PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرجع روش های روت رام های رسمی Xperia C3 , C3 dual



JIMA
23-12-2014, 14:12
با سلام


تمامی روش های ارائه شده، جهت روت رام های رسمی دو گوشی Xperia C3 , C3 dual در این تاپیک قرار می گیرد.


جهت روت رام های لالی پاپ (اندروید 5) و حتی 4.4 از تاپیک زیر استفاده کنید:

روت کردن بسیاری از گوشی های اندرویدی با برنامه KingRoot (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=355292)

JIMA
23-12-2014, 14:26
در این پست روش روت رام های کیت کت بیلد 391. و 72. گوشی Xperia C3 dual D2502 با بوتلودر باز توضیح داده می شود.


پیش نیاز ها:

بوتلودر باز
نصب بودن درایور های فست بوت (طبق آموزش های جامع پست 2)
نصب بودن رام رسمی کیت کت بیلد 391. یا 72.


روش روت:

پکیج SuperSU (http://download.chainfire.eu/396/SuperSU/)را دانلود و به مموری منتقل کنید
فایل زیر را دانلود و اکسترکت کنید سپس فایل boot.img را از فست بوت فلش کنید (طبق آموزش های جامع پست 5)
گوشی را جدا کرده و روشن کنید
با زدن دکمه افزایش صدا، وارد ریکاوری شوید
پکیج SuperSU را نصب و سپس ریستارت کنید


لینک دانلود پکیج روت (https://mega.co.nz/#!b0cy2ZgJ!6N_V4yZWf4dGVAuQyfvzfCL-zftj_L-qqkqp_uYS8OQ)


منبع (http://forum.xda-developers.com/sony-xperia-c/general/guide-root-sony-xperia-c3-dual-d2502-t2973589)

sm_R
23-04-2015, 08:29
از کجا بفهمیم بوت لودر بازه،یا بسته؟
و اینکه اگه روت بشه میشه رم رو آزاد کرد؟ من همیشه ۸۰ درصد رمم پره و هر برنامه ای هم میریزم که رم رو آزاد کنه کمتر نمیشه

GUYVER
23-04-2015, 08:53
از کجا بفهمیم بوت لودر بازه،یا بسته؟
و اینکه اگه روت بشه میشه رم رو آزاد کرد؟ من همیشه ۸۰ درصد رمم پره و هر برنامه ای هم میریزم که رم رو آزاد کنه کمتر نمیشه

آموزش های جامع. (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=294633&p=3816290&viewfull=1#post3816290)

hamidreza_4u
13-05-2015, 17:04
آقا من که هیچ راهی پیدا نکردم که بدون باز کردن بوتلودر بشه این گوشی رو رووت کرد..دوستان کسی راهی نداره

JIMA
13-05-2015, 17:17
آقا من که هیچ راهی پیدا نکردم که بدون باز کردن بوتلودر بشه این گوشی رو رووت کرد..دوستان کسی راهی نداره
روش زیر ظاهرا جواب داده، تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=355292

Sent by phone

parisoft
20-05-2015, 04:29
سلام و خسته نباشید خدمت شما مدیر محترم و بقیه دوستان
میگم آقا جمال من سابت رو خوندم ولی به اون چیزی که میخواستم نرسیدم گوشیم c3 dual هستش الانم رام 4.4.2 روشه همون جور که خبر دارید لالی هم دیروز اومده براش من نمیدونم چطوری روت کنم کل نت و همین انجام خودمون رو هم گشتم به یه راه درست حسابی که همه جواب گرفته باشن نرسیدم یکی میگه شد یکی میگه نشد یه چندتا روش هم که برای بوت لودر بسته بود تست کردم جواب نداد منم نمیخوام بوت لودر رو باز کنم مگه براویا انجین از کار نمی افته اگه باز شه رو این حساب میگم
و اگه باز کنم دیگه نمیتونم به لالی پاپ اپدیت کنم دیگه درسته
پس الام چه باید کرد

hamidreza_4u
20-05-2015, 06:09
سلام و خسته نباشید خدمت شما مدیر محترم و بقیه دوستان
میگم آقا جمال من سابت رو خوندم ولی به اون چیزی که میخواستم نرسیدم گوشیم c3 dual هستش الانم رام 4.4.2 روشه همون جور که خبر دارید لالی هم دیروز اومده براش من نمیدونم چطوری روت کنم کل نت و همین انجام خودمون رو هم گشتم به یه راه درست حسابی که همه جواب گرفته باشن نرسیدم یکی میگه شد یکی میگه نشد یه چندتا روش هم که برای بوت لودر بسته بود تست کردم جواب نداد منم نمیخوام بوت لودر رو باز کنم مگه براویا انجین از کار نمی افته اگه باز شه رو این حساب میگم
و اگه باز کنم دیگه نمیتونم به لالی پاپ اپدیت کنم دیگه درسته
پس الام چه باید کرد
شما لالی پاپ رو فلش بزن بعد روی رووت اون کار کن..کاری که بنده انجام دادم و نصفه نیمه فعلا رووته

sm_R
20-05-2015, 18:07
سلام
دوستان من بوتلودر گوشی رو باز کردم و روتش حالا میخواستم ببینم روش نصب رام رسمی فرقی داره یا بازم بدون مشکل طبق اموزشهای جامع پست 4 میشه نصبش کنم؟
بعد دوباره باید روت شه؟اونم با این روش فرقی داره بوتلودر باز باشه یا بسته؟
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=355292
hamidreza_4u دادا میگی روت ناقص یعنی درست روت نمیشه اندروید 5 اش؟ من واقعا نیاز دارم کامل روت باشه

hamidreza_4u
21-05-2015, 10:15
سلام
دوستان من بوتلودر گوشی رو باز کردم و روتش حالا میخواستم ببینم روش نصب رام رسمی فرقی داره یا بازم بدون مشکل طبق اموزشهای جامع پست 4 میشه نصبش کنم؟
بعد دوباره باید روت شه؟اونم با این روش فرقی داره بوتلودر باز باشه یا بسته؟
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=355292
hamidreza_4u دادا میگی روت ناقص یعنی درست روت نمیشه اندروید 5 اش؟ من واقعا نیاز دارم کامل روت باشه
باز و بسته بودن بوتلودر مشکلی واسه نصب رام استوک ایجاد نمیکنه..باخیال راحت با فلشتولز رامتو فلش کن
بله الان دو هفته تمامه بیش از ۵ روش و برنامه رووت رو تست کردم ولی فایده نداشته...البته من بوتلودر رو باز نکردم

parisoft
22-05-2015, 07:08
باز و بسته بودن بوتلودر مشکلی واسه نصب رام استوک ایجاد نمیکنه..باخیال راحت با فلشتولز رامتو فلش کن
بله الان دو هفته تمامه بیش از ۵ روش و برنامه رووت رو تست کردم ولی فایده نداشته...البته من بوتلودر رو باز نکردم
منظور از ناقص یعنی چی

parisoft
22-05-2015, 07:09
شما لالی پاپ رو فلش بزن بعد روی رووت اون کار کن..کاری که بنده انجام دادم و نصفه نیمه فعلا رووته
حمید جان نصفه نیمه؟ یعنی روت شده یا نشده

hamidreza_4u
22-05-2015, 08:55
حمید جان نصفه نیمه؟ یعنی روت شده یا نشده


منظور از ناقص یعنی چی
واسه بعضی از برنامه ها کار میکنه و واسه اکثر برنامه های مهم بدرد بخور کار نمیکنه...مثلا نمیشه برنامه‌های اضافی گوشی رو حذف کرد(مهمترین کار)

sm_R
10-06-2015, 11:52
دوستان این رام از پیش روت شده برای بیل۴۷۰ هست خودم امتحان نکردم کسی خواست استفاده کنه
https://m.........com/watch?v=PtsZxbsRe84
و برای من ۴۷۲ هست

hamidreza_4u
10-06-2015, 19:01
دوستان این رام از پیش روت شده برای بیل۴۷۰ هست خودم امتحان نکردم کسی خواست استفاده کنه
https://m.........com/watch?v=PtsZxbsRe84
و برای من ۴۷۲ هست
داداش لینک نامفهومه.....باز نمیشه....لطفا بررسی کنید

sm_R
10-06-2015, 21:32
نمیدونم جرا اینطوری شد
هر جو مینویسم ادرس رو نقطه میذاره
اولش یوتیوب.کام هست بعد اینو کپی کنین جلوش
/watch?v=PtsZxbsRe84
ویرایش مدیر:

1- سایت، کلماتی مثل you.tube رو فی.لتر کرده یعنی بجاش ............. می نویسه
2- پس بهتره از سایت های کوتاه کننده لینک استفاده کنید (لینک این ویدئو (http://bit.ly/1QMQyrg)) * از فی.لتر شکن استفاده کنید.
3- این روش فقط برای بوتلودر باز جواب میده

hamidreza_4u
11-06-2015, 03:29
نمیدونم جرا اینطوری شد
هر جو مینویسم ادرس رو نقطه میذاره
اولش یوتیوب.کام هست بعد اینو کپی کنین جلوش
/watch?v=PtsZxbsRe84
ویرایش مدیر:

1- سایت، کلماتی مثل you.tube رو فی.لتر کرده یعنی بجاش ............. می نویسه
2- پس بهتره از سایت های کوتاه کننده لینک استفاده کنید (لینک این ویدئو (http://bit.ly/1QMQyrg)) * از فی.لتر شکن استفاده کنید.
3- این روش فقط برای بوتلودر باز جواب میده
همه اینها درست......این فایلها رو از کجا بیاریم؟
میشه اون رام کاستوم رو تبدیل کرد به قابل نصب با فلشتولز؟ و آیا در اون صورت بازهم نیاز به بازکردن بوتلودر هست؟

dodi_ali47
08-10-2015, 00:13
دوستان sony c3 dual با آندروید 5.1.1 با برنامه All Device Android Root ProPlusX روت شد ریکاوری هم داره

hamidreza_4u
08-10-2015, 07:06
دوستان sony c3 dual با آندروید 5.1.1 با برنامه All Device Android Root ProPlusX روت شد ریکاوری هم داره
شما که چندین جا پست دادی ورژن برنامه و مراحل کار رو میکفتی...من نصبش کردم اجرا نمیشه..البته ورژن ۹ رو تونستم دان کنم....مال خودتو آپ کن دوستان استفاده کنن عزیز

hamidreza_4u
16-11-2015, 06:52
این گوشی با kingroot 4.5.2 & 4.6 خیلی راحت رووت شد