PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک پرسش و پاسخ پیرامون خدمات MMS



EHSAN
15-05-2008, 18:02
تاپیک پرسش و پاسخ پیرامون MMS

ali asghar
20-05-2008, 00:10
با سلام.اول تبريك ميگم براي ايجاد تاپيك براي اينكه من خيلي وقته سوال دارم اما تاپيكي در اين مورد نبود.مي خواستم بپرسم ايا Mmsايرانسل راه افتاده يا نه؟اگه راه افتاده بي زحمت تنظيمات Mmsرو براي Pocket Pc بزاريد.با تشكر.

ali asghar
24-05-2008, 18:35
اقا احسان نمي خواي به پست بالا جواب بدي؟

EHSAN
25-05-2008, 13:27
ببخشید یه چند هفته ای نیستم
نه متاسفانه این سرویس هنوز وصل نشده

DAVUD
26-05-2008, 18:07
راه افتاده ولي فقط به علت بي جنبه بودن ايراني ها بستنش اينقدر عكس هاي مستهجن فرستادن گندش در اومد و فعلا قطعش كردن.

Siiinaa
26-05-2008, 18:36
راه افتاده ولي فقط به علت بي جنبه بودن ايراني ها بستنش اينقدر عكس هاي مستهجن فرستادن گندش در اومد و فعلا قطعش كردن.

آقا چرا شایعه درست میکنی ؟
چه ربطی داره ؟ ما در این مورد زیاد بحث کردیم !
یکم تو انجمن ها بگردی میفهمی دلیلی به جز بی کفایتی و دزدی نداره .

123321123321123
23-08-2008, 00:05
برادرا این که میگن ام ام اس همراه اول راه افتاده چیه؟میگن اخبار هم گفته!

EHSAN
24-08-2008, 10:05
قراره را بیفته

reza.123
22-10-2008, 23:19
اقا بالاخره بعد از اين همه مدت mms ايرانسل راه افتاد.....البته بايد بريد به يكي از نمايندگان مجاز ايرانسل و ثبت نام كنيد و تعهد بديد كه چيزايه بد بد نفرستيد.....!!!

™KIAN
01-11-2008, 21:51
سلام دوستان ایا کسی می تونه تنظیمات دستی mms ایرانسل را به من بدهد چون من هر چه به 140 تماس می گیرم یا کد را می زنم تنظیمات برایم نمی اید و می گوید شبکه موقتا با مشکل روبرو است این پیغام از عید روی سیستم اراک است:39:

Rubina
02-11-2008, 00:10
اگه n95داری بنویس:
تو قسمت connection name بنویس irancell-MMS
access point name هم میشه mtnirancell
تو home page هم باید http://mms:8002 رو تایپ و ذخیره کنی.

uranuse
02-11-2008, 11:23
سلام
اولين mms رو فرستادم ولي هنوز نرسيده!!!

mahdi2004
09-11-2008, 00:03
سلام
اولين mms رو فرستادم ولي هنوز نرسيده!!!




اقا منم فعال كردم تنظيمات گوشي رم انجام دادم ولي هر كار ميكنم نميفرسته كسي ميدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ كسي تا حالا فرستاده؟؟؟؟؟؟؟؟ صد بارم زنگ زدم 140 گفتن مداركت رسيده ميتوني استفاده كني ولي خودشونم نميدونن چه جوري
حالا بيا به اينا حالي كن كه من همه كاراشو كردم باز نميفرسته فقط ميگه برو تو سايت فلان كارو كن تو سايتم كه ميري هيچ خبري نيست :39::39::39:

sedigh_6530
13-11-2008, 17:30
لطفا تنظيمات دستي k750 و k310 رو واسم بگيد دمتون گرم چشم براه جوابتونم

ALFEX
14-11-2008, 04:04
به این تایپیک سر بزن

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=15167

omid405
15-11-2008, 13:58
با سلام خدمت دوستان.من وقتی mms میدم به 2 تا از دوستام یکیشون mms رو بصورت مستقیم مثل sms دریافت میکنه اون یکی دوستم mms وقتی براش میاد.یه لینک بهش میدن که باید بره تو لینک اینترنت بعدا ببینه.هر 2تا گوشیشون n81 8gig هست و تنظیماتو فعال کردن.مشکل دوستم چیه؟؟؟؟

Emperator
15-11-2008, 14:19
گوشي N95 8gb

من تنظيمات رو از خود ايرانسل گرفتم . از طريق اس ام اس

از قسمت message
setting
Multimedia message
كه وارد تنظيمات mms ميشوم اينجور نوشته كه:

image size: original
MMS creation mode: guided
access point in use:Irancell-MMs(01)
Multimedia retrival:Always automatic
Allow anon . msgs : yes
گزينه بعدي هم yes
گزينه بعدي هم no
گزينه بعدي هم yes
گزينه بعدي هم Maximum time

لطفا دوستاني كه n95 دارند تنظيماتشون رو چك كنند و اشكالات من رو به من بگويند

من الان نميتونم mms بفرستم
براي امتحان كردن به شماره خودم ميفرستم كه نميفرسته. وقتي گزينه send رو ميزنم علامت وصل شدن به اينترنت زير آنتن مياد و خيلي سريع ميره و در outbox حالت resend ميشه و نميفرسته ديگه

به نظر شما چطوري ميشه فهميد كه سرويس mms خطمون فعال هست يا نه؟
البته مدارك رو فرستادم

EHSAN
17-11-2008, 14:55
اقا منم فعال كردم تنظيمات گوشي رم انجام دادم ولي هر كار ميكنم نميفرسته كسي ميدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ كسي تا حالا فرستاده؟؟؟؟؟؟؟؟ صد بارم زنگ زدم 140 گفتن مداركت رسيده ميتوني استفاده كني ولي خودشونم نميدونن چه جوري
حالا بيا به اينا حالي كن كه من همه كاراشو كردم باز نميفرسته فقط ميگه برو تو سايت فلان كارو كن تو سايتم كه ميري هيچ خبري نيست :39::39::39:

با گوشی سونی اریکسون نمیشه
mms فرستاد

ALFEX
17-11-2008, 20:13
اقا منم فعال كردم تنظيمات گوشي رم انجام دادم ولي هر كار ميكنم نميفرسته كسي ميدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ كسي تا حالا فرستاده؟؟؟؟؟؟؟؟ صد بارم زنگ زدم 140 گفتن مداركت رسيده ميتوني استفاده كني ولي خودشونم نميدونن چه جوري
حالا بيا به اينا حالي كن كه من همه كاراشو كردم باز نميفرسته فقط ميگه برو تو سايت فلان كارو كن تو سايتم كه ميري هيچ خبري نيست

منم این مشکل رو دارم از عزیزانی که تا حالا mms فرستادند درخواست کمک داریم

mahdi2004
29-11-2008, 00:37
كسي نفهميد اين مشكل اريكسونا چيه كه نميفرسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟به ما هم بگه

siavash2death
29-11-2008, 01:42
عزیز از اپراتور هستش نه از برند یا گوشی خاصی.پست های بالا رو هم بخونی دوستانی که گوشی های نوکیا هم دارند مشکل دارند.

djmamad
02-12-2008, 23:01
دوستان من سوال دارم که آیا فقط از ایرانسل به ایرانسل میشه mms فرستا؟
و کسی آیا تونسته mms بفرسته؟

Dallas1387
03-12-2008, 10:13
دوستان من سوال دارم که آیا فقط از ایرانسل به ایرانسل میشه mms فرستا؟
و کسی آیا تونسته mms بفرسته؟
عزیز اگه بخوای توی گوشی ببینی چون پروتال ام ام اس نیاز به اینترنت داره فقط ایرانسل به ایرانسل اا اگه برای یه همراه اول بفرستی یه لینک اس ام اس می شه که طرف می تونه بره توی اینترنت ببینه
بله من هر روز دارم می فرستم به دست طرف مقابلم هم می ره ایشون هم برا من می فرستند بدون مشکل هم من دریافت می کنم
البته تا الان موفق نشدم ام ام اس بالای حجم 150 kb بفرستم زنگ زدم 140 گفت پروتال نوپاست زمان می بره
موفق باشید

raminet
04-12-2008, 11:22
گوشي n95 8gb

من تنظيمات رو از خود ايرانسل گرفتم . از طريق اس ام اس

از قسمت message
setting
multimedia message
كه وارد تنظيمات mms ميشوم اينجور نوشته كه:

Image size: Original
mms creation mode: Guided
access point in use:irancell-mms(01)
multimedia retrival:always automatic
allow anon . Msgs : Yes
گزينه بعدي هم yes
گزينه بعدي هم no
گزينه بعدي هم yes
گزينه بعدي هم maximum time

لطفا دوستاني كه n95 دارند تنظيماتشون رو چك كنند و اشكالات من رو به من بگويند

من الان نميتونم mms بفرستم
براي امتحان كردن به شماره خودم ميفرستم كه نميفرسته. وقتي گزينه send رو ميزنم علامت وصل شدن به اينترنت زير آنتن مياد و خيلي سريع ميره و در outbox حالت resend ميشه و نميفرسته ديگه

به نظر شما چطوري ميشه فهميد كه سرويس mms خطمون فعال هست يا نه؟
البته مدارك رو فرستادم

منم این مشکل رو دارم 1 ماه میشه که مدارک رو فرستادم
چه کار کنم؟!!!!!!!!!!

mehdi2760
23-12-2008, 13:00
سلام منم فعال کردم سند هم میشه اما نمیدونم 10000 تا یکی دلیورد میده چرا اینجوریه؟

jazireh_sony
24-12-2008, 17:01
سلام دوستان
اقا من بالا خره تونستم چنتا ام ام اس بفرستم امروز البته با گوشیه سونی اریکسون ولی خب دلیور نداد ولی اکثرا رسیدن :015::015:

BAD BOY 2
31-12-2008, 21:03
من فرم را ارسال کردم.از کجا میتونم بفهمم فعال شده؟؟؟؟

majidazad
31-12-2008, 23:58
با سلام من چند سوال دارم اول اينكه من هر چي ام ام اس از همراه اول به ايرانسل ميفرستم نميرسه بقيه دوستان چطور ؟؟؟؟؟د.م اينكه وقتي چند عكس را به طور مثال 6 عكس ميفرستم فيل ميشه با اينكه حجمش از 50 كيلو بايت كمتره؟؟؟؟

artoor32
01-01-2009, 00:30
mms همراه اول رو چطور بايد فعال كرد؟

majidazad
01-01-2009, 01:49
mms همراه اول رو چطور بايد فعال كرد؟
شما بايد اخرين قبض پرداختي+كپي از مدرك شناسايي+كپي از سند را به يكي از دفاتر خدمات مشتركين ببري و در انجا با پر كردن دو فرم تعهد بدي و در ضمن سند هم بايد به نام خودت باشه اين سرويس فعلا براي خطوط دائمي و 150هزار توماني فعال ميشه اميدوارم توضيح كامل باشه:015::5::40:

artoor32
01-01-2009, 02:09
مرسي.همه ي شرايط رو دارم.فكنم سيم كارت رو هم برام عوض ميكنن؟؟

ALFEX
02-01-2009, 04:07
دوستان چند تا نکته است من خودم به اون پی بردم بد نیست که شما هم بدونید
1. برای اینکه بدونید mms فعال شده به 140 زنگ بزنید و ازاپراتور بپرسید یا به خودتون mms بفرستید اگر اومد فعال شده
2.از فایلهای کم حجم استفاده کنید چون احتمال سند نشدن فایلهای سنگین کمه (مثلااز عکس 50 kb شروع کنید)

babo
02-01-2009, 19:20
تورو خدا يكي كمكم كنه من تنظيمات ام ام اس k750i رو ميخواهم،كد *140*3*5# رو هم كه ميزنم ميگه تنظيمات گوشي شما موجود نيست لطفا راهنماييم كنيد

EHSAN
03-01-2009, 13:20
تورو خدا يكي كمكم كنه من تنظيمات ام ام اس k750i رو ميخواهم،كد *140*3*5# رو هم كه ميزنم ميگه تنظيمات گوشي شما موجود نيست لطفا راهنماييم كني

وقتی موجود نیست یعنی نمیشه با این گوشی با ایرانسل ام ام اس فرستاد
تنظیمات مدل های مشابه رو امتحان کن

babo
03-01-2009, 18:36
وقتی موجود نیست یعنی نمیشه با این گوشی با ایرانسل ام ام اس فرستاد
تنظیمات مدل های مشابه رو امتحان کن

چرا عزيز ميشه اخه تو ليست گوشي هاي سايت ايرانسل هست.خوب منم ميخواهم كه تنظيمات دستي رو بزاريد كه من از روي اون تنظيم كنم

pro_mamad
03-01-2009, 18:58
برای تنظیمات دستی mms مطابق عکس عمل کنیدhttp://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=208216&stc=1&d=1230998285

sisa30
09-01-2009, 22:39
mms برای 5310 میخام(تنظیمات).ممنون

jazireh_sony
10-01-2009, 02:14
mms برای 5310 میخام(تنظیمات).ممنون

عزيز كد *130*3*5# رو بزني البته از راست بخون ايرانسل خودش برات تتنضيماتو ميفرسته نصب كن

omid_0111
12-01-2009, 14:12
سلام من تنظیمات mmc و چی پی ار اس رو از طریق شماره 2225 گرفتم و ذخیره کردم ایا درسته و بعد سیم کارت ایرانسل هم دارم گوشی ن73 حالا خواستم بدونم چه طوری میشه mmc فرستاده فرم مربوطه هم پر کردم و اس ام اس هم امد که میتونم از امکانات ایرانسل استفاده کنم حالا چه طوری میشه mmc فرستاد

omid_0111
12-01-2009, 21:44
سلام من تنظیمات mmc و چی پی ار اس رو از طریق شماره 2225 گرفتم و ذخیره کردم ایا درسته و بعد سیم کارت ایرانسل هم دارم گوشی ن73 حالا خواستم بدونم چه طوری میشه mmc فرستاده فرم مربوطه هم پر کردم و اس ام اس هم امد که میتونم از امکانات ایرانسل استفاده کنم حالا چه طوری میشه mmc فرستاد
کسی نبود کمک کنه

ALFEX
13-01-2009, 13:17
سلام من تنظیمات mmc و چی پی ار اس رو از طریق شماره 2225 گرفتم و ذخیره کردم ایا درسته و بعد سیم کارت ایرانسل هم دارم گوشی ن73 حالا خواستم بدونم چه طوری میشه mmc فرستاده فرم مربوطه هم پر کردم و اس ام اس هم امد که میتونم از امکانات ایرانسل استفاده کنم حالا چه طوری میشه mmc فرستاد



دوست عزیز mms نه mmc
به امضای من یه سر بزن:merci:

majidazad
05-04-2009, 00:08
سلام من نوكيا 7610 دارم موقع ارسال ام ام اس ار 100 كيلو بايت بيشتر نميشه فرستاد ايا بابد از ترم افزار هاي جانبي استفاده كنم يا راه ديگري هست كه بشه 300 كيلو بايت بفرستم

EHSAN
05-04-2009, 20:21
سلام من نوكيا 7610 دارم موقع ارسال ام ام اس ار 100 كيلو بايت بيشتر نميشه فرستاد ايا بابد از ترم افزار هاي جانبي استفاده كنم يا راه ديگري هست كه بشه 300 كيلو بايت بفرستم

اگر نرم افزاری در این مورد هست استفاده کن
باید امتحان کرد

majidazad
07-04-2009, 14:06
اگر نرم افزاری در این مورد هست استفاده کن
باید امتحان کرد
من ميخوام بدونم كسي تا حالا ايتكارو كرده يعني با 7610 300 كيلو ام ام اس سند كرده

H.R.V
16-04-2009, 12:27
سلام گوشی من n95 8gig .
دیروز mms را از طریق سایت mci.ir فعال کردم ولی نمیتونم ارسال کنم.
سیم کارتم 0919 هست.
راه حل چیست؟ ممنون.

Alisam44
16-04-2009, 12:51
سلام گوشی من n95 8gig .
دیروز mms را از طریق سایت mci.ir فعال کردم ولی نمیتونم ارسال کنم.
سیم کارتم 0919 هست.
راه حل چیست؟ ممنون.

دوست عزیز
برای فعال شدن mms باید بروی مخابرات تعهدنامه پر کنی با کارت ملی بعد فعال می شود!!

.::ALI.0MRANI::.
08-05-2009, 23:29
سلام

تنظیمات mms واسه ی گوشی T303 سونی اریکسون می خوام.
تو سایت ایرانسل رفتم تنظیمات اونجا رو دیدم ولی نمی فهمم!
فقط جان علی یکی که این گوشیرو داره یا بلده، دقیقا بگه که من چیکار کنم؟!!

ممنون

MHR63
02-06-2009, 00:07
سلام
من از طریق سایت ویترین ایرانسل واسه دوستام ام ام اس می فرستم که همون موقع به دستشون می رسه
ولی الان 4 روزه که عکس خودمو واسشون فرستادم هنوز به دستشون نرسیده
چرا ؟
وقتی از سایت ویترین ایرانسل یه ام ام اس از کامپیوتر خودت می فرستی بعدش مینویسه که ام ام اس شما در نوبت ارسال قرار گرفت
این نوبت ارسال چند روز طول می کشه
تا حالا کسی امتحان کرده ؟
در ضمن حجم فایل ارسالی 140kb بود
:merci:

.::ALI.0MRANI::.
28-06-2009, 00:10
سلام

تنظیمات mms واسه ی گوشی T303 سونی اریکسون رو می خوام.

کد *140*3*5# رو که میزنم میگه تنظیمات واسه گوشیه شما موجود نیست به ایرانسل مراجعه کنید!

تو سایت ایرانسل رفتم تنظیمات اونجا رو دیدم ولی ازش سر در نیووردم!

یکی که این گوشیرو داره یا تنظیمات مشابه این گوشیرو بلده، دقیقا بگه که من چیکار کنم؟!!

ممنون

nima-n21
06-07-2009, 10:45
سلام
من از طریق سایت ویترین ایرانسل واسه دوستام ام ام اس می فرستم که همون موقع به دستشون می رسه
ولی الان 4 روزه که عکس خودمو واسشون فرستادم هنوز به دستشون نرسیده
چرا ؟
وقتی از سایت ویترین ایرانسل یه ام ام اس از کامپیوتر خودت می فرستی بعدش مینویسه که ام ام اس شما در نوبت ارسال قرار گرفت
این نوبت ارسال چند روز طول می کشه
تا حالا کسی امتحان کرده ؟
در ضمن حجم فایل ارسالی 140kb بود
:merci:

دوست عزيز اين چند روزي كه شما ام ام اس ارسال ميكرديد كلا" ام ام اس و جي پي ار اس قطع بوده. و الكي هزينه از شما كسر شده.ولي از ديشب جي پي ار اس و ام ام اس وصل شده . شما دوباره ميتونيد ارسال كنيد

opticman
09-07-2009, 23:28
با سلام‎
واسه ي من جي پي آر اس چند روزي هست كه فعال شده ولي هنوز نمي تونم ام ام اس بفرستم.
آيا بقيه ي دوستان هم اين مشكل رو دارند

EHSAN
11-07-2009, 09:38
با سلام‎
واسه ي من جي پي آر اس چند روزي هست كه فعال شده ولي هنوز نمي تونم ام ام اس بفرستم.
آيا بقيه ي دوستان هم اين مشكل رو دارند
mms فعلا قطع هست

omid405
03-08-2009, 20:32
میخواستم بپرسم mms ایرانسل قطع هست؟
قبلا برام کار میکرد.یه چند وقتی هست resend میزنه؟
ممنون

zibaa
04-08-2009, 09:17
سلام
من با سيم كارت ايرانسلم زياد mms ميدادم بهد به دوستان كه مي گفتم مي گفتن چيزي واسم نيومده در حالي كه دليورد هم مي شد و ظاهرا دريافت مي كرد !!! مشكل از كجاست ؟
اگه قطعه پس چرا مي ره و تحويل ميده ؟!
ممنون

crycafe
13-09-2009, 23:36
آقا منmms ام فعاله
واسه دوستایی که mms شون فعاله میفرستم دلیورش میاد ولی دست اونا چیزی نرسیده!

EHSAN
14-09-2009, 16:13
این دیگه مشکل مخابراته

demon_da
18-09-2009, 17:26
سلام خدمت دوستان عزیز.
میخواستم خواهش کنم که دوستان تنظیمات mms مربوط به گوشی 5310 بصورت دستی رو به من توضیح بدن.
واقعا" گیج شدم.

Sani-7
29-09-2009, 01:50
من فرم رو پر نکردم ولی تنظمات ام ام اس رو دریافت کردم ! امروز کسی برام ام ام اس فرستاد و بازش کردو یه عکس توش بود قدیما لینک بود که با جی پی ار اس میشد بازش کرد یعنی ام ام اس فعال شده یا به خاطر اینکه تنظیمات رو داشتم عکس برام نمایش داده شد ! سیوش هم کردم ایا از من پول کم میکنه ؟

EHSAN
02-10-2009, 14:39
هزینه ام ام اس برعهده ی فرستنده هست

reza_master
14-11-2009, 12:29
سلام گوشی من w580i هست
ایرانسل تنظیماتشو واسم نمیفرسته اما خودم به صورت دستی تنظیم کردم
حالا گوشیم ارسال میکنه اما دریافت نمیکنه
اپراتورای ایرانسل هم خاک بر سرا هیچ غلطی نمی کنن

ARMAN
18-11-2009, 21:43
سلام گوشی من w580i هست
ایرانسل تنظیماتشو واسم نمیفرسته اما خودم به صورت دستی تنظیم کردم
حالا گوشیم ارسال میکنه اما دریافت نمیکنه
اپراتورای ایرانسل هم خاک بر سرا هیچ غلطی نمی کنن
MMs ای که شما ارسال میکنید به فرد مورد نظرتون میرسه یا نه؟؟؟

در صورتی که میرسه ولی دریافت نمیکنید اشکال از سیم کارتتون هست که باید به یکی از نمایندگی های ایرانسل مراجعه کنید و مشکلتون را باشون در میون بزارید!!!

ALFEX
19-11-2009, 14:45
MMs ای که شما ارسال میکنید به فرد مورد نظرتون میرسه یا نه؟؟؟

در صورتی که میرسه ولی دریافت نمیکنید اشکال از سیم کارتتون هست که باید به یکی از نمایندگی های ایرانسل مراجعه کنید و مشکلتون را باشون در میون بزارید!!!


ببخشید اقا ارمان من همچین مشکلی داشتم یعنی mms اومد ولی دریافت نکردم یعنی یه جور ارور
مبنی بر اینکه شما یک فایل مولتی مدیا دارید ولی نمی توانید دریافت کنید تو صفحه ی گوشیم دیدم و بعد از تنظیمات mms 1 روز بعد به دستم رسید

mxonline
25-11-2009, 21:39
من می‌خوام به دوستم MMS بفرستم ولی‌ نمیشه، خطم همراه اول و گوشیمم htc
تنظیماتش هم با اس‌ام‌اس از سایت همراه اول گرفتم و با ۱۲۳۴ اکسپت کردم ولی‌ GPRS قطع باز!
لطفا یکی‌ بگه باید چیکار کنم؟
یک سوال دیگه هم دارم:
میشه با اینترنت وایرلس گوشی MMS فرستاد؟
ممنون

mxonline
08-12-2009, 15:28
من می‌خوام به دوستم MMS بفرستم ولی‌ نمیشه، خطم همراه اول و گوشیمم htc
تنظیماتش هم با اس‌ام‌اس از سایت همراه اول گرفتم و با ۱۲۳۴ اکسپت کردم ولی‌ GPRS قطع باز!
لطفا یکی‌ بگه باید چیکار کنم؟
یک سوال دیگه هم دارم:
میشه با اینترنت وایرلس گوشی MMS فرستاد؟
ممنون

كسي نيست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

NADER
31-03-2010, 17:06
سلام

میخواستم mms برای همراه اول راه اندازی کنم.میشه بگین چکار کنم؟

آیا الان اصلا فعال هست؟:46:

NADER
01-04-2010, 16:21
از دوستان mms کسی نیست

:46:

EHSAN
02-04-2010, 18:49
بله فعال هست
برید به سایتmci.ir
و ثبت نام کنید تا یک اس ام اس برای شما فرستاده بشه
که تنظیمات در اون اس ام اس هست

NADER
05-04-2010, 15:14
بله فعال هست
برید به سایتmci.ir
و ثبت نام کنید تا یک اس ام اس برای شما فرستاده بشه
که تنظیمات در اون اس ام اس هست

مرسی

آیا گیرنده mms هم باید فعال باشه یا فقط فرستنده؟

بعد از تنظیمات راحت فرستاده میشه یا برای فرستادن باید عصبی بشیم؟:4::003:


:merci:

ساناز
06-04-2010, 14:25
منم همین سوال رو دارم.آیا گیرنده mms باید فعال باشه؟

GORJI
18-04-2010, 10:12
آیا گیرنده mms هم باید فعال باشه یا فقط فرستنده؟

بعد از تنظیمات راحت فرستاده میشه یا برای فرستادن باید عصبی بشیم



منم همین سوال رو دارم.آیا گیرنده mms باید فعال باشه؟


نيازي به فعال سازي گيرنده mms نيست . فقط براي فرستنده كافيه .

بعد تنظيمات خيلي راحت فرستاده ميشه . فقط اينكه حجم عكس و فيلم بايد كم باشه .

abolfazl13633
10-06-2010, 16:47
سلام
کسی نمیدونه این روزا چرا ایرانسل mms ارسال نمیکنه؟؟
با تشکر

reza_rose
11-06-2010, 14:54
ارسال میشه اما تا 90 kb!!!!!!!!!!

abolfazl13633
11-06-2010, 15:57
ارسال میشه اما تا 90 kb!!!!!!!!!!

برای من که 1 کیلوبایت هم ارسال نمیکنه002:

Admiral-sale-13
11-06-2010, 18:21
ایرانسل رو من خبر ندارم ولی همراه اول فقط باید هر دو طرف فعال باشند

فعال شدنش هم باید مالک یا وکیل قانونی کارت ملی و کپی کارت ملی رو ببره دفتر

خدمات مشترکین

reza555
13-06-2010, 07:59
سلام دوستانی که mmsایرانسل دارید آیا ملا شما هم این چند روزه قطع شده؟ خواهشن جواب بدید

abolfazl13633
13-06-2010, 10:30
سلام دوستانی که mmsایرانسل دارید آیا ملا شما هم این چند روزه قطع شده؟ خواهشن جواب بدید

سلام
چند روز پیش قطع بود ولی الان درست شده من با چندتا خط امتحان کردم ارسال میکنه ولی هنوز خط من ارسال نمیکنه فکر کنم خطم مشکل داره
موفق باشی

ساناز
13-06-2010, 11:56
دوستان من با اینکه mms رو از تو سایت فعال کردم و اس ام اس تنظیماتش هم امد،ولی هنوز فعال نشده و کار نمیکنه!

reza555
13-06-2010, 12:29
شایدم به عکسایی که ارسال کردیم گیر دادن قطع کردن.والا منکه عکس بدی ندادم.کسی دیگه هم هست در تهران و کرج mms قطع شده باشه

abolfazl13633
13-06-2010, 16:13
اقا من با یه خطی دیگه که امتحان کردم ارسال میکنه ولی با خط خودم ارسال نمیکنه نمیدونم مشکل از ایرانسله یا خط من
ایرنسلم دیگه شورشو در اورده:14:
دوستان کسی با اپراطور تماس نگرفته که مشکل قطع شدن mms چیه:39:

reza555
13-06-2010, 18:25
منم همین مشکلو دارم کسی نیست کمک کنه

ALFEX
13-06-2010, 18:44
هرکس به شماره ی خودش ارسال کنه اگر اومد یعنی کار می کنه مثل اس ام اسه!
برای من که میرسه دست طرف ولی محتویاتی رو که ضمیمه کردم را نمی فرسته

abolfazl13633
14-06-2010, 10:06
من دیشب با خط دیگه که mms ارسال میکرد رووووم به دیوار چندتا عکس ...X... ارسال کردم الان که هرچی ارسال میکنم دیگه نمیفرسته فکر کنم ایرانسل خودش قطع میکنه

reza555
14-06-2010, 10:55
آره ویرانسل خودش قطع میکنه.حالا کسی ترفندی بلد نیست که راش بندازیم؟

abolfazl13633
14-06-2010, 15:13
از مدیران محترم تقاضای کمک داریم:38:

reza555
14-06-2010, 15:33
کسی نیست کمک کنه؟ ایرانسل هم نمیشه زنگید.کسی ترفند بلد نیست

abolfazl13633
15-06-2010, 08:30
کسی نیست کمک کنه؟ ایرانسل هم نمیشه زنگید.کسی ترفند بلد نیست

من به ایرانسل زنگیدم گفتن تا 24 ساعت دیگه براتون وصل میکنیم ولی هنوز وصل نکردن:020:

reza555
15-06-2010, 12:10
آقا ابولفضل نگفتن به خاطرعکس غیر مجاز قطعت کردن؟گیر ندادن بهت

abolfazl13633
15-06-2010, 13:09
آقا ابولفضل نگفتن به خاطرعکس غیر مجاز قطعت کردن؟گیر ندادن بهت

نه چیزی نگفتن فقط گفتن سیستم هامون در حال به روز رسانیه که فکر کنم داشتن خالی بندی میکردن که منو بپیچونن:43:

reza555
15-06-2010, 16:29
من الان زنگ زدم پروندهتشکیل داد گفت تا72 ساعت رسیدگی میشه؟ شما واقعا زنگ زدی؟به به حساب حرف شما زنگ زدما نیا گیر میر بدن بهم

abolfazl13633
15-06-2010, 19:51
اره من زنگ زدم نه بابا گیره چه بدن
اگه برای شما درست شد خبر بده

ساناز
15-06-2010, 22:45
این ویرانسلم هممونو گیر آورده...

reza555
16-06-2010, 07:05
ساناز خانوم mmsشما هم قطع شده؟

abolfazl13633
16-06-2010, 10:16
من بازم زنگ زدم اپراطور:50: میگن ایراد از شبکه هست نمیدونم راست میگن یا دروغ:33:

reza555
16-06-2010, 10:40
اما اینو به من نگفتن برام تشکیل پرونده داد فقط

reza555
18-06-2010, 14:35
من mms وصل نشداکسی هست که مثل من قطع باشه؟

abolfazl13633
19-06-2010, 16:59
من mms وصل نشداکسی هست که مثل من قطع باشه؟

رضا جان فعلا با هم همدردیم برای منم وصل نشد

reza555
19-06-2010, 18:07
اینا مشکوک میزنن به نظر من.

reza555
28-06-2010, 19:03
من 3 هفته شد که قطع شده هر چی زنگ زدم هم وصل نشد.دوستانی که قطع شده بود وصل شد>/

jazireh_sony
06-01-2011, 00:00
اقا ام ام اس ايرانسل جديدا اشغال شده اصلا نميره
فقط بعضي وقتا ميره اونم ساعت 1 دو شب به بعد
معلاوم نيست چه جوريه

MOJTABA
08-01-2011, 19:54
فعلا" در سیستم ام ام اس ایرانسل اختلال وجود داره و پیشنهاد میکنم اصلا" استفاده نکنید فعلا" چون امکانداره یک ام ام اس رو چنتا محاسبه کنه


موفق باشید

jazireh_sony
20-01-2011, 19:50
سلام به همه دوستان
من يه مشكلي تو ارسال ام ام اس داشتم كه بالا گفتم
زنگ زدم ايرانسل گفتم ظاهرا فعلا درست شده و تو روزم ميتونم بفرستم
ولي خب در كل زياد جالب نيست چون اگه حجم عكس يه كم بره بالا به سختي ارسال ميكنه و يا اصلا ارسال نميكنه
يادش بخير چند وقت پيش خيلي خوب شده بود من عكساي با حجم 300 كيلوبايتو راحت ارسال ميكردم ولي الان ...................

™Arman
04-02-2011, 02:23
سلام

منو یکمی در مورد فرستادن mms و همچنین قیمتش راهنمایی کنید

با تشکر

jazireh_sony
05-02-2011, 23:17
سلام

منو یکمی در مورد فرستادن mms و همچنین قیمتش راهنمایی کنید

با تشکر





اوكي
اول از تعرفه هاش شروع ميكنم
ام ام اس ايرانسل : شما تا 300 كيلوبايت هر چيزي ائم از عكس فيلم يا موزيك بفرستين 49 تومان محاسبه ميشه البته يه ام اماس هم جايزه ميدن در قبال هر ام ام اس ميشه پس حدود 24 تومن
براي دريافت تنضيمات گوشي هم كد *140*3*5# رو از راست ميگيرين براي فرستادنش هم بايد برين نمايندگي هاي ايرانسل يه درخواست بدين يه فرم پر كنين حدود 10 روز بعد فعال ميشه

ام ام اس همراه اخر : تا 50 كيلوبايت 50 تومان و بيشتر تا 300 كيلوبايت 100 تومان
براي دريافت تنضيمات گوشي به سايت mci.ir مراجعه يا با ارسال مدل گوشي به 8008 از طريق اس ام اس اقدام كنيد
براي فرستادنش هم بايد بريد امور مشتركين درخواست بدين و در اسرع وقت فعال ميشه
در ضمن هنوز نميشه از ايرانسل به همراه اخر و بالعكس ام ام اس فرستاد
موفق باشيد

far_lost
16-03-2011, 19:28
سلام
لطفا یکی مشکل منو حل کنه
من نمی تونم اصلا با گوشیم mms ارسال کنم و همه تنظیمات رو هم کامل انجام دادم . وقتی میخوام mms بفرستم لوگوی پاکت پستی و نیز همراه ان لوگوی gprs (کره ی زمین)بالای سمت چپ گوشی نمایان میشود ولی بعد قطع و وصل شدن مکرر در انتها با پیغام (massage not sending please check your seting picture message) روبرو هستم!!!

لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم گوشی من K550 i

far_lost
17-03-2011, 09:33
دوستان یکی نبود جواب سوال منو بده؟ من واسم MMS به راحتی میاد و دریافت می کنم اما نمی تونم ارسال کنم تنظیمات هم گرفتم فقط وقتی میخوام ارسال کنم لوگوی پاکت پستی و نیز همراه ان لوگوی gprs (کره ی زمین)بالای سمت چپ گوشی نمایان میشود ولی بعد قطع و وصل شدن مکرر در انتها با پیغام (massage not sending please check your seting picture message) روبرو هستم!!! فایلی هم که می فرستم از صندوق پستی اصلا خارج نمیشه و اول آرم کره زمین و پاک پستی میاد بعد از حدود 30 ثانیه آرم میره و پیغامم در همون صندوق خروجی می مونه !!! بعد از چند دقیقه دوباره آرم پاکت و کره زمین میاد و دوباره آرم میره و پیغام کماکان در صندوق خروجی می منوه و این کار دو سه بار دیگه تکرار میشه و نهایتا در آخر پیغام ارسال نمی شود رو میده!!!


لطفا کسی کمک کنه :cm:

SADEGH
17-03-2011, 18:23
دوستان یکی نبود جواب سوال منو بده؟ من واسم mms به راحتی میاد و دریافت می کنم اما نمی تونم ارسال کنم تنظیمات هم گرفتم فقط وقتی میخوام ارسال کنم لوگوی پاکت پستی و نیز همراه ان لوگوی gprs (کره ی زمین)بالای سمت چپ گوشی نمایان میشود ولی بعد قطع و وصل شدن مکرر در انتها با پیغام (massage not sending please check your seting picture message) روبرو هستم!!! فایلی هم که می فرستم از صندوق پستی اصلا خارج نمیشه و اول آرم کره زمین و پاک پستی میاد بعد از حدود 30 ثانیه آرم میره و پیغامم در همون صندوق خروجی می مونه !!! بعد از چند دقیقه دوباره آرم پاکت و کره زمین میاد و دوباره آرم میره و پیغام کماکان در صندوق خروجی می منوه و این کار دو سه بار دیگه تکرار میشه و نهایتا در آخر پیغام ارسال نمی شود رو میده!!!


لطفا کسی کمک کنه :cm:

منم همین.لطفا یک نفر جواب بده.

NADER
24-03-2011, 11:08
منم همین.لطفا یک نفر جواب بده.

من هم همين مشكل رو دارم

يه مورد ديگه كه ميخوام بپرسم ازتون اينه كه بعد از هر بار فرستادن اس ام اس يا زنگ زدن يه پيغام از ايرانسل مياد كه هزينه تماس يا اس ام اس رو ميگه.اين رو چطوري ميشه حذف كرد كه ديگه اين پيغام نياد؟
خيلي اعصاب خرد كن هست

اگه ميشه راهنمايي كنين

مرسي

Majid
22-08-2011, 10:22
یه مورد ديگه كه ميخوام بپرسم ازتون اينه كه بعد از هر بار فرستادن اس ام اس يا زنگ زدن يه پيغام از ايرانسل مياد كه هزينه تماس يا اس ام اس رو ميگه.اين رو چطوري ميشه حذف كرد كه ديگه اين پيغام نياد؟
خيلي اعصاب خرد كن هست
اگه ميشه راهنمايي كنين
مرسي

سلام
یک sms خالی به 3941 بفرستید.

ArmenA
03-10-2011, 22:04
پست ارسال شده توسط موبايل
سلام
چطور ام ام اس واسه ایکس سه فعال کنم؟ایرانسل.

ArmenA
04-10-2011, 11:17
پست ارسال شده توسط موبايل
سلام
چطور ام ام اس واسه ایکس سه فعال کنم؟ایرانسل.



پست ارسال شده توسط موبايل
یکی جواب بده لطفا
اینم بگم که ام ام اس میاد ولی نمیشه فرستاد

PS2218
07-10-2011, 15:27
سلام دوستان
من دنبال تنظیمات mms ایرانسل برای HTC HD2 و HTC EVO 3D می گردم ، اگه کسی بتونه کمکم کنه واقعا خوشحالم کرده...
ممنون

mob4ui
29-10-2011, 10:56
به علت تذكر قبلي و عدم رعايت موارد.

تايپيك قفل شد .


http://photo-dict.faqs.org/photofiles/list/1483/9437lock.jpg

IMAN
16-01-2012, 15:07
سلام.
ایا میشه بین اپراتورهای مختلف ام ام اس رد و بدل کرد؟
امروز هر چی تلاش کردم نتونستم از ایرانسل به همراه اوم و بالعکس ام ام اس بفرستم.در حالیکه ایرانسل به ایرانسل رو راحت میفرستم.
پست ارسال شده توسط موبايل

Crazyman
16-01-2012, 20:22
آقا من کلا نمیتونم ام ام اس بفرستم
ایرانسل
برا شما هم همینطوره؟
تنظیمات رو از سایت ایرانسل بصورت دستی رو گوشی زدم
یکبار فرستادم الان اصلا نمی فرسته

IMAN
18-01-2012, 18:36
آقا من کلا نمیتونم ام ام اس بفرستم
ایرانسل
برا شما هم همینطوره؟
تنظیمات رو از سایت ایرانسل بصورت دستی رو گوشی زدم
یکبار فرستادم الان اصلا نمی فرسته

خیر.بنده به سادگی ارسال میکنم.بدون مشکل.

ADMIM
04-07-2012, 23:55
من قبلا راحت ارسال میکردم ولی الان نمیتونم

گوشیم ویو2

بعد میشه از ایرانسل به همراه اول یا برعکس فرستاد؟

Amin.Dragon
13-07-2012, 14:17
دوستان همراه اول به همراه اول چطوری میتونه عکس بفرسته ؟
من گوشیم k310 و گوشی دوستم nokia-c2-00 هستش .
چطور میتونم عکس یا بهش چی میگن mms بفرستم ؟

ara77
18-10-2012, 15:52
سلام دوستان
آیا ارسال 10 صفحه من فارسی از طریق mms صورت پذیر است؟
به چه صورت

mohammad141
07-08-2013, 10:18
دوستان آموزش راه اندازی mms واسه نوکیا 5130 می خواستم.تورو خدا کمک کنید.gprs رو راه انداختم ولی mms نمیشه
همه جا رفتم نشد.تورو خدا کمک کنید

biikasiiha
07-11-2014, 11:47
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
وقتی برای من mms میاد میگه دانلود بشه و با کلیک روی دانلود شروع به لودکردن میشه و بعد تموم ولی هیچی نشون نمیده
http://tb25.Trainbit.com/d/7160071884.png