به کوکر ریپورت کردم و در حال درست کردنشه ...
تغییرات زیادی روی کرنل انجام شده. اما هنوز منتشر نشده

goldfly90
19-01-2015, 19:19
تنها راه حلش همینه ...
البته توی کرنل جدید این مشکل دیگه وجود نداره ...

لینک کرنلی که جدا داده بودی ( تو پست های قبلی) خرابه. رام رو Nativesd نصب کردم وای فای کار نمیکنه یعنی اصلا روشن نمیشه.

Mo30HD2
19-01-2015, 19:23
لینک کرنلی که جدا داده بودی ( تو پست های قبلی) خرابه. رام رو Nativesd نصب کردم وای فای کار نمیکنه یعنی اصلا روشن نمیشه.

اگه میخوایش تا دوباره آپلود کنم ...
اما این رام مشکل باتری داره و هنوز نسخه جدید کرنل منتشر نشده

goldfly90
19-01-2015, 19:27
اگه میخوایش تا دوباره آپلود کنم ...
اما این رام مشکل باتری داره و هنوز نسخه جدید کرنل منتشر نشده

حالا شما زحمت بکش آپلود کن دمت گرم. کلا باید دوباره نصب کنم دیگه؟

Mo30HD2
19-01-2015, 19:33
حالا شما زحمت بکش آپلود کن دمت گرم. کلا باید دوباره نصب کنم دیگه؟

یه سری روش هست که فایل ها رو توی رام نصب شده replace کنی اما بهتره که مثل آموزشی که توی صفحه قبل گذاشتم عمل کنی

اینا هم فایلهای کرنل و module
http://d-h.st/i92s
http://d-h.st/cCX

goldfly90
19-01-2015, 19:37
یه سری روش هست که فایل ها رو توی رام نصب شده replace کنی اما بهتره که مثل آموزشی که توی صفحه قبل گذاشتم عمل کنی

اینا هم فایلهای کرنل و module
http://d-h.st/i92s
http://d-h.st/cCX

اوکی دمت گرم. دو تا سوال. یکی اینکه از اندروید 5 و کوکرش چه خبر؟ خبر تازه ای نشده؟ دوم اینکه از کجا میدونی تو فروم سوال پرسیده شده زود جواب مبدی :))؟؟

Mo30HD2
19-01-2015, 19:41
اوکی دمت گرم. دو تا سوال. یکی اینکه از اندروید 5 و کوکرش چه خبر؟ خبر تازه ای نشده؟ دوم اینکه از کجا میدونی تو فروم سوال پرسیده شده زود جواب مبدی :))؟؟

:4:
کوکر اندروید 5 همین کوکره رام کربنه ... و دلیل اینکه کرنل این رام رو هنوز منتشر نکرده اینه که داره روی اندروید 5 کار میکنه ... خیلی از باگ هاش رو برطرف کرده اما یه مشکل توی کرنلش هست که خیلی درگیر اونه (یه سری پالیسی ها رو باید تعریف کنه ...)

من کارم یه طوریه که مدام پشت لپ تاپم و مدام هم به اینجا سر میزنم.
اما چک کردن ایمیل (واسه پیام ها) و نصب کردن اپلیکیشن tapatalk میتونه خیلی کمکت کنه :4:

goldfly90
19-01-2015, 22:00
:4:
کوکر اندروید 5 همین کوکره رام کربنه ... و دلیل اینکه کرنل این رام رو هنوز منتشر نکرده اینه که داره روی اندروید 5 کار میکنه ... خیلی از باگ هاش رو برطرف کرده اما یه مشکل توی کرنلش هست که خیلی درگیر اونه (یه سری پالیسی ها رو باید تعریف کنه ...)

من کارم یه طوریه که مدام پشت لپ تاپم و مدام هم به اینجا سر میزنم.
اما چک کردن ایمیل (واسه پیام ها) و نصب کردن اپلیکیشن tapatalk میتونه خیلی کمکت کنه :4:

آقا فایل هارو جایگزین کردم. حالا وای فای روشن میشه مودمم میشناسه پسوردو میزنم، مرحله بعد پیغام Authentication problem میده. کاریش نمیشه کرد

Mo30HD2
19-01-2015, 22:04
آقا فایل هارو جایگزین کردم. حالا وای فای روشن میشه مودمم میشناسه پسوردو میزنم، مرحله بعد پیغام Authentication problem میده. کاریش نمیشه کرد
این خطا دیگه از سمت گوشی نیست ...
یا پسوور رو اشتباه میزنی :4: یا یه مشکل دیگه هست ...
خطای authentication مربوط به گوشی نیست

goldfly90
19-01-2015, 22:09
این خطا دیگه از سمت گوشی نیست ...
یا پسوور رو اشتباه میزنی :4: یا یه مشکل دیگه هست ...
خطای authentication مربوط به گوشی نیست

آره حاجی دمت گرم پس اشتباه بود. مصرف باطریشو فعلا دقت نکردم اما از لحاظ customize رام فوق العاده ایه. فک نکنم دیگه ورژن بعدیشو بده چون داره رو اندروید 5 کار میکنه.

Mo30HD2
19-01-2015, 22:12
آره حاجی دمت گرم پس اشتباه بود. مصرف باطریشو فعلا دقت نکردم اما از لحاظ customize رام فوق العاده ایه. فک نکنم دیگه ورژن بعدیشو بده چون داره رو اندروید 5 کار میکنه.

نه اتفاقا توی تمام این مدت من این رام رو نصب کردم و از جنبه های مختلف ایرادهاشو پیدا کردم و به کوکر گزارش دادم. اون هم داره روشون کار میکنه ...
رام بسیار بسیار خوبه!
تمام مشکل مصرف باطری هم وقتی پیش میاد که وای فای روشن باشه!
و اینکه وقتی وای فای خاموشه، رام بسیار سریعتر و روونتر عمل میکنه ...

اینها همه مربوط به بهینه نبودن کرنله و باید بیشتر روی کرنل کار بشه

goldfly90
19-01-2015, 22:56
نه اتفاقا توی تمام این مدت من این رام رو نصب کردم و از جنبه های مختلف ایرادهاشو پیدا کردم و به کوکر گزارش دادم. اون هم داره روشون کار میکنه ...
رام بسیار بسیار خوبه!
تمام مشکل مصرف باطری هم وقتی پیش میاد که وای فای روشن باشه!
و اینکه وقتی وای فای خاموشه، رام بسیار سریعتر و روونتر عمل میکنه ...

اینها همه مربوط به بهینه نبودن کرنله و باید بیشتر روی کرنل کار بشه

امیدوارم ورژن بعدیشم بده البته 5 یه چیز دیگه ست اونم بده بد نیست.
آقا یه مشکلی که باهاش مواجه شدم اینه که برنامه Moborobo تو pc گوشی رو نمیشناسه تا بکاپ هارو برگردونم. رام های دیگه راحت کانکت میشدن احتمالا تنظیماتشو جایی باید دستکاری کنی. شما چیزی میدونی راجع به این موضوع؟

Mo30HD2
19-01-2015, 23:14
امیدوارم ورژن بعدیشم بده البته 5 یه چیز دیگه ست اونم بده بد نیست.
آقا یه مشکلی که باهاش مواجه شدم اینه که برنامه Moborobo تو pc گوشی رو نمیشناسه تا بکاپ هارو برگردونم. رام های دیگه راحت کانکت میشدن احتمالا تنظیماتشو جایی باید دستکاری کنی. شما چیزی میدونی راجع به این موضوع؟

متاسفانه من با moborobo کار نکردم

goldfly90
19-01-2015, 23:53
متاسفانه من با moborobo کار نکردم

به moboro ربطی نداره به تنظیمات رام مربوطه که درایورهارو ران کنه کامپبوتر بتونه بشناسه

Mo30HD2
19-01-2015, 23:55
به moboro ربطی نداره به تنظیمات رام مربوطه که دراورهارو ران کنه کامپبوتر بتونه بشناسه

درایور ها نصب هستن...
میتونی تست کنی (usb mass storage رو فعال کن ببینم sd رو توی لپ تاپت نشون میده یا نه)

goldfly90
20-01-2015, 00:24
درایور ها نصب هستن...
میتونی تست کنی (usb mass storage رو فعال کن ببینم sd رو توی لپ تاپت نشون میده یا نه)

تو ورژن اصلی راحت شناخت و اطلاعاتمو ریستور کردم اما وقتی فایل های شما رو جایگزین کردم این طور شد. اون فایلها چه تغییراتی و در کدوم قسمت ستینگ انجام میدن؟ برم چک کنم شاید حل شد

Mo30HD2
20-01-2015, 00:28
تو ورژن اصلی راحت شناخت و اطلاعاتمو ریستور کردم اما وقتی فایل های شما رو جایگزین کردم این طور شد. اون فایلها چه تغییراتی و در کدوم قسمت ستینگ انجام میدن؟ برم چک کنم شاید حل شد

این فایلها یکیش ماژول وای فای بود، و یکیش هم zimage بود که تغییراتی توش ایجاد شده بود که ماژول رو بخونه ...
تغییری توی این بخش ایجاد نکرده !!


حالا شما اگه میخوای تنظیمات چیزی رو عوض کنی،
وارد settings > developer options شو

goldfly90
20-01-2015, 00:47
این فایلها یکیش ماژول وای فای بود، و یکیش هم zimage بود که تغییراتی توش ایجاد شده بود که ماژول رو بخونه ...
تغییری توی این بخش ایجاد نکرده !!


حالا شما اگه میخوای تنظیمات چیزی رو عوض کنی،
وارد settings > developer options شو

اونجا رو که زیر و رو کرده بودم چیزی نبود

goldfly90
20-01-2015, 13:04
یه سری روش هست که فایل ها رو توی رام نصب شده replace کنی اما بهتره که مثل آموزشی که توی صفحه قبل گذاشتم عمل کنی

اینا هم فایلهای کرنل و module
http://d-h.st/i92s
http://d-h.st/cCX

آقا مصطفی اون راهی که گفتی فایل هارو تو رام نصب شده جایگزین کنی چطوریه؟ فقط میخوام مشکل وای فای رام اصلی حل شه. اگه میشه بگی ممنون

Mo30HD2
20-01-2015, 13:13
آقا مصطفی اون راهی که گفتی فایل هارو تو رام نصب شده جایگزین کنی چطوریه؟ اگه میشه بگی ممنون

اونا باید کد نویسی کرد براش ... چیز ساده ای نیست ...
همین روشی که میگم رو انجام بدی ، مطمئن تره .. و روش اصلیش هم هست

goldfly90
20-01-2015, 13:31
اونا باید کد نویسی کرد براش ... چیز ساده ای نیست ...
همین روشی که میگم رو انجام بدی ، مطمئن تره .. و روش اصلیش هم هست

این رام ها چرا اینجورین، دوباره رام اصلی رو نصب کردم ( بدون جایگزینی فایل ها) وای فای هم کار کرد، به PC هم کانکت شد. بگیر نگیر دارن :(((

Mo30HD2
20-01-2015, 13:35
این رام ها چرا اینجورین، دوباره رام اصلی رو نصب کردم ( بدون جایگزینی فایل ها) وای فای هم کار کرد، به PC هم کانکت شد. بگیر نگیر دارن :(((

احتمالا توی پارتیشن انتخاب کردن و یا وایپ کردن مشکلی بوده ...

goldfly90
20-01-2015, 13:38
احتمالا توی پارتیشن انتخاب کردن و یا وایپ کردن مشکلی بوده ...

نه بابا دیشب 10 دفعه همینجوری نصب کردم ( البته با جایگزینی فایل ها) مشکل داشت. ناگفته نماند رام اصلی رو یه بار فقط نصب کردم وای فای مشکل داشت بعد رفتم سراغ فایل ها :))

amirseifi
23-02-2015, 21:35
سلام اقا من htc hd2 دارم رام کربن نصب کردم از طریق nand بعد وقتی بالا میاد تو لوگو کربن میمونه ۳۰ دقیقه ۴۰ دقیقه هر چه قدر روشن باشه تو اون لوگو میمونه هی اون سه نقطه میچرخه موندم چه کنم !!!!!!!!
لطفا کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککک کن!:dx::dx::dx::dx::dx::dx::dx::dx:

Mo30HD2
23-02-2015, 21:40
سلام اقا من htc hd2 دارم رام کربن نصب کردم از طریق nand بعد وقتی بالا میاد تو لوگو کربن میمونه ۳۰ دقیقه ۴۰ دقیقه هر چه قدر روشن باشه تو اون لوگو میمونه هی اون سه نقطه میچرخه موندم چه کنم !!!!!!!!
لطفا کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککک کن!:dx::dx::dx::dx::dx::dx::dx::dx:

شما وقتی که داری پارتیشن تیبل رام رو تنظیم میکنی، مقدار بیشتری برای پارتیشن سیستم در نظر بگیر.

amirseifi
23-02-2015, 21:53
شما وقتی که داری پارتیشن تیبل رام رو تنظیم میکنی، مقدار بیشتری برای پارتیشن سیستم در نظر بگیر.

خوب دادا اگه من این کارو کنم تو نصب برنامه ها و.... مشکل بر نمیخورم بعضی ها میگن با pc از طریق برنامه adb fastboot بوتش باید کرد بعد کار ای دیگه این درسته یا همون فضیه بارتیشن ؟؟
من الان شروع به نصب میکنم لطفا ای دی یاهو داری بده با هات در ارتباط باشم
با تشکر!

Mo30HD2
23-02-2015, 22:00
خوب دادا اگه من این کارو کنم تو نصب برنامه ها و.... مشکل بر نمیخورم بعضی ها میگن با pc از طریق برنامه adb fastboot بوتش باید کرد بعد کار ای دیگه این درسته یا همون فضیه بارتیشن ؟؟
من الان شروع به نصب میکنم لطفا ای دی یاهو داری بده با هات در ارتباط باشم
با تشکر!

نه عزیز!
نیازی به adb نیست!
فقط موقعی که داری پارتیشن تیبل نند رو تنظیم میکنی، مقدار پارتیشن سیستم رو بیشتر بگیر! و این کار تاثیری توی اجرای برنامه نداره! (باعث میشه که حافظه داخلی کمتری برای نصب برنامه داشتی باشی اما از اونجایی که متد Nand with DataOnEXT و یا NativeSD هست، قطعا به مشکل فضای کم بر نمیخوری)

amirseifi
23-02-2015, 22:09
نه عزیز!
نیازی به adb نیست!
فقط موقعی که داری پارتیشن تیبل نند رو تنظیم میکنی، مقدار پارتیشن سیستم رو بیشتر بگیر! و این کار تاثیری توی اجرای برنامه نداره! (باعث میشه که حافظه داخلی کمتری برای نصب برنامه داشتی باشی اما از اونجایی که متد Nand with DataOnEXT و یا NativeSD هست، قطعا به مشکل فضای کم بر نمیخوری)

id یاهو داری در ارتباط باشم باهات؟؟

Mo30HD2
23-02-2015, 22:22
id یاهو داری در ارتباط باشم باهات؟؟

نه متاسفانه
همینجا qoute یا mention کنی به سرعت به جوابت میرسی

amirseifi
23-02-2015, 22:28
نه متاسفانه
همینجا qoute یا mention کنی به سرعت به جوابت میرسی

دادا من ۴۰۰ گرفتم میگه زیادهههه بوت نمیکنه!

Mo30HD2
23-02-2015, 22:31
دادا من ۴۰۰ گرفتم میگه زیادهههه بوت نمیکنه!
بوتلودرت چیه؟
400 که زیاده خیلی
385 یا 390 بگیر

amirseifi
23-02-2015, 22:34
بوتلودرت چیه؟
400 که زیاده خیلی
385 یا 390 بگیر

HD2 Extended TWRP 2.6.3.0 MAGLDR!
۳۹۰ گرقتم !
misc ya 1M
recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery-raw.img
boot yboot|ro 13M
system ya 390M
cache ya 5M
userdata ya|asize|hr allsize

Mo30HD2
23-02-2015, 22:37
HD2 Extended TWRP 2.6.3.0 MAGLDR!
۳۹۰ گرقتم !
misc ya 1M
recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery-raw.img
boot yboot|ro 13M
system ya 390M
cache ya 5M
userdata ya|asize|hr allsize

کار نکرد؟
اگه کار نمیکنه با ریکاوری cwm هم تستش کن!

اگه باز هم کار نکرد با clk نصب کن

amirseifi
23-02-2015, 22:38
کار نکرد؟
اگه کار نمیکنه با ریکاوری cwm هم تستش کن!

اگه باز هم کار نکرد با clk نصب کن

چرا حالا قبولللل کرد!
اما sd card ام خراب شد فک کنم دیگه mount نمیکنه!

Mo30HD2
23-02-2015, 22:39
چرا حالا قبولللل کرد!
اما sd card ام خراب شد فک کنم دیگه mount نمیکنه!

دقيقا مشكلت با sd چيه؟
كجا مونت نميكنه؟


Sent from my iPhone using Tapatalk

amirseifi
23-02-2015, 22:41
دقيقا مشكلت با sd چيه؟
كجا مونت نميكنه؟


Sent from my iPhone using Tapatalk

دارم format میکنم قک کنم درست بشه رام نصب کردم خبر میدم فعلاااا!!!!

amirseifi
23-02-2015, 22:57
دارم format میکنم قک کنم درست بشه رام نصب کردم خبر میدم فعلاااا!!!!

داداش نصب شد اللان تو لوگو شه همون طور که نوشتی ۱۶دقیقه رو لوگو باید بمونه از همین الان تا ساعت ۱۱:۴۰ بعد باید ۲ دقیقه بهش دست نزنم وقتی اومد بالا بعد یه سوال از کجا بفهمم گوشیم T-MOBLIE یا EU ؟؟؟؟؟

Mo30HD2
23-02-2015, 23:14
داداش نصب شد اللان تو لوگو شه همون طور که نوشتی ۱۶دقیقه رو لوگو باید بمونه از همین الان تا ساعت ۱۱:۴۰ بعد باید ۲ دقیقه بهش دست نزنم وقتی اومد بالا بعد یه سوال از کجا بفهمم گوشیم T-MOBLIE یا EU ؟؟؟؟؟

tmobile دکمه های سخت افزاریش رنگیه، بالاش لوگوی تی موبایل داره، حافظه داخلیش 1 گیگه

amirseifi
23-02-2015, 23:17
tmobile دکمه های سخت افزاریش رنگیه، بالاش لوگوی تی موبایل داره، حافظه داخلیش 1 گیگه

دادا بالا نمیاد چه کنمم؟؟؟؟

Mo30HD2
23-02-2015, 23:35
دادا بالا نمیاد چه کنمم؟؟؟؟

از بوت لودر های مختلف و رام های مختلف استفاده کن

amirseifi
24-02-2015, 16:39
از بوت لودر های مختلف و رام های مختلف استفاده کن

سلام دادا ببین خودت از چه بوتی رفتی ؟؟؟ از چه روشی؟؟؟
بعد اگه clk من بلد نیستم یاد بده! :bn::bn::bn::aj::aj::aj::bc::bc::bc:

Mo30HD2
24-02-2015, 17:40
سلام دادا ببین خودت از چه بوتی رفتی ؟؟؟ از چه روشی؟؟؟
بعد اگه clk من بلد نیستم یاد بده! :bn::bn::bn::aj::aj::aj::bc::bc::bc:

من فک کنم به هر دو روش تصب کردم
بفرما این هم آموزش clk
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=207681

فقط به جای clk موجود توی اون آموزش از این استفاده کن
http://www.mediafire.com/download/l5ad558w54l5vbj/Black_CLK_-20120621-TouchRec_b8_-_HTC_leo_-_HD2.rar

amirseifi
26-02-2015, 21:32
سلام دادا من چند روز با هر بوت لودری که بود زدم نشد!
میتونی یه رام miui یا nexus hd2 معرفی کنی؟؟:spam::spam::bd::bd::ct::ct:

Mo30HD2
26-02-2015, 22:00
سلام دادا من چند روز با هر بوت لودری که بود زدم نشد!
میتونی یه رام miui یا nexus hd2 معرفی کنی؟؟:spam::spam::bd::bd::ct::ct:

سلام عزیز
رام miui که چیز خیلی خوبی سراغ ندارم
اما تمامی رامهای این پست فوق العاده هستن
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=338035

رام نکسوس رو هم میتونی اونجا پیدا کنی

amirseifi
27-02-2015, 16:51
سلام عزیز
رام miui که چیز خیلی خوبی سراغ ندارم
اما تمامی رامهای این پست فوق العاده هستن
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=338035

رام نکسوس رو هم میتونی اونجا پیدا کنی

دادا من ice cream monster نصب کردم فوق العاده است ولی نمیدونم چرا wifi کار نمیکنه wifi fix بعد نصب رام با ریکاوری نصب کردم chnage country code هم زدم نشد!
کمک PLZ!:bd::bd::bd::dd::dd::bc::bc::bc:

Mo30HD2
27-02-2015, 16:55
دادا من ice cream monster نصب کردم فوق العاده است ولی نمیدونم چرا wifi کار نمیکنه wifi fix بعد نصب رام با ریکاوری نصب کردم chnage country code هم زدم نشد!
کمک PLZ!:bd::bd::bd::dd::dd::bc::bc::bc:

icm مشکل وای فای نداره!
چطوری میگی کار نمیکنه؟
مشکلش چیه دقیقا؟

amirseifi
27-02-2015, 16:58
icm مشکل وای فای نداره!
چطوری میگی کار نمیکنه؟
مشکلش چیه دقیقا؟

وقتی میزنی wifi on میگه:
Turn on Wifi...
رو همین میمونه بعد off میشه بعد on میکنی دوباره off میشه...:bn::bn::bn::bn::bn::dx::dx::dx:

Mo30HD2
27-02-2015, 16:59
وقتی میزنی wifi on میگه:
Turn on Wifi...
رو همین میمونه بعد off میشه بعد on میکنی دوباره off میشه...:bn::bn::bn::bn::bn::dx::dx::dx:

يك دور تسك ٢٩ كن
فايل هاي مربوط به رام هاي قبلي رو هم از مموري پاك كن


Sent from my iPhone using Tapatalk

amirseifi
27-02-2015, 17:00
يك دور تسك ٢٩ كن
فايل هاي مربوط به رام هاي قبلي رو هم از مموري پاك كن


Sent from my iPhone using Tapatalk

کردم... باااااا
نمیشه

Mo30HD2
27-02-2015, 17:02
کردم... باااااا
نمیشه


شاید مشکل سخت افزاری باشه
در هر صورت icm مشکل وای فای نداره
ورژنهای دیگه اش رو نصب کن