PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش حل مشکل Google paly service واجتناب از تخلیه باتری بدون نیاز به روت



nohedah
21-04-2015, 14:12
به نام خدا

آموزش حل مشکل Google paly service واجتناب از تخلیه باتری بدون نیاز به روت

تست شده توسط بنده در نسخه های مختلف اندروید و دستگاهای متفاوت

بدون نیاز به روت

کپی این مطلب حتی با ذکر منبع مجاز نیست و با انجمن های متقلب برخورد خواهد شد

توصیه میشه این روند رو پس از هربار فکتوری ریست یا فلش رام جدید انجام بدید

بنا به دلایلی (جاسوسی:dw: ) گوگل پلی همیشه سعی داره موقعیت مکانی شما رو پیدا کنه و همین امر باعث تخلیه سریعتر باتری میشه
چون هم پردازنده هم GPS رو درگیر میکنه .

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=1001510&d=1429614454

برخی از کاربر ها گوگل پلی رو فریز یا غیر فعال و حتی بعضی ها کلا حذفش میکنن .

در هر صورت که غیر فعالش کنید،توی برخی نرم افزار وجودش الزامیه وگرنه اجرا نمیشن.

پس در 90 درصد موارد همیشه به گوگل پلی نیاز هست.

برای حل این مشکل نرم افزار Gservicefix رو ازطریق خود گوگل یا لینک زیر دانلود کنید .

http://4upld.com/3zOzD

اپ رو نصب کنید و اجراش کنید

باصفحه اول مواجه میشید که توضیحات نرم افزار هست :

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=1001501&d=1429613731

1- شارژر باید متصل باشد
2- باتری باید 100 درصد باشد
3- دستگاه باید به اینترنت متصل باشد
4- هر مرحله روجوری که گفته انجام بدید
5- هیچ مرحله ای رو نادیده نگیرید
6- هیچ مرحله ای رو تکرار نکنید
7- بعد از انجام تمام مراحل دستگاه رو ریبوت کنید (الزامی)
8- بعد از ریبوت GPS و SYNC رو خاموش کنید
با کلیک بر روی ok به مرحله بعد میرید

در این مرحله باتری گوشی باید فول باشه و شارژر متصل باشه

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=1001502&d=1429613771

بری روی check now کلیک کنید

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=1001503&d=1429613789

حالا صفحه رو به سمت چپ بکشید تا وارد مرحله دوم بشید

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=1001505&d=1429613891

در این مرحله باید GPS یا Location رو فعال کنید

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=1001506&d=1429613912

بعد از فعال کردن بر روی چک کلیک میکنید و دوباره صفحه رو به سمت چپ میکشید


حالا وارد مرحله اخر میشید (غول مرحله اخر اینه:ca: ) گوشی باید به اینترنت متصل باشه

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=1001507&d=1429613950

بر روی stat کلیک میکنید و منتظر میمونید تا عملیات تمام بشه

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=1001508&d=1429613965

وقتی با صفحه زیر مواجه شدید

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=1001511&d=1429614602

یعنی عملیات انجام شده و سریعا باید باید ریبوت کنید

توجه کنید اگر بلافاصله دستگاه ریبوت نشه ،کل این فرایند بیهوده بوده

بعد از اینکه گوشی ریبوت شد حتما GPS و Sync رو خاموش کنید

و پایان از ظرفیت جدید باتریتون لذت ببرید


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=1001509&d=1429614018

موفق باشید

paprika 1
21-04-2015, 14:32
بسیار عالی
با تشکر از استاراتر عزیز

ahmad.rajabi
21-04-2015, 19:40
عالی بود
تشر از استارتر عزیز

supermax1
21-04-2015, 23:27
ممنون بابت اموزش
ولی من همیشه پلی سرویس رو disable میکنم و هر وقت برنامه ای بهش نیاز داشت enable میکنم تا الکی رم اشغال نکنه

مهدی خیری
23-04-2015, 14:30
​ممنون از استارتر عزیز. عالی بود جواب داد.

tandyse
27-04-2015, 15:13
هرچی سرویس مربوط ب گوگل هست رو گوشیم diable کردم

ALEX_HOT
29-04-2015, 19:28
دادا این فقط رو اندروید میشه انجام داد یا رو IOS هم میشه ؟

GUYVER
29-04-2015, 19:30
دادا این فقط رو اندروید میشه انجام داد یا رو IOS هم میشه ؟


Seriously dude ?

برای اندروئید هست.

Labkh4nd
04-05-2015, 11:15
تشکر.
این جوری مطالب که برای گوشی های دیگه ی اندرویدی مشترک هست،بهتره تو آموزش بخش تخصصی تاپیک ایجاد و یا انتقال داده بشه تا همه بتونن استفاده کنن.

matrix59
05-05-2015, 13:54
آقا یک سوال؟
با انجام این کار اختلالی در برنامه ها ایجاد نمیشه؟؟
منظورم اینکه مشکلی در اعلانات یا دریافت پیامهای برنامه هایی مثل جمیل یا واتشاگ یا...به وجود نمیاره؟

Sent by htc A5_DUG
state : ROOTED
recovery : TWRP
OS : 5.0.2

nohedah
06-05-2015, 19:20
تشکر.
این جوری مطالب که برای گوشی های دیگه ی اندرویدی مشترک هست،بهتره تو آموزش بخش تخصصی تاپیک ایجاد و یا انتقال داده بشه تا همه بتونن استفاده کنن.

بله درسته
الان درخواست میدم منتقل کنن .


آقا یک سوال؟
با انجام این کار اختلالی در برنامه ها ایجاد نمیشه؟؟
منظورم اینکه مشکلی در اعلانات یا دریافت پیامهای برنامه هایی مثل جمیل یا واتشاگ یا...به وجود نمیاره؟

هیچ مشکلی واسه هیچ برنامه ای پیش نمیاد
Sent by htc A5_DUG
state : ROOTED
recovery : TWRP
OS : 5.0.2

خیر دوست گرامی کلا این نرم افزار یبار لوکیشن رو سینک میکنه که دیگه گوگل پلی به صورت مداوم GPS رو فعال نکنه که همین امر باعث تخلیه باتری میشه .

viking_vp3
06-05-2015, 20:45
تشکر از استارتر تاپیک
با این حساب بعد ریستارت خود برنامه رو فریز کنیم مشکلی نداره؟ لازم نیست تو بک گراند فعال باشه؟

nohedah
06-05-2015, 20:52
تشکر از استارتر تاپیک
با این حساب بعد ریستارت خود برنامه رو فریز کنیم مشکلی نداره؟ لازم نیست تو بک گراند فعال باشه؟

نه فریز کن ،گرینفای کن برادر هیچ مشکلی نداره حتی لازمت نبود حذفش کن .

peyman2514
07-05-2015, 05:57
یه سوال.اول بگم که اموزش خوبی بود و حتما انجام میدم.ولی خب اگه یبار لوکیشن رو سینک میکنه مثلا من که هی تهران کرج میکنم فقط یه جارو میتونم ببینم؟لوکیشن هم تو قسمت باتری سیوینگ هست یعنی باید به اینترنت متصل شم تا پیدا کنه.اینجوری لوکیشن رو کلا خاموش میکنم و فقط یه جارو دارم یا چی؟

nohedah
07-05-2015, 22:23
یه سوال.اول بگم که اموزش خوبی بود و حتما انجام میدم.ولی خب اگه یبار لوکیشن رو سینک میکنه مثلا من که هی تهران کرج میکنم فقط یه جارو میتونم ببینم؟لوکیشن هم تو قسمت باتری سیوینگ هست یعنی باید به اینترنت متصل شم تا پیدا کنه.اینجوری لوکیشن رو کلا خاموش میکنم و فقط یه جارو دارم یا چی؟

نه دوست گرامی اصلا ربطی به چیزی که شما فکر میکنید نداره
این فقط جلوی نرم افزار پلی سرویس رو میگیره که باتری رو تخلیه نکنه .

matrix59
09-05-2015, 21:15
ی سوال یا در واقع یکجور کنجکاوی،دوستان به همفکریتون نیاز دارم...

طبق گفته دوستمونnohedah این برنامه یکبار لوکیشن را ذخیره میکنه و با این کار یعنی در واقع از روشن شدن مداومGPS جلوگیری میکنه،،
حالا سوال یا بحث یا کنجاوی من اینجاست ،،به نظرتون در موقع تنظیم کردن این برنامه اگه از فیک لوکیشن و وی پی ان استفاده کنیم آیا برای بعدها مثلا برای استفاده از اپهای گوگل پلی بهتر نیست؟؟؟ جواب میده به نظرتون؟؟
چون همونطور که دوستان دست اندر کار میدونن وقتی با وی پی ان وارد گوگل پلی میشیم اپدیتهای جدید و بهتری در اختیار ادم قرار میگیره و به همه برنامه هاش میتونه دسترسی داشته باشه،...

Sent by htc A5_DUG
state : ROOTED
recovery : TWRP
OS : 5.0.2

matrix59
09-05-2015, 22:53
من زدم هیچ اتفاق خاصی نیفتاد،،سرویسهای گوگل همچنان مشغول کارو فعالیت بی وقفه است ،،،خخخ

Sent by htc A5_DUG
state : ROOTED
recovery : TWRP
OS : 5.0.2

Labkh4nd
23-05-2015, 12:09
نه فریز کن ،گرینفای کن برادر هیچ مشکلی نداره حتی لازمت نبود حذفش کن .
اکثر نرم افزارها الان دیگه به گوگل پلی سرویس احتیاج دارن،بودنش یه جورایی ضروری شده.گرینفای هم کردن گوگل پلی سرویس.پلی استور.پلی گیم کار اشتباهیه چون اکثرا نرم افزار ها باعث استارت دوباره این سافت میکنه و به CPU فشاری زیادی برای استارت میاره../

نه دوست گرامی اصلا ربطی به چیزی که شما فکر میکنید نداره
این فقط جلوی نرم افزار پلی سرویس رو میگیره که باتری رو تخلیه نکنه .
تو تنظیمات خود گوگل ستینگ که گوگل پلی سرویس رو شامل میشه دارای چند گزینه خاموش کردن سرویس های مختلف هست،به نظرت اون قسمت ها به صورت دستی خاموش کنیم مثل Allow Remote lock and Erase و قسمت verify app که اسکن کردن برنامه های نصبی برای شناسایی ویروسه خاموش کنیم بازم نیازی به این کار هست؟

nohedah
23-05-2015, 13:08
اکثر نرم افزارها الان دیگه به گوگل پلی سرویس احتیاج دارن،بودنش یه جورایی ضروری شده.گرینفای هم کردن گوگل پلی سرویس.پلی استور.پلی گیم کار اشتباهیه چون اکثرا نرم افزار ها باعث استارت دوباره این سافت میکنه و به CPU فشاری زیادی برای استارت میاره../

تو تنظیمات خود گوگل ستینگ که گوگل پلی سرویس رو شامل میشه دارای چند گزینه خاموش کردن سرویس های مختلف هست،به نظرت اون قسمت ها به صورت دستی خاموش کنیم مثل Allow Remote lock and Erase و قسمت verify app که اسکن کردن برنامه های نصبی برای شناسایی ویروسه خاموش کنیم بازم نیازی به این کار هست؟

خوب بله بودنشم برای خودم ضررویه

اون تنظیمات گوگل ربطی به این مسئله نداره

بیشتر این موضوع سر لوکیشن هست

وقتی پیدا نکنه و ست نشه باعث تخلیه بی رویه باتری میشه این اپ یبار مشکل رو حل میکنه که اغلب به صورت دائم هستش و دیگه با این موضوع مشکلی ندارین .

hamedazari
01-06-2015, 15:12
سلام
۱-فیکتوری ریست چطور انجام میشه؟
۲_ریبوت کردن چطور انجام میشه؟

nohedah
01-06-2015, 23:23
سلام
۱-فیکتوری ریست چطور انجام میشه؟
۲_ریبوت کردن چطور انجام میشه؟
سوال به تاپيک مربوط نيست ولی در هر حال

توی تنظيمات گوشی بخش back up &reset هسته که گزينه فکتوری ريست اونجاست

خاموش و روشن کردن دوباره گوشی همون ريبوته.

hamedazari
03-06-2015, 22:04
سلام داداش من این عملیات رو موبه مو انجام دادم اما موفق نشدم ایا من که گوشیم رامش فابریک رام خودشه و دست نزدم ایا منم باید ریست فکتوری کنم ؟
بعد از همه کارا به قسمت برنامه ها_ برنامه های در حال اجرا میرم میبینم هنوز ایکونهای گوگل پلی سرویس هنوز کار میکنن پس مشکل از کجاس؟ چند بار با وای فای امتحان کردم اخر سر هم با اینترنت خود گوشی,امتحانش کردم ولی جواااااااااب نمیده کلافه شدم

arash_3
15-06-2015, 00:08
چند تا سوال داشتم دوست عزیز شروع کننده تاپیک

1. چرا وقتی لوکیشن و جی پی اس خاموش هست شما میگید گوگل پلی به صورت مداوم GPS رو فعال میکنه ؟
2. چرا گوگل پلی باید حافظه رم رو اشغال کنه ؟
3.مگر نه با آپدیت به موقع گوگل پلی مشکلات اون برطرف میشه ؟

http://8pic.ir/images/p1lxktymi639bdpviuar_thumb.png (http://8pic.ir/viewer.php?file=p1lxktymi639bdpviuar.png)

http://8pic.ir/images/aq5qyynk8l2cqse8vi2c_thumb.png (http://8pic.ir/viewer.php?file=aq5qyynk8l2cqse8vi2c.png)

http://8pic.ir/images/u8fapzszvsbzv1av7uzz_thumb.png (http://8pic.ir/viewer.php?file=u8fapzszvsbzv1av7uzz.png)

tonto1538
15-06-2015, 04:44
نیازی نیست به این کارا فکرتو درگیر نکن . فقط فقط برو نسخه آخرشو آپدیت کن وسلام .

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms&hl=en


چند تا سوال داشتم دوست عزیز شروع کننده تاپیک

1. چرا وقتی لوکیشن و جی پی اس خاموش هست شما میگید گوگل پلی به صورت مداوم GPS رو فعال میکنه ؟
2. چرا گوگل پلی باید حافظه رم رو اشغال کنه ؟
3.مگر نه با آپدیت به موقع گوگل پلی مشکلات اون برطرف میشه ؟

http://8pic.ir/images/p1lxktymi639bdpviuar_thumb.png (http://8pic.ir/viewer.php?file=p1lxktymi639bdpviuar.png)

http://8pic.ir/images/aq5qyynk8l2cqse8vi2c_thumb.png (http://8pic.ir/viewer.php?file=aq5qyynk8l2cqse8vi2c.png)

http://8pic.ir/images/u8fapzszvsbzv1av7uzz_thumb.png (http://8pic.ir/viewer.php?file=u8fapzszvsbzv1av7uzz.png)