PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه حرفه ای می خوام واسه جواب این سوال؟



zeroonepc
18-05-2016, 16:27
یه گوشی note 4 910c هست که شما کارتون گوشی و پشت باطری گوشی و رویت کنید . note 4910c نوشته شده وقتی هم با برنامه های مثل Aid یا GPU-Z استفاده میکردم بهم همین مشخصه یعنی N910c نشون میداد و هیچ مشکلی هم نداشتم . تا اینکه چند وقت پیش تصمیم گرفتم گوشی به اندروید 6 ارتقا بدم . وقتی فایل آندروید 6 N910c دانلود کردم و خواستم با ادین رایت کنم بهم ارور میداد بعد وقتی وارد محیط دانلودینگ شدم دیدم نوشته N910p ثبت شده ، منم رفتم و فایل N910p دانلود کردم و روش با ادین رایت کردم و عملیات فلش به درستی به پایان رسید . وقتی گوشی بالا اومد دیگه نتونستنم از اینترنت LTE و H و H+ استفاده کنم و فقط در بهترین شرایط 3G ساپورت میکنه در صورتی که قبل از این اتفاق در حالت +H فوق العاده بود . در ضمن سریال گوشی هم به 99000................. تغییر پیدا کرده که این سریال برای اپراتورهای Spr هست .
همنطور که میدونید sprin برای USA هست .
1020077
1020078

zeroonepc
18-05-2016, 16:31
لطفاً کسیکه با این مشکل مواجه شدن و تجربه کافی دارن نظر بدن . ممنون میشم .

MohammadSo_R
18-05-2016, 17:39
یه گوشی note 4 910c هست که شما کارتون گوشی و پشت باطری گوشی و رویت کنید . note 4910c نوشته شده وقتی هم با برنامه های مثل Aid یا GPU-Z استفاده میکردم بهم همین مشخصه یعنی N910c نشون میداد و هیچ مشکلی هم نداشتم . تا اینکه چند وقت پیش تصمیم گرفتم گوشی به اندروید 6 ارتقا بدم . وقتی فایل آندروید 6 N910c دانلود کردم و خواستم با ادین رایت کنم بهم ارور میداد بعد وقتی وارد محیط دانلودینگ شدم دیدم نوشته N910p ثبت شده ، منم رفتم و فایل N910p دانلود کردم و روش با ادین رایت کردم و عملیات فلش به درستی به پایان رسید . وقتی گوشی بالا اومد دیگه نتونستنم از اینترنت LTE و H و H+ استفاده کنم و فقط در بهترین شرایط 3G ساپورت میکنه در صورتی که قبل از این اتفاق در حالت +H فوق العاده بود . در ضمن سریال گوشی هم به 99000................. تغییر پیدا کرده که این سریال برای اپراتورهای Spr هست .
همنطور که میدونید sprin برای USA هست .
1020077
1020078

متاسفانه گوشی لاک شده رو اوردن با باکس انلاک کردن و با روت کردنش ورژنش رو ادیت کردن تا تو تنظیمات بهتون Cنشون بده, در صورتی که گوشی pبوده!
هیچی دیگه یه گوشی لاک رو به قیمت آنلاک بهتون دادن متاسفانه

الان مشخصه که گوشیتون باکس خورده( knox 0×1)
و کاستوم باینری همه گویای همین مطلبه


این دفعه اولی نیست که همچین موردی رو راجب نوت4 میشنوم
شما نباید رام گوشیتون رو عوض میکردین

zeroonepc
18-05-2016, 17:52
متاسفانه گوشی لاک شده رو اوردن با باکس انلاک کردن و با روت کردنش ورژنش رو ادیت کردن تا تو تنظیمات بهتون Cنشون بده, در صورتی که گوشی pبوده!
هیچی دیگه یه گوشی لاک رو به قیمت آنلاک بهتون دادن متاسفانه

الان مشخصه که گوشیتون باکس خورده( knox 0×1)
و کاستوم باینری همه گویای همین مطلبه


این دفعه اولی نیست که همچین موردی رو راجب نوت4 میشنوم
شما نباید رام گوشیتون رو عوض میکردین

مهندس الان چاره ای ندرام ؟ یعنی نمیشه کاری کرد ؟

MohammadSo_R
18-05-2016, 19:39
مهندس الان چاره ای ندرام ؟ یعنی نمیشه کاری کرد ؟
من در این زمینه سر رشته ندارم
نظر دوستم رو بپرسید
تگ میکنم تا راهنماییتون کنن GUYVER

GUYVER
18-05-2016, 20:46
MohammadSo_R

مدل N910P رو با باکس z3x میشه به راحتی آنلاک کرد اما مدل N910P فقط از FDD-LTE و TD-LTE که مختص شبکه ی اسپرینت هست پشتیبانی می کنه. ( از باندهای 26 روی فرکانس 1900MHz و 41 روی فرکانس 2.5GHz استفاده می کنه. )

سخت افزار مودم اش نسبت به N910F/T متفاوته.

اگر دیوایس آنلاک باشه ، نباید مشکلی در استفاده از HSPA+ داشته باشید.

zeroonepc
19-05-2016, 11:01
[QUOTE=GUYVER;4727653]MohammadSo_R

مدل N910P رو با باکس z3x میشه به راحتی آنلاک کرد اما مدل N910P فقط از FDD-LTE و TD-LTE که مختص شبکه ی اسپرینت هست پشتیبانی می کنه. ( از باندهای 26 روی فرکانس 1900MHz و 41 روی فرکانس 2.5GHz استفاده می کنه. )

سخت افزار مودم اش نسبت به N910F/T متفاوته.

اگر دیوایس آنلاک باشه ، نباید مشکلی در استفاده از HSPA+ داشته باشید.[/QUOT

همین . واقعاً فکر می کنید به همین سادگی بود . و الان شما کمک کردید ؟؟؟ دوستان یه خورده بیشتر دقت کنید . واقعا موضوع اگه به این پیش پا فاتادگی بود که من زحمت عضویت به خودم نمی داددم .

GUYVER
19-05-2016, 11:38
همین . واقعاً فکر می کنید به همین سادگی بود . و الان شما کمک کردید ؟؟؟ دوستان یه خورده بیشتر دقت کنید . واقعا موضوع اگه به این پیش پا فاتادگی بود که من زحمت عضویت به خودم نمی داددم .

WTF!

اصلا پست من رو خواندید ؟

دیوایس اپراتور اسپرینت ( N910P ) بعد از domestic unlock می توانند از 3G و HSPA+ استفاده کنند ( گوشی باید حتما روت باشه ) ، حالا اگر تغییری در IMEI پیش بیاد ( یا دسترسی به روت از بین بره ) دیگه از HSPA+ نمیشه استفاده کرد. ( فقط 3G قابل استفاده است. )

اگر با Z3X دیوایس رو آنلاک کنید ، مشکل رفع میشه. ( اگر دیوایس شما از همون اول با Z3X آنلاک شده بود ، بعد از آپدیت به MM این مشکل رو نداشتید. )

* با روش domestic unlock هم بدون کوچکترین هزینه ای مشکل رو رفع کرد * موضوع واقعا پیش پا افتاده ایه! مگه نه؟!

در مورد LTE هم گه عرض کردم ، سخت افزار مودم اش به صورتیه که در ایران نمیشه از LTE استفاده کرد.

zeroonepc
19-05-2016, 20:42
WTF!

اصلا پست من رو خواندید ؟

دیوایس اپراتور اسپرینت ( N910P ) بعد از domestic unlock می توانند از 3G و HSPA+ استفاده کنند ( گوشی باید حتما روت باشه ) ، حالا اگر تغییری در IMEI پیش بیاد ( یا دسترسی به روت از بین بره ) دیگه از HSPA+ نمیشه استفاده کرد. ( فقط 3G قابل استفاده است. )

اگر با Z3X دیوایس رو آنلاک کنید ، مشکل رفع میشه. ( اگر دیوایس شما از همون اول با Z3X آنلاک شده بود ، بعد از آپدیت به MM این مشکل رو نداشتید. )

* با روش domestic unlock هم بدون کوچکترین هزینه ای مشکل رو رفع کرد * موضوع واقعا پیش پا افتاده ایه! مگه نه؟!

در مورد LTE هم گه عرض کردم ، سخت افزار مودم اش به صورتیه که در ایران نمیشه از LTE استفاده کرد.

مهندس مثل اینکه من خوب منظورم بیان نکردم . اگه خوب بنظر نرسید من عذر خواهی می کنم . انقدر تو این انجمن ها رفتم و عضو شدم و هرکی ساده ترین جواب تو چند خط بهم داد واقعا کلافه شدم . الان که پست شمارو با دقت خوندم می فهم این بهترین جواب واسه سوالم بود . فقط اینکه مهندس من چطور می تونم این مشکلو حل کنم و ( راحلشو شما گفتید درسته ) ولی مظمئنن من نمی تونم کاری واسه بهبود این شرایط انجام بدم و شما پیشنهاد عملیتون چیه مهندس؟

GUYVER
19-05-2016, 22:15
مهندس مثل اینکه من خوب منظورم بیان نکردم . اگه خوب بنظر نرسید من عذر خواهی می کنم . انقدر تو این انجمن ها رفتم و عضو شدم و هرکی ساده ترین جواب تو چند خط بهم داد واقعا کلافه شدم . الان که پست شمارو با دقت خوندم می فهم این بهترین جواب واسه سوالم بود . فقط اینکه مهندس من چطور می تونم این مشکلو حل کنم و ( راحلشو شما گفتید درسته ) ولی مظمئنن من نمی تونم کاری واسه بهبود این شرایط انجام بدم و شما پیشنهاد عملیتون چیه مهندس؟

اگر کاربر حرفه ای لینوکس هستید ، توصیه می کنم از روش domestic unlock استفاده کنید. ( بعد از هر بار آپدیت یا دانگرید این پروسه باید تکرار بشه )
* برای کاربر های عادی اصلا توصیه نمیشه ، چون اگر در مرحله ی ایجاد تغییرات در درایور های مودم دچار اشتباه بشید ، گوشی کلا هارد بریک میشه. *

راه ساده اش اینه که گوشی رو ببرید و با باکس Z3X آنلاک کنید. ( حدود 50T میشه. )
* بعد از آپدیت مشکلی برای دیوایس پیش نمیاد. *

zeroonepc
21-05-2016, 12:13
اگر کاربر حرفه ای لینوکس هستید ، توصیه می کنم از روش domestic unlock استفاده کنید. ( بعد از هر بار آپدیت یا دانگرید این پروسه باید تکرار بشه )
* برای کاربر های عادی اصلا توصیه نمیشه ، چون اگر در مرحله ی ایجاد تغییرات در درایور های مودم دچار اشتباه بشید ، گوشی کلا هارد بریک میشه. *

راه ساده اش اینه که گوشی رو ببرید و با باکس Z3X آنلاک کنید. ( حدود 50T میشه. )
* بعد از آپدیت مشکلی برای دیوایس پیش نمیاد. *
ممنون مهندس . فقط یک سوال دیگه اینکه فینگرشم کار نمیکنه . یعنی یعد آپدیت 6 کار می کرد اما بعد چند روز دیدم کار نمکینه . اونم بنظرتون با تغییر رام مناسب درست میشه ؟ چون قبلاً مشکلی با این رام 6 نداشت ؟

zeroonepc
23-05-2016, 07:46
اگر کاربر حرفه ای لینوکس هستید ، توصیه می کنم از روش domestic unlock استفاده کنید. ( بعد از هر بار آپدیت یا دانگرید این پروسه باید تکرار بشه )
* برای کاربر های عادی اصلا توصیه نمیشه ، چون اگر در مرحله ی ایجاد تغییرات در درایور های مودم دچار اشتباه بشید ، گوشی کلا هارد بریک میشه. *

راه ساده اش اینه که گوشی رو ببرید و با باکس Z3X آنلاک کنید. ( حدود 50T میشه. )
* بعد از آپدیت مشکلی برای دیوایس پیش نمیاد. *

مهندس سلام . مرکزی رو برای این کار بهم پشنهاد میدید که خبره باشه و یتونه این کار بدون مشکل برام حل کنه . ( چون بهتون گفتم که فینگرم هم شناسایی نمکنه ) یه مرکز مهندسی خوب بهم پیشنهاد بدید .

GUYVER
23-05-2016, 22:13
ممنون مهندس . فقط یک سوال دیگه اینکه فینگرشم کار نمیکنه . یعنی یعد آپدیت 6 کار می کرد اما بعد چند روز دیدم کار نمکینه . اونم بنظرتون با تغییر رام مناسب درست میشه ؟ چون قبلاً مشکلی با این رام 6 نداشت ؟


مهندس سلام . مرکزی رو برای این کار بهم پشنهاد میدید که خبره باشه و یتونه این کار بدون مشکل برام حل کنه . ( چون بهتون گفتم که فینگرم هم شناسایی نمکنه ) یه مرکز مهندسی خوب بهم پیشنهاد بدید .

کارکرد اسکنر اثر انگشت ربطی به تغییر IMEI نداره ، معمولا کارکرد صحیح اسکنر اثر انگشت با بوتلودر رابطه ی مستقیمی داره ، چک کنید که بوتلودر دیوایس شما موقع آپدیت به M.M ارتقا پیدا کرده باشه.( البته ممکنه مشکل سخت افزاری هم باشه که باید چک بشه. )

توصیه می کنم به نمایندگی های مجاز سامسونگ (http://samservice.com/agents/service) در شهر خودتون مراجعه کنید.

شهرام11
15-06-2016, 17:24
یه گوشی note 4 910c هست که شما کارتون گوشی و پشت باطری گوشی و رویت کنید . note 4910c نوشته شده وقتی هم با برنامه های مثل Aid یا GPU-Z استفاده میکردم بهم همین مشخصه یعنی N910c نشون میداد و هیچ مشکلی هم نداشتم . تا اینکه چند وقت پیش تصمیم گرفتم گوشی به اندروید 6 ارتقا بدم . وقتی فایل آندروید 6 N910c دانلود کردم و خواستم با ادین رایت کنم بهم ارور میداد بعد وقتی وارد محیط دانلودینگ شدم دیدم نوشته N910p ثبت شده ، منم رفتم و فایل N910p دانلود کردم و روش با ادین رایت کردم و عملیات فلش به درستی به پایان رسید . وقتی گوشی بالا اومد دیگه نتونستنم از اینترنت LTE و H و H+ استفاده کنم و فقط در بهترین شرایط 3G ساپورت میکنه در صورتی که قبل از این اتفاق در حالت +H فوق العاده بود . در ضمن سریال گوشی هم به 99000................. تغییر پیدا کرده که این سریال برای اپراتورهای Spr هست .
همنطور که میدونید sprin برای USA هست .
1020077
1020078

با درود --این مورد را بنده دهها بار دیدم ولی مشکل اینجاست که همشون بعد از پیدا شدن ایراد آوردن وورژنی که اول رو گوشی بود را دقیقا نمیدانیم چیست --اگه اون مشخص بشه مشکل هم حل میشه