PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [Jan 02/01/2014][KK 4.4.4][ LiquidSmooth][unOfficial] Kernel 3.0.101 [ION]



Mo30HD2
03-01-2015, 00:19
992180
گویا سال 2015 هم سال مثل تمامی سال های گذشته، سال HD2 هستش :bz:
و امروز یک رام جدید با آخرین ورژن کیت کت رو به شما معرفی میکنم! رامی با بیس زیبا و پرطرفدار LiquidSmooth
این رام رو شخصی به اسم pixelfreak کوک کرده که احتمالا همه‌تون به خاطر رام های سری pixeldroid اون رو بشناسید!
این رام از کرنل 3.0.101 بهره میبره که توی اون از قابلیت ION استفاده شده! به گفته خود کوکر این رام باگ چندانی نداره! (توی روشن خاموش کردن gps گه گاه گوشی ریبوت میشه که این مساله مربوط به کرنل هستش. همچنین قابلیت اسکرین شات گرفتن نداره که کوکر گفته توی ورژن بعدی اون رو برطرف میکنه و آخرین باگ این رام اینه که ART توی اون کار نمیکنه)
در هر صورت!


Features



gps.conf with my best configs
compiled gps files
cron support
init.d tweaks
build.prop with my tweaks
HypoTurtle Aroma Installer with my configs - thanks @HypoTurtle
extended battery support
animation scale 0.25 the best and the fast
720p support, Camera, Camcorder, Panorama - thanks @macs18max
minimal Gapps - thanks @walter79
Kernel 3.x with ION and BCMHD - thanks @macs18max
Nand, DataOnEXT, DalvikOnNAND, NativeSD and DirectSD install
sdcard my wallpapers
swap support
xposed with PlayPermission and Wakelock Terminator Modules
new adreno egl files EGL 1.4 QUALCOMM build: AU_LINUX_ANDROID_JB_VANILLA.04.02.02.60.051_msm896 0_JB_VANILLA_CL2997615_release_AU - CL2997615



تاریخ ارائه: 2 JAN 2015
کوکر: _pixelfreak_ (http://forum.xda-developers.com/member.php?u=2800390)
منبع (http://forum.xda-developers.com/hd2-android/nand-dev/jan-02-01-2014-kernel-3-0-101-t2991489)


Partition Table

حداقل سايز پارتيشن هنگام نصب به صورت نند:
Minimum required: 350MB
Recommended: 370~400MB

توجه کنيد که اين مقادير حداقل مقاديري هستن که شما مي تونيد انتخاب کنيد. همواره شما ميتونيد سايز هاي بيشتري رو به پارتيشن هاي مختلف نسبت بديد. اما همونطوري که ميدونيم اين مساله باعث ميشه فضاي کمتري براي کار کردن با رام داشته باشيد. پس زياد از حد اعلام شده توسط کوکر تجاوز نکنيد :)


Installation
به روش clk 1.5:بعد از انجام پارتيشن بندي، وايپ هاي صفحه نخست و advanced رو انجام بديد، سپس فايل rar رو از sd فراخواني کنيد. صبر کنيد تا فايل ها نصب بشه و بعد گوشي رو ريپوت کنيد.
توجه کنيد که بوت اوليه يه چند دقيقه اي طول مي کشه و بهتره بعد از بالا اومدن رام، چند دقيقه به اون کاري نداشته باشيد.


992181

Mo30HD2
03-01-2015, 00:19
این رام دارای این ویژگی هاست:

پشتیبانی از اسکریپت های cron ! (اصلا اسم کرون که میاد یاد امیر میافتم. نامرد چند وقته که نیستش!)
extended باتری رو ساپورت میکنه
پشتیبانی پخش 720p ، عکاسی ، فیلمبرداری و همچین پانوراما
پشتیبانی از همه روش های نصب (NativeSD , DirectSD , Nand , Nand DataOnEXT)
پشتیبانی از پارتیشن SWAP
درایورهای جدید
و ...




تجربه میگه که رام های pixelfreak رو باید با Black CLK و TWRP نصب کرد!
اگر میخواید رام رو به صورت DirectSD نصب کنید، حتما اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=330492)رو مطالعه کنید.
برای آموزش تنظیمات GPRS و WIFI حتما این (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=299735)تاپیک رو مطالعه کنید.




تمامی مشکلات و مسائلتون رو توی همین تاپیک بیان کنید! از ارسال پیام خصوصی به بنده جدا خودداری کنید! شک نکنید که من اول بخش رو بررسی میکنم و بعدش جواب PM ها رو میدم!
البته برای زودتر مطلع شدن بهتره که از قابلیت mention و یا qoute استفاده کنید

Mo30HD2
03-01-2015, 00:27
به زودی این رام رو تست میکنم و نتیجه‌ش رو به دوستان میگم ...

البته اگه سایر دوستان امکان این رو دارن که تست کنم واقعا ممنون میشم! چون فصل امتحان و دانشگاست، یکمی وقت میگیره...

اما در هر صورت!
مخلص دوستان هستیم

Mo30HD2
03-01-2015, 12:54
رام رو نصب کردم
رام خوبیه ...
و مثل بقیه رام های با کرنل 3 هستش!
اما به نظرم کربن خیلی بهتره :4:

son_1981
04-01-2015, 09:42
مصطفی جان ممنون از زحماتت

داش مصطفی این رام با وایبر و لاین چطوره ؟؟؟

کار میکنه یا این م هنگ میکنه ؟؟؟ :ea:

Mo30HD2
04-01-2015, 10:36
مصطفی جان ممنون از زحماتت

داش مصطفی این رام با وایبر و لاین چطوره ؟؟؟

کار میکنه یا این م هنگ میکنه ؟؟؟ :ea:
مشکل وایبر مربوط به رام نیست و توی همه رام ها به این مشکل بر می‌خوریم

با لاین اما کار میکنه (تست نکردم اما با شناختی که از کرنل دارم میگم که کار میکنه)

و اینکه دیشب ورژن دوم این رام ریلیز شد

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

son_1981
04-01-2015, 10:48
مشکل وایبر مربوط به رام نیست و توی همه رام ها به این مشکل بر می‌خوریم

با لاین اما کار میکنه (تست نکردم اما با شناختی که از کرنل دارم میگم که کار میکنه)

و اینکه دیشب ورژن دوم این رام ریلیز شد

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk


وای من این رام -- تا 60 درصد ش را دانلود کرده بودم :SI:

الان که دیدم نوشتید ورژن دوم ش ریلیز شده کنسل ش کردم

پس داش مصطفی لینک ورژن دوم ش را بدید لطفا ..............

تو این ورژن 2 تغییرات ش چی یا هست ؟؟؟؟

Mo30HD2
04-01-2015, 10:56
وای من این رام -- تا 60 درصد ش را دانلود کرده بودم :SI:

الان که دیدم نوشتید ورژن دوم ش ریلیز شده کنسل ش کردم

پس داش مصطفی لینک ورژن دوم ش را بدید لطفا ..............

تو این ورژن 2 تغییرات ش چی یا هست ؟؟؟؟
لینک ورژن ۲
http://d-h.st/Pzr

تغییرات:
اضافه شدن اسم بیلدنامبر توی منوی ستینگ
درست شدن قابلیت اسکرین شات
اضافه شدن امکان screen off/on

تغییرات جزئی هستن و میتونی همون ورژن قبل رو تست کنی
اما به نظرم رام ۴.۴.۴ کربن خیلی بهتره (قبلا معرفیش کردم)

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

son_1981
04-01-2015, 11:06
لینک ورژن ۲
http://d-h.st/Pzr

تغییرات:
اضافه شدن اسم بیلدنامبر توی منوی ستینگ
درست شدن قابلیت اسکرین شات
اضافه شدن امکان screen off/on

تغییرات جزئی هستن و میتونی همون ورژن قبل رو تست کنی
اما به نظرم رام ۴.۴.۴ کربن خیلی بهتره (قبلا معرفیش کردم)

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

داش مصطفی کارت درسته اساسی ...... :cv:

شرمنده اینجا سئوال میکنم

این رام کربن 4.4.4 را لینک بدید -- پیداش نکردم

و اما چرا و از چه نظر میگید رام کربن بهتر از این رام هست ؟؟؟؟

Mo30HD2
04-01-2015, 11:12
داش مصطفی کارت درسته اساسی ...... :cv:

شرمنده اینجا سئوال میکنم

این رام کربن 4.4.4 را لینک بدید -- پیداش نکردم

و اما چرا و از چه نظر میگید رام کربن بهتر از این رام هست ؟؟؟؟

چون کرنل نویس و کوکر این رام یک نفره ... و بین رام و کرنل همخونی زیادی هست
و همچنین بیس بسیار قوی تری ذاره!!
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=344961

اگه تا حالا نصب نکردی، به نظرم کمی صبر کن ... ورژن جدیدش در راهه

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

son_1981
04-01-2015, 12:30
اگه تا حالا نصب نکردی، به نظرم کمی صبر کن ... ورژن جدیدش در راهه

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

مصطفی جان ورژن جدید کدوم رام در راه ؟؟؟؟؟

کربن یا همین LiquidSmooth ؟؟؟؟

Mo30HD2
04-01-2015, 12:33
مصطفی جان ورژن جدید کدوم رام در راه ؟؟؟؟؟

کربن یا همین LiquidSmooth ؟؟؟؟
کربن

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

son_1981
07-01-2015, 08:07
شرمنده مصطفی جان ممکنه برای موارد زیر یه توضیحی بدید .... :bq:



این رام از کرنل 3.0.101 بهره میبره که توی اون از قابلیت ION استفاده شده!

قابلیت ION چیه ؟؟؟

و چه کاری انجام میده ؟؟؟


به گفته خود کوکر این رام باگ چندانی نداره! (توی روشن خاموش کردن gps گه گاه گوشی ریبوت میشه که این مساله مربوط به کرنل هستش.

بهم نخدید ..... :dz:

این بحث gps در گوشی چی هست ؟؟؟

به چه کاری میاد ؟؟؟



و آخرین باگ این رام اینه که ART توی اون کار نمیکنه)



این ART چیه ؟؟؟

و چه کاری انجام میده ؟؟؟

ممنون از راهنمایی هاتون ..... :fl:

Mo30HD2
07-01-2015, 08:46
شرمنده مصطفی جان ممکنه برای موارد زیر یه توضیحی بدید .... :bq:



قابلیت ION چیه ؟؟؟

و چه کاری انجام میده ؟؟؟



این بحث gps در گوشی چی هست ؟؟؟

به چه کاری میاد ؟؟؟




این ART چیه ؟؟؟

و چه کاری انجام میده ؟؟؟

ممنون از راهنمایی هاتون .....

ion روش جدید share کردن مموری توی کرنل های جدیده!
مثلا اینکه اپلیکیشن دوربین، گوگل مپ و ... توی اندروید های قدیمی جواب نمیده، به خاطر ساختار Pmem توی اونهاست ... همین رام ها اگه کرنل ion دار داشته باشن، به خوبی از این اپ ها توش کار میکنه!
اما خب ion مشکلاتی هم داره ...


gps هم که همون قابلیت موقعیت یابی (location) توی گوشی ... واسه گوگل مپ و ... کاربرد داره ... توی این کرنل بعضی وقتها وای فای و location کلاهشون میره توی هم :4:


ART هم مدل جدید ران تایم گوگله. کلا معماری رامهای اندروید داره عوض میشه و این مربوط به dalvick ماشین توی اندرویده! هنوز خیلی از رام ها (حتی رسمی) این ART رو ساپورت نمیکنن

Mo30HD2
07-01-2015, 08:48
ورژن 3 منتشر شد (http://d-h.st/pXdB)

تغییرات:
enable selinux
update installer
install themed or stock via installer
change ramdisk and zImage

son_1981
07-01-2015, 09:24
مصطفی جان ممنون از راهنمایی ت ....

مصطفی جان میخوام دانلودش کنم ولی نمی دونم موارد زیر توی این رام چطوری یه ...

سرعت اجرای برنامه ها در رام چطوری یه ؟؟؟

پخش ویدئو های 720 مشکل داره یا نه ؟؟

اتصال به wifi مشکل داره یا نه ؟؟

اتصال اینترنت سیم کارت با مشکل همراه است یا نه ؟؟

کلا ارزش نصب داره یا نه ؟؟؟

منظورم اینه که چقدر پایداره ؟؟؟



اگر ممکنه اسکرین شات - عکسی چیزی از این رام بزارید ممنون میشوم .....

Mo30HD2
07-01-2015, 13:16
مصطفی جان ممنون از راهنمایی ت ....

مصطفی جان میخوام دانلودش کنم ولی نمی دونم موارد زیر توی این رام چطوری یه ...

سرعت اجرای برنامه ها در رام چطوری یه ؟؟؟

پخش ویدئو های 720 مشکل داره یا نه ؟؟

اتصال به wifi مشکل داره یا نه ؟؟

اتصال اینترنت سیم کارت با مشکل همراه است یا نه ؟؟

کلا ارزش نصب داره یا نه ؟؟؟

منظورم اینه که چقدر پایداره ؟؟؟



اگر ممکنه اسکرین شات - عکسی چیزی از این رام بزارید ممنون میشوم .....
شکلش تا حدودی شبیه رام کربنه!

والا منم نصبش نکردم!
اما کرنلش همونیه که بهت دادم!
وای‌فای باید کار کنه (همونطوری که الان داره واسه من کار میکنه)
با سیم کارت هم که مشکلی نداره

و اینکه بعضی کاربرا گفتن روونه!


sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

son_1981
08-01-2015, 11:36
شکلش تا حدودی شبیه رام کربنه!

والا منم نصبش نکردم!
اما کرنلش همونیه که بهت دادم!
وای‌فای باید کار کنه (همونطوری که الان داره واسه من کار میکنه)
با سیم کارت هم که مشکلی نداره

و اینکه بعضی کاربرا گفتن روونه!


sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

مصطفی جان من الان دارم نصب ش میکنم

محیط نصب ش که خیلی خوشگل خفن .... !!! :ea:

از سه روش Nand و Nativesd و Directsd هم پشتیبانی میکنه ...


الان رام اومد بالا

به به در استارت اولیه برای بالا اومدن رام - چه رند قشنگ و زیبایی داره ...

================================================== ===

در صفحات اولیه نصب یه صفحه باز میکنه که شامل 3 گزینه است که باید یکی ش انتخاب بشه

1- s boot

2- 5 boot

3- این آخری را یادم نیست :4:

خود رام پیش فرض ش گزینه اولی در انتخاب است ....

این گزینه مال چیه ؟؟؟؟ کدوم انتخاب کنم ؟؟؟

من پیش فرض را که گزینه sboot هست را دست ش نزدم و Next کردم تا به مرحله بعدی رفتم ....

Mo30HD2
08-01-2015, 11:47
مصطفی جان من الان دارم نصب ش میکنم

محیط نصب ش که خیلی خوشگل خفن .... !!! :ea:

از سه روش Nand و Nativesd و Directsd هم پشتیبانی میکنه ...


الان رام اومد بالا

به به در استارت اولیه برای بالا اومدن رام - چه رند قشنگ و زیبایی داره ...

================================================== ===

در صفحات اولیه نصب یه صفحه باز میکنه که شامل 3 گزینه است که باید یکی ش انتخاب بشه

1- s boot

2- 5 boot

3- این آخری را یادم نیست :4:

خود رام پیش فرض ش گزینه اولی در انتخاب است ....

این گزینه مال چیه ؟؟؟؟ کدوم انتخاب کنم ؟؟؟

من پیش فرض را که گزینه sboot هست را دست ش نزدم و Next کردم تا به مرحله بعدی رفتم ....

آره ... pixelfreak توی کار گرافیکه :4:
چه روشی رو واسه نصب انتخاب کردی؟
توی هر روش، ازت سوال میپرسه که مثلا میخوای این قسمت (dalvick یا هرچیز دیگه) روی مموری باشه یا نه!
بعدش این sboot هم مربوط به همون و اون عدد هم مربوط به فضای sboot هستش! بهش دست نزن و پیشفرض رو انتخاب کن

son_1981
08-01-2015, 11:56
آره ... pixelfreak توی کار گرافیکه :4:
چه روشی رو واسه نصب انتخاب کردی؟
توی هر روش، ازت سوال میپرسه که مثلا میخوای این قسمت (dalvick یا هرچیز دیگه) روی مموری باشه یا نه!
بعدش این sboot هم مربوط به همون و اون عدد هم مربوط به فضای sboot هستش! بهش دست نزن و پیشفرض رو انتخاب کن

من که روش دوم یعنی Nativesd را انتخاب کردم و همه چی را هم بصورت پیش فرض انتخاب ش کردم

دیگه نمیدونم چی از آب در بیاد ... :ab:

همین الان هم render شدن رام تمام شد و گزینه های صفحه نخست نصب اومد و اونم تمام شد و حالا هم وارد خود رام شد ....

ظاهرا wi-fi نصب شده و مشکلی نیست

فعلا یه چند دقیقه ای کاری باهاش ندارم تا مشکلی پیش نیاد :4:

son_1981
08-01-2015, 12:17
داش مصطفی مژده مژده

سرعت رام که عالی یه .... :hi:

====================================

وقتی این رام را به روش Native sd نصب میکنی و تمام میشه

دیگه ریبوت نمیشه و نمیخواد به ریکاوری رفته و اون فایل s-boot را نصب کنی

خود رام اتوماتیک میاد بالا ................ :cc:

=============================================

الان خاموش کردم و سیم کارت را جا زدم و بعد از روشن شدن گوشی رام دیگه به محیط clk سیاه رنگ نرفت

تا گزینه دوم یعنی Android sboot انتخاب بشه و رام بالا بیاد ....

یعنی انگار شما رام را به روش Nand نصب کردی

خیلی جالبه ...........

===========================================

فقط موضوعی که من را داره اذیت میکنه این مورد هست که برنامه file maneger روی ران نصب نیست

و الان نمی تونم به مموری کارت گوشی م دست رسی داشته باشم

فعلا هم گوشی - چیزی ندارم که این برنامه را بلوتوث کنم --- بنظر تون چیکار کنم ؟؟؟؟؟ :SI:

son_1981
08-01-2015, 12:29
درضمن دوربین لگ میزنه .....

در هنگام فیلم برداری وقتی با سرعت کمی دست را به اطراف حرکت میدم

انگار دوربین جا میمونه و به سورت حرکت آهسته خودش را میرسونه ........

Mo30HD2
08-01-2015, 12:32
درضمن دوربین لگ میزنه .....

در هنگام فیلم برداری وقتی با سرعت کمی دست را به اطراف حرکت میدم

انگار دوربین جا میمونه و به سورت حرکت آهسته خودش را میرسونه ........

دوربین باگ کرنله!
توی همه رامهای کرنل 3 اینطوریه!

میتونی از اپلیکیشن های دیگه کمک بگیری

Mo30HD2
08-01-2015, 12:35
داش مصطفی مژده مژده


سرعت رام که عالی یه .... :hi:

====================================

وقتی این رام را به روش Native sd نصب میکنی و تمام میشه

دیگه ریبوت نمیشه و نمیخواد به ریکاوری رفته و اون فایل s-boot را نصب کنی

خود رام اتوماتیک میاد بالا ................ :cc:

=============================================

الان خاموش کردم و سیم کارت را جا زدم و بعد از روشن شدن گوشی رام دیگه به محیط clk سیاه رنگ نرفت

تا گزینه دوم یعنی Android sboot انتخاب بشه و رام بالا بیاد ....

یعنی انگار شما رام را به روش Nand نصب کردی

خیلی جالبه ...........

===========================================

فقط موضوعی که من را داره اذیت میکنه این مورد هست که برنامه file maneger روی ران نصب نیست

و الان نمی تونم به مموری کارت گوشی م دست رسی داشته باشم

فعلا هم گوشی - چیزی ندارم که این برنامه را بلوتوث کنم --- بنظر تون چیکار کنم ؟؟؟؟؟ :SI:





بله عزیز
این موردی که میگی (نیاز نداشتن به sboot) به خاطر اسکریپت جدیدیه که hypoturtle برای HD2 نوشته! و این هم اولین رامیه که داره از این اسکریپت استفاده میکنه!


در مورد فایل منیجیر!
برو توی بروزر و این سایت رو باز کن:
http://cafebazaar.ir/

بازار رو دانلود کن و از بازار یه فایل منیجر بگیر ...

son_1981
08-01-2015, 12:40
مصطفی جان توی خود رام چطوری باید این برنامه را براش تعریف کنی ؟؟؟


که هنگام نصب رام مثل خیلی خیلی از رام های دیگه فایل منیجر هم بطور پیش فرض باهاش نصب بشه ....

Mo30HD2
08-01-2015, 15:51
مصطفی جان توی خود رام چطوری باید این برنامه را براش تعریف کنی ؟؟؟


که هنگام نصب رام مثل خیلی خیلی از رام های دیگه فایل منیجر هم بطور پیش فرض باهاش نصب بشه ....
رام به صورت پیشفرض فایل منیجر نداره

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

Mo30HD2
08-01-2015, 15:53
ورژن ۴ منتشر شد
http://d-h.st/lt9

تغییرات در lib جی‌پی‌اس، اینسالر رام، آپدیت شدن gapps و انتخاب اختیاری منوی ستینگ

sent from carbon 4.4.4 using tapatalk

hu016865
08-01-2015, 18:48
فکر کنم این چهارمین آپدیت این رام در این هفته باشه.
کسی تست کرده ببینه چطور رامیه ؟

hu016865
11-01-2015, 16:24
https://drive.google.com/file/d/0ByA9nuTary6-amhPb3REV0RoYUE/view?usp=sharing
اینم یه ورژن جدیدترش.
هر دو روز یه بار داره آپدیت میکنه.

Mo30HD2
11-01-2015, 21:11
https://drive.google.com/file/d/0ByA9nuTary6-amhPb3REV0RoYUE/view?usp=sharing
اینم یه ورژن جدیدترش.
هر دو روز یه بار داره آپدیت میکنه.

این هم لینک دانلود از مدیافایر و devhost

http://d-h.st/ZRPY


http://www.mediafire.com/download/jsa1769522qkfff/LiquidSmooth+KK_10_01_2015.zip

memol_m
14-01-2015, 10:48
سلام دوستان من جدیدترین ورژن رو به روش Nativesd را انتخاب کردم و همه چی را هم بصورت پیش فرض انتخاب کردم ولی بالا نمیاد تا قسمت آپتیماز برنامه ها میاد و بعد نوشته میشه اندروید آبدیتینگ که ریستا میشه و دوباره از نو همون کارا رو انجام میده الان حدود ده بار شده این کار رو میکنه . چیکار کنم . کجای کار رو اشتباه رفتم

son_1981
14-01-2015, 12:28
سلام دوستان من جدیدترین ورژن رو به روش Nativesd را انتخاب کردم و همه چی را هم بصورت پیش فرض انتخاب کردم ولی بالا نمیاد تا قسمت آپتیماز برنامه ها میاد و بعد نوشته میشه اندروید آبدیتینگ که ریستا میشه و دوباره از نو همون کارا رو انجام میده الان حدود ده بار شده این کار رو میکنه . چیکار کنم . کجای کار رو اشتباه رفتم

بعد از نصب رام به روش Nativesd گوشی شما ریس میشه

سپس مجددا به همون Clk مشکی رنگ میری و دوباره باید به منوی Ricavery بری

حالا باید فایل flash_sboot_v2 را از طریق ریکاوری نصب کنی .....

و در آخر گوشی را ریست کنس و دوباره به همون clk مشکی رنگ که رفتی

گزینه دوم نوشته : Android sboot را انتخاب کنی

memol_m
14-01-2015, 12:31
بعد از نصب رام به روش Nativesd گوشی شما ریس میشه

سپس مجددا به همون Clk مشکی رنگ میری و دوباره باید به منوی Ricavery بری

حالا باید فایل flash_sboot_v2 را از طریق ریکاوری نصب کنی .....

و در آخر گوشی را ریست کنس و دوباره به همون clk مشکی رنگ که رفتی

گزینه دوم نوشته : Android sboot را انتخاب کنی



این فایل که گفتی کجا هستش ؟ اگه باید دانلود کنم لینکش رو برام بزار ؟
من با clk1.5 نصبش کردم . حتما باید با ckl سیاه باشه ؟
دمت گرم اگه باید Black CLK باشه لینک اونم برام بزار . ممنون

Mo30HD2
14-01-2015, 13:10
این فایل که گفتی کجا هستش ؟ اگه باید دانلود کنم لینکش رو برام بزار ؟
من با clk1.5 نصبش کردم . حتما باید با ckl سیاه باشه ؟
دمت گرم اگه باید Black CLK باشه لینک اونم برام بزار . ممنون

در ابتدا باید بپرسم که فضای حافظه EXT4 که روی مموری ساختی چقدره؟ و اینکه مطمئن شیم از اینکه پارتیشن رو درست و طبق آموزش ساختی!
اگه تونستی رام رو بوت کنی پس دیگه به فایل اضافه نیاز نداری! (اما نصب به روش nativesd نیازمند BlackCLK هستش)
پس فایل های مورد نیازت رو از لینک زیر دانلود کن:
https://www.mediafire.com/folder/p4d3wc0c56oa1//HD2%20-%20Tools

memol_m
14-01-2015, 18:20
در ابتدا باید بپرسم که فضای حافظه EXT4 که روی مموری ساختی چقدره؟ و اینکه مطمئن شیم از اینکه پارتیشن رو درست و طبق آموزش ساختی!
اگه تونستی رام رو بوت کنی پس دیگه به فایل اضافه نیاز نداری! (اما نصب به روش nativesd نیازمند BlackCLK هستش)
پس فایل های مورد نیازت رو از لینک زیر دانلود کن:
https://www.mediafire.com/folder/p4d3wc0c56oa1//HD2%20-%20Tools



پارتیشن رو درست ساختم چون قبلا هم رو همین مموری رام های دیگه رو نصب کردم
حجمش هم 2 گیگه
فک کنم مشکل همون BlackCLK باشه حالا یه تست میکنم ببینم چی میشه و خبرشو میزارم اینجا

m@p2
23-01-2016, 22:52
سلام من میخام این رام نصب کنم رام خودم 2.3.7 که مشکل نشناختن سیم کارت داره .....الان نه میدونم گوشی از چه روشی اندروید شده و نه میدونم چجوری نصب میشه لطفا کمک کنید