PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه تنظيم Call Info BTS در P990...



™ليلاشGSM
01-04-2008, 23:52
با سلام دوستان من هرچي گشتم جستجو كردم متاسفانه تو سايت پيدا نكردم...
حالا ميخوام شماها راهنمائيم كنين كه اين سيستم رو چطور فعالش كنم مر30::::177:

Mohammad62
02-04-2008, 09:18
tools>control panel>messaging>area information

™ليلاشGSM
03-04-2008, 01:00
مر30 دوست عزيز ولي نشد من تيك area information رو زدم ولي نشد راستي وقتي ميزنم ميري روي گزينه ي Chanell كه تو عدد 0 ازاون نيست اون بايد تو چند باشه؟؟؟ راستي بالاي area information يه گزينه اي هست اون چي اونم بايد تيك داشته باشه و يا نه؟؟؟
اگه ميشه كامل توضيح بده كه چيكار بايد بكنم؟؟؟

™ليلاشGSM
04-04-2008, 15:39
لطفاً يكي راهنمائي كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hojatshabani
04-04-2008, 20:18
همون ادرسی که دوست عزیزمون زحمت کشیدن رو برید و هز دو تیک رو روشن کنید یه پس و نو میاد no رو بزنید

من که اینکارو کردم نشون میده

با احترام / حجت

™ليلاشGSM
04-04-2008, 20:23
دوست عزيز ميشه دقيق تر توضيح بدين من هر 2 تيك رو هم زدم... و بغلش يه گزينه اي هست به نام Chanell
اونجا كه يكيش 0 و يكيش هم 50 هست اونارو چيكار كنم تغيير بدم؟؟؟

nigc
06-04-2008, 06:53
سلام باید تنظیمات شبکه تلفن رو روی 3g/gsm قرار بدی و تیک Cell Information رو بزنی

™ليلاشGSM
06-04-2008, 14:41
خوب اينو يكي كامل توضيح بده از اوّل هر كسي يه چيزي ميگه من آخرش نفهميدم چيكار بايد بكنم!!!؟

nigc
07-04-2008, 11:44
سلام باید تنظیمات شبکه تلفن رو روی 3g/gsm قرار بدی و تیک Cell Information رو بزنی

Solid Snake
07-04-2008, 11:57
دوست من بزار رو chanell 50 حله!!!!

UQID
15-04-2008, 21:14
آقا اين مشكل رو بعضي خطها قابل حل نيست مخصوصا هم رو Ir-tci ديده ميشه، من و دوستم سيم كارتامون رو عوض كرديم باز سيم كارت من نشون نداد.