PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش استفاده از مداد به عنوان قلم لمسی در Z2



nohedah
15-01-2015, 22:58
به نام خدا

کپی این مطلب در انجمن های دیگه حتی با ذکر منبع مجاز نیست

آموزش استفاده از مداد به عنوان قلم لمسی در Z2

با سلام خدمت دوستان عزیزم خیلی از ماها هستیم که گاهی قصد کشیدن یه نقاشی با گوشی رو داریم حالا مشکل اینکه گاهی نیاز داریم که با یک وسیله باریک خطی رو رسم کنید مداد های مخصوص صفحات لمسی در انواع مختلف با شکل و اندازه های مختلف در بازار یافت میشن ولی تا جایی که من دیدم اکثرا نوک پهنی دارن که ظریف کاری رو کمی مشکل میکنن .


این مطلب برای این گوشی فقط یه نوع اطلاع رسانی


وسایل مورد نیاز

گوشی Z2


یه مداد معمولی


توضیح:

گوشی Z2 به دلیل حساسیت بالای تاچ با اشیاع مختلی کار میکنه که یکیش همین مداد معمولیه

به چیز خاصی نیاز نداریم فقط مداد رو بردارید و ازش به عنوان انگشتتون استفاده کنید

اگه مداد کار نکرد انگشتتون رو روی صفحه بکشید و به کمی به طرفین حرکت بدید و بعدش از مداد استفاده کنید

اینم تصویر نمونه

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=993287&d=1421351350

اگر مداد روی گوشی شما جواب نداد که خیلی بعیده نرم افزار زیر رو نصب کنید که دسترسی روت میخواد
کافیه بعد از نصب فقط یبار روی ایکونش توی لیست نرم افزار ها کلیک کنید تا حالت مداد فعال بشه و صفحه گوشی تقریبا با هرچیزی کار میکنه
:bd:

http://d-h.st/5az

پایان موفق باشید
:ar:

mfakhre007
30-05-2015, 17:36
نمیدنم از این نرم افزار بود یا اون تاپیکی که گفتید برم تو فایلاوعددای حسگوتغییر بدم یا تنظیمات گوشی رفتم بعد که ریبوت کردم یه دایره اومده که بجای لمس اصلی بااون میشه کارکردچیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nohedah
31-05-2015, 00:48
نمیدنم از این نرم افزار بود یا اون تاپیکی که گفتید برم تو فایلاوعددای حسگوتغییر بدم یا تنظیمات گوشی رفتم بعد که ریبوت کردم یه دایره اومده که بجای لمس اصلی بااون میشه کارکردچیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشکلتون رو متوجه نشدم دوست عزیز بیشتر توضیح میدید ؟

mfakhre007
31-05-2015, 04:21
مشکلتون رو متوجه نشدم دوست عزیز بیشتر توضیح میدید ؟

یه دایره اومده که مثل موس عمل میکنه یعنی بااون باید بجاهای مختلف گوشیم برم یعنی اونومثلا میبرم روایکون دوربین بعد دوبارروسفحه کلیدکردم میره تو دوربین واون لمس واولیرو نداره دیگه فکتوری ریست هم جواب نداد.؟

mfakhre007
31-05-2015, 04:31
مشکلتون رو متوجه نشدم دوست عزیز بیشتر توضیح میدید ؟

یه دایره اومده که مثل موس عمل میکنه یعنی بااون باید بجاهای مختلف گوشیم برم یعنی اونومثلا میبرم روایکون دوربین بعد دوبارروسفحه کلیدکردم میره تو دوربین واون لمس واولیرو نداره دیگه فکتوری ریست هم جواب نداد.؟

nohedah
31-05-2015, 14:42
یه دایره اومده که مثل موس عمل میکنه یعنی بااون باید بجاهای مختلف گوشیم برم یعنی اونومثلا میبرم روایکون دوربین بعد دوبارروسفحه کلیدکردم میره تو دوربین واون لمس واولیرو نداره دیگه فکتوری ریست هم جواب نداد.؟

اگر دایره بزرگ و قرمزه حالت دستکش فعاله از تنظیمات صفحه نمایش خاموشش کنید

اگر دایره کوچک سفید رنگ هست از بخش دولوپر اپشنز SHOW TOUCHS رو غیر فعال کنید

mfakhre007
31-05-2015, 21:10
اگر دایره بزرگ و قرمزه حالت دستکش فعاله از تنظیمات صفحه نمایش خاموشش کنید

اگر دایره کوچک سفید رنگ هست از بخش دولوپر اپشنز SHOW TOUCHS رو غیر فعال کنید
هیچکدوم اراین دوتا نبود فکرکنم این نرمافزار یا اون روش دیگه ای توساییتتون هست برای افزایش حسگر تاچ فایلای سیستمیرو بهم زده ومجبور شدم رام فلش بزنم الان درست شد دیگه راستی دیگه مود جدید برا z2 نمیگذارین؟؟؟

nohedah
31-05-2015, 21:35
هیچکدوم اراین دوتا نبود فکرکنم این نرمافزار یا اون روش دیگه ای توساییتتون هست برای افزایش حسگر تاچ فایلای سیستمیرو بهم زده ومجبور شدم رام فلش بزنم الان درست شد دیگه راستی دیگه مود جدید برا z2 نمیگذارین؟؟؟

دوست عزیز من روشی برای دستکاری فایل های سیستمی و افزایش حساسیت تاچ ندادم اون اپ پن مود هم یه چیز رسمی هست که توی z الترا هست

خیر فعلا درس و امتحانات پایان ترم مهم تره .

انشاالله تیر ماه

vahids
03-06-2015, 22:10
Settings >> Display >> Glove mode

فعال که باشه با خیلی چیزا میشه رو تاچ کار کرد خخخ خیلی چیزاااا :do: