PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پکیج اینیستالر آیکونهای مختلف Sis Installation Package Of Icon Packs



yeg86naz
14-06-2008, 23:45
دوستان در تاپیکهای مختلف پک آیکونهای گوناگونی رو مشاهده کردید که برای استفاده از اونها باید تعداد زیادی فایل رو در آدرسهای مختلف کپی کنید در این تاپیک فایهایی رو برای شما میزارم که جهت استفاده از اونها فقط یک شرط را باید رعایت کنید

این فایلها توسط gapata ساخته شده و برپایه هک SWmail کار میکنه پس برای استفاده از اونها باید به شیوه زیر گوشیتون رو هک کنید

برای هک گوشی با App TRK به تاپیک محمد رضا خان مراجعه کنید

آموزش تصويري هك گوشي هاي Uiq3 !!!!! (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=41302)

سپس جهت نصب آخرین نسخه Caps Switch به تاپیک آرمین عزیز مراجعه نمایید

Caps Switch 1.05 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=43019)
(http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=43019)
در آخر جهت خلاصی از مشکل ساین و تاریخ فایلها به تاپیک علی دوست گرامی مراجعه شود

Sony Ericsson UIQ3-smartphones SIS installer mod (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=41936)

حالا گوشی شما یه صورت کامل هک شده و آماده نصب فایلهایی هست که در پست بعد پیوست میشوند

yeg86naz
14-06-2008, 23:59
این توضیحات کامل سازنده همراه با لیست فایلها و مراحل انجام کار



SIS INSTALLATION PACKAGE OF ICON PACKS

FOR ENGLISH LANGUAGE PACK

THE ATTACHMENT CONTAINS FIFTEEN (15) DIFFERENT ICONS PACKS



FOR USING THESE ICON PACKS FIRST TIME:

1. INSTALL SWMAIL'S SIS IMSTALLER MOD (ATTACHED HEREWITH)

2. FOLLOW THIS STEP:

---------DELETE THESE FILES IF PRESENT-----------------
c:\Resource\apps\Agenda_loc.RSC
c:\Resource\apps\ALaunch_loc.RSC
c:\Resource\apps\Alaunchicon.mbm
c:\Resource\apps\CallLogApp.mbm
c:\Resource\apps\CallLogApp_loc.RSC
c:\Resource\apps\Contacts_loc.RSC
c:\Resource\apps\default_agenda_icon.mbm
c:\Resource\apps\default_contacts_icon.mbm
c:\Resource\apps\default_opera_icon.mbm
c:\Resource\apps\default_qmapp_icon.mbm
c:\Resource\apps\mediaplayer_loc.RSC
c:\Resource\apps\MediaPlayerAppIcon.mbm
c:\Resource\apps\qctrlpnl_icon.mbm
c:\Resource\apps\QCtrlPnl_Loc.RSC
c:\Resource\apps\qmapp_loc.RSC
c:\Resource\apps\Tele_loc.RSC
c:\Resource\apps\teleapp.mbm
c:\Resource\apps\Web_loc.RSC
d:\Resource\ActivityMenu\customisation\semc_defaul t\gopanels_medium.png
------------------------------------------------------

3. INSTALL ANY OF DESIRED ICON PACK AND RESTART YOUR PHONE.

4. IF YOU WANT TO USE ANOTHER PACK, UNINSTALL THE PREVIOUS FIRST.


=======================================

FOR P990 USERS:

YOU MUST HAVE FOLLOWING FILE:

C:\Resource\ActivityMenu\customisations\semc_defau lt\semc_default.rsc

IF YOU DONT HAVE ABOVE, PLEASE USE THE ONE, ATTACHED HEREWITH (COPY AT ABOVE LOCATION ONLY)

=======================================

W950/W960 USERS:

THESE PACKS DONT INCLUDE WALKMAN ICON COZ WALKMAN IS NOT INSTALLED IN P990,P1 & M600 BY DEFAULT.
HENCE YOU MAY USE ATTACHED "WalkmanPlayer_loc.RSC" AND AFTER INSTALLING ANY ICON PACKS, GOTO C:\RESOURCE\APPS\ AND RENAME "MediaPlayerAppIcon.mbm" TO "WalkmanPlayerAppIcon.mbm"

COPY "WalkmanPlayer_loc.RSC" TO C:\RESOURCE\APPS\
=======================================

FOR RETURNING TO DEFAULT LOOK:

UNINSTALL ICON PACK

EXTRA STEPS:

@P990I USERS: DELETE SEMC_DEFAULT.RSC (YOU NEED TO FIRST KILL ACTIVITY MENU USING SWISS MANAGER BEFORE DELETING THE SEMC_DEFAULT.RSC FILE)

@W950/960 USERS: DELETE WalkmanPlayer_loc.RSC FILE

========================================

THE ATTACHMENT CONTAINS FOLLOWING ICON PACKS

1. G700 Icons
2. G900 Icons
3. iPhone Black Icons
4. iPhone Blue Icons
5. iPhone Green Icons
6. iPhone Light Blue Icons
7. iPhone Original Different Style Icons
8. iPhone Pink Different Style Icons
9. iPhone Red Icons
10. iPhone SeaGreen Icons
11. iPhone Violet Icons
12. iPhone Yellow Different Style Icons
13. iPhone Sticker Icons
14. XBox Icons
15. iPhone Original Icons

Armin1370
15-06-2008, 08:06
سلام دوست عزیز

اول از همه خیلی ممنون بابت این پست شاهکارت.خداییش دستت درد نکنه و خسته نباشی.

اما سوال من:می خواستم بدونم که برای W950 اون آیکون واکمن رو چی کار کنم؟
تو توضیحات نوشته شده فایل MediaPlayerAppIcon.mbm رو Rename کنم به WalkmanPlayerAppIcon.mbm ولی من منظور این خط آخر رو متوجه نمی شم که با این مضمون نوشته شده COPY "WalkmanPlayer_loc.RSC" TO C:\RESOURCE\APPS .
آخه این فایل آخری رو اصلا باید از کجا گیر بیاریم که کپی کنیم تو Apps ؟


ممنون می شم راهنمایی کنید.

yeg86naz
15-06-2008, 08:30
آرمین داشتم برات آسمون ریسمون میبافتم و ندیده طبابت میکردم که یهو تو یه صفحه دیگه که باز بود جواب شما رو دیدم
این همون فایل درخواستی برای گوشیهای W950 و W960 هست که باید در آدرس گفته شده کپی بشه
تقدیم به دوستانی که گوشیهای واکمن دارند

M¤haMad®£zA
15-06-2008, 11:05
اینم از شانس ماست !
خدایی داشتم همچین پکیجی می ساختم !
ببینم این یارو امتحان چیزی نداره یه خورده سرگرم شه ما به کارمون برسیم؟ (هه هه)
داشتم خفن رو این و چند تا پروژه دیگه کار میکردم !
البته این زیاد مهم نبود ...
اونای دیگه که دارم کار می کنم رو فکر نکنم به ذهنش رسیده باشه (خدا کنه) (چون مثل اینکه خیلی وقتش آزاده)
امروز یه سورپرایز دارم که تو راهه ...
میبینمتون !
فعلا ...

MOHAMMAD_0624
15-06-2008, 13:33
من اثری از اسم P1 ندیدم !
روی پی وان هم نصب میشه؟:question:

Armin1370
15-06-2008, 13:43
من اثری از اسم P1 ندیدم !
روی پی وان هم نصب میشه؟:question:


محمد جان تو قسمت توضيحات براي واكمن براي سري واكمن ها راجب گوشيتون توضيح داده.

روي گوشي شما هم نصب مي شه.

پست ارسال شده توسط موبايل

Monk
15-06-2008, 13:43
محمد جان اصولا باید نصب بشه چون کارش اینه که زحمت رو کم کرده و تمام کارهای کپی کردن و ..........
خود فایل های Sis انجام میدن .
فقط 2 تا نکته :
1 . توجه داشته باشید حتما از آخرین فریمور استفاده کنید
2 . ممکنه با مشکل ریستارت برخورد کنید و پیغام گوشی گوشی ریساتارت شد برای بهبود پرفورمنس من هم با این پیغام برخورد کردم گوشی پشت هم چند باری ریستارت شد تا یه راه حل پیدا کردم :
بعد از اولین ریستارت بزارید گوشی کار خودش رو بکنه فقط ممورد کارت رو در بیارین و بزارین گوشی چند باری ریستارت کنه ( حدود 2 دفعه ) بعد گوشی بالا میاد حال مموری را سر جاش بزارید و چند لحظه صبر کنید بعد یک بار خودتون گوشی رو خاموش روشن کنید . گوشیه من تأکید میکنم گوشیه من با این راه مشکلش حل شد امیدوارم مفید باشه .

Armin1370
15-06-2008, 13:49
احسان جان ممنون بابت توضيحات كاملت،ولي پسر تو آخر بد شانسي هستيا،آخه اين پك بدون هيچ مشكلي رو گوشي من نصب شد ، حتي هنوز ريستارت نكرده بودم آيكون ها عوض شده بود و من فقظ محض محكم كاري يه بار گوشي رو خاموش و روشن كردم.


پست ارسال شده توسط موبايل

Monk
15-06-2008, 14:00
ارمین عزیز برای بار اول و یا دوم من هم مشکلی نداشتم :^^:ولی چند بار پشت سرهم خواستم این کار رو انجام بدم :yipi:تا همشون رو تست کنم حدودا دفعه چهارم به این مشکل بر خوردم . گفتم شاید برای بعضی ها زودتر پیش بیاد و من بتونم کمک کوچیکی بکنم .
:cryani:


:mdr:

yeg86naz
15-06-2008, 14:16
آقا محمد صحبتهای آرمین و احسان عزیز تایید میشه روی P1 خودم دو سه تا رو تست کردم مشکلی نداشتن اصلا اینها ابتدا برای P1 طراحی شدند و توضیحات برای رفع مشکل در دیگر گوشیها می باشد

آقا احسان ممنون از توضیحاتتون روش خوبی رو فرمودید بنده پیگیر هستم تا اگر روش دیگری برای رفع این مشکل بود خدمت دوستان عرض کنم

Armin1370
15-06-2008, 14:38
ارمین عزیز برای بار اول و یا دوم من هم مشکلی نداشتم :^^:ولی چند بار پشت سرهم خواستم این کار رو انجام بدم :yipi:تا همشون رو تست کنم حدودا دفعه چهارم به این مشکل بر خوردم . گفتم شاید برای بعضی ها زودتر پیش بیاد و من بتونم کمک کوچیکی بکنم .
:cryani:


:mdr:


آهان ايول گرفتم چي شد،حالا احسان جان شما كه همه رو دونه دونه امتحان كردي به نظرت كدوم سري از همه قشنگ تر بود اون رو انتخاب كنيم و هي نشينيم تست كنيم؟
البته تو سري آيكون هاي آيفون.
پست ارسال شده توسط موبايل

Monk
15-06-2008, 15:00
حتما آرمین عزیز البته انتخاب آیکون سلیقه ای هستش
اما من از این آیکونهایی که اسمشون رو نوشتم بیشتر خوشم اومد .

iPhone_Original_Diff_Style_Icons_EN
iPhone_Sticker_Icons_EN
iPhone_Original_Icons_EN

Monk
15-06-2008, 15:02
آقا احسان ممنون از توضیحاتتون روش خوبی رو فرمودید بنده پیگیر هستم تا اگر روش دیگری برای رفع این مشکل بود خدمت دوستان عرض کنم

خواهش میکنم جناب yeg86naz عزیز وظیفه بود .
پس منتظریم . . . . . . .

Armin1370
15-06-2008, 15:17
حتما آرمین عزیز البته انتخاب آیکون سلیقه ای هستش
اما من از این آیکونهایی که اسمشون رو نوشتم بیشتر خوشم اومد .

iPhone_Original_Diff_Style_Icons_EN
iPhone_Sticker_Icons_EN
iPhone_Original_Icons_EN


ممنون احسان جان

يه سوال ديگه هم دارم،وقتي بخوايم اين آيكون ها رو پاك كنيم فقط بايد پك رو uninstall كنيم ؟ يا بعدش بايد بريم فايل ها رو دونه دونه هم پاك كنيم؟

پست ارسال شده توسط موبايل

Monk
15-06-2008, 16:00
نه آرمین جان فقط آنیستال کافیه بعدش هم یک بار خاموش روشن .

Monk
15-06-2008, 16:01
اگر خواستید یک آیکون دیگه رو نصب کنید حتما باید قبلی رو آنیستال کنید .

yeg86naz
15-06-2008, 16:04
پس منتظریم . . . . . . .

احسان تا اینجا من پی بردم مشکلاتی که شما فرمودید بخشیش به دلیل ادیت شدن فایل semc_default.rsc هست که با جایگزینی این فایل باید حل بشه لطف کن و فایل پیوستی رو امتحان کنید

Monk
15-06-2008, 19:12
بله yeg86naz عزیز مشکل حل شد ممنونم ازتون دوست عزیز .

Monk
15-06-2008, 19:15
پس دوستان P990 دار توجه کنند به آدرس فایل مربوطه برن (c\Resource\ActivityMenu)و فولدر ActivityMenu را تغییر نام داده سپس گوشی رو خاموش روشن و بعد دوباره به همون آدرس برن و فولدر تغییر نام داده شده را پاک کنند و بعد فایلی که جناب yeg86naz عزیز ضمیمه کردند را درون C کپی کنند .

Monk
15-06-2008, 19:22
من دونه دونه از آیکونها اسکرین شات گرفتم :113: تا دوستان بتونن در انتخاب آیکون ها راحت باشند . اسم هر آیکون با اسم هر عکس یکی هست .:^^:

Monk
15-06-2008, 19:25
:^^:

Monk
15-06-2008, 19:28
:)

Armin1370
15-06-2008, 19:48
احسان تا اینجا من پی بردم مشکلاتی که شما فرمودید بخشیش به دلیل ادیت شدن فایل semc_default.rsc هست که با جایگزینی این فایل باید حل بشه لطف کن و فایل پیوستی رو امتحان کنید

دوست عزیز برای W950 و خلاصه دیگر گوشی های UIQ3 فایل جایگزینی منتشر نشده؟

yeg86naz
15-06-2008, 20:25
دوست عزیز برای W950 و خلاصه دیگر گوشی های UIQ3 فایل جایگزینی منتشر نشده؟
فکر نمیکنم برای گوشی شما نیاز به این فایل یا مشابه اون باشه احتمالا در w950 این فایل کار برد نداره اگر گوشیتون در استفاده از این آیکونها مشکل احتمالی داشت حتما بیان کنید که فکر رفعش باشیم
دوستان از حضورتون در بحث تاپیک متشکرم احسان هم که کولاک کرد من خودم با دیدن فایلها بیقرار بودم که در دسترس اعضا موبایلستان قرار بگیره و فرصت تهیه اسکرین شات نداشتم اما حالا واقعا کار زیبایی صورت گرفته یه در خواست هم از احسان دارم که چند تا تم خوب برای این آیکونها بسازند و در تاپیک خودشون قرار دهند ... منتظر احسان گل

Monk
15-06-2008, 21:03
ممنون yeg86naz عزیز چشم در اولین فرصت .
البته بعضی از تمهای قبلیی که ساخته شده چه بوسیله من چه بوسیله مهدی عزیز با این آیکون ها خیلی خوب ست میشه اما چشم سعی میکنم بازم تمهایی بسازم که با این آیکونها ست بشه .

paiizan
16-06-2008, 11:20
پس دوستان P990 دار توجه کنند به آدرس فایل مربوطه برن (c\Resource\ActivityMenu)و فولدر ActivityMenu را تغییر نام داده سپس گوشی رو خاموش روشن و بعد دوباره به همون آدرس برن و فولدر تغییر نام داده شده را پاک کنند و بعد فایلی که جناب yeg86naz عزیز ضمیمه کردند را درون C کپی کنند .
احسان جان ، یعنی قبل از شروع استفاده از این پک ها ، این کار رو انجام بدیم ؟ مگه اون فایل مسیر ده قبلی چه مشکلی داره ، با اینا مچ نمیشه؟ میشه یه توضیح مختصری بدی؟ ممنون:merci:

Monk
16-06-2008, 11:40
بله پاییزان عزیز اگر این کارو بکنید برای استفاده از آیکونهای Sis بهتره .
این کار هیچ ریسکی نداره همانطور که میبینید من تمام آیکونها رو تست کردم واسکرینشات گذاشتم .
با استفاده از این فایل دیگه با مشکلی که در پست 8 نوشتم روبرو نمیشید و با خیال راحت میتونید از تمام آیکونها استفاده کنید .
فقط یک نکته رو بازم متذکر بشم که اگر خواستید آیکون رو عوض کنید ایکون قبلی را آنیستال و سپس آیکون جدید را اینیستال کنید و بعد هم یک خاموش روشن کردن ساده .
موفق باشید

MOHAMMAD_0624
16-06-2008, 12:46
روی p1 نصب شد حتی ریستارت هم نیخواد.
خیلی باحال شد.:razz:
ممنون از دوستان بخاطر راهنماییهاشون:merci:

Monk
19-06-2008, 15:43
مثل اینکه با آپدیت سایت تمام اسکرینشاتها مشکل پیدا کردن .
من مجددا برای راحتیه دوستان آنها رو آپ میکنم .:flower:

Monk
19-06-2008, 15:48
:)

Monk
19-06-2008, 15:51
:)

saeid000
19-06-2008, 22:27
دوستان حالا این فایل های sis را با چی میسازند

Armin1370
20-06-2008, 20:20
دوستان پک جدیدی تو راه نیست؟

yeg86naz
21-06-2008, 00:00
بله جانم
البته این پک از سوی gapata سازنده این پکها بعنوان آپدیت ارائه شده
غیر از اینها هم یک پک قشنگ دیگه معرفی کرده که دوستی در تاپیک جداگانه ارسال کردند

nigc
21-06-2008, 09:32
سلام
با احترام خدمت سروران گرامی یه مشکلی وجود داره برای تغییر آیکون اگر ممکنه سروران گرامی و استاتید محترم رفع کنن تا کار 100 بشه سعی میکنم عکس بذارم و مشکل اینه که یه آیکون موقع فیلیپ بسه وجود نداره[

paiizan
21-06-2008, 19:57
بله جانم
البته این پک از سوی Gapata سازنده این پکها بعنوان آپدیت ارائه شده
غیر از اینها هم یک پک قشنگ دیگه معرفی کرده که دوستی در تاپیک جداگانه ارسال کردند

کسی از دوستان چک کرده ببینه چه تغییراتی کردند ؟:183:

Monk
21-06-2008, 20:23
سلام
با احترام خدمت سروران گرامی یه مشکلی وجود داره برای تغییر آیکون اگر ممکنه سروران گرامی و استاتید محترم رفع کنن تا کار 100 بشه سعی میکنم عکس بذارم و مشکل اینه که یه آیکون موقع فیلیپ بسه وجود نداره[
دوست عزیز این مشکل در تمام P990 ها وجود داره .

Armin1370
21-06-2008, 20:35
کسی از دوستان چک کرده ببینه چه تغییراتی کردند ؟:183:

من یکی از اونها رو اسفاده کردم،ولی تغییری ندیدم راستش.حالا شاید یه تغییرات کوچک و به قول معروف رفع باگ صورت گرفته که ما تو جریانش نیستیم.

ali_satelite
21-06-2008, 20:35
سلام ببخشید من اول اون فایل هایی رو که تو صفحه گفته بودید باید پاک شه پاک کردم بعد اینهارو نصب کردم وقتی میخوام نصب کنم این پیغامو میده اول یه installو cancellمیاد بعد که install رو میزنی این میاد
the identy of the software supplier cannoet be quaranteed
do you want to proceed? no yes بعد وقتی yes میزنی این میاد
this software is already installed on this device
حالا که اون فایل هارو از تو درایو c تو resource پاک کردم چجوری باز اونارو برگردونم؟ ممنون میشم منو کمک کنید

paiizan
22-06-2008, 13:47
با کسب اجازه از محمد رضا و احسان عزیز : دوستان یه پیشنهاد: میتونید پک (iPhone_SeaGreen_Icons_EN ) رو همراه با تم vista dream از گروه AMMO استفاده کنید فکرکنم هارمونی خوبی داشته باشه . البته این تم همراه با آیکون عرضه شده خدمت دوستان ، ولی خوب اینم یه پیشنهاده . تم رو میتونید از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=40732&page=3#23) بگیرید . :183:
باز هم از محمد رضای عزیز عذر میخوام و امیدوارم این جسارت من رو ببخشند:183:
اینم اسکرین شات

Monk
22-06-2008, 15:38
سلام ببخشید من اول اون فایل هایی رو که تو صفحه گفته بودید باید پاک شه پاک کردم بعد اینهارو نصب کردم وقتی میخوام نصب کنم این پیغامو میده اول یه Installو Cancellمیاد بعد که Install رو میزنی این میاد
The Identy Of The Software Supplier Cannoet Be Quaranteed
Do You Want To Proceed? No Yes بعد وقتی Yes میزنی این میاد
This Software Is Already Installed On This Device
حالا که اون فایل هارو از تو درایو C تو Resource پاک کردم چجوری باز اونارو برگردونم؟ ممنون میشم منو کمک کنید
دوست عزیز اگر درست متوجه شده باشم شما یک بار پک را نصب کردید و میخواهید دوباره نصب کنید .
شما بعد از نصب اولین پک باید حتما برای نصب پک بعدی پک قبلی را آنیستال کنید .
برای قسمت دوم سوالتون : شما میتونید با دوباره کپی کردن پک آیکون های قدیمی منظورم همون روش قدیمیه کپی کردن هست
تمام فایلهای پاک شده را برگردونید .

davoodjafary
24-06-2008, 08:52
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
سوالی داشتم . شاید اینجا جاش نباشه . من مدت هاست دنبال برنامه ای هستم که بشه باهاش واسه یو آی کیو 3 اینستالر ساخت . اگه دوستانی که این اینستالر ها رو می سازند لطف کنند که لینک دریافت برنامه رو بدهند لطف زیادی دز حق اینجانب کرده اند !
با تشکر

amirhoseinsafav
24-06-2008, 17:35
گوشیو حک می کنم بازم فولدر Active Menu رینیم نمیشه چه کنم؟P990

Monk
24-06-2008, 19:15
عزیز ابتدا شما باید کپ سوییچ رو آف کنید .

amirhoseinsafav
25-06-2008, 16:23
بازم خسته نباشید فلیپ باز آیکون اکتیو منو(سمت چپ ترین آیکون) دزست شد ولی فلیپب سته شکل دیفالتو نشون می ده هنوز،آیکون سمت راست رو میگم که مال اکتیو منو هست موقع فلیپ بسته.واسه تغییر اون آیکون راهی هست؟مال خود شما عوض میشه؟

paiizan
25-06-2008, 19:21
بازم خسته نباشید فلیپ باز آیکون اکتیو منو(سمت چپ ترین آیکون) دزست شد ولی فلیپب سته شکل دیفالتو نشون می ده هنوز،آیکون سمت راست رو میگم که مال اکتیو منو هست موقع فلیپ بسته.واسه تغییر اون آیکون راهی هست؟مال خود شما عوض میشه؟

خیر دوست عزیز . این مشکل در p990 وجود داره و فکر کنم دلیلش هم اینه که بین uiq3 ها ، تنها p990 فلیپ داره و پکها طوری درست میشن که متناسب با تمام گوشی های uiq3 باشند درنتیجه این مشکل پیش میاد :183:

NIMAZ
23-07-2008, 06:16
سلام ... من فقط از capswitch (جدید ترین نسخه) به عنوان هک استفاده می کنم ... گویا کافی نیست ... باید حتما هک اول رو هم انجام بدم تا اون 4 تا آیکون دیگه هم تغییر داده بشن ؟؟؟

korn_30t
23-07-2008, 09:14
سلام ... من فقط از capswitch (جدید ترین نسخه) به عنوان هک استفاده می کنم ... گویا کافی نیست ... باید حتما هک اول رو هم انجام بدم تا اون 4 تا آیکون دیگه هم تغییر داده بشن ؟؟؟

سلام / دوست من اصلا نيازي به انجام هك اول نيست / من هم از capswitch ( اخرين ورژن ) استفاده مي كنم و هيچ مشكلي با تغيير دادن چها آيكن اصلي ندارم و به راحتي اين كار رو انجام ميدم / مهم نمايش پوشه هاي سيستمي هستش حالا به هر نحو كه باشه / احتمالا يكجايي رو اشتباه مي كنيد / دوباره امتحان كنيد ان شا الله كه جواب ميگيريد:flower:

yeg86naz
23-07-2008, 09:55
برای گوشی شما حتما به پست 4 (کلیک ) (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=561905&postcount=4)توجه کنید
سویچ جدید هم تا حالا بدون مشکل کار داده
احتمالا مشکل با فایلهای rsc. هست

NIMAZ
23-07-2008, 16:37
سلام / دوست من اصلا نيازي به انجام هك اول نيست / من هم از capswitch ( اخرين ورژن ) استفاده مي كنم و هيچ مشكلي با تغيير دادن چها آيكن اصلي ندارم و به راحتي اين كار رو انجام ميدم / مهم نمايش پوشه هاي سيستمي هستش حالا به هر نحو كه باشه / احتمالا يكجايي رو اشتباه مي كنيد / دوباره امتحان كنيد ان شا الله كه جواب ميگيريد:flower:

همه ی کارایی رو که شما دو دوست گفتین کردم و موبه مو تمام توضیحات انگلیسی رو اجرا کردم ... تمام فایل هایی رو که گفته بود پاک کردم و حتی فایلی رو که گفته بود دوباره نامگزاری کردم و فکر نمی کنم کاری بوده باشه که انجام نداده باشم ... من خودم به درایو d شک دارم امکان داره مشکل از اونجا باشه ؟؟؟

NIMAZ
24-07-2008, 04:33
خواهشا یک نفر جوابمو بده ... من یادمه یک زمانی آیکون های غیر اصلی رو بدون هک عوض کردم و خوب طبیعتا باید از طریق درایو d بوده باشه ... آیا اونجا چیزی باید عوض شه ؟؟؟ خواهشا کمک کنید که منم بتونم گوشیمو مثل شماها خوشگل !!!!!! کنم ...

yeg86naz
24-07-2008, 05:55
چون میفرمایید تمام مراحل رو درست انجام دادی تنها راه همون استفاده از هک قدیم با کامپیوتر هست تا بررسی بشه دلیل این مشکل با سویچ جدید چیه
یه تست دیگه هم میتونید انجام بدهید اونم امتحان با تغییر زبانه

NIMAZ
24-07-2008, 08:41
تغییر زبان ؟؟؟

Armin1370
27-07-2008, 10:14
پک آیکون جدیدی نیومده؟

yeg86naz
02-08-2008, 08:20
علی آقا alirastakhiz این پک رو تو تاپیکش (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=46962) به صورت کامل معرفی کردند دستش درست
اما از اینجا هم میتونید اینیستالر آیکون و استاتوس بار این پک رو دریافت کنید :coool:
اینم توضیحات سازنده


Uninstall all icon packs (e.g. by Gapata) before installing this package.

If you have problems installing try to use swmail's installer mod.

Warning: To uninstall the Status bar package you have to switch to another language to release the rsc files.

hamed.t
16-08-2008, 00:36
سلام
میبخشید من یه مشکلی دارم.
من از هک بدون کامپیوتر استفاده میکنم و فقط فایل ها رو در c/resource/activitymenu و apps کپی میکنم اما نمیدونم چرا ایکون phone و call log رو اصلا ندارم کامل حذف شده!
چی کار کنم؟ یکی کمکم کنه!

yeg86naz
19-08-2008, 07:38
حامد خان فایلهای این تاپیک نصبی هستند با نصب هر کدوم از این فایلها مشکل شما حل میشه امتحان کنید

SX1
21-08-2008, 20:36
دوستان عزیز
پک جدیدی نیومده؟

meisam.kaveh
22-09-2008, 11:38
پک جدید نیومده؟
اگه اومده لطفا معرفي كنين

MOHAMMAD_0624
22-09-2008, 12:26
سلام دوست عزیز
اگه یه مقدارتوی تایپیکهای همین بخش بیشتر بگردید حتما پکهای جدیدی پیدا میکنید.که بعضی از اینها بصورت sis هستن.

yeg86naz
23-09-2008, 12:13
دوستانی که به این تاپیک مراجعه میکنند پکهای جدید رو دیگر دوستان در تاپیکهای مستقل معرفی میکنند این تاپیک با معرفی اولین پک ایجاد شد و با وجود دیگر تاپیکها و فعالیت خوب دوستان در جهت معرفی پک آیکونهای مختلف نیازی به آپدیت اینجا دیده نمیشه در حال حاضر پکهای متفاوتی از سوی سازندگان با تعداد آیکونهای مختلف عرضه میشه که بعضی از اونها حاوی استاتوس بار هم هستند و میتونید شما با اونها ظاهر گوشیتون رو تغییر اساسی بدید
چون دیگه در سایت حضور ندارم یه تشکر میکنم از تمام دوستانی که در ابتدا با تاپیک همراه بودند

gajereh
28-09-2008, 15:06
[QUOTE=yeg86naz;618703]حامد خان فایلهای این تاپیک نصبی هستند با نصب هر کدوم از این فایلها مشکل شما حل میشه امتحان کنید[/QU

لطفن میشه یکی فایلاشو بذاره؟
برا phone & call log