PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اندروید 5 لالی پاپ برای htc hd2



Mo30HD2
31-12-2014, 13:01
991893
گویا هیولای پیر خیال استراحت نداره!
با افتخار اعلام می‌کنم که اندروید 5 هم روی این دستگاه بوت شد ...
لازم میدونم بگم که این نسخه از لالی پاپ، نسخه آلفاست و هنوز در دست توسعه هستش! این رام برای استفاده روزانه اصلا مناسب نیست و فقط به این جهت معرفی میکنم که هیولاسوار ها با افتخار سری بالا بگیرن و نشون بدیم که بخش HD2 با گذشت چندین و چند سال هنوز هم قدرتمنده
:bz:
از این جهت دوستانی که شوق نصب کردن جدیدترین نسخه اندروید رو دارن، میتونن در ادامه با ما همراه باشن!


whats working




Audio
Display
Touch
...

کوکر: macs18max (http://forum.xda-developers.com/member.php?u=2473151)
تاریخ ارائه: 31 DEC 2014
منبع (http://forum.xda-developers.com/hd2-android/nand-dev/dec-31-2014-kernel-3-0-101-t2989283)


Partition Table

حداقل سايز پارتيشن هنگام نصب به صورت نند:
system: 385M
boot:10M
cache: 5M


توجه کنيد که اين مقادير حداقل مقاديري هستن که شما مي تونيد انتخاب کنيد. همواره شما ميتونيد سايز هاي بيشتري رو به پارتيشن هاي مختلف نسبت بديد. اما همونطوري که ميدونيم اين مساله باعث ميشه فضاي کمتري براي کار کردن با رام داشته باشيد. پس زياد از حد اعلام شده توسط کوکر تجاوز نکنيد :)




Installation

به روش clk:بعد از انجام پارتيشن بندي، وايپ هاي صفحه نخست و advanced رو انجام بديد، سپس فايل rar رو از sd فراخواني کنيد. صبر کنيد تا فايل ها نصب بشه و بعد گوشي رو ريپوت کنيد.
توجه کنيد که بوت اوليه يه چند دقيقه اي طول مي کشه و بهتره بعد از بالا اومدن رام، چند دقيقه به اون کاري نداشته باشيد.



Download Link


Download Recovery (http://d-h.st/fsOe)
Download ROM (http://d-h.st/TS5)





Screenshot

991891 991892


نکاتی که حین نصب باید حتما بهش توجه بکنید!
نصب رام فعلا فقط و فقط به روش DirectSD امکان پذیره! برای آموزش نصب به روش DirectSD حتما این آموزش (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=330492) رو مطالعه کنید
قبل از نصب رام 2 تا پارتیشن EXT4 با حجم 1 گیگ و به صورت Primary روی SD ایجاد کنید!
نصب این رام باید توسط نسخه خاصی از EXTENDED TWRPانجام بشه. لینک دانلودش رو براتون قرار دادم، حتما نصبش کنید.
بوت شدن رام حدود 20 دقیقه طول میکشه! پس صبور باشید! اگر توی بوت شدن مشکل داشتید، باتری رو در بیارید و از نو گوشی رو روشن کنید




توجه کنید که این رام توی نسخه آلفا هستش و نمیشه مثلا اون رو به عنوان ورژن 1 این رام حساب کنیم (همونطوری که می‌بینید اسمی هم نداره). پس طبیعتا دارای باگ های زیادیه و برای استفاده دائمی مناسب نیست!




و اما یک خواهش
کمترین کاری که میتونید در قبال زحمات شبانه روزی دولوپرهای هیولا انجام بدید، اینه که به لینک منبع برید و توی صفحه xda این رام دکمه thanks رو فشار بدید.
این کمترین کاریه که به عنوان تشکر میتونید انجام بدید ...
پس خواهشمندم انجامش بدید
:ab:

pakfa
01-01-2015, 01:27
بیچاره کرده مارو این هیولا از بس رام نصب کردیم!

Mo30HD2
01-01-2015, 12:42
بیچاره کرده مارو این هیولا از بس رام نصب کردیم!


:4:
هیچ دیوایسی اینقد تعدد رام نداره :4:

من که مدام در حال معرفی رام هستم، واقعا حداقل هفته ای 2 تا رام رو عوض میکنم :|

m.naji
01-01-2015, 20:57
:dy::dy::dy::dy::dy:

ali.32
02-01-2015, 00:01
مصطفی جان به منبع این رام یک سر بزن

Mo30HD2
02-01-2015, 00:10
مصطفی جان به منبع این رام یک سر بزن

آره منبع رو مدام چک میکنم.
در حال حاضر خودم دارم مراحل نصب رو چک میکنم ببینم مشکل شما از کجا بود ...

ali.32
02-01-2015, 00:12
آره منبع رو مدام چک میکنم.
در حال حاضر خودم دارم مراحل نصب رو چک میکنم ببینم مشکل شما از کجا بود ...

ممنون عزیز

Mo30HD2
02-01-2015, 00:35
الان در حال بک آپ گرفتن از رام خودم هستم.
تا بک آپ کامل بشه یکم طول میشکه!

شما این ریکاوری که آماده کردم رو فلش کن ببینم کار میکنه یا نه
http://d-h.st/v1IV

ali.32

ali.32
02-01-2015, 00:48
الان در حال بک آپ گرفتن از رام خودم هستم.
تا بک آپ کامل بشه یکم طول میشکه!

شما این ریکاوری که آماده کردم رو فلش کن ببینم کار میکنه یا نه
http://d-h.st/v1IV

ali.32

تشکر عزیز یزحمت میشه مراحل نصب رو خلاصه وار توضیح بدی ممنون

Mo30HD2
02-01-2015, 00:55
تشکر عزیز یزحمت میشه مراحل نصب رو خلاصه وار توضیح بدی ممنون

الان خودم این ریکاوری رو فلش زدم و کار میکنه!

مراحل نصب:


رام رو دانلود کنی :4:
ریکاوری که من آماده کردم رو دانلود کن
دوتا پارتیشن EXT4 روی مموری بساز (primary)
clk مخصوص DirectSD رو دانلود و نصب کن (برو توی صفحه سه رنگ و فایل LEO.IMG رو نصب کن)
پارتیشن تیبل رو ست کن (سیستم 385 یا 390 ، بوت 10 )
عملیات rerrange partition رو انجام بده (تربیت گزینه ها رو مثل عکس توی آموزش بچین)
وارد ریکاوری بشو و اون فایل ریکاوری که آماده کردم رو فلش کن
رام رو فلش کن
ریبوت کن که رام بالا بیاد
از 20 دقیقه تا 40 دقیقه ممکنه بوت طول بکشه!
اگه بوت نشد باتری رو در بیار و دوباره گوشی رو روشن کن

son_1981
05-01-2015, 09:07
991893
گویا هیولای پیر خیال استراحت نداره!
با افتخار اعلام می‌کنم که اندروید 5 هم روی این دستگاه بوت شد ...
لازم میدونم بگم که این نسخه از لالی پاپ، نسخه آلفاست و هنوز در دست توسعه هستش! این رام برای استفاده روزانه اصلا مناسب نیست و فقط به این جهت معرفی میکنم که هیولاسوار ها با افتخار سری بالا بگیرن و نشون بدیم که بخش HD2 با گذشت چندین و چند سال هنوز هم قدرتمنده
:bz:
از این جهت دوستانی که شوق نصب کردن جدیدترین نسخه اندروید رو دارن، میتونن در ادامه با ما همراه باشن!



مصطفی جان ممنون که زحمت معرفی این رام ها را میکشی

ولی برای بنده یک نکته مبهم مونده و اینکه

اندروید 5 - اندروید 6 و .... هم که بیاد

چه فایده ....

درسته که برای HD2 حتی اندروید 5 هم اومده ......

ولی cpu این گوشی پیر را که نمیشه بروزش کرد !!!

مموری داخلی ش را که نمیشه بشتر و بروزش کرد !!!

به هرحال اندروید های بالا نیاز به سخت افزار بالا هم داره


که متاسفانه این پیرمرد دیگه نمیتونه ساپورت کنه .....


و هرچند که دلم نمیاد ولی دیگه باید کم کم به فکر بازنشستگی ش باشم ..... :SI:

Mo30HD2
05-01-2015, 09:13
مصطفی جان ممنون که زحمت معرفی این رام ها را میکشی

ولی برای بنده یک نکته مبهم مونده و اینکه

اندروید 5 - اندروید 6 و .... هم که بیاد

چه فایده ....

درسته که برای HD2 حتی اندروید 5 هم اومده

[COLOR=#0000CD]ولی cpu این گوشی پیر را که نمیشه بروزش کرد !!!

مموری داخلی ش را که نمیشه بشتر و بروزش کرد !!!

به هرحال اندروید های بالا نیاز به سخت افزار بالا هم داره

[COLOR="#FF0000"] که متاسفانه این پیرمرد دیگه نمیتونه ساپورت کنه .....

و هرچند که دلم نمیاد ولی دیگه باید کم کم به فکر بازنشستگی ش باشم ..... :SI:




پیرمرد داره رکورد میزنه!
الان من به جرات میتونم بگم که تا چند ورژن دیگه اندروید کربن 4.4.4 به بهترین رام hd2 تبدیل میشه ...
اندروید 5 هم به همین روش :4:

son_1981
05-01-2015, 09:20
پیرمرد داره رکورد میزنه!
الان من به جرات میتونم بگم که تا چند ورژن دیگه اندروید کربن 4.4.4 به بهترین رام hd2 تبدیل میشه ...
اندروید 5 هم به همین روش :4:

جدی ....

پس فعلا دست نگه دارم ...!!!!! :SI:

آخه مشکل رم و cpu و سرعت و ..... را چیکار کنیم ؟؟؟ :dq:

Mo30HD2
05-01-2015, 09:26
جدی ....

پس فعلا دست نگه دارم ...!!!!! :SI:

آخه مشکل رم و cpu و سرعت و ..... را چیکار کنیم ؟؟؟ :dq:

سی پی یو که کافیه :4:
رم هم یه مقداری کمه :4:
دیگه بعضی جاها باید با گوشی بسازی

Mo30HD2
05-01-2015, 21:54
خبر پورت شدن لالی پاپ برای HD2 توی سایت xda
(http://www.xda-developers.com/android/and-it-goes-on-htc-hd2-receives-lollipop-port/)

Leila Irani
05-01-2015, 22:18
منم باید یدونه از این گوشیا بگیرم پس مثل اینکه

Mo30HD2
05-01-2015, 22:22
منم باید یدونه از این گوشیا بگیرم پس مثل اینکه

دیگه توی بازار پیدا نمیشه!
و توی خیلی از مسائل هم نمیتونه جوابگو باشه!
اما از این جهت که از سال 2009 تا الان داره جدید ترین سیستم عامل ها رو دریافت میکنه، یک رکوردیه واسه خودش! و کسایی که این گوشی رو از اول داشتن، دیگه یه جورایی اون رو از گوشت و خون خودشون میدونن :4:

جدا وفادار که میگن، واقعا برازنده این گوشیه ...

peyman_m1992
05-01-2015, 22:26
واقعا این گوشی خیلی خوب بوده
من یه دونه سامسونگ امنیا 2 دارم که هم زمان با این بود ولی اون همان زمان کلا نابود شد !

Leila Irani
05-01-2015, 22:30
کارکردش پیدا میشه دیگه حتما - فردا میرم بپرسم - کنجکاو شدم :ab:

Mo30HD2
05-01-2015, 23:53
کارکردش پیدا میشه دیگه حتما - فردا میرم بپرسم - کنجکاو شدم :ab:
ایشالا پیدا میکنی ...

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

Mo30HD2
05-01-2015, 23:56
واقعا این گوشی خیلی خوب بوده
من یه دونه سامسونگ امنیا 2 دارم که هم زمان با این بود ولی اون همان زمان کلا نابود شد !
این گوشی پرچمدار htc در برابر iphone 3gs بوده :4:
اونم الان به رحمت خدا رفته اما hd2 هنوز زنده‌ست...
آخرین ورژنی که واسه آیفون اومد (۵ یا ۶) بود که اینقدر گیر و لگ داشت که نگو ...
یکی از دوستام داره :4:

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

mahmud_zero
06-01-2015, 10:16
حاجي تو زيادي به روزي! من امروز خبر پورت رو ديدم. (البته قبلش توي بخش رامها ديده بودم)
گفتم بيام اينور بگم که خود Xda هم کم آورده , ديدم قبل از ما شما خودت ترکوندي! دم شما گرم.

s.mohammad
07-01-2015, 15:04
جدی ....

پس فعلا دست نگه دارم ...!!!!! :SI:

آخه مشکل رم و cpu و سرعت و ..... را چیکار کنیم ؟؟؟ :dq:

مشکل رم تایید میشه. البته اگر مثل من بخوای وایبر و evernote و linkedin و ... که تو پس زمینه دائما رم میکشن نصب کنی و گرنه میشه باش ساخت. اما من با وجود این برنامه ها چطوری باش ساختم؟

یک کلام : Greenify (ضمنا اگه Clean Master داری پاکش کن)

باعث شد که چند ماه پیش گوشی رو بازنشسته نکنم و تا اطلاع ثانوی به عقب بندازم. البته گفتم باز نشستگی نه فروش چون من تا بحال گوشی هام رو نفروختم و از زمانی که دانشجوی سال 6 بودم همشون رو نگه داشتم (Tytn II , Omnia II) مثل کتاب خاطرات. مگر اینکه از دوستان همین انجمن کسی واقعا طالبش باشه ، تا فقط در اون صورت به فرمایش مصحف شریف، امانت رو به اهلش بسپارم.
برای جایگزین هم منتظر هیما هستم ببینم چطوره. اگر سرش به تنش نیرزه همون M8 به نظرم جانشین شایسته ای برای HD2 هست.

son_1981
07-01-2015, 16:45
از اطلاعاتی که دادید متشکرم ....



برای جایگزین هم منتظر هیما هستم ببینم چطوره. اگر سرش به تنش نیرزه همون M8 به نظرم جانشین شایسته ای برای HD2 هست.

من خودم هم در جستجوی گوشی مناسب و البته حسابی مانند خود HD2 هستم تا جایگزین کنم

مدتی هست که گوشی htc one به بازار اومده

و البته خبر گوشی هیما را نیز از شما شنیدم

ولی موضوعی که بنده را تا الان از خرید M8 منصرف کرده چیزی نیست جز :::::

باز نشدن درب پشت گوشی و خارج نشدن باطری .....

بنظر من این موضوع خیلی مهمه ....

شما لان خودت ببین چه بلاهایی که سر این هیولای پیر نیاوردیم

هروقت هم کم اوردیم ، گند زدیم ، هنگ کرد و ....... فرت و فرت ریست ش کردیم :ck:

ولی اگر این گوشی هنگ کنه چی ___ بنظر شما باید چیکار کرد ؟؟؟؟؟ :an:

باید اینقدر صبر کنیم تا باطری ش تمام بشه و گوشی خاموش بشه ؟؟؟؟ :ck:


همین موضوع بنده از خرید منصرف میکنه ....

البته حتما شرکت بزرگ htc دلیل محکمه پسندی برای این طراحی ش داره که بنده اطلاعی ندارم

ولی به نظر من یک ضعف بشمار میاد :ac:


دوستان در مورد باز نشدن درب گوشی htc one و اینکه این مورد ضعف است یا خیر

لطفا نظر تون را بفرمائید تا بشه برای خریدش تصمیم گرفت ....

حدود قیمت ش چقدر هست ؟؟؟؟

با تشکر .....

hu016865
07-01-2015, 18:46
کلا این چیزی که شما میگید مشکل نیست.
الان خیلی از گوشی ها دیگه باطریشون قابل دسترسی توسط کاربر نیست مشکلی هم ندارن.
این داستان های هنگ و گیر کردن مال گوشی منو شماست.

Mo30HD2
07-01-2015, 21:05
اکثر گوشی هایی که باتری سرخود هستن، دکمه ریست دارن!
یا اگه دکمه مخصوص نداشته باشن، 100 درصد با ترکیب چندتا دکمه ریست میشن!
hd2 هم فقط مشکل رم داره، که اونم اگه صاحب گوشی یه مقدار درک درستی از گوشی داشته باشه، 100 درصد میتونه باش بسازه ... همونطوری که همه داریم باش میسازیم!

در مورد گوشی جایگزین، به نظر من فقط نکسوس 6 میتونه عصای رهبری HD2 رو تحویل بگیره :4:

s.mohammad
07-01-2015, 21:30
به نظرم یه تاپیک مجزا باید بزنیم برا جناب قائم مقام! همه بیان نظر بدن!

اما عجالتا نکسوس 6 واقعا عالیه، اما اگر با هیما که البته هنوز معرفی نشده مقایسه کنید علت صحبت من رو متوجه میشید.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6604&idPhone2=6891

برتری های هیما کم نیست: جدای از ساخت توسط htc،

1. داشتن چیپ 64 بیت با cpu هشت هسته ای
2. برخورداری از اسلات کارت حافظه
3. برخورداری از رادیو و پورت مادون قرمز
4. سایز مناسب تر (5 در برابر 6 اینچ)
5. گوریلا ورژن 4 که یک جهش نسبت به گوریلا ورژن 3 هست
6. دوربین پشت و جلوی قویتر
و ....

که نکسوس از اونها بی بهره است. البته اگر هیما زمان معرفی ضایعمون نکنه!!!

ضمنا هر دو باتری شون غیر قابل تعویض هست که از نظر من هم میتونه عیب باشه اما نه از جهت ریست کردن بلکه ندرتا برای نیاز به باتری زاپاس.

shylord
09-01-2015, 15:00
در مورد در آوردن باتری :

در زمان هنگ کردن تقریبا در تمام گوشی ها و تبلت های اندروید اگر کلید پاور رو به مدت 10 ثانیه بگیری گوشی کامل خاموش می شه ..... دیگه نیازی به درآوردن باتری نیست

البته گوشی های جدید دیگه هنگ کردن براشون معنی نداره ..... گوشی های ارزون قیمت اندروید بحثشون جداست

mahmud_zero
10-01-2015, 08:59
البته دوستمون قبل از من گفتند.
من One M7 dual دارم و تاحالا يادم نميآد هنگ کرده باشه.
اما Nexus 7 2012 هم دارم که اون اندک باري هنگ کرده. که با نگه داشتن دکمه باطري , خاموش شد.
شما لپ تاپت هنگ کنه , باطري در مياري؟ نه , دکمه پاور رو نگه ميداري تا خاموش شه. الآن اين موضوع توي گوشي ها هم هست.

اما N6 vs M9!
به نظرم برتري هاي m9 نيومده رو دوستمون گفتند , اما مهمترين برتري n6 به m9 خود nexus بودن و ساپورت گوگل هست. به علاوه که در مورد باطري m9 هنوز اطلاعات دقيقي در دست نيست. کيفيت صفحه نمايش n6 واقعا جالب بود براي من. البته LED نبودن m9 هم باز به نظرم نقطه ضعف هست.

مورد آخر که عنوان تاپيک هم هست , لالي پاپ براي HD2!
والا من روي N7 خودم , بهترين رامي که داشتم , استوک 4.2.2 بود , و الآن هم 5.0.2 نصب دارم و واقعا مي تونم بگم کنده! (مخصوصا نسبت به 4.2.2).
ديگه n7 که ضعيف نيست و مشکل رم نداره... داره؟
مشکل اينجاست که ديگه اينها پير شدن و بايد با رامهاي زمان خودشون کار کنند.
به نظر من hd2 بايد با 2.3 کار کنه و n7 با 4.2.2
البته که دوستان با رام nexusHD2 تونستن به صورت استفاده روزمره از hd2 استفاده کنند , اما شايد بهتر باشه که بريم رو 2.3 و از سرعت و رووني فوق العادش استفاده کنيم.

saeedgoogle
13-01-2015, 14:53
باز هم HTC HD2 اما اینبار با اندروید 5.0.1!
باز هم HTC HD2 اما اینبار با اندروید 5.0.1!
HTC HD2، گوشی هوشمندی که هرگز نمی میرد(!) دوباره بازگشته و این بار اندروید 5.0.1 را بر تن نموده است. پرچمدار پیشین HTC در واقع سیستم عامل ویندوز فون 6.5 را اجرا می کرد و آغاز عرضه آن به نوامبر 2009 باز می گردد و بخش منحصر به فرد آن صفحه نمایش 4.3 اینچی با وضوح 480×800 پیکسل بود که تا آن زمان همتایی نداشت. در طی این سالیان، این گوشی دوست داشتنی را با دامنه متنوعی از سیستم عامل های پورت شده و از اندروید گوشی نوکیا ایکس گرفته تا FirefoxOS ،Windows RT ،Windows Phone 8 ،Windows Phone 7.5 و همینطور بوت دوگانه اندروید و Windows Phone 7 به چشم دیده ایم.

صحبت از اندروید شد، بایستی به لیست خود اندروید کیت کت، آبنبات ژله ای و Froyo را هم اضافه کنیم. پس از تمامی اینها، حالا نوبت به Lollipop رسیده و در حالی که بسیاری از گوشی های رده بالا و پرچمدار امروزی رنگ اندروید 5.0 را هم ندیده اند، یکی از اعضای جامعه توسعه دهندگان اندروید به نام macs18max توانسته نسخه ای پورت شده از اندروید 5.0.1 را بر روی HTC HD2 نصب و اجرا کند. به این ترتیب گوشی ویندوز فونی سال 2009 از گوشی های اندرویدی 2014 پیشی می گیرد!

goldfly90
13-01-2015, 17:10
سلام دوستان تو مراحل نصب به روش DirectSD، منظور از "" سپس ریکاوری Extended TWRP رو از SD فراخوانی کنید و نصب کنید.
"" چیه و چطور باید فایل ریکاوری مخصوص این رام رو نصب کنیم؟ فایل IMG ریکاوری یا زیپ شده؟

و اینکه این رام برای نصب HSPL4 لازم داره یا HSPL3?

Mo30HD2
13-01-2015, 19:30
سلام دوستان تو مراحل نصب به روش DirectSD، منظور از "" سپس ریکاوری Extended TWRP رو از SD فراخوانی کنید و نصب کنید.
"" چیه و چطور باید فایل ریکاوری مخصوص این رام رو نصب کنیم؟ فایل IMG ریکاوری یا زیپ شده؟

و اینکه این رام برای نصب HSPL4 لازم داره یا HSPL3?

سلام دوست عزیز
به انجمن خوش اومدید :loveit:
از زدن پستهای مشابه توی بخش های مختلف خودداری کنید :)

در مورد فراخوانی کردن ریکاوری از SD ، دقیقا همونطوری که فایل زیپ رام رو فراخوانی میکنی، فایل ریکاوری رو هم فراخوانی میکنی!
ریکاوری رو هم به صورت IMG و هم زیپ میتونی نصب کنی. اگه بلدی فایل img نصب کنی که هیچی! اما اگه نمیتونی، اینم فایل زیپ قابل نصب TWRP
http://d-h.st/0IE

این فایل رو نصب کن! ریبوت کن و دوباره به ریکاوری برگرد و رام رو نصب کن

در مورد hspl هم هر ورژنی که داری کافیه ... فرقی نمیکنه

goldfly90
13-01-2015, 20:51
ممنون آقا مصطفی البته ما خیلی وقته اینجاییم این اکانت دوم منه اکانت قبلیمو (goldfly) بن کردن :)) ( راستی آشنا نداری اکانتمو فعال کنن؟)

سه تا سوال:
1- این فایل زیپ ریکاوری که دادی اون فایل IMG که خود کوکر گفته حتما باشه رو داره یا نه؟

2- یکی دیگه از مشکلای من اینه که وقتی تو ریکاوری blackclk میرم رو sd card محتویات رم رو نشون نمیده (یا بهتره بگم رم رو نمیشناسه) فکر کنم مربوط به نوع پارتیشن بندی باشه من با برنامه minitool سه تا پارتیشن ساختم اما نشد تو یه جایی خوندم که گفته بود یکی یکی apply کنید بازم نشد.

3- من با روش magldr ریکاوری رو نصب کردم منو ریکاوری هم بالا اومد همون عکسی که تو فروم xda بود منتها نزدم نصب گفتم این روش خود کوکر رو برم. به نظرت اونجوری میشه نصبش کرد؟

Mo30HD2
13-01-2015, 21:09
ممنون آقا مصطفی البته ما خیلی وقته اینجاییم این اکانت دوم منه اکانت قبلیمو (goldfly) بن کردن :)) ( راستی آشنا نداری اکانتمو فعال کنن؟)

سه تا سوال:
1- این فایل زیپ ریکاوری که دادی اون فایل IMG که خود کوکر گفته حتما باشه رو داره یا نه؟

2- یکی دیگه از مشکلای من اینه که وقتی تو ریکاوری blackclk میرم رو sd card محتویات رم رو نشون نمیده (یا بهتره بگم رم رو نمیشناسه) فکر کنم مربوط به نوع پارتیشن بندی باشه من با برنامه minitool 3 تا پارتیشن ساختم اما نشد تو یه جایی خوندم که گفته بود یکی یکی apply کنید بازم نشد.

3- من با روش magldr ریکاوری رو نصب کردم منو ریکاوری هم بالا اومد همون عکسی که تو فروم xda بود منتها نزدم نصب گفتم این روش خو کوکر رو برم. به نظرت اونجوری میشه نصبش کرد؟

نه والا عزیز :4: مدیریت با کسی شوخی ندارن :4: میزنن خودمونو هم بن میکنن :4:

در مورد این فایل زیپ باید بگم همون فایل img هستش با این تفاوت که شما میتونی از طریق ریکاوری نصبش کنی! پس دیگه لازم نیست به اون img پست اول کاری داشته باشی! فقط رام رو نصب کن.
در مورد نشون دادن محتویات رم، بلک clk رو که نصب کردی، مموری رو در بیار، با کامپیوترت فولدرهای .android secure و TWRP رو پاک کن . حالا اگه به ریکاوری بری میتونی رام فایل هات رو ببینی!

در مورد مگلودر هم بگم که این رام از طریق مگلودر نصب نمیشه . چون متد نصبش DirectSD هستش و این روش نصب فقط مال یه سری خاصی از blackclk هستش

goldfly90
13-01-2015, 21:35
نه والا عزیز :4: مدیریت با کسی شوخی ندارن :4: میزنن خودمونو هم بن میکنن :4:

در مورد این فایل زیپ باید بگم همون فایل img هستش با این تفاوت که شما میتونی از طریق ریکاوری نصبش کنی! پس دیگه لازم نیست به اون img پست اول کاری داشته باشی! فقط رام رو نصب کن.
در مورد نشون دادن محتویات رم، بلک clk رو که نصب کردی، مموری رو در بیار، با کامپیوترت فولدرهای .android secure و TWRP رو پاک کن . حالا اگه به ریکاوری بری میتونی رام فایل هات رو ببینی!

در مورد مگلودر هم بگم که این رام از طریق مگلودر نصب نمیشه . چون متد نصبش DirectSD هستش و این روش نصب فقط مال یه سری خاصی از blackclk هستش

قبلا پاک کردم اما نشد شما نکته خاصی درباره نحوه پارتیشن بندی به نظرت نمیرسه؟

Mo30HD2
13-01-2015, 21:39
قبلا پاک کردم اما نشد شما نکته خاصی درباره نحوه پارتیشن بندی به نظرت نمیرسه؟

نکته اش اینه که همه پارتیشن ها primary باشن

goldfly90
13-01-2015, 22:21
نکته اش اینه که همه پارتیشن ها primary باشن

همه primary اند. اولی fat32 دو تا هم ext4

goldfly90
13-01-2015, 22:35
نکته اش اینه که همه پارتیشن ها primary باشن

یه بار با خود ویندوز فرمت کردم (fat32) درست شد نمیدونم!!!!

یه نکته دیگه که هیچ جا نگفته بودن (شاید واسه من فقط اینطور بود) موقع نصب ریکاوری مخصوص failed میداد متنو با دقت که خوندم دیدم نوشته میزان ریکاوری برای لالی پاپ باید حداقل 9 باشه که اون به طور پیش فرض 8 بود ( تو نکات نصبم گفته نشده بود )

Mo30HD2
13-01-2015, 22:35
همه primary اند. اولی fat32 دو تا هم ext4

موردی نداره ...

من خودم هم با این مشکل نخوندن اطلاعات مموری مواجه شدم و راهش پاک کردن فایل های اضافه روی مموریه!

ویرایش:
آره باید 10 مگ فضای ریکاوری بگیری

goldfly90
13-01-2015, 22:45
موردی نداره ...

من خودم هم با این مشکل نخوندن اطلاعات مموری مواجه شدم و راهش پاک کردن فایل های اضافه روی مموریه!

ویرایش:
آره باید 10 مگ فضای ریکاوری بگیری

خوب پس این موردم تو پست اول اضافه کن.

دردسر که تمومی نداره :((( موقع نصب رام هنگ کرد تو قسمت MD5 check

skipping MD5 check: no MD5 file found حالا چیکار کنم؟

Mo30HD2
13-01-2015, 22:54
خوب پس این موردم تو پست اول اضافه کن.

دردسر که تمومی نداره :((( موقع نصب رام هنگ کرد تو قسمت MD5 check

skipping MD5 check: no MD5 file found حالا چیکار کنم؟
پیغام مهمی نیست این.
صبر کن رام نصب میشه
(نصب رام به صورت آروما نیست)

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

goldfly90
13-01-2015, 22:57
پیغام مهمی نیست این.
صبر کن رام نصب میشه
(نصب رام به صورت آروما نیست)

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

آخه هیچ اتفاق خاصی نمیوفته هیچ متن خاصی هم زیرش نمینویسه :((( فعلا مجبورم صبر کنم

Mo30HD2
13-01-2015, 22:58
آخه هیچ اتفاق خاصی نمیوفته هیچ متن خاصی هم زیرش نمینویسه :((( فعلا مجبورم صبر کنم
واسه اینه که اینستالر نداره
باید صبر کنی

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

goldfly90
13-01-2015, 23:07
واسه اینه که اینستالر نداره
باید صبر کنی

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

حدودا چقدر؟ بوتش که میدونم نیم ساعت یا بیشتر طول میکشه اما نصبشو نمیدونستم

Mo30HD2
13-01-2015, 23:09
حدودا چقدر؟ بوتش که میدونم نیم ساعت یا بیشتر طول میکشه اما نصبشو نمیدونستم
والا دقیقا یادم نمیاد اما فکر کنم نزدیک ۱۰ دقیقه یا یک ربع طول کشید ...

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

goldfly90
14-01-2015, 00:41
والا دقیقا یادم نمیاد اما فکر کنم نزدیک ۱۰ دقیقه یا یک ربع طول کشید ...

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

بالاخره نصب و ران شد. بعد کلی دردسر اما واقعا انقلابی کرده گوگل تو اندروید5. باید وایسیم تا رام استیبل و بدون باگ بیاد اون موقع دیگه سالار HD2.

بابت کمکتم ممنون آقا مصطفی ایشالله عروسیت جبران کنیم :))

mehrdad201
14-01-2015, 21:44
دوست عزیز سرعتش چطوره ؟ ارزش داره اندروید 5 نصب کنیم ؟

ali.32
14-01-2015, 22:57
دوست عزیز سرعتش چطوره ؟ ارزش داره اندروید 5 نصب کنیم ؟

دوست عزیز صبر کنید ورژن جدید بیاد بعد در حد امتحان کردن خوبه ولی استفاده روزانه جواب نمیده