PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بسیار جدی There is no PIT partition



omid.sky77w2
02-07-2016, 20:10
سلام عزیزای دل
اول قبل عرض مشکلم از اساتید و مدیران بخش خواهش مندم بجای پاک کردن یا قفل کردن این تایپیک سعی کنن تا مشکل من و یا مشکل خیلی هایی که مثل من گوشیشون مشکل داره رو برطرف کنن
هرچند رسالت این سایت همینه که جواب گوی مشکلات اعضا باشین دیگه!!!
پس به امید گرفتن جواب ن پاک و یا قفل نشدن تایپیک

خب بریم سراغ مشکل گوشی من
من یه اس 3 دارم مدل 16 گیگ
توی شارژ بود گوشیم که دیدم صفحه ی گوشی سفید شده. ی چیزی مثل برفکی شدن تلویزیون
دیگه ن روشن میشه ن توی ریکاوری میره و ن میشه رام فلش زد ( ن تک فایل ن سه یا چهار فایل )
فقط توی دانلودینگ میره
موقع نصب رام هم توی قسمت setup connection گیر میکنه
مطمئنم مشکل از درایور و یا درگاه usb نیست چون هم کلی درایور نصب کردم هم تموم درگاه های یو اس بی رو تست کردم توی ی سیستم دیگم تست کردم نشد

البته اینم بگم ک وقتی ادین باز میشه پیغام اد رو میاره و خب فکر کنم گوشی رو شناخته دیگه
با کلی ادین تست کردم ببینم میشه رام فلش زد ک نشد
توی xda خوندم ک گفته بود ادین 3.7 رو با ی فایل pit ک خودش داده بود فلش بزنین درست میشه
زدم نشد
ی بار با تیک nand all که وقتی تیک دار باشه کلا خطا میده ی بارم بدون این تیک ک وقتی اینکارو میکنم تو قسمت Get PIT for mapping دیگه جلو تر نمیره
فایل های پیت زیادیم استفاده کردم
اگه هم رام رو به تنهای فلش بزنم این ارور رو میده There is no PIT partition

واقعا موندم چیکار باید بکنم!!!

فقط میتونم از تک به تک اساتید محترم سایت موبایلستان که حتی کوچک ترین راهی واسه درست کردن این مشکل بلدن از کنار این تایپیک نگذرن

بازم خواهش میکنم این تایپیک رو قفل نکنید چون اگه حتی یه جواب قانع کننده در مورد این مشکل پیدا کرده بودم این تایپیک رو نمیزدم
اگم میدونید تموم این مطلب رو یکی از مدیر ها کپی کنه و خودش بزاره ک دیگه بهونه ای نباشه

GUYVER
02-07-2016, 22:08
مشکل نرم افزاری نیست! وقتی چیپ EMMC دچار اشکال شده باشه ، این علائم ظاهر می شوند.

omid.sky77w2
03-07-2016, 00:19
مشکل نرم افزاری نیست! وقتی چیپ EMMC دچار اشکال شده باشه ، این علائم ظاهر می شوند.

خب راه حلش چیه؟؟؟

GUYVER
03-07-2016, 00:25
خب راه حلش چیه؟؟؟

باید چیپ EMMC رو تعویض کنید (http://www.aparat.com/v/MagZ0/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D8%AA%D8%B9%D9%88% DB%8C%D8%B6_%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF_(EMMC)_%D8%B3 %D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF_%DA%AF%D8%A7% D9%84%DA%A9%D8%B3%DB%8C_S3_-_%D8%A2%DB%8C_%D8%B3%DB%8C). ( توصیه می کنم به تعمیرکار مجرب مراجعه کنید. )

omid.sky77w2
03-07-2016, 19:35
یعنی یه نفر توی این موبایلستان نیست که بدونه باید چیکار کرد که این مشکل حل بشه؟؟؟؟

ehsan9236
28-08-2016, 02:28
منم دقیقا مشکل شمار رو دارم مو به مو هر\ی گشتم راه حلی \یدا نکردم لطفا اگر کسی راه حلی داره واسه این مشکل رهنمایی کنه خسته شدم از بس رام دانلود کردم:bc: