PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تایپیک پرسش و پاسخ G3 beat



mp3mp4
02-12-2014, 10:33
دوستان از این پس تمام مشکلات خود را درباره این گوشی زیبا و قدرتمند مطرح و دنبال کنید



از دادن مشاوره های قیمت و دادن لینک از دیگر انجمنهای پارسی خودداری کنید



http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/lg/lg-g3-beat.jpg

pesky2011
04-12-2014, 13:19
دوستان این گوشی فایلای 1080 رو اجرا میکنه؟

bahram360
06-12-2014, 03:12
دوستان این گوشی فایلای 1080 رو اجرا میکنه؟
اگه منظورت فیلم فول اچ دی هست بله اجرا میکنه

hojjat931
07-12-2014, 13:49
سلام کسی از دوستان میتونه یک عکس با دوربین جلو گوشی اینجا قرار بده؟

bahram360
10-12-2014, 11:27
چرا گوشیه من تو حالت اسلیپ 3 تا 4 ساعت طول میکشه تا کامل شارژ بشه؟

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

asiap990
24-12-2014, 11:47
بچهایی که این مدل گوشی را دارن میتونن چندتا از معایب این گوشی را بگن؟واینکه اگه این گوشی نبود چه گوشی دیگه ای انتخاب میکردید؟

kazemkz8
31-12-2014, 21:36
سلام

bahram360
21-01-2015, 12:51
اندروید 5 پس کی براش میاد؟

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

bahram360
21-01-2015, 12:56
بچهایی که این مدل گوشی را دارن میتونن چندتا از معایب این گوشی را بگن؟واینکه اگه این گوشی نبود چه گوشی دیگه ای انتخاب میکردید؟

فعلا دوربینش موقع فیلمبرداری یه لحظه ای تار میشه.که انتظار میرود با اندروید بعدی مشکلش حل بشه.
اگه این گوشی نبود HTC DESIRE 816 DUAL

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

mohammadnouri
27-01-2015, 20:27
سلام من گوشی lg g3 beat dual دارم
سیم کارت همراه اول دائمی دارم
نمیتونم اینترنت سیم رو فعال کنم میشه کمک کنید تو رو خدااااا

bahram360
29-01-2015, 09:46
سلام من گوشی lg g3 beat dual دارم
سیم کارت همراه اول دائمی دارم
نمیتونم اینترنت سیم رو فعال کنم میشه کمک کنید تو رو خدااااا

سلام
شما مشکلتون حل شد؟

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

mohammadnouri
29-01-2015, 21:30
سلام
شما مشکلتون حل شد؟

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2


بله ممنون
معلوم نشده زمان اپدیت به اندروید 5 ؟؟؟؟

Saeed_S19
31-01-2015, 23:45
سلام دوستان
قاب این گوشی خیلی ضعیفه!!
یکم روش فشار اومد از چندجا ترک برداشت نوار دور گوشی قاب پشتیشم از بالای دوربین شکست!!!
خواستم بدونم قاب این گوشی تو بازار هست که بگیرم براش؟؟

bahram360
13-02-2015, 10:08
بله ممنون
معلوم نشده زمان اپدیت به اندروید 5 ؟؟؟؟

هنوز که خبری نشده ولی یکی دو ماه دیگه براش میاد
اگر هم نیومد دیگه میره برا تابستان

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

bahram360
13-02-2015, 10:09
سلام دوستان
قاب این گوشی خیلی ضعیفه!!
یکم روش فشار اومد از چندجا ترک برداشت نوار دور گوشی قاب پشتیشم از بالای دوربین شکست!!!
خواستم بدونم قاب این گوشی تو بازار هست که بگیرم براش؟؟

توی بازار که باید باشه
ولی بهتره ببرید گارانتی مدیا پردازش

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

bahram360
18-02-2015, 10:33
دوستان تو انجمن سیانوژن درخواست رام Cyanogenmod را برا این گوشی دادم.
ایشالا بزودی براش ریلیز کنند😃

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

sat2020
18-02-2015, 19:40
دوستان تو انجمن سیانوژن درخواست رام Cyanogenmod را برا این گوشی دادم.
ایشالا بزودی براش ریلیز کنند

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

من هرگوشی میگیرم تازه باید درخواست بدیم به سیانوژن مثل هواوی جی750 قبلا که داشتم و گوشی های دیگه م
ولی هیچ خبری نشد براش
یه گوشی خریدم همین جی3 بیت دوسیم کارت
منتها نمیدونم چطوری اهنگ ها و فیلم هامو که تووایبر و واتس اپ برام میاد بره تو حافظه ی خود 32 گیگ اس دی کارتی که براش خریدم به جای اینکه بره تو حافظه ی داخلی گوشی م
اخه حافظه ی داخلی گوشی م خیلی کمه 6 گیگ بیشتر جا نداره میخوام بره تو 32 گیگ اس دی کارت خارجی درست مثل گوشی های هواوی

bahram360
19-02-2015, 00:08
من هرگوشی میگیرم تازه باید درخواست بدیم به سیانوژن مثل هواوی جی750 قبلا که داشتم و گوشی های دیگه م
ولی هیچ خبری نشد براش
یه گوشی خریدم همین جی3 بیت دوسیم کارت
منتها نمیدونم چطوری اهنگ ها و فیلم هامو که تووایبر و واتس اپ برام میاد بره تو حافظه ی خود 32 گیگ اس دی کارتی که براش خریدم به جای اینکه بره تو حافظه ی داخلی گوشی م
اخه حافظه ی داخلی گوشی م خیلی کمه 6 گیگ بیشتر جا نداره میخوام بره تو 32 گیگ اس دی کارت خارجی درست مثل گوشی های هواوی

سلام
دوست عزیز این به خاطر اندروید 4.4.2 هستش گوگل به دلایل امنیتی اینکارو کرده و همه گوشی ها که این اندروید را دارن همینطورن فقط الجی نیست.
البته برنامه های سیستمی قابلیت ذخیره سازی روی sd card را دارن.
برای رفع این مشکل باید گوشیو روت کنی و از‌ برنامه‌ sd fixe استفاده کنی.
فقط بگم اگه روت کردی دیگه آپدیت OTA نمیتونی بگیری.
لینک دانلود برنامه در گوگل پلی:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix&hl=en

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

sat2020
19-02-2015, 13:09
سلام
دوست عزیز این به خاطر اندروید 4.4.2 هستش گوگل به دلایل امنیتی اینکارو کرده و همه گوشی ها که این اندروید را دارن همینطورن فقط الجی نیست.
البته برنامه های سیستمی قابلیت ذخیره سازی روی sd card را دارن.
برای رفع این مشکل باید گوشیو روت کنی و از‌ برنامه‌ sd fixe استفاده کنی.
فقط بگم اگه روت کردی دیگه آپدیت OTA نمیتونی بگیری.
لینک دانلود برنامه در گوگل پلی:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix&hl=en

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2h

اگه روت کنم مشکلی پیش بیاد ایا گارانتی قبول میکنه؟

bahram360
20-02-2015, 15:01
h

اگه روت کنم مشکلی پیش بیاد ایا گارانتی قبول میکنه؟

نه قبول نمیکنه
باید دوباره فلش بزنی یا با برنامه super su آنروت کنی.(البته آنروت کردنو دیگه نمیدونم گارانتی بفهمه یا نه)
اگه هم آنروت بکنی نمی توانی اپدیت Ota بگیری و باید رامو از نو فلش بزنی تا کامل از روت خارج بشه.

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

akahroba
21-02-2015, 13:47
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=350853&p=4545363#post4545363

fade2black
24-02-2015, 08:46
درود

دوستان متاسفانه من هنوز نتونستم بازیهای obb دار رو روی این گوشی run کنم. قبلا G2 داشتم که مشکلی باهاش نداشتم . حالا نمیدونم بخاطر اینکه اون SD نمیخورد اینجوری بود یا نه داستان دیگه ای داشت. به هر حال ممنون میشم راهنماییم کنین که چجوری میتونم بازیهای کلا دیتا دار رو با beat اجرا کنم ؟
مخلصیم .

yasaman zahedi
24-02-2015, 14:57
دوستان من چجوری بفهمم گوشیم هیچ مشکلی نداره؟ چون تازه خریدم از دیجی کالا. تا دو سه روز دیگه مهلت تعویض داره...فعلا که دوربینش اوکی بوده و فقط یه خورده هنگام کار کردن با گوشی، گوشی داغ میکنه کمی.البته هنوز هیچ نرم افزاری نریختم روش، طبیعیه؟!وای فای رو راحت شناخت و ریموت کنترلشم جواب میده.تاچشم عالیه.این که بعضیا میگن نور صفحه رو که صفر میکنیم سوسو میزنه،برا من که اینجوری نبود خداروشکر، یا شایدم من متوجه نمیشم:bw: چه کارایی انجام بدم ببینم گوشی مشکل نداره:bn:

sat2020
24-02-2015, 16:40
دوستان من چجوری بفهمم گوشیم هیچ مشکلی نداره؟ چون تازه خریدم از دیجی کالا. تا دو سه روز دیگه مهلت تعویض داره...فعلا که دوربینش اوکی بوده و فقط یه خورده هنگام کار کردن با گوشی، گوشی داغ میکنه کمی.البته هنوز هیچ نرم افزاری نریختم روش، طبیعیه؟!وای فای رو راحت شناخت و ریموت کنترلشم جواب میده.تاچشم عالیه.این که بعضیا میگن نور صفحه رو که صفر میکنیم سوسو میزنه،برا من که اینجوری نبود خداروشکر، یا شایدم من متوجه نمیشم:bw: چه کارایی انجام بدم ببینم گوشی مشکل نداره:bn:
گوشی ت مشکلی نداره باخیال راحت ازش استفاده کن
سریال گوشی ت رو هم به مدیاپردازش بفرست بهت یه رم هشت گیگ بدن
ولی کاشکی 300 هزار بیشتر میدادی یه g2 32 gig میخریدی

yasaman zahedi
24-02-2015, 16:58
گوشی ت مشکلی نداره باخیال راحت ازش استفاده کن
سریال گوشی ت رو هم به مدیاپردازش بفرست بهت یه رم هشت گیگ بدن
ولی کاشکی 300 هزار بیشتر میدادی یه g2 32 gig میخریدی

ممنونم حداکثر بودجه ام همین850بود:bw: زدم الان،یک فلش برام ارسال میکنن.متشکر:fl:

sat2020
24-02-2015, 17:00
ممنونم حداکثر بودجه ام همین850بود:bw: زدم الان،یک فلش برام ارسال میکنن.متشکر:fl:
مبارک باشه
گوشی تونم دوسیم کارته راستی
ازهردوسیم کارت میتونید استفاده کنید
بعضی ها شایع کردن که نمیشه همزمان ازهردوسیم کارت ش استفاده کرد شایعه ای بیش نیست
اگه ابن گوشی روت میشد خیلی خوب بود
فعلا که روت نمیشه

bahram360
26-02-2015, 10:40
مبارک باشه
گوشی تونم دوسیم کارته راستی
ازهردوسیم کارت میتونید استفاده کنید
بعضی ها شایع کردن که نمیشه همزمان ازهردوسیم کارت ش استفاده کرد شایعه ای بیش نیست
اگه ابن گوشی روت میشد خیلی خوب بود
فعلا که روت نمیشه

شما اول با برنامه towelroot.apk امتحان کنید اگه روت نشد با برنامه adb installer.exe درایور adb این گوشی را نصب کنید بعد هم با iroot.exe امتحان کنید ببینید روت میشه اگه شد خبرشو اینجا بده


ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

bahram360
26-02-2015, 10:53
درود

دوستان متاسفانه من هنوز نتونستم بازیهای obb دار رو روی این گوشی run کنم. قبلا G2 داشتم که مشکلی باهاش نداشتم . حالا نمیدونم بخاطر اینکه اون SD نمیخورد اینجوری بود یا نه داستان دیگه ای داشت. به هر حال ممنون میشم راهنماییم کنین که چجوری میتونم بازیهای کلا دیتا دار رو با beat اجرا کنم ؟
مخلصیم .

شما اول به مسیر (settings/storage) برید ببینید حافظه داخلی چقدر جا داره بعد پوشه obb را در حافظه داخلی به مسیر android/obb کپی کنید.
کلا این گوشی اونقدر حافظه نداره که بشه بازی های دیتا دار حجم بالا را نصب کرد.
اگه هم خوراکتون بازیهای HD هست که باید بیخیال گارانتی و آپدیت های OTA بشید و مستقیم برید سراغ روت.

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

yasaman zahedi
26-02-2015, 22:15
سلام دوستان.اون آپدیت150مگی برای من نیومد چرا؟فقط یک11.5مگی بود که نوشته بود بهبود دوربین و برنامه ها.راستی سرعت اینترنت تو این گوشی پایین نیست؟آخه گوشی قبلی من خیلی سربع عکس های واتس آپ و وایبرو لود میکرد، ولی این گووشی خیلیییی دیر لود میشه.وقتی تو وایبر هم که هستم هی قطع و وصل میشه و کانکتینگ میزنه.:bn:

sat2020
26-02-2015, 22:20
سلام دوستان.اون آپدیت150مگی برای من نیومد چرا؟فقط یک11.5مگی بود که نوشته بود بهبود دوربین و برنامه ها.راستی سرعت اینترنت تو این گوشی پایین نیست؟آخه گوشی قبلی من خیلی سربع عکس های واتس آپ و وایبرو لود میکرد، ولی این گووشی خیلیییی دیر لود میشه.وقتی تو وایبر هم که هستم هی قطع و وصل میشه و کانکتینگ میزنه.:bn:
مشکل از اینترنتت هست مهندس

yasaman zahedi
26-02-2015, 22:28
مشکل از اینترنتت هست مهندس

اینترنتم مشکلی نداره مهندس!هم زمان که با گوشی قبلی کانکت میشم سرعتش اوکیه:at:

sat2020
26-02-2015, 22:33
اینترنتم مشکلی نداره مهندس!هم زمان که با گوشی قبلی کانکت میشم سرعتش اوکیه:at:
یه دور ریست فکتوری کن
اگه اوکی نشد بفرستش گارانتی مدیاپردازش...
باگارانتی خریدید درسته؟

yasaman zahedi
26-02-2015, 23:22
یه دور ریست فکتوری کن
اگه اوکی نشد بفرستش گارانتی مدیاپردازش...
باگارانتی خریدید درسته؟
من دو روزه دستم رسیده!ریسیت فکتوری کنم؟برنامه ها رو چیکار کنم پاک نشن؟از کجا بک آپ میشه گرفت؟بله از دیجی کالا خریدمش.:bw:

راستی اون150مگه برام تو آپدیت گوشی نیومد هم.ممنون

sat2020
26-02-2015, 23:33
من دو روزه دستم رسیده!ریسیت فکتوری کنم؟برنامه ها رو چیکار کنم پاک نشن؟از کجا بک آپ میشه گرفت؟بله از دیجی کالا خریدمش.:bw:

راستی اون150مگه برام تو آپدیت گوشی نیومد هم.ممنون
منم از دیجی کالا خریدم عزیز
هفته ی قبل خریدم
شما زیاد حساسیت به خرج میدی
پست هاتونو تو چندتافروم خوندم
درموردمشکلاتت شک نکن برای اینترنت هست
سرعت اینترنت کنده
واسه همین مدیا های واتس اپ دیر لود میکنه
درمورد بکاپ گرفتن هم شما میتونی ازطریق تیتانیوم بکاپ از برنامه هات بکاپ بگیری منتها از دیتاهاش به گمونم نمیتونی چون روت نمیشه فعلا موبایلمون
از من میشنوی یه بار از برنامه هات بکاپ بگیر باتیتانیوم بکاپ بعدش یه بارریست فکتوری کن
درمورداینکه اول فایل چندمگی میاد و ...زیادحساسیت به خرج نده
چون این گوشی ها سری ساخت هاشون متفاوته ممکنه برای من قدیمی تر و برای شما جدیدترباشه
دیگه یه موبایل جی 3 بیتی که یک ماه دیگه میخواد بیاد اونم دیگه قرارنیست همه ی ااپدیت هارو از اول بگیره که
بازم اگه شک داری میتونی از سایت الجی فریمور. شماره سریال گوشی ت رو بدی بعدش اخرین اپدیت رو بهت بده
بعدش نصب کن
یه کاری کن اگه وای فای داری فقط بذار گوشی ت اینترنت دریافت کنه بقیه گوشی ها نت شون رو قطع کن ببین چی میشه
بازم میگم صددرصد مشکل از نت ت هست
ریست فکتوری هم فراموش نشه

yasaman zahedi
26-02-2015, 23:46
منم از دیجی کالا خریدم عزیز
هفته ی قبل خریدم
شما زیاد حساسیت به خرج میدی
پست هاتونو تو چندتافروم خوندم
درموردمشکلاتت شک نکن برای اینترنت هست
سرعت اینترنت کنده
واسه همین مدیا های واتس اپ دیر لود میکنه
درمورد بکاپ گرفتن هم شما میتونی ازطریق تیتانیوم بکاپ از برنامه هات بکاپ بگیری منتها از دیتاهاش به گمونم نمیتونی چون روت نمیشه فعلا موبایلمون
از من میشنوی یه بار از برنامه هات بکاپ بگیر باتیتانیوم بکاپ بعدش یه بارریست فکتوری کن
درمورداینکه اول فایل چندمگی میاد و ...زیادحساسیت به خرج نده
چون این گوشی ها سری ساخت هاشون متفاوته ممکنه برای من قدیمی تر و برای شما جدیدترباشه
دیگه یه موبایل جی 3 بیتی که یک ماه دیگه میخواد بیاد اونم دیگه قرارنیست همه ی ااپدیت هارو از اول بگیره که
بازم اگه شک داری میتونی از سایت الجی فریمور. شماره سریال گوشی ت رو بدی بعدش اخرین اپدیت رو بهت بده
بعدش نصب کن
یه کاری کن اگه وای فای داری فقط بذار گوشی ت اینترنت دریافت کنه بقیه گوشی ها نت شون رو قطع کن ببین چی میشه
بازم میگم صددرصد مشکل از نت ت هست
ریست فکتوری هم فراموش نشه

ممنونم:bw::bw:شاید اینطوری که شما میگین باشه:ct:مرسی:4::4::fl:

bahram360
27-02-2015, 10:31
راستی اون150مگه برام تو آپدیت گوشی نیومد

سلام
شما ببینید این آپدیتی که کردید به آخرین نخسهV10D اپدیت شده
از این مسیر settings/about/software info
این گوشی که دوباره جدیدا عرضه میشه که قرار نیست با یک بیلد نامبر مثلا (V10A) به بازار عرضه بشه.با بیلد نامبر جدید (اپدیت جدید) وارد بازار میشه.
در مورد اینترنتون هم اگه از نت سیمکارت استفاده میکنید پورت و پ ر ا ک س ی را پاک کنید.
اگه هم از نت مخابرات استفاده میکنید از کانفینگ مودم dns را روی dns گوگل تنظیم کنید.
و همیشه برای بک آپ گرفتن هم از برنامه Go backup pro استفاده کن.

این مشکلاتتون هم ربطی به گارانتی نداره


ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

akahroba
09-03-2015, 13:17
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=4558558#post4558558

ali kh93
10-03-2015, 18:54
دوستان این گوشی منشی تلفنی (answering machine ) هم داره؟؟؟
عیب خاصی نداره بنطرتون؟؟؟

N.Sayah
20-03-2015, 12:48
سلام و درود
دیروز این گوشی رو خریدم ،وقتی نور گوشی رو تا آخر کم میکنم سو سو میزنه،این مشکلیه؟
الان نسخه V10a هست با همین اپدیتی که تو اعلان ها اومده اپدیت کنم درسته؟یعنی اپدیتش از همونجاست؟
بعد از آپدیت امکانات دوربینش بیشتر میشه؟
ممنون

sat2020
20-03-2015, 12:50
سلام و درود
دیروز این گوشی رو خریدم ،وقتی نور گوشی رو تا آخر کم میکنم سو سو میزنه،این مشکلیه؟
الان نسخه V10a هست با همین اپدیتی که تو اعلان ها اومده اپدیت کنم درسته؟یعنی اپدیتش از همونجاست؟
بعد از آپدیت امکانات دوربینش بیشتر میشه؟
ممنون
واسه من سوسو نمیزنه
بااپدیت جدید امکانات دوربین اضافه نمیشه

N.Sayah
20-03-2015, 13:19
حالا این سوسو زدن مشکلیه؟
آپدیت چه تغییراتی واسه دوربین ایجاد میکنه؟
از همون قسمت اعلان ها باید آپدیت بشه؟

sat2020
20-03-2015, 13:27
حالا این سوسو زدن مشکلیه؟
آپدیت چه تغییراتی واسه دوربین ایجاد میکنه؟
از همون قسمت اعلان ها باید آپدیت بشه؟
من از قسمت اعلان ها دانلود کردم مشکلی نداره اگه wifi داری دانلود کن
درمورد دوربین بگم هیچی به امکانات ش اضافه نشده همونه منتها خودشون که میگن باگ های دوربین مرتفع شده منتها من چیزخاصی ندیدم حالا شما اپدیت کن میخوای تنظیمات دوربین روداشته باشی یه نرم افزارجانبی برای دوربین نصب کن اندروید نرم افزارهای زیادی واسه دوربین داره

N.Sayah
20-03-2015, 13:31
مرسی از پاسخت دوست عزیز
در مورد سوسو زدن هم اگه کسی از دوستان اطلاعی داره راهنمایی کنه لطفا
کلا اگه مشکلیه ببرم عوضش کنم،گوشی رو واسه خودم نگرفتم،به همین خاطر نمیخوام کوچکترین مشکلی داشته باشه
ممنون

N.Sayah
21-03-2015, 23:44
up
کسی از دوستان در مورد سوسو زدن وقتی نورش تا آخر کم میشه، نظری نداره؟

killerr
23-03-2015, 12:36
سلام به همه
دوماه هس این گوشیرو دارم انصافا خوب بوده سوسو هم نمیزنه فقط موقع فیلمبرداری یه لحظه تار میشه
مشکل من فقط نداشتن 4g هست وگرنه عالی سرعت نتشم حرف نداره
اون عزیزیم که نتش مشکل داشت تو تنظیمات گوشی یه apn جدید بسازه حله
فقط عزیزانی که بلدن رامشو نصب کنن در قسمت رام توضیح بدن بی زحمت ممنون میشم

akahroba
23-03-2015, 12:42
سلام به همه
دوماه هس این گوشیرو دارم انصافا خوب بوده سوسو هم نمیزنه فقط موقع فیلمبرداری یه لحظه تار میشه
مشکل من فقط نداشتن 4g هست وگرنه عالی سرعت نتشم حرف نداره
اون عزیزیم که نتش مشکل داشت تو تنظیمات گوشی یه apn جدید بسازه حله
فقط عزیزانی که بلدن رامشو نصب کنن در قسمت رام توضیح بدن بی زحمت ممنون میشم

این روش تقریبا روی همه ی گوشی های الجی جواب میده: http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=332136

sat2020
23-03-2015, 12:44
این روش تقریبا روی همه ی گوشی های الجی جواب میده: http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=332136
راهی برای روت این گوشی بدقلق پیداشد؟

akahroba
23-03-2015, 12:52
راهی برای روت این گوشی بدقلق پیداشد؟

easyroot رو امتحان کنین اگه نشد: http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=351830

sat2020
23-03-2015, 12:58
easyroot رو امتحان کنین اگه نشد: http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=351830
Easy root
تست کردم نشد
روشی که ضمیمه کردلینک ش رو
متاسفانه قبلا انجام دادم ولی نشد راستش تاپیکتون برام یه خورده مبهم بودتوضیحاتش

sat2020
30-03-2015, 15:04
lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=99
(V20a)

کسی از قابلیت های اندروید ۵ که برای جی۳ بیت اومده چیزی میدونه که ماهم بزنیم؟

sat2020
31-03-2015, 08:13
طریقه ی نصب kdz چطوریه؟
من رام اندروید 5 دانلود کردم که پسوند اخرش زده kdz
نزدیک 1/5 گیگ هست؟
ایالازمه اول از imei گوشی بکاپ بگیرم؟

akahroba
01-04-2015, 00:34
طریقه ی نصب kdz چطوریه؟
من رام اندروید 5 دانلود کردم که پسوند اخرش زده kdz
نزدیک 1/5 گیگ هست؟
ایالازمه اول از imei گوشی بکاپ بگیرم؟
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=331814
نیازی نیست.

bahram360
02-04-2015, 05:59
با سلام
این رام 20a لالی پاپ برای قزاقستان جدید اومده و منو فارسی ندارد ولی کیبرد فارسی دارد.
پس دوستانی که منو فارسی براشون مهمه صبر کنند تا برا خاورمیانه بیاد.
من که خودم منتظر میمونم:D

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

sat2020
03-04-2015, 18:32
من دوسه روزه اندروید ۵ نصب کردم ولی هیچ تفاوتی نسبت به قبل مشاهده نکردم

bahram360
03-04-2015, 18:50
من دوسه روزه اندروید ۵ نصب کردم ولی هیچ تفاوتی نسبت به قبل مشاهده نکردم

دوست عزیز میشه بگی چه باگهایی داره؟

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

sat2020
03-04-2015, 18:51
دوست عزیز میشه بگی چه باگهایی داره؟

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2
چرا باگ؟
هیچ باگی نداره
قابلیت های کوچیکی اضاف شده ولی نه زیاد

bahram360
03-04-2015, 19:23
چرا باگ؟
هیچ باگی نداره
قابلیت های کوچیکی اضاف شده ولی نه زیاد

گفتم چون این رام برای این گوشی اولین ورژنشه ممکنه باگ هایی در پی داشته باشه.
به هر حال مرسیییی

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

killerr
06-04-2015, 14:43
دوستان بی زحمت هر موقع برا خاور میانه هم اومد یه ندایی بدین همینجا

bahram360
12-04-2015, 13:53
گوشیم به تازگی وایفایش خود به خود روشن میشه و کانکت میشه به مودم.
چکار کنم که وایفای خودکار روشن نشه؟
و مشکل ضعیفی وایفای هم تو بازی کلش او کلنز پیدا کردم.
رامم هم کیت کت آخرین نخسه.

bahram360
13-04-2015, 00:26
گوشیم به تازگی وایفایش خود به خود روشن میشه و کانکت میشه به مودم.
چکار کنم که وایفای خودکار روشن نشه؟
و مشکل ضعیفی وایفای هم تو بازی کلش او کلنز پیدا کردم.
رامم هم کیت کت آخرین نخسه.
مشکلم حل شد.

IMAN
13-04-2015, 14:27
درود.
دوستان من دنبال یه گوشی دو سیمکارته هستم(اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=353266))
خودم الان LG G2 32GB دارم و ازش واقعا راضی هستم.
آیا شمایی ک G3 Beat‌دارین ازش رضایت دارین؟بخرم در کنار G2 داشته باشمش؟

motamedi6436
15-04-2015, 13:22
سلام .من گوشی lg g3 beat dual دارم, مشکلش اینه که هر چند وقت 1بار خودبخود ویبره میخوره یا صفحش روشن میشه؟ مشکلش چیه؟. بیام آبدیت هم اومده برام ولی ابدیتش نکردم

killerr
18-04-2015, 12:23
سلام
لطفا کسانی که اندروید 5 نصب کردن بگن این تاری دوربین موقع فیلم برداری درست شده یا نه ممنون

motamedi6436
19-04-2015, 16:54
سلام من گوشی lg g3 beat.مشکلم اینه که گوشی هر چند وقتی خود به خود ویبره میخوره! کسی میدونه مشکلش چیه؟

omid99
19-04-2015, 21:27
دوستان آندروید 5 رسمی برای این گوشی اومده؟
مشکل تار شدن دوربین حل شده؟

IMAN
19-04-2015, 21:36
دوستان چرا این تاپیک پاسخگو نداره؟

akahroba
19-04-2015, 22:02
چون هیشکی خودش تست نمیکنه. همه منتظرن دیگری تست کنه و اونا پشت سرش راه هموار رو برن.

omid99
19-04-2015, 23:58
چون هیشکی خودش تست نمیکنه. همه منتظرن دیگری تست کنه و اونا پشت سرش راه هموار رو برن.

آخه برادر چی را تست کنیم؟ مثلا من پرسیدم آندروید 5 برای Beat اومده یا نه ؟ خب باید یه کاربری که خبر دقیق داره یا سایت مرجعی میشناسه جواب بده تا منم برم دانلود و تست کنم و نتیجه را اطلاع بدم

akahroba
20-04-2015, 06:53
آخه برادر چی را تست کنیم؟ مثلا من پرسیدم آندروید 5 برای Beat اومده یا نه ؟ خب باید یه کاربری که خبر دقیق داره یا سایت مرجعی میشناسه جواب بده تا منم برم دانلود و تست کنم و نتیجه را اطلاع بدم
http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=99
اون 20a که ملاحظه میفرمایید لالیپاپه.

omid99
20-04-2015, 17:48
دست شما درد نکنه . CIS میشه کدوم کشور؟ اونو بریزم بهتره یا KAZAKHSTAN

akahroba
20-04-2015, 19:24
دست شما درد نکنه . CIS میشه کدوم کشور؟ اونو بریزم بهتره یا KAZAKHSTAN
جماهیر شوروی! (قزاقستان هم جزوشونه)
فرقی نمیکنه.

bahram360
21-04-2015, 11:57
دست شما درد نکنه . CIS میشه کدوم کشور؟ اونو بریزم بهتره یا KAZAKHSTAN
رام cis مال کشور روسیه است.
حال نمیدونم کدومشون فارسی دارن که به احتمال زیاد ندارن.
کلا فرقی نمیکنه.

bahram360
01-05-2015, 07:48
ای بابا پس کِی لالی پاپ نخسه خاورمیانش برامون میاد خسته شدیم بخدا......!

bahram360
18-05-2015, 19:44
سلااااام
مژده مژده
اندروید پنج الان تو نوتیفکشن گوشی اومد.
دانلود کنید حالشو ببرید.

.:::Sent From Lg G3 Beat:::.

omid99
19-05-2015, 01:42
تو سایت http://lg-phone-firmware.com نسخه آندروید 5 امارات برای این گوشی قرار داده شد .

bahram360
19-05-2015, 16:30
اینم لینک مستقیم رام لالی پاپ V20a خاورمیانه برا دوستان گلم:

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FWFEPUV03281A2M64ABABPN/D72420a_00.kdz

killerr
19-05-2015, 19:01
سلام به همه عزیزان
اقا از نوتیفکشن گوشی اپدیت کنی یا از سایت دانلود کنی بعد اپدیت فرقی میکنه یا نه
لطفا جواب بدین

bahram360
22-05-2015, 12:13
سلام به همه عزیزان
اقا از نوتیفکشن گوشی اپدیت کنی یا از سایت دانلود کنی بعد اپدیت فرقی میکنه یا نه
لطفا جواب بدین
اگه اینترنت سرعت بالا و مشکل قطعی نداری به صورت ota اپدیت کن و بعد از اپدیت دو دقیقه صبر کن تا رام کامل بیاد بالا و قبلش بکاپ بگیر و یبار فکتوری ریسیت کن.
در غیر این صورت رام را فلش بزن.

.:::Sent From Lg G3 Beat:::.

killerr
22-05-2015, 22:05
مشکل قطعی دارم سرعت اینترنت پایینه
رام رو چجوری نصب کنم

bahram360
22-05-2015, 23:48
مشکل قطعی دارم سرعت اینترنت پایینه
رام رو چجوری نصب کنم
برو تو بخش G2 یا G3 اموزش برنامه 2014 flash tools هست.

.:::Sent From LG G3 Beat:::.

aloneadrian
27-05-2015, 21:22
چقدر بخش این گوشی خستس!@
یه چن تا اموزش بزارین
یکی از دوستان این گوشی رو داره گوشی خوبیه
ارزش دستکاری داره

killerr
03-06-2015, 10:41
سلام
اقا از وقتی اپ کردم به نسخه پنج گوشی حالش خراب شده یکی دوبار هنگ کرده و کلا سرعتش کم شده قبلش.که چهار بود اصلا اینطوری نبود چه برسه به هنگ کردن
البته من از خود گوشی اپ کردم
دوستان لطفا اگه نظری دارین اعلام کنین

Saeed_S19
03-06-2015, 14:53
سلام دوستان
چطوری میتونم این گوشیو فلش بزنم؟؟

akahroba
03-06-2015, 14:58
سلام
اقا از وقتی اپ کردم به نسخه پنج گوشی حالش خراب شده یکی دوبار هنگ کرده و کلا سرعتش کم شده قبلش.که چهار بود اصلا اینطوری نبود چه برسه به هنگ کردن
البته من از خود گوشی اپ کردم
دوستان لطفا اگه نظری دارین اعلام کنین
بعد از ارتقا سیستمی فکتوری ریست الزامیه.

سلام دوستان
چطوری میتونم این گوشیو فلش بزنم؟؟
با این روش: http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=331814

killerr
03-06-2015, 17:50
اول پشتیبان گرفتم بعد ریست فکتوری کردم بعد پشتیبانو برگردوندم

killerr
16-06-2015, 11:54
دوستان میدونم ربطی نداره ولی از دوستانی که تجربه دارن بدون طرفداری میخام کمکم کنن ممنون میشم
میخام یه گوشی خوب بگیرم که تا دوسال دیگه بتونه خوب کار کنه به نظر شما چه گوشی بگیرم قیمتم خیلی مهم نیس ولی اگه پایینتر باشه بهتره
بازم ممنون

killerr
16-06-2015, 11:55
دوستان میدونم ربطی نداره ولی از دوستانی که تجربه دارن بدون طرفداری میخام کمکم کنن ممنون میشم
میخام یه گوشی خوب بگیرم که تا دوسال دیگه بتونه خوب کار کنه به نظر شما چه گوشی بگیرم قیمتم خیلی مهم نیس ولی اگه پایینتر باشه بهتره
بازم ممنون

omid99
18-08-2015, 00:04
دوستان امکان نصب کاستوم ریکاوری روی این گوشی هست؟

akahroba
18-08-2015, 08:52
دوستان امکان نصب کاستوم ریکاوری روی این گوشی هست؟
بله

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

omid99
18-08-2015, 11:31
ممنون بابت پاسخ . میشه بگید کدوم کاستوم ریکاوری ؟لینک یا آموزشی اگه هست ممنون میشم قرار دهید

omid99
18-08-2015, 13:28
دوستانی که میخوان گوشی را روت کنند از این نرم افزار استفاده کنند . تو xda گفته رام5 گوشی beat را روت میکنه . نتیجه را هم اینجا اعلام کنید
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/tool-dp-root-tool-to-root-lg-devices-t3075007

akahroba
18-08-2015, 14:57
ممنون بابت پاسخ . میشه بگید کدوم کاستوم ریکاوری ؟لینک یا آموزشی اگه هست ممنون میشم قرار دهید

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/lg-g3s-beat-d722-thread-t3110048

fade2black
22-08-2015, 06:16
درود

آقا من گوشی رو به آپدیت 5.0.2 بردم. مشکلی که داره وارد SD کارت میتونم بشم ولی متاسفانه امکان کپی فایل تو مموری یا از مموری به PC رو ندارم. ممنون میشم راهنماییم کنین .

scofild
22-08-2015, 17:45
لوازم جانبی این گوشی رو کجا میشه تهیه کرد؟

sjdmrtz
25-08-2015, 15:48
سلام.
من دو تا گوشی جی 3 بیت خریدم که یکیش طلایی هست یکیش سفید.
میخواستم ببینم رنگ روکش صفحه نمایش ها در رنگ های مختلف با هم فرق داره یا نه؟؟؟
اخه مال من طلاییه صفحه اش حتی وقتی خاموش هم هست مایل به طلایی هست ولی اون یکی که سفیده روشنتره و باعث میشه وقتی روشنه هم یه کم نورش کمتر به نظر بیاد.
دوستان لطفا این مورد رو بپرسید جواب بدید.(تاکید میکنم که تفاوت خیلی محسوس نیست.)
ممکنه صفحه نمایش ایراد داشته باشه؟

sjdmrtz
25-08-2015, 15:49
لوازم جانبی این گوشی رو کجا میشه تهیه کرد؟

بیشتر فروشگاه های اینترنتی و فروشگاه های بزرگ تهران.

M Like Mother
11-09-2015, 19:38
سلام
چجوری باید آیکون ها رو بزرگ کرد؟ مثلا در هر ردیف فقط چهار آیکون باشه و بزرگ بشه . من اینو برای بابام خریدم آیکونش ریزه
لطفا جواب بدید

به خود سایت ال جی هم خیلی کند وصل میشه یه تم خواستم دانلود کنم آخر نا امید شدم !!

omid99
11-09-2015, 20:23
سلام دوستان
می خواستم با flash tools گوشی را آپدیت کنم این پیغام را میده
1013425

منم فایل B2C را که حدودا 256 کیلوبایته دانلود کردم و نصب نمودم که همچین برنامه ای به سیستم اضافه شد . اما باز هم همون پیغام را می دهد

1013428

omid99
06-10-2015, 12:40
دوستان تو رام 4.4.2 مشکل لگ هست؟ من به 5.0.2 آپدیت کردم لگ داره . فاکتوری ریست هم کردم قبل و بعد از آپدیت

moh3en.
11-11-2015, 11:08
سلام دوستان
بعد از آپدیت به لالی پاپ مشکل باتری پیدا کردم. بعضی اوقات دو درصد باهم کم میشه. 😞
ایا کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟؟ راهی واسه برطرف کردنش وجود داره؟؟
ممنون

Sent from my LG-D724 using Tapatalk

zamibaroot
30-11-2015, 14:28
سلام بخش سامسونگ خیلی حرفه ایه ولی اینجا هیچی مشخص نیست
هیچ تاپیک خاصی نداره !!
من این گوشی رو با iroot روتش کردم ولی مشکلم اینه ک سوپر یو اس روش اجرا نمیشه و میگه باید آپدیت بشه از طریق twrp
ولی متاسفانه اینجا بخشی واسه ریکاوری نداره یا اینکه من پیداش نکردم.
لطفا اگه بخشی مخصوص ریکاوری g3beat هست لینکشو بدین
مرسی

akahroba
01-12-2015, 09:06
سلام بخش سامسونگ خیلی حرفه ایه ولی اینجا هیچی مشخص نیست
هیچ تاپیک خاصی نداره !!
من این گوشی رو با iroot روتش کردم ولی مشکلم اینه ک سوپر یو اس روش اجرا نمیشه و میگه باید آپدیت بشه از طریق twrp
ولی متاسفانه اینجا بخشی واسه ریکاوری نداره یا اینکه من پیداش نکردم.
لطفا اگه بخشی مخصوص ریکاوری g3beat هست لینکشو بدین
مرسی
از گوگل پلی supersersu رو دانلود بفرمایین موقع اون آپدیت binary هم گزینه ی نرمال رو بزنین نه ریکاوری

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

omid99
02-12-2015, 12:42
دوستان و مدیران عزیز میشه نحوه نصب ریکاوری twrp روی این گوشی را بگید .

omid99
21-12-2015, 22:57
"مارشملو" توسط سیانوژن برای G3 Beat منتشر شد . هر کی نحوه نصب را میدونه به ما هم بگه
http://get.cm/?device=jagnm&type=

m_abotalebie
02-01-2016, 07:23
مشکل من با این گوشی این هست که همه چیز رو میریزه رو حافظه داخلی و با اینکه رم خالیه ولی مدام پیغام کمبود فضا میده
برای حل مشکل بعد از کلی دردسر xposed رو به همراه ماژول xinternalsd روی گوشی نصب کردم.
این برنامه به خوبی کار میکنه و فایلهای برنامه ها روی کارت ذخیره میشن.

اما فایلهای تلگرام که مشکل اصلی من بود با این برنامه به کارت منتقل نمیشه و فقط از پوشه تلگرام به کش جابجا میشه. دوستان لطفا راهنمایی کنید برای حل مشکل چیکار باید کنم.


Sent from my H30-U10 using Tapatalk

Juventus
30-01-2016, 21:01
سلام دوستان
من به تازگی این گوشی رو خریدم و رفتم تو صفحه رام این گوشی (تو سایت موبایلستان) هیچ رامی نبود .... من به تازگی به خانواده LG پیوستم و میخواستم ببینم رامی برای این گوشی هست ؟

mohsenjd
04-03-2016, 06:48
سلام کسی میدونه چجوری باید رام سیانوژن 13 رو روی g3 beat D724 زد؟
ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید

killerr
30-03-2016, 20:54
ناموسن یکی بیاد بگه چطور این کاستوم رام سیانوژن رو فلش بزنیم
واینکه برا ۷۲۴ کدومو دانلود کنیم؟؟؟؟
http://download.cyanogenmod.org/?device=jagnm
یا
http://download.cyanogenmod.org/?device=jag3gds