PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام رسمی لالی پاپ ( از پیش روت شده ) برای Z1



GUYVER
14-04-2015, 12:48
روش نصب :

1- فایل مربوط به رام را دانلود کرده و در حافظه ی دیوایس قرار دهید.

2- وارد محیط ریکاوری کاستوم شده ، whipe cache انجام داده و سپس رام را فلش بزنید.( حتما از Dual Recovery استفاده کنید. )

3- بعد از فلش زدن فایل مربوط به رام ، گوشی را خاموش کرده و فایل بیسباند مربوط به دیوایس خود را از طریق فلش تول ، فلش بزنید.



C6903 14.5.A.0.242 (5.0.2) pre-rooted ( with XZDualRecovery v2.8.14 ) (https://mega.co.nz/#!as5mBYoJ!nd0LCNRC1Cq7yjNjCaNbEX3NTJ9Wpf6tHoYffec jZcs)

C6903 14.5.A.0.242 (5.0.2) pre-rooted ( with XZDualRecovery v2.8.10 ) (https://mega.co.nz/#!vwQA2QCD!4fssjU6565SsEAAz56x7DwOb4tcEHmGHid559Gq BWac)


C6903 Baseband (https://mega.co.nz/#!7woSiQyS!UBmAG-gP3Icexcou7XcWr3eooygby-WMxoE2t53-4jo)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

C6902 14.5.A.0.242 (5.0.2) pre-rooted ( with XZDualRecovery v2.8.14 ) (https://mega.co.nz/#!blgCnIrb!9N5yDlTEjd7ChBQwdcdfWTKmEc9eTc6PCTFrWeg iwDE)

C6902 14.5.A.0.242 (5.0.2) pre-rooted ( with XZDualRecovery v2.8.10 ) (https://mega.co.nz/#!ygBEBRTT!5seYKIm9-cpMWzO5NU02fyjf2AXN08-DbKCY81mTQvc)


C6902 Baseband (https://mega.co.nz/#!voQXEC5L!FMLXULg69qYWr1Ui2r2OSGIM9ErJw60I0tqyTkD pxNI)

mehdi ps3
14-04-2015, 13:45
من صبح عجله کردم، رام رسمی رو دانلود کردم، حیف اینو میگرفتم که روت هستش

tokio
14-04-2015, 21:26
سلام من این رام رو فلش زدم از ریکاوری
متاسفانه گوشی بالا نمیاد
ارم سونی میاد بعدش صحفه سفید میشه و خودش هی ریست میشه

tokio
14-04-2015, 21:30
سلام من این رام رو فلش زدم از ریکاوری
متاسفانه گوشی بالا نمیاد
ارم سونی میاد بعدش صحفه سفید میشه و خودش هی ریست میشه

Hosein_824
14-04-2015, 21:50
سلام من این رام رو فلش زدم از ریکاوری
متاسفانه گوشی بالا نمیاد
ارم سونی میاد بعدش صحفه سفید میشه و خودش هی ریست میشه

سلام
شما یه دور ، فول وایپ کن ، اگه دیدی بالا نیومد ، چک کن ببین کرنل و پوسته ریکاوری ، مربوط به لالی پاپ باشن.

amir3408
15-04-2015, 19:23
سلام.

دوستان من اینو نصب کردم و بیس باند رو هم با فلش تول زدم که گوشی بالا نمیومد و هی ریست میشد. بعدش طبق نوشته های تاپیک فول وایپ کردم و الان توی لوگوی سونی میمونه و حتی ریکاوری هم نمیره..

لطفا کمک کنید.

به کامپیوتر هم وصل میکنم، فلش تول اصلا نمیشناستش.

GUYVER
15-04-2015, 19:33
سلام.

دوستان من اینو نصب کردم و بیس باند رو هم با فلش تول زدم که گوشی بالا نمیومد و هی ریست میشد. بعدش طبق نوشته های تاپیک فول وایپ کردم و الان توی لوگوی سونی میمونه و حتی ریکاوری هم نمیره..

لطفا کمک کنید.

یک بار از ریکاوری whipe cache انجام بدید.( اگر به ریکاوری دسترسی ندارید ، باید رام رسمی رو با فلش تول ، فلش بزنید. )

amir3408
15-04-2015, 20:01
یک بار از ریکاوری whipe cache انجام بدید.( اگر به ریکاوری دسترسی ندارید ، باید رام رسمی رو با فلش تول ، فلش بزنید. )

توی ریکاوری نمیره......دوال ریکاوری نصب کردم ولی اصللا نمیره.......وگرنه بکاپش رو دارم و میتونم ریستور کنم.

فلش تول هم نمیشناسه اصلا گوشی رو.

Hosein_824
15-04-2015, 21:19
عزیز ، شما مجبورید که بوتلودر گوشی رو باز کنید
بعد از طریق fastboot ، یه کرنل و ریکاووری جدید نصب کنید و یه بار دیگه رام رو نصب کنید.

amir3408
15-04-2015, 21:34
الان با رام رسمی 4.4.4 فلش زدم و گوشی بالا اومد. میخوام 5 نصب کنم ولی میترسم بازم این بلا سرم بیاد. اینو بزنم یا رسمی؟

mmb89
15-04-2015, 23:27
من رام رو که می خوام نصب کنم رو Processing fota-reset.ta
می مونه و کاری نمیشه !؟
چیکار کنم ؟ اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم.چون گوشیم روشن خاموش میشه فقط

Hosein_824
15-04-2015, 23:29
الان با رام رسمی 4.4.4 فلش زدم و گوشی بالا اومد. میخوام 5 نصب کنم ولی میترسم بازم این بلا سرم بیاد. اینو بزنم یا رسمی؟
رسمی بزن
منم رسمی زدم

Hosein_824
15-04-2015, 23:29
من رام رو که می خوام نصب کنم رو Processing fota-reset.ta
می مونه و کاری نمیشه !؟
چیکار کنم ؟ اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم.چون گوشیم روشن خاموش میشه فقط
تیک همه وایپ ها رو زدی؟

mmb89
15-04-2015, 23:30
تیک همه وایپ ها رو زدی؟

بله همه تیک ها رو زدم
همون بار اول رو این حالت موند

Hosein_824
15-04-2015, 23:34
بله همه تیک ها رو زدم
همون بار اول رو این حالت موند
نمیدونم والا،یه امتحان بکن،برو از توی فولدری که فایل ftf رو کپی کردی،یه پوشه هست به نام prepared یا همچین چیزی،اون رو پاک کن،از اول مراحل رو انجام بده،اگه نشد،فکر کنم باید یه بار دیگه فایل رو دانلود کنی.

mmb89
15-04-2015, 23:37
نمیدونم والا،یه امتحان بکن،برو از توی فولدری که فایل ftf رو کپی کردی،یه پوشه هست به نام prepared یا همچین چیزی،اون رو پاک کن،از اول مراحل رو انجام بده،اگه نشد،فکر کنم باید یه بار دیگه فایل رو دانلود کنی.

قابل zip بود ftf کردم.از

C6903_14.5.A.0.242_Customized_MEA.ftf

Hosein_824
15-04-2015, 23:39
قابل zip بود ftf کردم.از

C6903_14.5.A.0.242_Customized_MEA.ftf
فرقی نمیکنه
منظورم پوشه
Firmware\prepared

mmb89
15-04-2015, 23:44
فرقی نمیکنه
منظورم پوشه
Firmware\prepared

بازم همونجوریه
قبلا 4.4.4 کردم یادم نمیاد اینجوری شده باشه
مگه چقدر طول میکشه تا نصب بشه؟!

mmb89
16-04-2015, 01:17
بازم همونجوریه
قبلا 4.4.4 کردم یادم نمیاد اینجوری شده باشه
مگه چقدر طول میکشه تا نصب بشه؟!

مشکل از ورژن flash tools بود که درست شد

nooraldin
16-04-2015, 01:40
سلام
من الان روی رام رسمی لالی پاپ ورژن 5.0.2 هستم.
نه ریکاوری داره ن روته!میخاستم ازین طریق روت کنم که فک نکنم بشه چون این رام اصن نمیشه ریکاوری نصب کرد فعلا.درسته؟
میشه یه روش امن بگید واسه دانگریدبه ورژن قبل یعنی4.4.4؟؟

JIMA
16-04-2015, 11:56
سلام
من الان روی رام رسمی لالی پاپ ورژن 5.0.2 هستم.
نه ریکاوری داره ن روته!میخاستم ازین طریق روت کنم که فک نکنم بشه چون این رام اصن نمیشه ریکاوری نصب کرد فعلا.درسته؟
میشه یه روش امن بگید واسه دانگریدبه ورژن قبل یعنی4.4.4؟؟
بله درسته
باید رام 4.4.4 ای که قابل روت هست رو با فلش تول فلش کنید
روت کنید
ریکاوری نصب کنید
رام 5.0.2 روت شده رو از ریکاوری نصب کنید

nooraldin
17-04-2015, 00:45
بله درسته
باید رام 4.4.4 ای که قابل روت هست رو با فلش تول فلش کنید
روت کنید
ریکاوری نصب کنید
رام 5.0.2 روت شده رو از ریکاوری نصب کنید
سلام مجدد و ممنون بابت راهنماییتون
الان من دانگرید کردم و روی رام 4.4.4 global بیلد 108 هستم.
سوالم اینه من قبلا با روشی که در سایت گفته شده بود روت کردم و ریکاوری نصب کردم خیییلی راحت!
اما حالا که انجام میدم okمیده اما اصلا گوشی تو ریکاوری نمیره و روی آرم سونی گیر میکنه!
چرا؟؟؟
من فقط هدفم اینه بکاپی که قبلا روی این رام داشتم ریستور کنم با ریکاوری
آیا به غیر محیط ریکاوری میشه از یه راهی دیگه بکاپی که با fillztouch recovery گرفتم رو گوشی برگردونم؟؟
مر30 بابت اینکه وقت میزارین.خدا اجرتون بده:fl::loveit:

meysammmmm
23-04-2015, 19:32
آقا ممنون
من نصب کردم و به روت هم دسترسی دارم و مشکلی هم پیش نیمد.
فقط این رام واسه آسیای شرقی هست اگه اولش زبونش چینی بود نترسید خخخخ
مرسی

amirusefi2006
24-04-2015, 22:03
باسلام من گوشیمو فلش کردم همه مراحلم درست انجام دادم فقط مشکلی که دارم وقتی گوشیم ری استارت میکنم کارت حافظه خوانده نمیشه.باید یک بار دربیارم و دوباره جا بزنم تا درست بشه .هربارکه ری استارت میکنم این مشکل رو دارم.کسی همچین مشکلی نداره؟ اگرنه دوباره فلش بزنم؟لطفا راهنمایی بفرمایید.

GUYVER
24-04-2015, 22:05
باسلام من گوشیمو فلش کردم همه مراحلم درست انجام دادم فقط مشکلی که دارم وقتی گوشیم ری استارت میکنم کارت حافظه خوانده نمیشه.باید یک بار دربیارم و دوباره جا بزنم تا درست بشه .هربارکه ری استارت میکنم این مشکل رو دارم.کسی همچین مشکلی نداره؟ اگرنه دوباره فلش بزنم؟لطفا راهنمایی بفرمایید.

یک بار SD Card رو با خود گوشی ، فرمت کنید و چک کنید که آیا مشکل برطرف میشه یا خیر.

meysammmmm
25-04-2015, 08:18
یک بار SD Card رو با خود گوشی ، فرمت کنید و چک کنید که آیا مشکل برطرف میشه یا خیر.

منم این مشکل رو دارم
خیلی مشکل حادی نیست میشه باهاش کنار اومد
ضمنا فرمت کردم با خود گوشی بازم درست نشد

GUYVER
25-04-2015, 09:24
منم این مشکل رو دارم
خیلی مشکل حادی نیست میشه باهاش کنار اومد
ضمنا فرمت کردم با خود گوشی بازم درست نشد

قبل از این که رام رو قرار بدم روی Z1 یکی از دوستان تست کردم و باگ SD Card رو ندیدم . ( توصیه میکنم یک بار رام رو با فول وایپ نصب کنید. )

amirusefi2006
25-04-2015, 15:37
نه بازم درست نشد.برای حل این مشکل کاری نمیشه کرد؟

asgharmolavi
28-04-2015, 09:22
سلام دوستان من به یک مشکل بر خوردم
من از طریق خود گوشی به اندروید 5 آپگرید کردم از قبل هم گوشیم روت بود ولی الان که شده اندروید 5 دیگه به روت دسترسی ندارم
وقتی هم که وارد superSU میشم با این پیغام روبرو میشم:
there is no SU binary installed,and SuperSU cannot install it.THis is aproblem
if you just upgraded to Android 5.0 you need to manually re-root consult the relevant forums for your device
لطفا راهنماییم کنید درستش کنم وبازم به روت دسترسی داشته باشم

GUYVER
29-04-2015, 16:18
سلام دوستان من به یک مشکل بر خوردم
من از طریق خود گوشی به اندروید 5 آپگرید کردم از قبل هم گوشیم روت بود ولی الان که شده اندروید 5 دیگه به روت دسترسی ندارم
وقتی هم که وارد superSU میشم با این پیغام روبرو میشم:
there is no SU binary installed,and SuperSU cannot install it.THis is aproblem
if you just upgraded to Android 5.0 you need to manually re-root consult the relevant forums for your device
لطفا راهنماییم کنید درستش کنم وبازم به روت دسترسی داشته باشم

باید از ریکاوری ، فایل SuperSu v2.48 رو فلش بزنید.

asgharmolavi
30-04-2015, 20:03
باید از ریکاوری ، فایل SuperSu v2.48 رو فلش بزنید.

ببخشید یه سوال دیگه چجوری برم توی محیط ریکاوری؟
گوشی رو خاموش میکنم و کلید کاهش صدا رو میگیرم و روشن میکنم ولی نمیشه؟
اگه امکانش هست یکم مفصل تر توضیح بدید!!!
ممنون

GUYVER
30-04-2015, 20:06
ببخشید یه سوال دیگه چجوری برم توی محیط ریکاوری؟
گوشی رو خاموش میکنم و کلید کاهش صدا رو میگیرم و روشن میکنم ولی نمیشه؟
اگه امکانش هست یکم مفصل تر توضیح بدید!!!
ممنون

دیوایس های سونی به صورت پیش فرض ریکاوری ندارند ، باید از طریق این آموزش (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=334794) ، ریکاوری کاستوم نصب کنید.

HO3INR
12-06-2015, 22:35
دوستان نسخه از پیش روت شده بیلد 270 نیومده هنوز؟

GUYVER
14-06-2015, 11:26
دوستان نسخه از پیش روت شده بیلد 270 نیومده هنوز؟

https://mega.co.nz/#!SZYSUSBD!4FAGpoZmmH9jnNCRMb_1kpUWW2IQ6d745PiHr6F fV_o

HO3INR
15-06-2015, 10:46
https://mega.co.nz/#!SZYSUSBD!4FAGpoZmmH9jnNCRMb_1kpUWW2IQ6d745PiHr6F fV_o

با همون بیس باند 242 فلش بزنم؟

GUYVER
15-06-2015, 13:54
با همون بیس باند 242 فلش بزنم؟

اگر برای C6902 رام از پیش روت شده میخواهید از لینک زیر استفاده کنید :

http://forum.xda-developers.com/xperia-z1/general/stock-rom-14-5-0-270-customized-sg-t3113543

HO3INR
15-06-2015, 22:14
اگر برای C6902 رام از پیش روت شده میخواهید از لینک زیر استفاده کنید :

http://forum.xda-developers.com/xperia-z1/general/stock-rom-14-5-0-270-customized-sg-t3113543

من مطالعه کردم، جهت اطلاع دوستان عرض میکنم
این فایلی که دوستمون گذاشتن، فایل Full_C6903_Flashable_14.5.A.0.270_SG_XZR2815 هست، بر اساس متود دوم نصب میشه و نیازی به فلش زدن بیس باند نداره.
فقط Wipe cache و dalvik cache انجام بدید و نصب کنید.

desperadoRAIN
06-09-2015, 22:01
سلام تفاوت رام اصلی با رام از پیش روت شده درچیه؟

مدل گوشی من c6903 هستش باید C6903 14.5.A.0.242 (5.0.2) pre-rooted ( with XZDualRecovery v2.8.10 را نصب کنم یا C6903 14.5.A.0.242 (5.0.2) pre-rooted ( with XZDualRecovery v2.8.14 )

HO3INR
08-09-2015, 21:24
سلام تفاوت رام اصلی با رام از پیش روت شده درچیه؟

مدل گوشی من c6903 هستش باید C6903 14.5.A.0.242 (5.0.2) pre-rooted ( with XZDualRecovery v2.8.10 را نصب کنم یا C6903 14.5.A.0.242 (5.0.2) pre-rooted ( with XZDualRecovery v2.8.14 )

سلام

دسترسی روت برای رام از پیش روت شده بازه، ولی برای رام اصلی بسته ست! دسترسی روت هم یه چیزی شبیه به ادمین توی ویندوزه، یکسری اختیارات به شما میده در حالت عادی بسته ست.

هیچکدوم. بیلد نامبر 270 اومده.
از اینجا (http://forum.xda-developers.com/xperia-z1/general/stock-rom-14-5-0-270-customized-sg-t3113543) فایل Full_C6903_Flashable_14.5.A.0.270_SG_XZR2815.zip رو دانلود کنید، حتما مطالبی که نوشتن رو مطالعه کنید.