PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نصب و دانلود ریکاوری TWRP برای One MAX



homman1
30-11-2014, 20:34
ریکاوری TWRP Touch Recovery برای HTC One Max


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=952912&stc=1&d=1397323224



برای نصب ریکاوری ابتدا باید آنلاک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=308629) کرده باشید.

ریکاوری مناسب گوشیتون رو دانلود کنید.

HTC One Max - Sprint (http://techerrata.com/browse/twrp2/t6spr)

HTC One Max - VZW (http://techerrata.com/browse/twrp2/t6vzw)

ریکاوری رو داخل پوشه ADB Fastboot (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/7qPGw73gSj/adb.rar) کپی کنید و CMD داخل پوشه اجرا کنید گوشی به فست بوت ببرید و دستورات زیر رو وارد کنید.

Fastboot flash recovery recovery.img
Fastboot erase cache

بعد از وارد کردن دستورات ریکاوری نصب میشود کسانی که بار اول ریکاوری نصب میکنند حتما وارد ریکاوری که شدید بکاپ بگیرید از قسمت backup and restore که این بکاپ داخل فولدر TWRP ذخیره میشود ، این بکاپ رو روی کامپیوتر نگه دارید


نکته
دوستانی که برای دانلود ریکاوری مشکل 99.99% دارن ، که دانلود کامل نمیشه یا با گوشی دانلود کنن یا بدون دانلود منیجر و با استفاده از خود مرورگر دانلود کنن

sanagoblin
11-07-2015, 20:37
سلام.
ی سوال داشتم.
میخواستم بدونم من اگ از داخل ریکاوری وایپ دیتا کنم و همه اطلاعاتم بپره ک میگن حتی رام هم میپره راهی هست ک همین رامی ک دترم رو بتونم دوباره نصب کنم یا اینک مثلا من الان نسخه ۵ رو گرفتم و تو کارت sd ذخیره دارم میتونم اونو از ریکاوری نصب کنم؟
خطری ک نداره مثل بریک شدن و یا غیره؟

Sent from my HTC One max using Tapatalk

homman1
11-10-2015, 20:58
سلام.
ی سوال داشتم.
میخواستم بدونم من اگ از داخل ریکاوری وایپ دیتا کنم و همه اطلاعاتم بپره ک میگن حتی رام هم میپره راهی هست ک همین رامی ک دترم رو بتونم دوباره نصب کنم یا اینک مثلا من الان نسخه ۵ رو گرفتم و تو کارت sd ذخیره دارم میتونم اونو از ریکاوری نصب کنم؟
خطری ک نداره مثل بریک شدن و یا غیره؟

Sent from my HTC One max using Tapatalk

سلام
شما اگر وایپ دیتا کنید که رامتون نمیپره ، ریست فکتوری میشه ، با فرمت سیستم رامتون میپره ، شما اگر بکاپ بگیرید میتونید ریستور کنید