PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاستوم رام Aurora S6 Port با اندروید5.0.2 ورژن5.2 آپدیت پست17



بهنام1
07-09-2015, 14:18
با دورود
و اما مشخصات این کاستوم رام:

ROM Information
- Based on S6
- Rooted / Deodexed / Zipaligned / Busybox / Deknoxed
- Multiple Languages

ROM Features
- S6 Accuweather
- S6 TouchWiz Home
- S6 Messags (Floating Message)
- S6 Settings
- S6 Keyboard
- S6 Health
- S6 Smart Manager
- S6 Gallery
- S6 Photo Editor
- S6 Email
- S6 SystemUI
- S6 My Files
- S6 Calculator
- S6 Calendar
- S6 Camera
- S6 Galaxy Apps
- S6 WallpaperPicker
- S6 S Browser
- S6 S Translator
- S6 Dialer and Contacts
- S6 Optical Reader
- S6 Smart Remote
- S6 Clock
- S6 Video App
- S6 Memo
- S6 Voice Recorder
- S6 Theme Store
- S6 Theme Center

Bugs
- Pls check because I dont have this device

Changelog
Beta V2.0
- Fixed Bluetooth
- Added multilanguage support
- Fixed theme store
- Translated Aurora Settings
- Fixed Camera Effects (NOT MODES)
- Added S6 Menu Key
- Patched SystemUI for not lost pin/pattern effect
- Removed chinese calendar lunar
- Added S6 Camera
- Added Water Droplet and Sparkling Bubbles lock screen effect fully working
- I hope that RIL works fine now (Remember uncheck Report diagnostic info)
- Some fixes more


Supported devices
- SPH-L720
- SCH-I545
- GT-I9505
- Other devices need to be tested


دانلود
https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347809155

بهنام1
07-09-2015, 14:27
برای نصب این رام همه مثل بقیه کاستوم رامها:
گوشی باید حتما روت باشه
ریکاوری کاستوم نصب باشه
فایل رو به مموری کارت منتقل کنید
وایپها رو انجام بدید
وفلش کنید

Installation Steps
- Full Wipe (System, Data, Davik Cache, Cache)
- Flash Rom
- Reboot and enjoy

بهنام1
07-09-2015, 14:31
اینم اسکرین شات از این رام خدمت دوستان
1013279 1013280 1013281 1013282 1013283 10132841013285 1013286 1013287 1013288 1013289 10132901013291 1013292 1013293

lampard58
09-09-2015, 13:22
سلام من این رامو فلش زدم گوشیم رو بوت گیر کرده :/ 15 دقیقه هم صبر کردم بالا نیومد! میشه کمک کنید رام قبلی گوشیم اندروئید 5 بود
ولی رام Aurora S6 Port مخصوص 9500 فلش زدم راحت بالا اومد و کار کرد.ولی رو گوشی 9505 مشکل داره کسی میدونه چکارش کنم؟

بهنام1
09-09-2015, 13:56
سلام من این رامو فلش زدم گوشیم رو بوت گیر کرده :/ 15 دقیقه هم صبر کردم بالا نیومد! میشه کمک کنید رام قبلی گوشیم اندروئید 5 بود
ولی رام Aurora S6 Port مخصوص 9500 فلش زدم راحت بالا اومد و کار کرد.ولی رو گوشی 9505 مشکل داره کسی میدونه چکارش کنم؟
گوشیت روت بوده دیگه؟
تمام وایپها رو انجام دادید؟
اگر انجام ندادید قبل فلش تمام وایپها رو انجام بدید
اگر جواب نداد ابتدا رام رسمی رو فلش کنید سپس رام کاستوم رو یبار دیگه بزنید

lampard58
09-09-2015, 14:48
باشه الان رام رسمی نصب کردم دوباره تست میکنم جواب رو میگم داداش وایپ هارو انجام دادم!شما خودتون تست کردین ؟ رو 9505؟
وقتی میخوایی از ریکاوری رام کاستوم فلش بزنی چ لزومی داره رام قبلی روت باشه !

lampard58
09-09-2015, 15:22
بازم همون آش و همون کاسه گوشی 20 دقیقه رو بوت گیر کرد بالا نمیاد موندم چکارش کنم این گوشی رو /: کسی نیس مشکل مارو حل کنه
اینم لینک منبعش میشه کمک کنید
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop/rom-aurora-s6-port-beta-1-0-t3184577

بهنام1
09-09-2015, 20:24
باشه الان رام رسمی نصب کردم دوباره تست میکنم جواب رو میگم داداش وایپ هارو انجام دادم!شما خودتون تست کردین ؟ رو 9505؟
وقتی میخوایی از ریکاوری رام کاستوم فلش بزنی چ لزومی داره رام قبلی روت باشه !


بازم همون آش و همون کاسه گوشی 20 دقیقه رو بوت گیر کرد بالا نمیاد موندم چکارش کنم این گوشی رو /: کسی نیس مشکل مارو حل کنه
اینم لینک منبعش میشه کمک کنید
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop/rom-aurora-s6-port-beta-1-0-t3184577
خوشنیپ نمیشه روی گوشی ای که روت نیست رام کاستوم زد چون دسترسی به فایلهای سیستمی نداری
اگر روت نکردی این بوت لوپ فقط ناشی از همون روت نکردن میتونه باشه

بهنام1
09-09-2015, 20:28
شما اول روت کن
کاری نداره کهرو رام رسمی اول ریکاوری cwm نسخه تاچش رو بنصب بعدش فایل supersu2.46.zip رو دانلود کن و از ریکاوری فلش بزن تموم گوشیت بهمین راحتی روت شد.
من همین دیروز یه گوشی 9505 رو براحتی با همین رووش روت کردم و اون یکی رام که تو انجمنم گذاشتم نصب کردم
کلش 15 دقیقه طول کشید و بالا هم اومد
تو سایت مرجعش هم کسی به مشکل شما برنخورده بود

lampard58
10-09-2015, 00:05
سلام بهنام جان این رام Albe95 S6 FULL PORT چطور بدون روت کردن فلش زدم و ب راحتی بالا اومد! روت بودن مال رام قبلیش هست ب رام جدید ربط داره!
چیزی از روت بودن نگفته!
Installation Steps
- Full Wipe (System, Data, Davik Cache, Cache)
- Flash Rom
- Reboot and enjoy

lampard58
10-09-2015, 05:54
بازم رام رسمی ریختم کاستوم ریکاوری نصب کردم روتش کردم
وایپ هارو انجام دادم همین رام رو فلش زدم گوشی رو بوت لوپ گیر کرده تو انجمن xda ببین راهی نداره؟ من انگلیسیم خوب نیس

بهنام1
10-09-2015, 14:24
بازم رام رسمی ریختم کاستوم ریکاوری نصب کردم روتش کردم
وایپ هارو انجام دادم همین رام رو فلش زدم گوشی رو بوت لوپ گیر کرده تو انجمن xda ببین راهی نداره؟ من انگلیسیم خوب نیس

والا چی بگم به مورد این شکل بر نخورده بودم
شاید بخاطر بتا بودنش باشه
یکی دو تا رام دیگه گذاشتم تو انجمن اونارو امتحان کن ببین همین مشکل رو داری؟
منم تو سایت مرجع چک میکنم ببینم چیه قضیه؟

lampard58
10-09-2015, 18:01
کسی جواب مارو نداد اخرش!

بهنام1
10-09-2015, 22:56
کسی جواب مارو نداد اخرش!
دوست گلم
تو چندین پست بنده به پرسشهای شما جواب دادم
تو پست اخری هم عرض کردم به موردی مثل مورد شما برنخوردم
اجازه بدید بپرسم اگر جواب دادند بنده خدمتتون عرض خواهم کرد
قطعا این مسئله کمی زمان خواهد برد
پس صبور باشید و فعلا از بقیه رامهای معرفی شده در انجمن استفاده کنید

بهنام1
11-09-2015, 00:55
کسی جواب مارو نداد اخرش!


دوست گلم
تو چندین پست بنده به پرسشهای شما جواب دادم
تو پست اخری هم عرض کردم به موردی مثل مورد شما برنخوردم
اجازه بدید بپرسم اگر جواب دادند بنده خدمتتون عرض خواهم کرد
قطعا این مسئله کمی زمان خواهد برد
پس صبور باشید و فعلا از بقیه رامهای معرفی شده در انجمن استفاده کنید
با عرض معذرت
در سایت مرجع هم کاربران زیادی با مشکل شما مواجه شدند در این رام
گویا قرار هست تا چند روز آینده اپدیت جدیدی برای این رام بیاد و فیکس بشه

lampard58
11-09-2015, 10:48
با عرض معذرت
در سایت مرجع هم کاربران زیادی با مشکل شما مواجه شدند در این رام
گویا قرار هست تا چند روز آینده اپدیت جدیدی برای این رام بیاد و فیکس بشه
ممنون بابت راهنمای فعلا از رامAlbe95 S6 FULL PORT استفاده میکنم.

بهنام1
26-09-2015, 00:34
با دورود خوب نسخه5.2 این رام هم منتشر شد و دیگه شاهد بوت لوپ بعد نصب نیستید(دولوپرش گفته)
لیست تغییرات:

Changelog
V5.2
- Fully fixed Bluetooth FC
- Fixed cause of bootloop
- Fixed AGIF FC
- Fixed some FC in some apps
- Fixed Time reset issue
- Fixed GPS
- Fixed some issues in S6 Camera
- 4G now should work
- Fixed theme store (Now show international themes)
- Fixed Xposed from aroma installer
- Added Aurora Settings (customize the rom)
- Many more bugs fixes






برای دانلود نیاز به شیلتر فکن دارید

1014079

بهنام1
26-09-2015, 00:42
1014080

lampard58
26-09-2015, 07:29
سلام بهنام جان بابت رنک جدید بهت تبریک میگم :cp:
رام رو نصب کردم خوشبختانه بالا اومد ولی فقط مشکلم انتن دهی هست هی انتن میاد و میره یه 3،4 تایی مودم و بوت لودر فلش زدم بازم مشکل پا برجاست میشه محبت کنی از توسعه دهندش بپرسی دقیقا کدوم مودم رو استفاده کنیم!:ag:
اینم لینک مودم و بوت لودر (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50965837&postcount=2627)

بهنام1
26-09-2015, 12:37
سلام بهنام جان بابت رنک جدید بهت تبریک میگم :cp:
رام رو نصب کردم خوشبختانه بالا اومد ولی فقط مشکلم انتن دهی هست هی انتن میاد و میره یه 3،4 تایی مودم و بوت لودر فلش زدم بازم مشکل پا برجاست میشه محبت کنی از توسعه دهندش بپرسی دقیقا کدوم مودم رو استفاده کنیم!:ag:
اینم لینک مودم و بوت لودر (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50965837&postcount=2627)
ممنون دوست گلم
باشه میپرسم
ولی قبلش خودت با مودم استوک یه تستی بکن......

lampard58
26-09-2015, 13:17
ممنون دوست گلم
باشه میپرسم
ولی قبلش خودت با مودم استوک یه تستی بکن

اوکه تست میکنم خبرشومیدم
شما هم بپرسین زیاد با رام albel حال نمیکنم رو اعصابه :/

lampard58
26-09-2015, 14:20
اوکه تست میکنم خبرشومیدم
شما هم بپرسین زیاد با رام albel حال نمیکنم رو اعصابه :/

سلام تست کردم بازم هی انتن میره و میاد :be:
لطفا کمک کنید

بهنام1
27-09-2015, 20:36
سلام تست کردم بازم هی انتن میره و میاد :be:
لطفا کمک کنید
اوکی بذار بپرسم خبرشو میدم بت

lampard58
27-09-2015, 22:11
اوکی بذار بپرسم خبرشو میدم بت

بهنام جان میتونی کرنل aoura رو برام گیر برای مثلا همینی ک داخل همین رام هست چطوری درش بیارم و به ی رام دیگه انتقال یا همان فلشش بزنم؟

lord_wolf7
27-09-2015, 22:24
سلام رام albe 4.5 اومده با لانچر نوت 5 من زدم خیلی روون و عالیه در ضمن دوستانی که مشکل پریدن آنتن دارن میتونن این مسیر برن و تیک این گزینه بردارن
Setting>privacy and safety>report diagnostic info

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

بهنام1
27-09-2015, 23:00
بهنام جان میتونی کرنل aoura رو برام گیر برای مثلا همینی ک داخل همین رام هست چطوری درش بیارم و به ی رام دیگه انتقال یا همان فلشش بزنم؟
فایل زیپ رام رو اکسترکت کن تو قسمت کرنل مشخصه

lampard58
28-09-2015, 10:44
سلام رام albe 4.5 اومده با لانچر نوت 5 من زدم خیلی روون و عالیه در ضمن دوستانی که مشکل پریدن آنتن دارن میتونن این مسیر برن و تیک این گزینه بردارن
Setting>privacy and safety>report diagnostic info

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

داداش این رام ک شما میگین موقع استفاده خیلی داغ میکنه مخصوصا استفاده از بازی کلش ولی رام aoura بر عکس این رامه :/ برا همین میخوام آورا بنصبم
حالا باید نصبش کنم ببینم مشکل انتن دهیم حل میشه یا نه ممنون :):as:

lord_wolf7
28-09-2015, 13:13
داداش این رام ک شما میگین موقع استفاده خیلی داغ میکنه مخصوصا استفاده از بازی کلش ولی رام aoura بر عکس این رامه :/ برا همین میخوام آورا بنصبم
حالا باید نصبش کنم ببینم مشکل انتن دهیم حل میشه یا نه ممنون :):as:
من رام نصب کردم مشکل داغی ندارم در ضمن برو تو ستینگ اون تیک که گفتم بردار مشکل سیم کارت حل میشه من از هردو این رام ها استفاده کردم به جرات میتونم بگم albe 4.5بهترین رام و فول کپی از رام اس6 aurour چند تا جاهاش فرق میکنه درضمن تو albe4.5 آیکون مثل نوت 5 شده http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/28/f24df82b7ee456045375b5c4a2d642a3.jpg[/IMG]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

lampard58
28-09-2015, 19:44
من رام نصب کردم مشکل داغی ندارم در ضمن برو تو ستینگ اون تیک که گفتم بردار مشکل سیم کارت حل میشه من از هردو این رام ها استفاده کردم به جرات میتونم بگم albe 4.5بهترین رام و فول کپی از رام اس6 aurour چند تا جاهاش فرق میکنه درضمن تو albe4.5 آیکون مثل نوت 5 شده http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/28/f24df82b7ee456045375b5c4a2d642a3.jpg[/IMG]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
هنگام بازی کلش گوشیت داغ نمیکنه؟:bm:
از کدوم کرنل استفاده میکنی؟

lord_wolf7
28-09-2015, 19:54
هنگام بازی کلش گوشیت داغ نمیکنه؟:bm:
رام رسمی هم که بزنی بری تو بازی داغ میکنه داغ شدن گوشی عادیه

Sent from my SM-G925F using Tapatalk