PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يك مشكل خيلي بزرگ و مهم براي 6680



TOOMY-2008
11-05-2006, 16:58
دوستان قبل از هر چیز باید بگم که من قبول دارم که اشتباه کردم واز همین العان به خودم قول دادم که گلاب به روتون ------- بخرم که دیگه برنامه بریزم روی گوشی :101:


دوستان من 2 روز که یک گوشی 6680 خریدم وامروز بعد از این که با برنامه بارکد را ریختم گوشیمو خاموش کردم تا سیم کارت بندازم روش ( آخه خودم هنوز سیم کارتم آماده نشده ) وبعد از این که روشن کردم به جز آرم نوکیا هیچ چیز دیگه نیومد وحتی لوگو نوکیا هم نیومد وفقط آرم نوکیا میره ومیاد

من اینم بگم چند برنامه دیگه هم ربختم ولی از کسی که خریدم سئوال کردم گفت باید ببرمش عباسی نمایندگی اتصالات شما راهی میدونید که بدون این که ببرمش نمایندگی درست بشه


:atten:

جون مادرتون زود باشین چون یکی قرار فردا بیاد پیشم وبهش گفتم که گوشی خریدم واگرتا اون موقع خراب باشه عابروم میره


و از همه اینا گذشته قلبم داره میترکه

درضمن من این گوشی 288000 تومان خریدم


حالا اگر هرکس هر راهی میدونه بگه

اگر تا چند ساعته دیگه درست نشه
یعنی دیگه هیچی..................

djmamad
11-05-2006, 17:32
گوشی شما به ویروس worm دچار شده..من هم قبلا همچین ویروسی گرفتم و تنها کاری که کردم با رم ریدر روی کامپیوتر مموریم را format کردم تا درست شد وبه نظرم راه دیگه ای نیست...

HAMID
11-05-2006, 17:38
دوستان قبل از هر چیز باید بگم که من قبول دارم که اشتباه کردم واز همین العان به خودم قول دادم که گلاب به روتون ------- بخرم که دیگه برنامه بریزم روی گوشی :101:


دوستان من 2 روز که یک گوشی 6680 خریدم وامروز بعد از این که با برنامه بارکد را ریختم گوشیمو خاموش کردم تا سیم کارت بندازم روش ( آخه خودم هنوز سیم کارتم آماده نشده ) وبعد از این که روشن کردم به جز آرم نوکیا هیچ چیز دیگه نیومد وحتی لوگو نوکیا هم نیومد وفقط آرم نوکیا میره ومیاد

من اینم بگم چند برنامه دیگه هم ربختم ولی از کسی که خریدم سئوال کردم گفت باید ببرمش عباسی نمایندگی اتصالات شما راهی میدونید که بدون این که ببرمش نمایندگی درست بشه


:atten:

جون مادرتون زود باشین چون یکی قرار فردا بیاد پیشم وبهش گفتم که گوشی خریدم واگرتا اون موقع خراب باشه عابروم میره


و از همه اینا گذشته قلبم داره میترکه

درضمن من این گوشی 288000 تومان خریدم


حالا اگر هرکس هر راهی میدونه بگه

اگر تا چند ساعته دیگه درست نشه
یعنی دیگه هیچی..................


با فرمت کردن گوشی مشکلتون حل میشه اینقدر نگرانی نداره که عزیزم

برای یه سوال قسم میخوری

عنوان تاپیک رو هم عوض کن چون مغایر با قوانین سایته

TOOMY-2008
11-05-2006, 17:57
چه طوری باید این کارو بکنم

AmIr NiKoOnAm
11-05-2006, 19:01
دوست عزيز عنوان تاپيك ويرايش شد

==================================================

شما باید فون مموریتون رو فرمت کنید...برای اینکار

3 كليد : سبز و * و 3 را همزمان بگيريد و گوشى رو روشن كنيد ٬ اين 3 كليد رو انقدر نگه داريد كه فرمت كردن شروع شود.در اين روش Password عملاً Bypass ميشه !
اين روش بسيار مطمئن و بنياديست ......

در ضمن تممی اطلاعات شما در فون مموری پاک میشود

DJ Fred
12-05-2006, 12:42
مشکلتون حل شد ؟ دلم سوخت به خدا ...

e_hsan
12-05-2006, 16:31
دوست عزیز شما میتونی با نگه داشتن دکمه مداد و روشن کردن گوشی گوشی رو به صورت سیف مد بالا بیاری

وبعد فرمت کنی

البته روش امر اقا هم درسته

(ما نوکرتیم )

TOOMY-2008
15-05-2006, 00:49
دوستان من واقعا از تمامی شما ها متشکرم

اگر شما ها واین سایت نبود نمیدونم باید چیکار میکردم