PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [ریکاوری] تمام لمسی TWRP با امکانات فراوان برای S6 ورژن 2.8.7.0 آپدیت پست 26



GUYVER
21-04-2015, 15:10
یکی از ریکاوری های بسیار عالی با امکاناتی کاربردی برای S6

مثل : فایل منیجر / تهیه ی نسخه ی پشتیبان از EFS / تهیه ی نسخه ی پشتیبان از رام و ...



نسخه ی قابل فلش از طریق Odin


TWRP v2.8.6.0 (http://dl.twrp.me/zeroflte/twrp-2.8.6.0-zerofltespr.img.tar)

redroze_stone
01-05-2015, 10:53
مشکلی ک این ریکاوری مود داره کار نکردن صفحه لمسی در محیط twrp هست
راهی وجود داره برای بر طرف کردن مشکل ؟

GUYVER
01-05-2015, 11:04
مشکلی ک این ریکاوری مود داره کار نکردن صفحه لمسی در محیط twrp هست
راهی وجود داره برای بر طرف کردن مشکل ؟

بیلد نامبر ، رام نصب شده روی دیوایس شما چیه ؟ ( باید AOC7 باشه.)

redroze_stone
01-05-2015, 11:06
بیلد نامبر ، رام نصب شده روی دیوایس شما چیه ؟ ( باید AOC7 باشه.)

aod4 هست
باید رام با بیلد جدید دانلود کنم؟
فکر میکنم اون مشکل android system هم مربوط ب همین باشه مقدار زیادی مصرف داره یا بعبارتی نرفتن ب حالت deep sleep
درست میگم عزیز؟

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

GUYVER
01-05-2015, 11:11
aod4 هست
باید رام با بیلد جدید دانلود کنم؟
فکر میکنم اون مشکل android system هم مربوط ب همین باشه مقدار زیادی مصرف داره یا بعبارتی نرفتن ب حالت deep sleep
درست میگم عزیز؟

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

این ورژن (http://dl.twrp.me/zeroflte/twrp-2.8.6.0-zeroflte.img.tar) رو روی بیلد AOD4 تست کن ، ببین کار میکنه.

مشکل Deep Sleep به خاطر روت کردن پیش میاد ، با استفاده از کرنل کاستوم ، حل میشه.

redroze_stone
01-05-2015, 11:16
ممنون با این نسخه مشکل برطرف شد..
برای deep sleep هم همون رام ادام رو فلش کنیم مشکل برطرف میشه ؟ یا نیاز ب اعمال تغییرات خاصی هست ؟ ( اگر سوال در تاپیک مربوطه نیست لطفا منتقل کنید )
رامی ک خودتون استفاده میکنید رو لینک بدید ممنون میشم

chawjwn
14-05-2015, 21:10
سلام
دوستان من هر کاری میکنم ریکاوری مود نصب نمیشه وسط راه اخطار میده شما چجوری نصب کردی ؟
حتی با ادین هم روت نمیشه با برنامه pingpong یا kingroot استفاده میکنم ! با ادین اخطار میده
Baseband : G920FXXU1AOE3
buli....: G920FXXU1AOE4

redroze_stone
15-05-2015, 09:17
سلام
دوستان من هر کاری میکنم ریکاوری مود نصب نمیشه وسط راه اخطار میده شما چجوری نصب کردی ؟
حتی با ادین هم روت نمیشه با برنامه pingpong یا kingroot استفاده میکنم ! با ادین اخطار میده
Baseband : G920FXXU1AOE3
buli....: G920FXXU1AOE4

بزرگوار شما برای امتحان از نسخه جدید ریکاوری مود استفاده کنید :


http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/orig-development/twrp-t3080940

chawjwn
18-05-2015, 14:57
بزرگوار شما برای امتحان از نسخه جدید ریکاوری مود استفاده کنید :


http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/orig-development/twrp-t3080940


اینم نشد دوست عزیز دیگه موندم چیکار کنم .....:cr:

redroze_stone
18-05-2015, 15:07
اینم نشد دوست عزیز دیگه موندم چیکار کنم .....:cr:
برای منم بار اول نشد نصب کنم یعنی نصب شد مشکل داشت با تاچ در محیط،ریکاوری مود
رفتم بیس بالایی رو دانلود کردم با همون بیس ریکاوری نصب شد بدون مشکل

chawjwn
18-05-2015, 15:12
برای منم بار اول نشد نصب کنم یعنی نصب شد مشکل داشت با تاچ در محیط،ریکاوری مود
رفتم بیس بالایی رو دانلود کردم با همون بیس ریکاوری نصب شد بدون مشکل

هنگام نصب این اخطارو میده 1003871

redroze_stone
18-05-2015, 15:19
هنگام نصب این اخطارو میده 1003871

دقیقا بار اول ک روی بیس امارات ریکاوری نصب کردم همین پیغام رو میداد
منتها دقیق خاطرم نیست ک بیس رو تغییر دادم ب AOC7 بعد مشکل حل شد یا اینکه از یک ورژن دیگه twrp استفاده کردم
الانم با هیچ بیسی مشکل نداره و راجت نصب میشه
یکبارم محض احتیاط از ورزن های مختلف برنامه odin استفاده کنید

redroze_stone
18-05-2015, 23:09
سلام
دوستان من هر کاری میکنم ریکاوری مود نصب نمیشه وسط راه اخطار میده شما چجوری نصب کردی ؟
حتی با ادین هم روت نمیشه با برنامه pingpong یا kingroot استفاده میکنم ! با ادین اخطار میده
Baseband : G920FXXU1AOE3
buli....: G920FXXU1AOE4

من امروز بیس جدید مالزی رو زدم

G920FXXU1AOE3


بازم بدون مشکل با همین نسخه twrp ریکاوری نصب شد بزرگوار..

chawjwn
19-05-2015, 19:27
ممنون دوست عزیز منم همین الان رام فرانسه رو دانلود کردم بزنم ببینم چی میشه

chawjwn
19-05-2015, 21:57
من امروز بیس جدید مالزی رو زدم

G920FXXU1AOE3


بازم بدون مشکل با همین نسخه twrp ریکاوری نصب شد بزرگوار..
دوست عزیز باور کنید خیلی اعصابم خورد شده نمیدونم چیکار کنم با اودین 3.9 هم ازمایش کردم اصلا جواب نمیده رام فرانسه هم آزمایش کردم نشد
1004111
تو این حالت گیر میکنه

redroze_stone
19-05-2015, 22:01
دوست عزیز باور کنید خیلی اعصابم خورد شده نمیدونم چیکار کنم با اودین 3.9 هم ازمایش کردم اصلا جواب نمیده رام فرانسه هم آزمایش کردم نشد
1004111
تو این حالت گیر میکنه
واقعا عجیب شد.
یک سوال جسارتا شما گوشیتون روت کردین بعد کرنل نصب میکنید دیگه؟

Engine3R
20-05-2015, 00:42
دوست عزیز باور کنید خیلی اعصابم خورد شده نمیدونم چیکار کنم با اودین 3.9 هم ازمایش کردم اصلا جواب نمیده رام فرانسه هم آزمایش کردم نشد
1004111
تو این حالت گیر میکنه

سلام.
ممکنه فایل دانلود شده شما مشکل داره.
مجدد و از یه جای دیگه دانلود کنید و تست کنید.

GUYVER
20-05-2015, 08:34
دوست عزیز باور کنید خیلی اعصابم خورد شده نمیدونم چیکار کنم با اودین 3.9 هم ازمایش کردم اصلا جواب نمیده رام فرانسه هم آزمایش کردم نشد
1004111
تو این حالت گیر میکنه

این ورژن (https://dl.twrp.me/zeroflte/twrp-2.8.6.1-zeroflte.img.tar.html) رو فلش بزنید.

chawjwn
20-05-2015, 08:40
این ورژن (https://dl.twrp.me/zeroflte/twrp-2.8.6.1-zeroflte.img.tar.html) رو فلش بزنید.

همین ورژن رو تست کردم تو قسمت داونلودینگ مود هنگام اخطار اینو مینویسه binary (custom) blocked by r/l

GUYVER
20-05-2015, 08:42
همین ورژن رو تست کردم تو قسمت داونلودینگ مود هنگتم اخطار اینو مینویسه binary (custom) blocked by r/l

چک کنید که در بخش Security تیک گزینه ی Reactivation Lock زده نشده باشه.

chawjwn
20-05-2015, 09:02
چک کنید که در بخش Security تیک گزینه ی Reactivation Lock زده نشده باشه.

ایول بابا دمت گرممممممممممم:41::41::41::41:

Ashkan12986
25-05-2015, 14:57
با سلام خدمت دوستان من به مشکل برخورده بودم.من ریکاوری رو نصب کرده بودم ولی وقتی واردش شدم تاچ از کار نمیکرد و حتی گوشی خاموش نمیشد بعد از کلی سرچ تو اینترنت راه حل ریست کردن گوشی رو فهمیدم باید تمام دکمه های گوشی رو با هم بگیری تا گوشی ریست بشه تجربم رو نوشتم شاید به درد کسی خورد

redroze_stone
25-05-2015, 15:26
با سلام خدمت دوستان من به مشکل برخورده بودم.من ریکاوری رو نصب کرده بودم ولی وقتی واردش شدم تاچ از کار نمیکرد و حتی گوشی خاموش نمیشد بعد از کلی سرچ تو اینترنت راه حل ریست کردن گوشی رو فهمیدم باید تمام دکمه های گوشی رو با هم بگیری تا گوشی ریست بشه تجربم رو نوشتم شاید به درد کسی خورد

من هم این مشکل رو با بیس امارات داشتم /توی تاپیک رفرنس هم اشاره شده بعضا با برخی بیس ها مشکل داره
با تغییر بیس مشکل تاچ هم حل شد.

Ashkan12986
07-06-2015, 10:48
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم ورژن جدید ریکاوری تست شده با خیال راحت نصب کنید




https://dl.twrp.me/zeroflte/twrp-2.8.6.2-zeroflte.img.tar

paprika 1
08-06-2015, 01:17
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=982100&stc=1&d=1411240797

Ashkan12986
23-06-2015, 11:25
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم ورژن جدید ریکاوری تست شده با خیال راحت نصب کنید

https://dl.twrp.me/zeroflte/twrp-2.8.7.0-zerofltespr.img.tar

paprika 1
24-06-2015, 00:45
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=982100&stc=1&d=1411240797

Monk
25-06-2015, 09:35
دوستان این آخرین ورژن روی بعضی دستگاه ها باعث Boot loop میشه .
روی دستگاه من هم همین اتفاق افتاد .

Ashkan12986
26-06-2015, 20:21
با سلام ورژن جدید و حل مشکل بوت و همچنین برای رام 5.1.1

Ashkan12986
27-06-2015, 16:18
سلام ببخشید لینکش یادم رفته بود بزارم اینم لینکش
https://dl.twrp.me/zeroflte/twrp-2.8.7.1-zeroflte.img.tar

omid99
16-07-2015, 12:36
این ریکاوری روی نسخه دو سیم نصب میشه؟

penguinsjr
18-07-2015, 08:08
این ریکاوری روی نسخه دو سیم نصب میشه؟

بله نصب میشه...
من نصب کردم و مشکل خاصی نبود...

S.H.A.H.R.O.K.H
01-08-2015, 22:33
دوستان من نسخه دو سیم کارته رو دارم که اولش ریکاوری نصب نمیشد و ارور میداد که تیک امنیت رو برداشتم و ریکاوری آخرین ورژن رو فلش زدم..

حالا تو بوت لوپ افتاده و رام رسمی هم ارور میده برای نصب...باید چیکار کنم؟

GUYVER
01-08-2015, 22:42
دوستان من نسخه دو سیم کارته رو دارم که اولش ریکاوری نصب نمیشد و ارور میداد که تیک امنیت رو برداشتم و ریکاوری آخرین ورژن رو فلش زدم..

حالا تو بوت لوپ افتاده و رام رسمی هم ارور میده برای نصب...باید چیکار کنم؟

ریکاوری استوک رو از رام استوک استخراج کنید ، سپس با Tar Tool یک نسخه ی قابل فلش از طریق odin ساخته و در نهایت ریکاوری استوک رو از طریق odin فلش بزنید.

S.H.A.H.R.O.K.H
01-08-2015, 22:51
رام رسمی نمیشه فلش بزنم؟ اینکاری که گفتید رو بلد نیستم..

GUYVER
01-08-2015, 22:57
رام رسمی نمیشه فلش بزنم؟ اینکاری که گفتید رو بلد نیستم..

بله ، این کار رو هم میشه انجام داد.

S.H.A.H.R.O.K.H
01-08-2015, 23:02
tra toold :ه برعکس کار میکنه..ریکاوری رو بیرون میکشه..

S.H.A.H.R.O.K.H
02-08-2015, 00:56
رام رسمی هم فلش نمیخوره

S.H.A.H.R.O.K.H
02-08-2015, 02:42
خوب من آموزش رو میذارم تو رو خدا خودتون کاملش کنید و بذارید تو بخش کار بقیه ملت م راه بیفته..
ببینید اگه موقع نصب رام گیر کرد و نرفت و بوت لوپ هم شد نترسید..

یه رام اصلی دانلود کنید..

بعد رام رو با نرم افزار winrar باز کنید

فایل hidden.img رو بکشید بیرون و تغییر نامش بدید به hidden.img.tar

حالا این فایل رو فلش کنید

الان میتونید رام اصی رو فلش کنید و برای همیشه مشکل امنیت مسخره سامسونگ از بین رفته..

sss_rrr2000
06-08-2015, 17:02
سلام دوستان . رام من فرانسه اندروید 5.1.1 . موقع نصب FAILD میده . آخرین نسخه رو هم دانلود کردم و زدم ولی جواب نداد .

S.H.A.H.R.O.K.H
08-08-2015, 01:38
سلام دوستان . رام من فرانسه اندروید 5.1.1 . موقع نصب FAILD میده . آخرین نسخه رو هم دانلود کردم و زدم ولی جواب نداد .

دوست من مگه بالا توضیح ندادم چیکار کنید...

mehdi moghadam
09-08-2015, 03:55
سلام.میگم این ورژن آخر رو روی رام امارات نصب کنم مشکلی که پیدانمیکنه ؟
یه مود افزایش صدا نصب کردم داغون شدم.... حوصله دردسر ندارم فعلا

Ashkan12986
14-08-2015, 01:00
سلام دوست عزیز آخرین ورژن رو نصب کن مشکلی نداره 2.8.7.1

Ashkan12986
14-08-2015, 01:04
سلام از مدیر محترم تقاضا دارم لینک اخرین ورژن که 2.8.7.1 هست رو در صفحه اول قرار بدید برای راحتی بازدید کننده ها خود بنده لینکش رو در پست 30 گذاشتم ممنون از لطف شما

dalahoo_20000
28-08-2015, 02:46
دوستان من گوشی دوسیم دارم
sm-g920f
android 5.1.1
baseband =G920FXXU2BOGE
میخوام این ریکاوری رو نصب کنم ...
با اودین فلش میزنم اودین پیغام !PASS رو میده سبز رنگ هم هست بدون هیچ خطایی..
ولی وقتی میخوام برم تو ریکاوری بازم هم همون ریکاوری استوک خود گوشی میاد

redroze_stone
15-09-2015, 14:16
نسخه دوسیم FD :
اخرین بیلد :G920FXXU2COH8
اخرین نسخه TWRP رو امتحان کردم
منتها کماکان ریکاوری استاک میاد
کسی تست کرده از دوستان روی نسخه دو سیم ؟
با این بیس ؟

redroze_stone
17-09-2015, 14:55
نسخه دوسیم FD :
اخرین بیلد :G920FXXU2COH8
اخرین نسخه TWRP رو امتحان کردم
منتها کماکان ریکاوری استاک میاد
کسی تست کرده از دوستان روی نسخه دو سیم ؟
با این بیس ؟

جواب :
دوستانی ک مشکل نصب دارند روی نسخه دوسیم حتمن از ورژن جدید برنامه odin برای فلش استفاده کنند .

mori_kntu
14-10-2015, 00:11
بچه ها من نصب میکنم ارور هم نمیگیرم اما تو مود ریکاوری باز ریکاوری اصلی گوشی میاد
چه کنم؟!

Ashkan12986
30-11-2015, 23:05
سلام ورژن جدید ریکاوری 2.8.7.2
https://dl.twrp.me/zeroflte/twrp-2.8.7.2-zeroflte.img.tar

avin4730
13-02-2016, 22:52
دوستان منم گیر افتادم با این تفاوت که گوشی میاد بالا اما نه ریکاوری استوک هست نه این یکی .رام هم ایرانه

Ashkan12986
17-02-2016, 20:27
با سلام خدمت دوستان لینک ورژن 3 مخصوص 920f


https://dl.twrp.me/zeroflte/twrp-3.0.0-0-zeroflte.img

sasanazin
10-04-2016, 22:54
ورژن جدید برای اندروید مارشمالو خدمت دوستان.
تست شده.
ورژن 3.0.2.1

لینک دانلود:

https://idlekernel.com/twrp/zeroflte/3.0.2-1/twrp-3.0.2-1-zeroflte.tar.md5

sawaki007
03-05-2017, 23:40
ورژن جدید برای اندروید مارشمالو خدمت دوستان.
تست شده.
ورژن 3.0.2.1

لینک دانلود:

https://idlekernel.com/twrp/zeroflte/3.0.2-1/twrp-3.0.2-1-zeroflte.tar.md5

با سلام من اینو رو گوشیم فلش کردم...اگه بخام برگردم به ریکاوری استوک خود گوشی باید چیکار کنم؟لطفا راهنمایی بفرمایید.مرسی
(چون گوشیم موقع مکالمه خیلی داغ میشه میخام ببرم گارانتی....اما الان knox یه دونه کنتور انداخته....)

ebadx1
04-05-2017, 10:31
با سلام من اینو رو گوشیم فلش کردم...اگه بخام برگردم به ریکاوری استوک خود گوشی باید چیکار کنم؟لطفا راهنمایی بفرمایید.مرسی
(چون گوشیم موقع مکالمه خیلی داغ میشه میخام ببرم گارانتی....اما الان knox یه دونه کنتور انداخته....)
سلام
باید از رام رسمی ریکاوریو استخراج کنی و فلش کنی روی گوشی تا استوک بشه
رام رسمی رو rename کن و پسوند tar پاک کن میشه زیپ بعد اکسترکت کن داخل فایل ریکاوری مشخصه با اسکریپت مخصوص imag به tar md5 تبدیل کن بزار توی اودین قسمت Ap و فلش بزن

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

sawaki007
04-05-2017, 10:55
سلام
باید از رام رسمی ریکاوریو استخراج کنی و فلش کنی روی گوشی تا استوک بشه
رام رسمی رو rename کن و پسوند tar پاک کن میشه زیپ بعد اکسترکت کن داخل فایل ریکاوری مشخصه با اسکریپت مخصوص imag به tar md5 تبدیل کن بزار توی اودین قسمت Ap و فلش بزن

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ممنون از راهنمایی. من اس 6 دارم و چن روز پیش بردم گارانتی دوربینشو تعمیر کردن اما ازون روز گوشیم موقع مکالمه به شدت داغ میشه رام 7 زدم بازم داغ میشه خواستم دوباره 6 بزنم که ادین fail داد...هر سه تا فایل pit رو تست کردم اما به 6 بر نگشت.مجددا 7 رو زدم رو گوشی.ریکاوری نصب کردم و فول وایپ کردم اما مشکل داغ شدن حل نشد...نظری دارین در این رابطه؟؟سوال دیگه اینکه با زدن ریکاوری استوک آیا ناکس صفر میشه؟

ebadx1
04-05-2017, 11:01
ممنون از راهنمایی.اما اسکریپتی که گفتی رو از کجا دانلود کنم؟
داخل انجمن هست اما دقیق یادم نیست.شما توی نت سرچ کن اسکریپت تبدیل img به tar:

http://androidzoom.ir/444284/how-to-create-a-tar-md5-file-from-img-for-odin/

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

sawaki007
04-05-2017, 11:17
داخل انجمن هست اما دقیق یادم نیست.شما توی نت سرچ کن اسکریپت تبدیل img به tar:

http://androidzoom.ir/444284/how-to-create-a-tar-md5-file-from-img-for-odin/

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

اگه ممکنه روش صفر کردن ناکس در اس 6 رو هم بگین.ممنونم

ebadx1
04-05-2017, 12:11
اگه ممکنه روش صفر کردن ناکس در اس 6 رو هم بگین.ممنونم
متاسفانه از اس۵ به بعد ناکس سخت افزاری شده و هیچ راه برگشتی براش وجود نداره

Sent from my SM-G930F using Tapatalk